Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol cnm sanırım denemeye dvm etcem düzelmesse doktora gidicem artık mecbur.buarada vajililer korkmasın korkutmak istemem öncede yazmıştım ilk denemde acımadı anlamadım bile belkide artık tak etmişti olsun istiyodum ondan yani sanırım şuan tam anlamıyla yapamadığım için sorun bende.umarım güzel haberler yazrım size burdan bende herkese yardımcı olurum

Kizlar merhaba...Umuyorum herkes icin her sey yolunda gidiyordur..ben de simdi bebek bekliyorum ancak zamaninda, yani bundan 8 sene evvel cok ama cok zor gunler gecirdim..o yuzden simdi Allah size ve esinize sabir versin diyorum..sizinle deneyimlerimi paylasmak isterim.

Oncelikle sunu soyleyeyim vajinismus esinizi cok sevmiyorsaniz cok buyuk bir bela..bunu bazi arkadaslarimdan biliyorum..ben esimi cok seviyordum ve onu icimde istiyordum ancak yine de cok sorun yasadim..size tavsiem esinizin oncelikle elleriyle ve dudaklariyla vajinaniza dokunmasina ve sevmesine izin vermeniz..bir sure sonra zaten siz de istiyorsunuz..

ayrica siz de benim gibi esinizin cinsel organindan cok korkuyorsaniz erekte halde bol bol ona bakmaya ve oksamaya calisin..boylece alisiyorsunuz:) ben bircok egzersiz de denedim ama bir sure sonra esimin cok da sabri kalmamisti ve benim de istegim uzerine bilerek biraz da zorla benle iliskiye girdi..ve boyle boyle bu sorunu astik...simdi cok renkli bir cinsel yasantim var her turlu sorunuzu bekliyorum:)

arkadaslar size bisey sormak istiyorum,yardimci olursaniz sevinirim.problem su,biz bu hastaligi yendikte,ama zevk meselesi denen hic bi sey yok bende.bide esimin icime bosalmasina izin vermiyorum biraz da kasilma var hala.lütfen

sanırım hamile kalmaktan korkuyorsun benim gibi vajinismusun binlerce sebeplerinden bir tanesi. doğum kontrol hapı veya ne bileyim korunursanız bir şekilde rahatlarsın. ama vajinismusu atlatır atlatmaz zevk alamadım ben. 2 ay sonra filan zevk almaya başladım. neleri yaptığında daha çok haz alıyorsun neleri yaptığında kasılıyorsun bunları belirle eşinle sevişirken konuş. böyle devam et bunu yapma filan diye bir sür sonra sen de zevk almaya başlayacaksın.

canım ben 3 tane uyku ilacı aldım olmadı öncelikle tüm egzersizleri yap sanırım sana aşamalrı yazmıştım ve acele etmeden ilk birleşme denemesi için penis başı ile başla ve devamını getirme. eğer rahat hissedersen ertesi gün birleşmeyi denemeni öneririm.

canımcığımm bende mi acaba kas gevşetici alsam . titreme geçermi . . eczacıları zengin edicez hee zemuszemus

ilişki sırasında kendini kasmazsan titreme olmaz:)

bir de öne doğru değil arkaya doğru itin. ve kontrol siz de olsun elinizde olsun sürekli.öne doğru itince acıyor arkada birşey olmuyor.

çok doğru.

ben de ilk birleşmeden sonra hiç acı olmamasına rağmen 1 ay yapamadım eşim de bende çok isteksiz olduk denemek bile istemedik 1 ay sonra bi yaptık 2 gün aradan sonra yin yaptık sonra jeli filan bıraktım çok rahat ilişkiye girebildik.

emla ile hiç bi acı hissetmedim. zarın oluğu yere az sürdüm. sadece emla biraz yakıo başta o kadar . ibraz beklemek lazım sonra da.

tahminimde yanılmıyorsam zarın olduğu yer diye tabir ettiğin yer kasılmanın başladığı nokta:)

yardım edin neden alamıyorum hepsini içime yarıda kalıyo

tıkandığın anda hemen çıkarma ve biraz bekle derin nefes al vajinanı sık bırak kendini biraz iyi hissettiğinde de ıkınarak devam et hatta eşinden rica et acele etmeden yavaş yavaş ittirsin dur dediğin yerde dursun yada elinle müdahale et ama hemen çıkarma:)

kendi vücudumuzu ve partnerimizin vücudunu iyi tanımak gerçekten de çok önemli.

teşekkür canım desteğin için inşallah en kısa zamanda başlıyacam egzersızlere maaşımı almayı beklıyorum alır almaz jel anestol vs alcam ALLAH vardım ederde en kısa zamanda kurtuluruz bu dertten inşallahsenağlama

hatunlar ordamısınz???bişey sorcam pipyi alırken hani aşağıya itin vs dıye yazıyorya onu ne şekil nasıl yapcam hep anlamdımmmmmlaelaelaelaelae

