- 11 Mayıs 2009
- 1.034
- 8
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.621
tebrik ederimm canımmm.a.s.:lepi:.taze gelin oldunnn opuyorumnanaktanoleyyyyyyyyyyyyyy vajinusmusu yendim başardım işte bugün eşimle birleşme oldu o kadar mutluyumkiş anasıl anlatsan o abartığımız acıdan eser yok sanki sine k ısırması arkadaşlar korkmayın hiçi avcımıyo ve sonunda o kadar mutlu oluyosunuzki anlatamam doktorum allah razı olsun mutluyyyyyyyyyyyyyyum başardım güxel günler beni bekliyo bitti yakında çocuk haberişde verişrim ban sorusu olana cevap veririm çoooooooooooook mutluyum
tebrik ederimm canımmm.a.s.:lepi:.taze gelin oldunnn opuyorumnanaktan
ben iki yıl sonra oldum be güzelim boşa geçirmişiz ayları valla...ben yendikten sonra kimdi hatırlamıyorum bana bi arkadaş demişti taze gelin diye ayy nasıl mutlu oldum anlatamam sanki o anda düğün günümü yaşadımmm.sorma 1 buçuk yıllık evliyim ve taze gelin oldum ee buda bi şans:CüvCüv:
,canımcığımm bende mi acaba kas gevşetici alsam . titreme geçermi . . eczacıları zengin edicez hee zemuszemus
oleyyyyyyyyyyyyyy vajinusmusu yendim başardım işte bugün eşimle birleşme oldu o kadar mutluyumkiş anasıl anlatsan o abartığımız acıdan eser yok sanki sine k ısırması arkadaşlar korkmayın hiçi avcımıyo ve sonunda o kadar mutlu oluyosunuzki anlatamam doktorum allah razı olsun mutluyyyyyyyyyyyyyyum başardım güxel günler beni bekliyo bitti yakında çocuk haberişde verişrim ban sorusu olana cevap veririm çoooooooooooook mutluyum
canım bu kadar üzme kendii önce inan herşey düzelir zamanla bende yeni evliyken aynı senini gibiydin umutsuzdum ama bu dünyada istenipte başarılmayacak hiç bişey yok mutlaka doktora gitmeye çalış kenid üstesinden gelemezsen hem o kremleri nohut büyüklüğünde süreceksin o zaten uyuşturur etkili yani korkama geçiçek
cnm ya hala geçemedi ilk günkü gibi ya kızarık ..küçük abdets yaparken de yanma acı arası bi his oluo yine mafoldumben nemlendirici nivea falan süreyim diorum sadece dışa sürülebilio vajina üzerine krem de kabul etmiooo ve dokunamıyorum acıoo(( kenarları da vajinada kızarık off yaa :a015:
albenim canım tahriş olduysa benim gibi yap inan ki hiç tahriş olmuyorrr.doktorun bana uyguladığı yöntem.bepanten kremi kullan inan hiç tahriş olmuyor aksine çatlamaları engelliyor.ben bu yöntemle yendim.
Arkadaşlar ben de 2 ay oldu evleneli ama yapamadım hala. bir iki defa parmak denemesi yaptım, geçende de emla sürüp tam oturdum ama kanama olmadı. şimdi dilatorle çalışma istiyorum ankarada sıhhiyedeki medikalarda varmıdırı acaba ya da nerede bulabilriiz biliyorm usunuz.
sağol cnm sanırım denemeye dvm etcem düzelmesse doktora gidicem artık mecbur.buarada vajililer korkmasın korkutmak istemem öncede yazmıştım ilk denemde acımadı anlamadım bile belkide artık tak etmişti olsun istiyodum ondan yani sanırım şuan tam anlamıyla yapamadığım için sorun bende.umarım güzel haberler yazrım size burdan bende herkese yardımcı olurum
Kızlar slm, bugün evlılık yıl dönümüz.3 yılımızı kutlayacağız ve bugün her yıl oldugu gibi deneme yapıcaz:) İnş bu gece bu beladan kurtulurum.
3 parmak 3 boğumu aşmış bır vaka olarak umarım bu gece basarılı olurum.
cnm ilk seferinde tamamenn girdiyse yine girebilir.kendini kasıo olabilirsin kastığın için kanayan yerler vajina duvarı olabilir.kendini rahat bırak serbest..bak ne güzelll sen alabiliosun korkmadan..ben egzersiz de b,le tıkandım ucunu bile koyamıyorum korkudan ..tebrik ederimmm..
Kızlar slm, bugün evlılık yıl dönümüz.3 yılımızı kutlayacağız ve bugün her yıl oldugu gibi deneme yapıcaz:) İnş bu gece bu beladan kurtulurum.
3 parmak 3 boğumu aşmış bır vaka olarak umarım bu gece basarılı olurum.