Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selam arkadasim
yazdigin seyler cok motive edici sagol. Es birlesmesinde ne asamadasin peki? Ben bu foruma hergün girmeye calisicam, yazilanlar cok yardim ediyo, ve bu konuyu daha fazla ertelemememi sagliyo. Su an hic bi denemem olmadi ama, eskisi gibi ümitsiz degilim

Selam arkadasim

Cok güzel seyler yazmissin tesekkürler. Sanirim Kulak cöpüyle denicem, parmagimla cesaret edemiyorum henüz.
Rabbim hepimize baslama cesaretini versin insallah. Yeter artik, biu yük gün gectikce cok agirlasiyo. Bugün yine aglama krizine girdim Partnerim sagolsun sakinlestirdi beni

Kızlar hayırlı geceler bazen sırf bu vajı ıcın uykularımız kacıyor.. buda imtihan. ben yarısına kadar alıyorum bu hafta yenıcem inş. bıyerde takılıyor kalıyorum öyle ıttırmeye cesaret edemıyorum. Bebeğim ne zaman gelıcek acabaa

Amin arkadasim ya! Beynimizin bize oynadigi bu tuhaf oyunu yenelim artik. Artik gözlerimin ici gülmüyo eskisi gibi, hep bi eksiklik hep bi bosluk.

Aynenn oyle canim heR gece esim uyuduktan sonra ona bakip agliyorum psikolojim kotuye gidiyor herseye aglar oldum rabbim hepimize guc versin

Merhaba Melis32

Evet ayni durumdayiz. Birbirimize destek olalim arkadasim ya. Artik canima tak etti, eskisi gibi mutlu olmak istiyorum. Ve tam anlamiyla en son yedi sene önce gözlerimin ici gülüyordu. Senin ne zamandir var bu sorun?

2.5 senelik evliyim canim ben gel gorki su sorunum sirtimda 20 yillik yuk yapti desem yeridir

2.5 senelik evliyim canim ben gel gorki su sorunum sirtimda 20 yillik yuk yapti desem yeridir

Evet canim, ama birde bana bak, 7 senedir benimki. 4 senelik evliligim bitti bosandim. Üc senedir düsünmüyordum bu sorunu, unutmak isime geliyodu, kolaya kacmak yani. Ama simdi yine evlilik mezusu acildi, ve kabuslar yine basladi, ama ben bir türlüü takamiyorum o yüzügü, mutlu olamiyorum

Dua edelimki bu forumla tanistik, bundan önce cok ümitsizdim, kac kere ölmeyi düsündüm, kac kere ayrilmayi sevgilimden. Ama sirtimdaki bu kamburu atip, evlenip mutlu bir es ve mutlu bi anne olmak istiyorum artik. Bir daha evliligimi mahvetmesine izin vermicem su vajinismusun

Allah yar ve yardimcin olsun arkadasim... ne denirki senin derdinden ancak bu derdi ceken anlayabilir... Baska birine anlattigim zaman ki anlatmiyorum suan yeni evlendigimde anlattigimda , yok esin seni aldatir yok iste bu olmadan olmaz diye kinamaya calistilar sonra herkese oldu dedim bitti gitti bu derdi bu psikolojiyi cekmeyen anlyamiyor canim

Birde sen 2.tramva olarak bosanmayi yasamissin o daha kotu olmalii sana ayrica dua edicem inanki burda yenen arkadaslarimi gordukce agliyorum sevincimden biri daha bu illetten kurtuldu diye..Rabbim bizeede nasip eder insallah

Birde sen 2.tramva olarak bosanmayi yasamissin o daha kotu olmalii sana ayrica dua edicem inanki burda yenen arkadaslarimi gordukce agliyorum sevincimden biri daha bu illetten kurtuldu diye..Rabbim bizeede nasip eder insallah

Evet arkadasim, biri daha kurtuldugunda benim umudum artiyo. Sen bu 2,5 senedir denedinmi esinle, yoksa biraktinmi artik denemeyi?

Ben bugün EMLA kremini gidip sordum eczaneye, ama recetesiz veremeyiz dedi. Birde ay sonunda piskologda terminim var, araligin ortasinda gitmistim ilk kez, ay sonu ikinci terminim olucak. Biz egsersiz felan vermiyoruz gerekmedikce dedi. O Zaman bi on sene konusuruz artik diye düsündüm icimden o yüzden internette arastirma yaptim bu siteyi buldum

Ilk 3 4 ay denedim baktim olmuyo esimde rahatsiz etmedi beni saolsun simdi tekrar basladim insallah. 1 haftadir 2 kez denedik ama sonuc basarisiz parmak egzersizlerise igreti ediyor deniyemiyorum ama isaret parmagimi cok azcik 1.cizgisine kadar sokabildim esimde denedi p... le ama orada bir yirtilma hissi yasadim ve hemen cektim kendimi bilmuyorummm daha nekadar boyle surecek

Bende tedavi olmak istedim ama fiyatlari duyunca sok oldum netten arastirmaya basladim 5 bin ilaa 7 bin arasi oynuyor tedavi ucreti sasirmislar iyice

Canim bende igreniyorum kendi parmagimi sokmaktan, sokmayi birak ellemek bile ürkütüyo. Kulaki cöpüyle denemeyi düsünüyorum, baska bi sekilde düsünemiyorum su anda.

Bende tedavi olmak istedim ama fiyatlari duyunca sok oldum netten arastirmaya basladim 5 bin ilaa 7 bin arasi oynuyor tedavi ucreti sasirmislar iyice

Yurt disinda, hastalik sigortasi ödüyo. Ama burdakiler sadece konusuyo anlamadimki ben. Piskolog egsersiz vermeyi bile düsünmüyo. Ay sonunda gidince konusucam kendisiyle bu egsersiz olayini, bakalim ne dicek. Birde Dr. Ulusoy varmis kusadasinda, hypnoz tedavisimi yapiyomus ne, iki günde hal ediyomus, o nasil bi sey acaba. Ama oda cok pahaliymis 5000 tl felan herhalde. Soygun resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…