- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.581
hamarat değilim diyosun sarma hamur işim eksik olmaz diyosun daha ne olsun canım, onları yaparkende bir dünya bulaşık çıkıyor.
Bi geceeri rahatm bebeis okursa ins hayrlisiyla gecelerimide ona ayiririm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamarat değilim diyosun sarma hamur işim eksik olmaz diyosun daha ne olsun canım, onları yaparkende bir dünya bulaşık çıkıyor.
hayırlı akşamlar arkadaşlar bana müsade görüşmek üzere.
hamdolsun güzelim iyiyim , sen nasılsın asıl biraz daha iyi misin?
canım benim bugün daha iyiyim şükür yarın deneriz inşallah
mrb cnm..evet güzel haberlerini bekliyoruz artık ..keşke bende regli olmasaydım.zaten eşim geç gelecek bir de ben uyutmazdım
benim yanımda tv bakıyoruzz yani bi iş yok uykumuzda yokkk hehe
Tamam canım teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alacagim uygulamaya calisacagim inşallahBak cnm ben bazen warya deligi kocaman goruyrdum nazen hic orda delj yok gbi oluyodu yani daha once gormesem kesn yok derdm ama zorla bol yqg ile sokuyirdm iterk napim ama bnmde o zamanlqr buyuk ebatlar zor girdi tek sey gewsemek lazm ha es denemesnde bak smdi ilj once kaderimn dedigi gbu bol yqg ve bence esine prezrwatf gecr ben oyle yaptm ilk onla hemen girdi tabi onada yag ben bee yagi surdm ve ustte ol elinle tut ve yawasca otur yanma okuyi aci yok yanincq bekle biraz sonra hmn giriyo bide yatagn ucna otr bude oyle dene asil o pizsyon onmli cunku ustte bast okuyo yatagn ucundada hakinyt sende olsn sen yerlestr esn dewam etsn kasma acirsa bilki yasiyosun ha bide yon sorunu istteykn esine egil alttayken esn popoya dogru itsn unutma
:)))) iyiymişş benimde ufaklık sürekli oyun istiyor.babamızda çalışıyor bende sıkıldımmm.
bak değerler düşmeye başlamış umutsuzluğu bir kenara at lütfen.doktorların çocuğun olması olasılığıdüşük diyipte çocuk sahibiolan kişileri tanıyorum.kiiii sende böyle birşey de yok.bak annemde diyo 18 yıl kadın bu hastalıklauğraştı deneyimli biri.gönlünü ferah tut bol bol dua et..İnşallah Rabbim sana ve isteyen her arkadaşıma bebek nasip eder..ilaçlar adeti etkilemişolabilir.stres bile geciktirir.belkide ufukta bebiş vardır hiç belliolmaz
Bugun yagsiz denedm ve geyt iyiydi yani tamamen bu vajiden kurtuldm vaji hayatimin 2013unde yani mazide kaldi sukurler olsn darisi size kizlar
Canim mrb mualla hanim ne kadar ucret aliyor? Ve neler yaptirdi nasil yendin biE doktorun verdigi onerilerden bahsedermisin?
Bende gitmek istiyorum ama cok buyuk meblaglar bunlar yani biraz abarti geliyor bana her bu derde dusen o parayi veremeyebiliyor sonra kendi kendimize yenmeye calisiyoruz... Ve illaki parmak egzersizi var yani ilac sakinlestiric biseyler verdimi kendi kendine odevlerlwmi yendin
bnde çok zengn deilm ama hayatmı kemiren bu illete daha fazla katlanamzdm 2 ayda çözdü.önmli olan erkeklede konusuo ne yapması gerektiiini sölüo.bnde denedm egzersizleri olmadı olmadı.inş rabbm yardımcnz olsun