- 25 Ağustos 2009
- 383
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.601
arkadaslar size bisey sormak istiyorum,yardimci olursaniz sevinirim.problem su,biz bu hastaligi yendikte,ama zevk meselesi denen hic bi sey yok bende.bide esimin icime bosalmasina izin vermiyorum biraz da kasilma var hala.lütfen
canım ben cumartesi günü spreyi ve kremi denedim.önce spreyi vajina kısmına sıkıyosun 3-4 defa sonra 2-3 dk bekleyip kremi sürüyosun nohut büyüklüğünde 1-2 dakika iyice ovalıyosun ondan sonrası malummzemuszemus.....ben denedim ama yapamadım yine:lepi: bu hafta yine denicem.kendimi iyice hazırlamaya çalışıcam rahat olamaya çalışıcam bide kas gevşetici atıcam öle denicemm.bunuda yapamazsam doktora gidicem artı tabi ne zaman giderim bilmiyorum:gitmefffffffffff offffffffffffff
canımcığımm bende mi acaba kas gevşetici alsam . titreme geçermi . . eczacıları zengin edicez hee zemuszemus
bir de öne doğru değil arkaya doğru itin. ve kontrol siz de olsun elinizde olsun sürekli.öne doğru itince acıyor arkada birşey olmuyor.
ya garip olan o iştede bende ilk yaptığımda acı çok az hissettim (buarada hemen olmadı bir yıllık evliyim)sonra adet olunca ara verdim şimdi denedim bikere yapamadım moralim çok bozuldu hayal kırıklığı yaşadım denemek istemiyorum bidaha korkuyorum oysa nasıl sevinmiştim ağlamıştım mutluluktan
emla ile hiç bi acı hissetmedim. zarın oluğu yere az sürdüm. sadece emla biraz yakıo başta o kadar . ibraz beklemek lazım sonra da.
yardım edin neden alamıyorum hepsini içime yarıda kalıyo
Kizlar merhaba...Umuyorum herkes icin her sey yolunda gidiyordur..ben de simdi bebek bekliyorum ancak zamaninda, yani bundan 8 sene evvel cok ama cok zor gunler gecirdim..o yuzden simdi Allah size ve esinize sabir versin diyorum..sizinle deneyimlerimi paylasmak isterim.
Oncelikle sunu soyleyeyim vajinismus esinizi cok sevmiyorsaniz cok buyuk bir bela..bunu bazi arkadaslarimdan biliyorum..ben esimi cok seviyordum ve onu icimde istiyordum ancak yine de cok sorun yasadim..size tavsiem esinizin oncelikle elleriyle ve dudaklariyla vajinaniza dokunmasina ve sevmesine izin vermeniz..bir sure sonra zaten siz de istiyorsunuz..
ayrica siz de benim gibi esinizin cinsel organindan cok korkuyorsaniz erekte halde bol bol ona bakmaya ve oksamaya calisin..boylece alisiyorsunuz:) ben bircok egzersiz de denedim ama bir sure sonra esimin cok da sabri kalmamisti ve benim de istegim uzerine bilerek biraz da zorla benle iliskiye girdi..ve boyle boyle bu sorunu astik...simdi cok renkli bir cinsel yasantim var her turlu sorunuzu bekliyorum:)
teşekkür canım desteğin için inşallah en kısa zamanda başlıyacam egzersızlere maaşımı almayı beklıyorum alır almaz jel anestol vs alcam ALLAH vardım ederde en kısa zamanda kurtuluruz bu dertten inşallahsenağlamaAlbenim emla zaten vajina için belki çok sürdüğün için dokunmuş olabilir ama bebeyağına geçtim yazmişsin. Doktor özellikle uyarmişti beni su bazlı jel konusunda. Artık başka ne tarz jeller varsa su bazlı kullan yoksa mantar olabilirsin demişti. Sen istersen jelle devam et. Herkesin vajinasi bir değil. O da dokunmuş olabilir. Ayrıca o jeli muhtemelen sen bol kullandiğin için bitmiştir. Az kullanirsin sonralari. Gerçi ne kadar az kullansan da bitiyo meret para dayanmiyo
