- 28 Eylül 2013
- 669
- 142
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.861
Vajj arkadasin dedigi gibi, bizleri sizler cesaretlendiriyosunuz, gercekten cok tesekkürler. Vajinismusu yendikten sonra, buraya bi daha girmeyedebilirdiniz. Bu foruma girmeden önce, yazilanlari okumadan önce. Düsünmüyodum bile bu sorunu, aklimdan hep cikarmaya calisiyodum, basariyodumda. Ama üc gündür hep düsünüyorum bu sorunu. Demin ayna alip bile inceledim biraz orami, ilk defa !! Ama fazla bakamadim, icim bi tuhaf oldu, cok dar gibi geldi, orayami sokacagim parmagimi !!!
Neyse insallah daha fazlasi gelir. Elime ayna almam bile büyük bi basari sanki :/
Canim bak hep kafamda erteliyordum ama simdi bunun uzerinde duruyorum demissin.bak farkinda bile degilsin ama bu bir ilerleme.. hep bilincinin disina ittigin bir korkunun simdi ustune gidiyorsun.
burayi lutfen birakma vz hepimiz yanindayiz..bir haftada olmazsa ikinci haftada olur sen sadece inan bu bile yeterli..
bu ise baslamak bitrmek demk zaten.cunku bu bir erteleme hastaligi.orayla bu yasimizq kadar isimiz olmams simdi isimz dustu tansmak istyoruz ve simdi o bize kus :) amaaa cok kisa suruyor kuslugu inan banaa.. sen azcik ilgilen bak haz alinca sen biraksan o birakmak istemycek :))
Cok acik yazicam ama ben de burda acik acik yazan arkadaslar sayesinde bunu atlattigim icin bi sakinca gormuyorum acik yazmakta : flame orasi oylr bisey ki icine bir sefer birsey girerse ciksa bile sanki bi bosluk var gibi bir his oluyor ve inan sen de istiyorsun.aci olsa ister miyiz bu kadar kadin ???allah ona gore vermis bzm haz duygumuzuda.sen yeterki bi basla.en kucukten basla pens boyutuna nasil geldgini anlamayacaksin bile...
parmagmdan igreniyorum demssin.olabilir.herkes farkludir.o zmn 5-6 kulak copune pecete sar strecle oyle biraz gezdr vajinanin uzerinde.daha sonra girisi tanimaya cals.. bidahaki denemende iceriye it.canin aciyacak gbi olursa(ki aslaaaa acimiyor) dur biraz bekle kipirdamadan.ama cikarma
sonra bir santm bir santm derken iceri koskoca bosluk anlamazsin bile neara girdi..
parmk olmaz diyosunya oda beyninin oyunu.. iyi hadi olmasin bakalm..o zmn kulak copu..herks parmkla yenck diye kural yok zaten.onemli olan orya girdgni senin gormen.ve lutfen izle bunlari yaparkn.tuhaf geleblir kulaga ama bundan zevk bile alacaksin.bu senin vucudun.ve o organ bunun icin yaratildi.hadi bakalim! :))
Kızlar banada yardımcı olun lütfen ben egzersiz yapamıyorum cesaretim yok egzersiz yapmadan bitirmek istiyorum bu işi ama oda olmuyor çok çaresizim son çare krem kullanıp denicem emla kremide kimse tavsiye etmiyor ama başkada çarem yok
tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım...
2 parmağı içime alabiliyorum ama tabi kasılıyorum biraz...
p... denemesinde tam olarak girmiyor bir türlü o boğumdan geçmiyor. napıcam biraz daha alıştırma yaparsam ilerleme kaydeder miyim?
endişeliyim.eşim de fazla uğraşmak istemiyor.nasıl girecek ya bir türlü olmadı bebek yağı vb gibi burada yazan ne varsa denemeye çalıştım yok...
napmalıyım?
Ben bugun es denemesi yaptim ilk oncr yatagin ucunda denedim sonra ustte ama cesaret edip kontrolu elime alamiyorum eee esimede birakamiyorumm neyapmaliyim baska
norbitim iyim sen naptın bittimi bitsin artık
yendiğimi sanmıştım ama ilk denemeden sonra tekrar cesaret edemedim.beni kan tutuyor ve bayılıyorum..kızlık zarım da yırtıldı ve benim için çpk kötü bi deneyim oldu o gün.penis içeri girdiğinde bayıldım..belki çok komik gelir ama öyle kötü bi tecrübe oldu ki şimdi tekrardan cesaret edip deneyemiyorum bile..hiç denememiş arkadaşları korkutmak istemem asla yanlış anlamayın benim bünyem çok zayıf elim kesilse bayılırım..ama artık canıma tak etti kurtulmak istiyorum bu durumdan içimi sadece buraya dökebildim.Psikolojim alt üst herşeye ağlar oldum ..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Beyarısııkolay alıyorum artık elhamdülillah Rabbim e.. O yarısına gelıce takılıyorum acı hıssedıyorum zarım duruyor buyüzdenmı sızce? Oraya takılıca bıraz ıttırmek gerekıyor zor gırıcek hıssı gelıyor. Kızlar ondan sonrasıda nasıl hıssedılıyor yenenler alatabılırmısınız o kısmı? Cecemm sen nerdesın yapabıldınmı aynı aşamadaydık?
kimler nerelerde neler yapıyor acabaaa hangi aşamadasınız dostlarr ilerlemelerimi tekrar yazalım ilerleyişimizi paylaşalım
kızlarrrrr yendimmmmmm sonundaaaa bitti bu işşşşşş Allahım sana şükürler olsunnn herkese çoookkk teşekkür ederimmmm Allah hepinizden razı olsun ve bu mutluluğu herkese versinnnn bi gün buraya bunu yazacağımı bilmezdimmm
kızlarrrrr yendimmmmmm sonundaaaa bitti bu işşşşşş Allahım sana şükürler olsunnn herkese çoookkk teşekkür ederimmmm Allah hepinizden razı olsun ve bu mutluluğu herkese versinnnn bi gün buraya bunu yazacağımı bilmezdimmm