Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar sizlere iyi geceler ben burda birilerine yardımım dokunur diye düşünmüştüm yani birilerini biraz gaza getiririm diye düşünmüstm çünkü tek ihtiyacımız olan gaza gelmk ama heralde kimseye yardımcı olmyorum yani olamadığımı düşünüyorm ben sadece herkesin bu dertten kurtulmasını istiyorm korkulck bişey yok hiç acımıyo aksine bi kere yapınca hep yapmak istiyorsnz

kızlar egzersiz güzel geçti 11 cm aparatin 7 cm kadarını alabildim ama orada birazcık acı oldu ve ilerlemek istemedim kızlık olabilirmi yardım lütfen

Son düzenleme:

bakın benm bir bucuk senem gitti diyorm ki keşke en basta olsaydıda evliliğin tadı cıksaydı şimdi Allah nesp ederse hemen cocuk düşünüyrz o yüzden ewliliğimi yasayamayacagım ertelemesin kimse ve evliliğin tadını çıkarsın herkes cok kolay acı yok baskıda ilk girdiginde olyo sonra alısıyon

arkadaşlar o kreme inanmayn vajina 2 cm kadar içerde dışarıya krem sürmek çok saçma kasılan bölge 2 cm içerde onu beyin çözecek paranıza yazk etmeyn

Tebrikler insallah bizde en en kisa surede buraya bitti diye yazariz

ben aldm cnm ama uyusturmadı aksine yaktı bak unut bunları yapacgm de kafanda bitir ve tabiki zeytn yag ve bebeyagı kullan çok basit uzatma hadi cesaret biraz
Gercekten mi canim ya valla bebeyagi aldim sirf onun icin oda yakti simdi zeytinyagi kullaniyorum ama p.ucunu bile alamadim onu birak 2 parmagimi bile yapamadim bide esime sirtim donuk bi sekildemi denesem tam pozisyonu anlatma imkanim varmi ?

Son düzenleme:
Gercekten mi canim ya valla bebeyagi aldim sirf onun icin oda yakti simdi zeytinyagi kullaniyorum ama p.ucunu bile alamadim onu birak 2 parmagimi bile yapamadim bide esime sirtim donuk bi sekildemi denesem tam pozisyonu anlatma imkanim varmi ?

bende iki parmak alamıyorm cnm ama pns aldm bak ben ustteydm pnsi tuttum ama pnside yagla ıkındm ve o ara soktm yoksa sokamyrsn ıkınacaksn snra girince esinin uzune dogru eğilki yönü bulasn ve yawasca otur ilkinde tam oturamıyrsn ama ikincde oturuyn korkma acı yok

Evet canim burda yazilari okuyunca oyle cesaret geliyo ki bugun kesin bitcek diyorumm ama esim hadi dedigi zaman kalbim yerinden cikcak gibi oluyo ve buyuzden sivi salgilayamiyorum ama su beynimdeki seslerden kurtulmam lazim

Evet canim burda yazilari okuyunca oyle cesaret geliyo ki bugun kesin bitcek diyorumm ama esim hadi dedigi zaman kalbim yerinden cikcak gibi oluyo ve buyuzden sivi salgilayamiyorum ama su beynimdeki seslerden kurtulmam lazim

Canm parnagnla yada yaptgn aparatla iceriyi yaglayacaksn o zamn siviya ihtyacn yok yagladktan snra pnsde yaglayp otrcan ustne bak ne kadr kolay hadi goreyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…