-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.901
kızlar egzersiz güzel geçti 11 cm aparatin 7 cm kadarını alabildim ama orada birazcık acı oldu ve ilerlemek istemedim kızlık olabilirmi yardım lütfen
Aklima emla krem geldi sence nasildir?kendin eline alıp ıkınıp sokmalısın canım cesaret lütfen
cnm kýzlýk öyle acýyan bsey degil bhissetmezmisin caným denk geldiðini bende kizliktir diye düþünmüþtüm giriste hiç acý yok fakat biraz baský var alisirim sanýrým tek eþim mutlu olsun tabi bende bide bebis olursa saðlýklý rabbimden daha ne isterim ben bu kadarýný bile yapamam diyordum þimdi ne kadar kolay geliyor bosu bosu na yapamam ben diye zaman kaybetmisim keþke daha önce baslasaydim egzersiz yapamayan arkadaþlar ne olur ertelemeyin ben çok piþmaným
Aklima emla krem geldi sence nasildir?
himayesine hissetmezmisin canım denk geldiğini bende kizliktir diye düşünmüştüm giriste hiç acı yok fakat biraz baskı var alisirim sanırım tek eşim mutlu olsun tabi bende bide bebis olursa sağlıklı rabbimden daha ne isterim ben bu kadarını bile yapamam diyordum şimdi ne kadar kolay geliyor bosu bosu na yapamam ben diye zaman kaybetmisim keşke daha önce baslasaydim egzersiz yapamayan arkadaşlar ne olur ertelemeyin ben çok pişmanım
Tebrikler insallah bizde en en kisa surede buraya bitti diye yazarizkızlarrrrr yendimmmmmm sonundaaaa bitti bu işşşşşş Allahım sana şükürler olsunnn herkese çoookkk teşekkür ederimmmm Allah hepinizden razı olsun ve bu mutluluğu herkese versinnnn bi gün buraya bunu yazacağımı bilmezdimmm
arkadaşlar o kreme inanmayn vajina 2 cm kadar içerde dışarıya krem sürmek çok saçma kasılan bölge 2 cm içerde onu beyin çözecek paranıza yazk etmeyn
Gercekten mi canim ya valla bebeyagi aldim sirf onun icin oda yakti simdi zeytinyagi kullaniyorum ama p.ucunu bile alamadim onu birak 2 parmagimi bile yapamadimben aldm cnm ama uyusturmadı aksine yaktı bak unut bunları yapacgm de kafanda bitir ve tabiki zeytn yag ve bebeyagı kullan çok basit uzatma hadi cesaret biraz
arkadaşlar o kreme inanmayn vajina 2 cm kadar içerde dışarıya krem sürmek çok saçma kasılan bölge 2 cm içerde onu beyin çözecek paranıza yazk etmeyn
Peki o 2 cm den sonra batma basinc gidiormu ve herkesde Öle mi yani aYni vaji deme
Gercekten mi canim ya valla bebeyagi aldim sirf onun icin oda yakti simdi zeytinyagi kullaniyorum ama p.ucunu bile alamadim onu birak 2 parmagimi bile yapamadimbide esime sirtim donuk bi sekildemi denesem tam pozisyonu anlatma imkanim varmi ?
Evet canim burda yazilari okuyunca oyle cesaret geliyo ki bugun kesin bitcek diyorumm ama esim hadi dedigi zaman kalbim yerinden cikcak gibi oluyo ve buyuzden sivi salgilayamiyorum ama su beynimdeki seslerden kurtulmam lazimGercekten mi canim ya valla bebeyagi aldim sirf onun icin oda yakti simdi zeytinyagi kullaniyorum ama p.ucunu bile alamadim onu birak 2 parmagimi bile yapamadimbide esime sirtim donuk bi sekildemi denesem tam pozisyonu anlatma imkanim varmi ?
Evet canim burda yazilari okuyunca oyle cesaret geliyo ki bugun kesin bitcek diyorumm ama esim hadi dedigi zaman kalbim yerinden cikcak gibi oluyo ve buyuzden sivi salgilayamiyorum ama su beynimdeki seslerden kurtulmam lazimbende iki parmak alamıyorm cnm ama pns aldm bak ben ustteydm pnsi tuttum ama pnside yagla ıkındm ve o ara soktm yoksa sokamyrsn ıkınacaksn snra girince esinin uzune dogru eğilki yönü bulasn ve yawasca otur ilkinde tam oturamıyrsn ama ikincde oturuyn korkma acı yok
Evet canim burda yazilari okuyunca oyle cesaret geliyo ki bugun kesin bitcek diyorumm ama esim hadi dedigi zaman kalbim yerinden cikcak gibi oluyo ve buyuzden sivi salgilayamiyorum ama su beynimdeki seslerden kurtulmam lazim
İnsallah canim cok tesekkur ederimmm yarin aksam mutlu haberimi veririm ins.:))Canm parnagnla yada yaptgn aparatla iceriyi yaglayacaksn o zamn siviya ihtyacn yok yagladktan snra pnsde yaglayp otrcan ustne bak ne kadr kolay hadi goreyim seni
İnsallah canim cok tesekkur ederimmm yarin aksam mutlu haberimi veririm ins.:))