Ayaz canim seni anliyorum. Doktor bana egzersizi söylediğinde ona dedim ki daha sonra başlasam olur mu kendimi hazir hissettiğim zaman. Dedi ki bu gibi durumlarda ertelemek iyi birşey değil, kronik hale gelebilir,fazla ertelemeyin, 3 4 gün sonra kesin başlayın. Ben de 4. gün başlamıştım. Şunu düşünüp başladım ne kadar geç başlarsam o kadar bu kabusu çekicem. Düşünsene nerdeyse 10 gündür her gün buraya ya napicam ben çok üzülüyorum diye yaziyosun. Şu anda iki parmağa geçicem napiyim diye yazicaktin buraya. Bütün gün kendine şunu söyle eğer bu gün başlamazsam bunun sonu gelmicek. sürekli devam edicek. Sen hop diye bi anda penis denemesine geçemiceğine göre günler haftalari haftalar ayları kovalicak. Neden kendine bunu yapasin ki. Hem insanin kendine işkence çektirmesi de günah. Bi hastaliktan kurtulabilirsin ama sıkıntı çekiyosun. Ne gerek var ki. Allahım sana güveniyorum, bana güç ver umutsuzluktan sana siğinirim de duani et başla. Ben her egzersizden önce hep dua ettim. Umutsuzluğa düşüceğim bişey olmasin diye. Sen elinden geleni yap Allaha teslim et sonra. Hiçbişey yapmadan elde edilen ne var ki şu dünyada. Dediğim gibi sen adimini at Allah sana yürü dicek merak etme:) Artık başla yoksa kurtulamican bu şekilde seni üzmek istemiyorum ama gerçek bu. Sürekli çekilir mi ya ne biliyim hadi artık korkma. Korkcak bişey yok.
Limoni benim taniştiğim biri vardi. Niki de limondu Allah sonunuzu da benzetir inşallah :) Kız anlattiğinda çok duygulanmiştim bi de çok saygi duymuştum. 6 7 sene boyunca çekmiş, oraya dokunamamiş bile hiç. Sonra 7 ay boyunca egzersiz yapmiş. İlk iki ay sadece serçe parmağinin ilk boğumunu almak için uğraşmiş ve hiç pes etmemiş. 7 ay sonra başarmiş. Yani iki ay boyunca sadece serçe parmağin ilk boğumu düşündükçe şok geçiriyorum nasıl bi azim . Ağladiğim umutsuzluğpa düştüğüm oldu ama birakmadim egzersizi ben çok dirençli bi vajinismus hastasiydim dedi. Bak işte bu hastaliği şöyle görmeliyiz bi arenada biriyle dövüşüyo gibi. Rakibiniz iri yari ama sizden güçsüz. biz pes etmedikçe onu çok kolay yeneriz. Ama ben yapamam, başaramam diye birakirsak yeniliriz üstelik öyle bi yenilmek ki bir ömür acısını çekeriz. Hani demiş bir arkadaş bi süre sevişin bilmem napin sonra deneyin. Dicektim demedim ama yok öyle bi çözümü bu hastaliğin. Tek çözümü cesaret. Korkudan daha güçlü bi duygu varsa o sevgi, zevk vs değil. Cesaret sadece. Üstelik cesaret etmeniz gereken sadece kendi hakimiyetinizde olan parmağinizi sizi rahatsiz etmiycek kadar her gün gerekirse milim milim almaya çalişmak. Bizi bizden başka bir Allah kurtarir O da biz adim atarsak kurtarir. Yoksa biz kendimiz için bişi yapmazsak olmaz ki. Bakin bir de hep geçmişi düşünün. Bi bu hastalik mi zorluktu bizim için. Hepimizin geçmişinde çok korktuğu yarin olmasin da şunu yaşamiyim dediği ne günler olmuştur. Ben bunun üstesinden nasil gelicem diye ağladığı olaylar geçmiştir başimizdan. Ama şimdi hatirladiğimizda ne kadar uzak dimi. İşte Allah da şimdiki sıkıntımızı geçiricek. Benim çok sevdiğim bi sure var onu paylaşmak istiyorum sizle. Bakin Allah bize ne diyo;
1. BİZ kalbini (1) aç(ıp ferahlat)madık mı,
2. ve üzerinden yükü kaldırmadık mı,
3. o belini büken (yükü)? (2)
4. Şerefini ve itibarını yükseltmedik mi? (3)
5. Elbette her güçlükle birlikte bir kolaylık vardır:
6. Şüphesiz, her güçlükle bir kolaylık!
