- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.001
Arkaaslar emla kremle anestol pomad arasinda bi fark varmi???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim emla daha pahali : ) daha ii bi uyusturucu oldugunu soylerler ama ben o bolge icin kesinlikle tavsiye etmem,afedersin cisimi bile yaparken zorlandim bi kac gun,sisiriyor ve yakiyor.. ve esinin dokunusunu hissediyosun,yani kasilmaya engel olmuyor o kremArkaaslar emla kremle anestol pomad arasinda bi fark varmi???
Merhaba arkadaşlar;
Bende bu malum hastalıktan rahatsızım.2011 yılının haziran ayında evlendim.İlk gece eşimle beraber olamadım korktum.Sonra ertesi sabah denedik kızlık zarımın bir kısmı yırtıldı bunu kan gelmesinden ve kadın doğum doktoruna gittiğim zaman anladım.Daha sonra balayına gittik balayımız kötü geçti rahatsızlandık daha sonrada regl oldum falan derken hemen hemen 1 ay geçti.Daha sonra kadın doğum doktoruna gittim alttan muayene etti beni ve bana kızlık zarımın 6 cm kadar yırtıldığını ve 3-4 cm lik kısmının kaldığını söyledi.İlaç verdi ben onları kullandım ama yapamadım gene aynıydı.Tabi bu geçen süre içinde eşim bana gayet anlayışlı davranıyordu onun bana bu kadar anlayışlı olması beni daha da rahatlatıyordu ve zamanla olur diye düşünüyordum.Sonra 2012 mayıs ayında psikologa gittim oda bana eşimin benle gelmesi gerektiğini ve bana egzersizler vereceğini söyledi.Eşim bu konuda ben gelmem dedi ve kestirip attı.Birgün eşim televizyonda sağlık problemlerini izlerken benim bu sorunum olan vajinismus sorununu izlemiş.Akşam ben işten eve geldiğimde bana bu hastalığımın adını, neden kaynaklandığını ve neler yapmam gerektiğini anlattı ve her şeyden önemlisi benden özür diledi çünkü beni ilk kez o gün anlamıştı.Ve ben hayatımın en mutlu anını yaşadım çünkü eşim beni ilk defa anlamışıtı.O güne kadar benim hep çocukluk yaptığımı düşünüyordu.Benim için internetten yapmam gereken egzersizlerin çıktısını almış.Bu egzersizleri bir ay yaptım gayet de iyi gidiyordu.Daha sonra regl oldum falan derken gene egzersizleri yapmayı bıraktım.Herzamanki gibi umutsuzluğa düştüm.Eşimle konuştum doktora gidelim diye ama doktora gitme konusunda ikna edemiyorum.Napacağımı da bilemiyordum.Böyle zamanı geçirirken aradan tam 2,5 sene geçti.Artık ben ve eşim de bebek istiyorduk ve ailelerin baskısı daha çok canımı sıkıyordu bana hep umutsuz vaka gibi geliyordu.Birgün burda bir arkadaşın yazısını okudum ve o arkadaş beni çok etkiledi.Ben o akşam yani 11.12.2013 Çarşamba akşamı ben bu sorunumu hallettim.Arkadaşın yazısında şu söz çok etkiliyici geldi AŞK VAR ACI YOK NEFES AL VER BOL BOL IKIN VE BU GECE BU İŞ OLACAK dedim ve yaptım.11 Aralık gününe kadar ben tek mumla çalışırdım iki mumu yapamazdım o akşam kararlı oldum ve iki mumu da aldım daha sonra eşime dedmiki hadi deneyelim ve denedik. Önce eşimin p... kondom taktım ve üstüne oturdum ve yukarda yazdığım yazıyı gözümün önüne koydum iyice cesaretlendim.Biraz biraz denerken bir baktım tamamını içime almışım ve inanamadım ağlamaya başladım çünkü bana o an hayal gibi geliyordu.Daha sonra üstünden kalktım eşimin duş falan aldım tabi o gece hiç uyumak istemedim çünkü bana rüya gibi geliyordu sabah olduğu zaman hepsi geçecekmiş gibi geliyordu.Maalesf ertesi günü regl oldum.Eskiden ben reglimin bitmemesi için dua ederdim o günden sonra bir an önce hastalığımın bitmesi için dua ettim.Şimdi ise bebek çalışmalarına başladım bakalım bu ay ne olacak.Arkadaşlar korkmayın kararlı olun sadece ben bunu yapıcam diyin inanın korkacak bir şey yok sadece geçen zamanA üzülüyorsunuz tıpkı benim üzüldüğüm gibi (( Ben bu rahatsızlığımı tam 878 gün sonra yendim. 2,5 sene diyince az bir süre geliyordu ama 878 gün diyince daha uzun zaman olduğunu anladımmm.Yardım istedğiniz her zaman burdayım arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum bu rahatsızlığı yaşamayan hiç kimse sizi anlayamaz arkadaşlar.Ama azmedin karalı olun hepsi olcak ve siz bu sefer eşinizi daha çok isteyeceksiniz bundan emin olun iyi günler...
