- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.781
Ayrıca burda bu sorunu yaşayan arkadaşlara destek olmak için buradayım..sorularınız olursa sonuna kadar yardımcı olmak isterim bu derdi çeken bilir !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca burda bu sorunu yaşayan arkadaşlara destek olmak için buradayım..sorularınız olursa sonuna kadar yardımcı olmak isterim bu derdi çeken bilir !!!
Esim surekli burda takildgmi sizi okuyarak motive oldugumu biliyorduya bu is dun gece tam anlamyla olnca cocuk gbi guldu adam arkasina da eklediii; kosss kos kizlara tesekkur et diye haha sevinc kahkahalari attik dun insallah komsular uyanmamistr
Merhaba Arkadaslar
Benimde yedi senedir bu sorunum var. Evliligim bile bitti bu dertten dolayi. Artik ne yapicagimi bilmiyorum.
Yasamak bile istemiyorum bazen, cünki bi gelecek bile kuramiyorum. Yanliz ölüp gidicem diye korkuyorum.
Omzumdaki yük günden günde artiyor, gücüm yok artik. Lütfen yardim edin, cok kötü durumdayim...
Kizlar... ilk defa yaziyorum buraya.bundan once sessiz sesz sizi okudumm.. sadece okumakka burdakilerin yaptiklarini yapmakla dun gece ben bu hastaligi yendim..
Allahim sukurler olsun ki sonunda bugun cok farkli bir gun..
Bes aydir aynu yatakta uyudugum kocamin asil simdi gercekten karisiyim.
Tanidiklarimdan kimse anlamaZ bugun mutluyum desem niye derler cunku herkes zaten yapiyorum saniyorduuuu
Kkaderim. Belit06 canbilge tutkuuu ve ismi suan aklima gelmeyen yenip de buradakulere yardim icn yazanlar allah sizden razi olsun..gonlunuzden ne geciyirsa hayirlisiyla versin insallah..
Esim surekli burda takildgmi sizi okuyarak motive oldugumu biliyorduya bu is dun gece tam anlamyla olnca cocuk gbi guldu adam arkasina da eklediii; kosss kos kizlara tesekkur et diye haha sevinc kahkahalari attik dun insallah komsular uyanmamistr
Bilmiorum Bende ilk denemede yanlis deligime girdi diye korktum cunku cok acidi girmedi devam Öle oluor bilmiorum Idral yerini de korkuorum orami diye iste girmeyince
Egzersiz yapmiyorum canim direk zeytinag ile es denemesi yapiyorum ancak isaret parmagimin 1.cizgisi yani 1.bogum oluyor sanirim oraya kadar girdirebildim.. veee 2.5 senelik evliyim malesef su yirtilma hissi cok kotu yani yanlis birseymi yapiyorum diye dusunuyorum acikcasi
Egzersiz yapmiyorum canim direk zeytinag ile es denemesi yapiyorum ancak isaret parmagimin 1.cizgisi yani 1.bogum oluyor sanirim oraya kadar girdirebildim.. veee 2.5 senelik evliyim malesef su yirtilma hissi cok kotu yani yanlis birseymi yapiyorum diye dusunuyorum acikcasi
arkadaşım çok sevindim buraya hiç yazmamış olsanızda , hiç konuşmamış olsakta çok sevindim , bir kişinin daha bu sıkıntıdan kurtulması, yüzünde güller açması ne kadar büyük bir mutluluk inan ki.
ayrıca ;
bu msj da beni çok duygulandırdı, sen ve eşin iki vefalı insana da burayı unutmadığınız için çok teşekkür ederiz. biliyor musun bazen gelip bir teşekkür etmeyen arkadaşlar çok fazla bunu neden söylüyorum biliyor musun, amaç teşekkür edilmesi değil, amaç bir kişinin daha yenmesiyle belki burda 10 kişiye umut doğması. Allah sizede başka sıkıntı vermesin canım.çok mutlu olun inşallah.
ayy harika ya çok sevimli bir durum benm eşimde yendiğimde "kalk kalk halayını çeksin kızlar " demişti çok sevindim ikinizinde adına... gelmiş geçmiş olsun mutluluklar kocamaann..
