Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederimm canımmm.a.s.:lepi:.taze gelin oldunnn opuyorumnanaktan

sorma 1 buçuk yıllık evliyim ve taze gelin oldum ee buda bi şans:CüvCüv:
ben iki yıl sonra oldum be güzelim boşa geçirmişiz ayları valla...ben yendikten sonra kimdi hatırlamıyorum bana bi arkadaş demişti taze gelin diye ayy nasıl mutlu oldum anlatamam sanki o anda düğün günümü yaşadımmm... aşılmıcak yapılmıcak bişe değilmiş yendikten sonra mutlaka herkes anlıcak bunu allahım başka dertler dermansız dertler vermesinnn:Saruboceq:

canımcığımm bende mi acaba kas gevşetici alsam . titreme geçermi . . eczacıları zengin edicez hee zemuszemus
,
canım daha önce sölemiştim benimde bacak titremelerim vardı kas gevşetici kullandıktan sonra geçti.şimdi saadece kasıklarımda kasılma oluyor...istersen al kullan belki faydası olur....ben bu cumartersdi denicem 3 ünü bir arada sen denememiş olursan sölerim sana:)))aslında bizde parmak egzersizini yapabilsek ne güzel olur.ama ben yapamıyorum.senağlama..
haklısın eczaneleri zengin etmekten başka bişi yapmıoz aslında ..ben 2,5 ayda ilaçlara 150 lira para verdim..geçenlerde şu meşhur reçete vardı ya dümenin reçetesi ordaki ilaçları aldım:)))))ama daha kullanmadım.cumartesi denicem işte...eğer olmassa uğraşmıcam daha .....delikafadulden

Karamel senin adına o kadar sevindimki anlatamam
Rabbim bizede böyle mutlu bi haber vermeyi nasip eder inşallah
ama benim bu gidişle zor gibi.1ayı geçti evleneli ama yaklaşık20gün hasta oldum .ahh o aylık iğneler yokmu heponlar yaptı
Şu reglim bitsin hemn emlayı sürücem . uyuşturucu spreyide aldım anestolde war .kayganlaştıcı sakinleştiricide war bitek kas gevşeticim yok. ilaç manyağı oldum çıktım ya mafoldumben

tebrikler... darısı bizim başımıza...
ben de şu dilatörleri telefonla medikallere sordum ama hiçbirinde yok, nerden bulacağız bilmiyorum.

Biliyordummmm..Karamellll işte bu anı bekliyordum ...Sen çabuk atlatacaksın demiştim.
Tebrikler ...Darısı diğer arkadaşlara olsun inşallahhh..opuyorumnanaktan

cnm ya hala geçemedi ilk günkü gibi ya kızarık ..küçük abdets yaparken de yanma acı arası bi his oluo yine mafoldumben nemlendirici nivea falan süreyim diorum sadece dışa sürülebilio vajina üzerine krem de kabul etmiooo ve dokunamıyorum acıoo (( kenarları da vajinada kızarık off yaa :a015:

bepanten mavi renkli merhemi iyi gelir

albenim canım tahriş olduysa benim gibi yap inan ki hiç tahriş olmuyorrr.doktorun bana uyguladığı yöntem.bepanten kremi kullan inan hiç tahriş olmuyor aksine çatlamaları engelliyor.ben bu yöntemle yendim.

cnm artık ne denicemi şaşırdım ya acaba hiç bişey mi sürmesem bi müddet :sinifsinif: off ya o egzersiz yok 4-5 gündür moralim bozuldu ya ..yürüdükçe orası tıııp die aşağı düşecekmiş gibi hissediyorum acıo bide acaba doktora mı gitsemm CADIARZU

cnm emla sürüp tam oturdum demekle neyi kastediosun yani tam birleşme oldu mu zemuszemus ee ne güzel işte hem kanama olomasına gerek yokki belki esnektir belki de derler ya kızlık zarı zaten kanamazmış kendimizi sıkmazsak

cnm ilk seferinde tamamenn girdiyse yine girebilir.kendini kasıo olabilirsin kastığın için kanayan yerler vajina duvarı olabilir.kendini rahat bırak serbest..bak ne güzelll sen alabiliosun korkmadan..ben egzersiz de b,le tıkandım ucunu bile koyamıyorum korkudan ..tebrik ederimmm..

Kızlar slm, bugün evlılık yıl dönümüz.3 yılımızı kutlayacağız ve bugün her yıl oldugu gibi deneme yapıcaz:) İnş bu gece bu beladan kurtulurum.
3 parmak 3 boğumu aşmış bır vaka olarak umarım bu gece basarılı olurum.

Canım inşallah yarın sendende güzel haberi alırız . .
Ay olursa eşine en güzelhediye olur snaırım . . e tabi sanada .Allah yar ve yardımcın olsun Şeniz

canım tam olarak hepsini alamadım ben bi kısmını aldım nasıl oldu anlamadım o an ara verince şuan zorlanıyorum yarıda kalıyor tamamen alabilsem sorun ortadan kalkıcak sanıyorum kasıyorum off bi rahat bırakabilsem kendimi

allah yardımcın olsun cnm hadi en güzel hediyeyi ver eşine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…