7. Öyleyse [sıkıntıdan] kurtulduğun zaman sağlam dur,
8. ve yalnız Rabbine sevgi ile yönel.
Yani kafamiz alsin diye iki kere üstüste demiş ki her güçlükte bir kolaylık vardır. O zaman hala neden erteliyoruz? Allahin üzerimizden kaldiricaği yükü niye hala taşiyoruz? Biraz gayret artik ne diyim ki:/
oleyyyyyyyyyyyyyy vajinusmusu yendim başardım işte bugün eşimle birleşme oldu o kadar mutluyumkiş anasıl anlatsan o abartığımız acıdan eser yok sanki sine k ısırması arkadaşlar korkmayın hiçi avcımıyo ve sonunda o kadar mutlu oluyosunuzki anlatamam doktorum allah razı olsun mutluyyyyyyyyyyyyyyum başardım güxel günler beni bekliyo bitti yakında çocuk haberişde verişrim ban sorusu olana cevap veririm çoooooooooooook mutluyum
oleyyyyyyyyyyyyyy vajinusmusu yendim başardım işte bugün eşimle birleşme oldu o kadar mutluyumkiş anasıl anlatsan o abartığımız acıdan eser yok sanki sine k ısırması arkadaşlar korkmayın hiçi avcımıyo ve sonunda o kadar mutlu oluyosunuzki anlatamam doktorum allah razı olsun mutluyyyyyyyyyyyyyyum başardım güxel günler beni bekliyo bitti yakında çocuk haberişde verişrim ban sorusu olana cevap veririm çoooooooooooook mutluyum
inan çok mutlu oldum geçmiş olsun tebrik ederim ALLAH ağız tadınızı bozmasın....bu arada nasıl başardım paylaşırmısın?rica ederim...
tebrikler darısı bütün vaji sorunu olanların başına nasıl oldu önerebilceğin bişey varmı bize pozisyon yada herangi bişey:1hug:
tebrikler... Allah mutluluğunuzu daim etsin.
l
pozisyonun inan önemi yok sadece parmak egzersizleirne devam et ve yılma anerstol ile argleitgelen kullan çok etkili ve ilk ,iliişkide kondom kullanın kayganlaştırıcılı olanlarından o kdr ve acıda yok inan ben yaptıysam herkes yapar
canım ben birazını aldım içine tam olarak alamadım girmiyo sanki kapalı gibi öncede yazmıştım buraya sende öyle oldumu
canım aslında kapalı değil sen kendini kasıyosun ondan rahatla bütün kontrol sende olsun bendede aynı olmuştu ma akayganlaştırıcı kullanıp kendimi rahat bırakınca açıldı vajina esnek açılıp hemen kapanıyo dar gibi gözüküyo ama o kadar esnekki bideb ilişkide büyüyuve sonra genişliyo kendini rahat bırak ve kayganlaştırıcı sür olur inan acı yok ben hala şaşıyorum ya bu acı içinmi 1 buçuk yıl bekledi,m gülüyorum kendime
doğru sölüyosun kasmamak lazımda işte oanda olmuyo cnm off çok sıkıldım artık inş bende senin gibi güzel haberler veririm burdan buarada ikimizde izmirde oturuyomuşuz yeni farkettimkaydirigubbakcemile5