Merhaba Arkadaslar
Benimde yedi senedir bu sorunum var. Evliligim bile bitti bu dertten dolayi. Artik ne yapicagimi bilmiyorum.
Yasamak bile istemiyorum bazen, cünki bi gelecek bile kuramiyorum. Yanliz ölüp gidicem diye korkuyorum.
Omzumdaki yük günden günde artiyor, gücüm yok artik. Lütfen yardim edin, cok kötü durumdayim...
Insallah canimm..herkes bu dertten kurtulsun insallah..cekmeyen gercekten anlayamz.
Dusunebiliyor musun hic yuzlerini gormedigim sizler, kendiniz yenip buraya baskalari da yensin dye yazdiginiz yazilarla gunluk hayatta hergun gordugum insanlarin yapamadigini yaptiniz.bu cok hos burdaki dayanisma gercekten cok guzel..
Burayi bulamasam belki senelerce gezinip duracaktim ben bunun bir rahatszlik oldugunu bile burda ogrendim...
bizi bize yaklaştıran; çektiğimiz sıkıntının nelere malolduğunu , neler hissettirdiğini çok iyi biliyoruz, bu süreçte herkes aynı şeyi yaşıyor, vajinismus bizi tek tip insan yapıyor sanki, gelecekten emin olamayan, öz güvenini yitirmeye başlamış,herşeyden duygulanan ağlayan, gitgide içine kapanmaya başlayan, ne bileyim bu sıkıntıyı ömrü boyunca aşamayacağını, sanki hayatta ki en korkak kadının kendi olduğuna inanan insanlar oluyoruz hepimizde. farklı yerlerde , farklı kültürlerde yetişsekte aynı şeyleri hissediyoruz ve bu sıkıntının aslında ne kadar da kendi kendimize büyüttüğümüz çok kolay olağan birşey olduğunu görüncede birilerine yardımcı olabilir miyiz diye buraya koşturuyoruz. herkesi bilmem ama beni burda tutan şey arkadaşlarıma yardım etmek evet ama yendiiim başardım diyen kişileri görmekte bana cesaret veriyor, yapamıyorum yardım edemiyorum diye düşünüp pes etmememiz içinde yenen birileri varsa gelip sizin gibi buraya yazmalı bence.ben birara buraya gelmek istemedim çünkü yardımcı olamıyorum galiba diye içime kapanmaya başlamıştım. o yüzden bu sıkıntıyı yaşayanların nasıl bizim yazdıklarımıza ihtiyacı varsa, bizimde onların yazdıklarıyla güç bulmaya ihtiyacımız var.
güzel anlatmışsın canım aynı yerden kanıyor yaralarımız (
canımsın teşekkür ederim , aynen öyle yaralarımız bir o yüzden beraber iyileşicez, yaralarımızı hep beraber saracağız değil mi? dudaklar aşağı değil yukarı doğru kıvrılacak =) böyle işte.
Kizlar ben butun egzersizleri yapabiliyorum ama eş denemesinde tikanip kaliiyorum hic bi sekilde p..... girmiyo es denemesini yapip azda olsa alabilrn varsa nasil yaptigini lutfen yazabilirmi
Aynen bende suan egzersiz yapamiyorum reglden dolayi ama egzersislerde rahatken es denemsi hic bi sekilde ilerlemiyobenımde aynı ya butun egzersızlerı rahat rahat yapıp p.nıste tıkanıyorum.hatta 10 gun kadar kadar once yapay p.ns sokarak kızlığımı bıle bozdum ama bı esımın p.nısı alamıyorum ıcıme sımdı egzersızde yapamıyorum maalesef