- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.681
kalp kalbe karsı canım napıyım sı sıralar pek geçemedim nete zaten..bugun reglimin ikinci gunu biraz ağrılarım var onunla uğraşıyorum..sen neler yapıyorsun
ayaklarını sıcak tut canım geçmiş olsun, ben ilk gün ağrı kesici almayınca çok zor oluyor ağrıdan duramıyorum.bende iyiyim canım hamdolsun kızlardan güzel haber bekleyerek geçiyor günüm =) kpss çalışmaya da başlayamadım,yeni sayfa açalım orda da ders çalışalım diyorum ama bakalım.
canım ya bende eski dostumu görmüş gibi sevindim :) sıcak tutyorum kendimi ama bu regl donemim cok sancılı geçiyor suandada oyle bitsin kurtulayım içim parçalanıyor sanki simdi aldım daha agrı kesiciyicanım ayrı sayfa acarsan haberim olsun orayada uğrarım :) evlilik nasıl gidiyor hayat nasıl gidiyor eee ozlemişim anlat :)
aman dikkat et kuzum artık üşütmeye karşı daha hassas oluyormuşuz öyle duymuştum, araştırıp mantığını tam anlamam lazım tabi, enfeksiyona karşı daha hassas olduğumuzu biliyorum da, evlilik kendi halinde ben kendi halide yuvarlanıp gidiyoruz işteherşey oturunca beraber yuvarlanıcaz,hamdolsun ya ilk seneler eşlerin birbirine uyum sağlamasıyla geçermiş, bende hala alışma evresindeyim galiba.
canım senin benim sayfamdan haberin yok mu ki :26: ama ara sıra görüyordum sanki seni, acaba burda mı görüp diğer taraf sanıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/675956-vajinismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33
burdan haberin var değil mi? sen ders sayfasından bahsediyorsun farklı sayfa diyerek.
abone oldum canım daha simdi:) evet yaa nedir bi bu kadınların cektigi herseyden nem kapar oluyoruz biri buna dur demeli aaaaaaaaaa ne zorluk varsa biz çekiyoruz vallaherseyimiz ayrı bi dert valla :) bizdeede oyle canım ama bizlk günden beri kırk yıllık evli gibi başladık :)sanki yıllardır evliyiz :)
hayırlı akşamlar kızlar.uzun zamandır giremedim ama mobil takip etmeye çalıştım.vajinismus hastası olan arkadaşlar inşallah en kısa zamanda yenerler.bi SORUM olacaktı sizlere;benim adet günüm yarın ama ben hep iki gün önce olurdum dün gelmesi gerekiyordu ve dün olmadım yarını bekliyorum artk.5-6 gün öncede kahverengi akıntı gibi birsey geldi.gebelik öncesi lekelenme oluyor diye birsey duydum.bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı? cevap bekliyorum kızlar.
Shmarikkk neredesin canım bu gün moralim süper sana enerji veregegim neredesin kujum
Kaderimm bu gün egzersiiz yaptim o olmuyor dediğim genisligi 8 cm uzunluğu 11 santim metre tamamen oldu çok şükür alistimda şimdi hedefim 10 cm aparat onuda deneyip eş denemesine geçeceğim inşallah senin sayende allah senden razı olsun
hayırlı akşamlar zambak. evet arkadaşlar bahsetmişti yerleşme kanaması diye bahsedildiğini duydum ama ben hamileyken öyle birşey yaşamadım, yinede erken ümitlenme sen, nadirende olsa regl sonrası içinde kalan şeyler bazen dışarı atılırmış, ki benim bir kere başıma geldi, regl olmama 1 hafta var leke şeklinde oldu birkaç gün arayla sonra tam günümde regl oldum. her ihtimale karşı 32 gün falan olmasını bekleyip kan testi yaptır derm. inşallah hayırlısı olur.
kkaderim buradaymışsın cevap bekliyorum senden canım .
benim sadece 5-6 gün önce oldu bir daha da olmadı canım.hayırlısı artk..
geldim canımın taaaa içiii çook sevindim gerçekten güzel haberler çok yakında canım beraber bitecek biraber anne olacağıızzz canımsınnn
eğer hayırlı olacaksa inşallah bebektir canım. birkaç gün daha bekle belki stres yada başka birşeyden gecikmiştir, zaten kanda çıktığında da ultrason için bekletiyor dr, kese yerleşsin diye,bende hamile olunca bitiyor sanıyordum, kese rahim içine mi yerleşti dışına mı falan bir sürü şey varmış ama hep olumlu düşün, Rabbim boş yere heveslendirmesin inşallah.
yaşasın cetrina artık nete girerse gelecek yanımıza =) aynen neden tüm zorluk kadınlarda, sorsan erkeklerde tüm zorluğu erkekler çekiyor derdi :) eşinle sana maşallah Allahım daha iyi etsin, nazardan saklasın inşallah.
kujumm bizde 2 aya anca bebek düşünür oluruz rabbim nasip ederse tam denk gelir hızlı çalışmalar yapıp aynı anda anne oluruz he huubenide unutmayın 2 ay sonra bende düşünüyorum nasip olursa =)
yaff canım bende onu dicem evlenmeden önce 25 günde çok düzenli olan reglim evlenince hergün başka günde oluyor son 2 aydır da 31 günde olmaya başladı bende diyorum ki hem birleşme yok hem reglimin günü değişiyor noluyor acaba bana
eğer hayırlı olacaksa inşallah bebektir canım. birkaç gün daha bekle belki stres yada başka birşeyden gecikmiştir, zaten kanda çıktığında da ultrason için bekletiyor dr, kese yerleşsin diye,bende hamile olunca bitiyor sanıyordum, kese rahim içine mi yerleşti dışına mı falan bir sürü şey varmış ama hep olumlu düşün, Rabbim boş yere heveslendirmesin inşallah.