canim biz aşali yaklasik 4ay olacak,inan araya bi iki gun girse bile bazen aciyabiliyo ama sakin olup nefes alip verince aciliyo..oranin yapisi ilginc,ruh hali cok etkiliyoSenin adina sevindim Canim peki basinc batma oldumu o yarisini girince devami zor oluor nasil gectin ve ikinci yapinca bunlar oluormu
canim biz aşali yaklasik 4ay olacak,inan araya bi iki gun girse bile bazen aciyabiliyo ama sakin olup nefes alip verince aciliyo..oranin yapisi ilginc,ruh hali cok etkiliyo
Evet cok ilginc birsey ama ilkini bi Asabilsek Yine Iyi
asarsiniz insaallah en yakin zamanda..bana hic olmayacak gbi geliyodu..umutsuz olmayin ve denemeleri ertelemeyin ne olur,oylece durup zamana birakinca degisen bisey olmuyo
kesinlikle yaaaaaa çok mantıklı klozette çalışmak. hiç aklıma gelmezdi. bebek yağı evet aldım çok teşekkür ederim ben eldiven kullanıyorum ama. herkes aynı şeyi kullanıyor sanırım dimi
Kızlar egzersızlere baslayı Allahı ıznıyle gelıyor devamı ve eş desteği.. Yarısına kadar gırıyor dedıgınız gıbı kalıyorum orda ama Allahın ıznıyle olucak tamamı. Ordabır batma hıssedıyorum duvar bır daralma gıbı. Yada zar kısmından gelen bır ağrı esnemesınden dolayı dıye düşünüyorum. Sızce? Buarada cok sık yazamıyorum bu aralar ama denemeye devam kızlar.cecemm ve egegüzeli ayı yerdeyız galıba. Gelısme varmı denıyormusunuz ne yapsak baska? Ne kullanıyorsunuz jel flan? Ben z.yagı ve anestol pomad
Evt aYni yeredeyiz benimde aYni batma ve devam girmior cok agri ve basinc oluor igrenc Benim Icin bu Hiz Ben Sade z yagi kullaniorum emla var ama yakior o yuzden istemiorum si hepsi bi girse atlatacayiz ama ne zaman (( agri olmazsa deme bittide oluor ama allah buyuk dua ediorum hep
evet Allahbüyük dua edelım kardesım inşaAllah olucak denemeye devam hergün yapmaya calısalım. Sen muayene olmusmuydun zar hakkında ne dedı doktor?
mualla hanm böle bişi sölemez bnm bildiim.o site nasıl bi yerdi çünkü o bana hep olayn beynle alakallı olduunu ve benden başka hiç bir gücün bunu çözemeyeceğini ögretti.dogrulamak için sekreterini ara ve mualla hanımı iste ve sor bana bunu dednz mi die üni hastanesi bişi yapamaz çünkü eminm
beni duyan birileri oldu :) çok teşekkür ederim. evleneli tam 4 ay oldu bu siteyi bulalı 10 gün falan oldu. hiç olmadığım kadar bu iş için cesaretlendim. ve ilk egzersizime başladım orta parmağımın tamamını soktum. diyebilirim. parmaklarım ince ve çok uzun değil. zorlanmadım ve acı hisettmedim. sadece çişim varmış gibi oldu. sonra araya adet dönemim girdi. bırakmak zorunda kaldım. şimdi yeni başlıcam adım adım neler yapmam gerekiyo artık eşim de ben de istiyoruz bebeğimiz olsun istiyoruz. inanın çalışıyorum ama kendimi işime veremiyorum hep aklımda bu durum. yardım ederseniz çok mutlu edersiniz. kader arkadaşıyız bur da kızlar. hepimizin hayırlı sağlıklı bebekleri olması dileğiyle...
canim biz aşali yaklasik 4ay olacak,inan araya bi iki gun girse bile bazen aciyabiliyo ama sakin olup nefes alip verince aciliyo..oranin yapisi ilginc,ruh hali cok etkiliyo
mrb ben 5 aylık evliyim vajinismus olduğumu yeni öğrendim bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor nasıl başlamam lazım.