çalıştığım yerde iş arkadaşım var 28 yaşında 2 ay önce evlendi 1.5 ay bişey yapamamişlar geldı bana anlattı bende bıldığım kadarıyla parmak egzersızlerı kegel egzersıznı fılan anlattım kızda cesaret var walla hemen denemiş ilk emla birleşme olmuş ama ilk önce parmak egzersını yapıyormuş daha sonra emla mantar yaptıgı için anestola başlamış o daha ıyımış oyle dıyor hem kayganlaştırıyormuş hemde bıraz uyuşturuyormus bı surede anestol parmak egzersızı ıle bırleşme olmuş şimdi bu 1.5 ay içinde her ıkı kremıde bırakmıs vazelın ıle devam edıyormus kayganlaşması için kolaylık olsun dıye fılan şimdi iyice alışmış 1er gun arayla birleşme oluyormus vazelınıde bırakmış gayet normalmişşşş kızdaki azime bak yaaa benden hızlı çıktı haaaaaaa yanı neymişşşş parmak egzersızı cıddennnnnnnnn çok faydalıymışşşşş ben daha başalamadım yawwwww ama walla hırslandım cesaretlendim inşallah başlıyacam kremleri filan alır almaz sıkılmadan usanmadan destek olan sorularımıza cevap veren arkadaşlara gönülden çok teşekkür ederim ben belkı bı akrabama tanıdıgıma bu kadar açık şekilde derdimi anlatamayacaktım çok teşekkür ederim ALLAH hepinizin gönlüne göre versinn dert verip derman aratmasın bizede en kısa zamanda acil şifalar versinnnn....

oleyyyyyyyyyyyyyy vajinusmusu yendim başardım işte bugün eşimle birleşme oldu o kadar mutluyumkiş anasıl anlatsan o abartığımız acıdan eser yok sanki sine k ısırması arkadaşlar korkmayın hiçi avcımıyo ve sonunda o kadar mutlu oluyosunuzki anlatamam doktorum allah razı olsun mutluyyyyyyyyyyyyyyum başardım güxel günler beni bekliyo bitti yakında çocuk haberişde verişrim ban sorusu olana cevap veririm çoooooooooooook mutluyum

tebrikler darısı bütün vaji sorunu olanların başına nasıl oldu önerebilceğin bişey varmı bize pozisyon yada herangi bişey:1hug:

inan çok mutlu oldum geçmiş olsun tebrik ederim ALLAH ağız tadınızı bozmasın....bu arada nasıl başardım paylaşırmısın?rica ederim...

çok sevindim karamelcim için de ayazcım için de karar vermek başlamanın yarısıdır başlamakta başarmanın yarısıdır:)

inan çok mutlu oldum geçmiş olsun tebrik ederim ALLAH ağız tadınızı bozmasın....bu arada nasıl başardım paylaşırmısın?rica ederim...

teşekkür ederim darısı herkesin başına tavsiye edeceğim parmak egzersizlerini ve kegel egzersilerini yaptım anestol kremini sürdüm ve kayganlaştırıcı olrak gleitgelen kullnadım pozisyonun önemi yok ve acıda yok

tebrikler darısı bütün vaji sorunu olanların başına nasıl oldu önerebilceğin bişey varmı bize pozisyon yada herangi bişey:1hug:

l
pozisyonun inan önemi yok sadece parmak egzersizleirne devam et ve yılma anerstol ile argleitgelen kullan çok etkili ve ilk ,iliişkide kondom kullanın kayganlaştırıcılı olanlarından o kdr ve acıda yok inan ben yaptıysam herkes yapar

çok çok umutluyum bende yenecem bu pis illeti inşallah yüreklendim bir günde 2 güzel haber aldım bana moral oldu inşallab diğer arkadaşalr ve bende yeneceğiz bu hastalığı...herkese ıyı akşamlarrrr...

canım ben birazını aldım içine tam olarak alamadım girmiyo sanki kapalı gibi öncede yazmıştım buraya sende öyle oldumu

canim tbrkler,basaracagini biliyordum hepsi buymus dimi bak.oldu bitti masallah,darisi diger arkadaslarin basina

canım ben birazını aldım içine tam olarak alamadım girmiyo sanki kapalı gibi öncede yazmıştım buraya sende öyle oldumu

canım aslında kapalı değil sen kendini kasıyosun ondan rahatla bütün kontrol sende olsun bendede aynı olmuştu ma akayganlaştırıcı kullanıp kendimi rahat bırakınca açıldı vajina esnek açılıp hemen kapanıyo dar gibi gözüküyo ama o kadar esnekki bideb ilişkide büyüyuve sonra genişliyo kendini rahat bırak ve kayganlaştırıcı sür olur inan acı yok ben hala şaşıyorum ya bu acı içinmi 1 buçuk yıl bekledi,m gülüyorum kendime

doğru sölüyosun kasmamak lazımda işte oanda olmuyo cnm off çok sıkıldım artık inş bende senin gibi güzel haberler veririm burdan buarada ikimizde izmirde oturuyomuşuz yeni farkettimkaydirigubbakcemile5

doğru sölüyosun kasmamak lazımda işte oanda olmuyo cnm off çok sıkıldım artık inş bende senin gibi güzel haberler veririm burdan buarada ikimizde izmirde oturuyomuşuz yeni farkettimkaydirigubbakcemile5

oo hemşerim olucak sıkma kenidni ben hiç yapamam diyodeum ama inan oluyo hayat başarılmayacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…