Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşllh çok bunaldım artık bitsin istiyorum yardımlarınızı bekliyorum sanki orda bir duvar varmış gibi çok çaresizim ben

cnm merhaba.... aramıza hoşgeldin ne durumdasın biraz bahset yardımcı olalım. egzersze hemen başlarsan için umut dolacak bi gazla ilerleyeceksin emin ol yeterki başla kulağa hoş gelmiyor biliyorum ama başlıcam de sana en detayına kadr anlatalım olurmu

Son düzenleme:
aynen canım tmm acıyor acıyor ya acımıyo demiyelim yahu o acıya dayanalım bari dedikleri gibi ölüm yok ya artık o acıya dayanma vakti geldi geçiyor evet canımız tatlı olabilir ama oakdarda cesaretsiz değilizdir heralde yapalım bu işi inşallah kısa zamanda :KK43:

Cecemm canım acı kendimizi kastığımız ve yapacağımıza inanmadığımız zamanlarda oluyor. Benim daha önceki denemelerimde ciddi anlamda acı oluyordu zaten o acıdan sonra da bırakmıştık. Ama egzersize başladıktan sonra yapacağımıza da inandığımız için ve yolunu-yöntemini de öğrendiğimiz için inan acı olmuyor. Aaah azcıkın kendinizi rahat bıraksanız ya da o işe odaklanmayı o an için başka birşey düşünseniz inanın çok kolay olacak.

Şimdi diyeceksiniz ki sen yendiğin için rahat konuşuyorsun. Keşke ben 7,5 yıl adamakıllı araştırma yapsaymışım da burayı daha önce bulsaymışım. Ben burayı bulduktan sonra acı olayını unuttum. Sadece yenmeye adapte oldum. Biliyordum ki benim yaşadıklarımı yaşayan yüzlerce insan vardı ve yüzlercesi de bu egzersizler ve buradaki arkadaşlar sayesinde yenmişti. Bu bile bana çok büyük bir güç ve cesaret vermişti.

Diyeceğim odur ki acı olayını unutun. Yok öyle birşey. Ne kadar relaks olursanız o kadar hissetmezsiniz :)

Hayır doktora gitmedim hiç çok denedik ama olmadı sanki orda bir duvar var

cnm lütfen bir an önce egzersize başla sen bile kendine inanamayacaksın bu kadar uzatmanın acı çekmenin manası yok. bak resmi iyi incele nereye takıldığını nerde duvara tosladığını anlayacaksın ve lütfen egzersize başla...Eki Görüntüle 909632

panjim kullanıcısından alıntı

Kızlar yirmi dk önce gelin oldum.
Ilk fırsatta uzun uzun yazarım.
Darısı herkesin başına.
Herkese çok çok teşekkür ederim

Tebrik ederim...Arkadaşım önereceklerin varsa paylaşır mısın???

Kizlar merhabalar. Ben es deneesine gectim. Ben birsey anlamadim ama esim yatisina kadar girdiğini soyledi. Tuvalete çıktığımda pecetede cok az pembelik vardi. Sonra sabah yine denedik. Bu sefer ben de kasmadim rahat gelgit yapti yine hafif pembe cok az kan geldi. Sizce bu normal mi kizlik zari tamamen gitmemiş olabilir mi?

kızlar beni neden takmıyosunuzz :KK43::KK5:

denedim canım her türlü üstte altta öyle kasıyorum ki :KK43:

canım kayganlaştırıcı birşey sür..sende eşinde .sonra ucu girdiğinde eşin dursun seni sakinleştirsin o an konuşarak kafanı dağıtsın 1-2 dk.sonra yavaşça itmeye başlasın.sende nefes al nefes ver.inan ki gözümüzde büyüttüğümüz gibi birşey değil..4.5 yıl bunun için mi bekledim dedim yaptığımda biliyomusun

canım özür dilerim ama nasıl bir pozisyonda denedin acaba

özür dilenecek bişey yok bende o kötü günleri geçirdim ..önceleri hep denerdik.fakat bu sefer yapacam diye şartlandım.ön sevişme felanda olmadı.teyzemler artık 4.5 yıl olmuş ne ön sevişmesi direk yapacaksın dediler.benim en büyük hatam eşime sürekli müdahale ettiğimden olmuyordu.bu sefer bebek yağını eşim p..sine bende üstten özel bölgeöe sürdüm.ben sırt üstü yattım ve çatal oturur poz,syonu gibi hani yani bacaklarımı kırarak yukarıya çektim.yani düz uzatmadım.ve ayırık biçimdeydi.sonra en önemlisi ellerimi ilkdefa p...sinde tutmadım ..ben korktuğumdan birden iter diye hep tutardım o korkuyla.bu sefer ellerimi yana bıraktım kontrol eşimdeydi.eşim ilk girişi yaptı ben tabi kasıyom ve baskı hissediyom hemen sakin ol sakin ol gevşe bak olacak diyerek sürekli konuşarak beni sakinleştirdi.sonra tekrar itti.ve inan ortalama 5 dk yı geçmedi eşimin p..sinin yarısından çoğunu aldım.2. denemede tamamını aldım ve git gel yapmaya başladı.sadece benim heyecandan çişim geldi sanki altıma kaçıracak gibiyim buda psikolojikmiş :) 2den sonra girdikten sonra bir baktım git geller hiç acıtmıyorr.sadece girerken hafif baskıı çok değişik bişey bildiğimiz ağrı gibi değil.korktuğumuz gibi de değill..ama içine girince hiç ama hiççççç ağrı yokk.ve bişey diyeyimmi ayıp söylmesi belki ama ben bile zevk aldım..hatta kendime çok şaşırdım bu korkudan sonra böyle olacağını..ben hiç kayganlaştırıcı bişey sürmemiştim önceden sanki sürünce birden girince daha çok acıyacak sanıyorum..psikolojik işte.ama tersine dahada kolaylaştırıyor.ve hep yanlış pozisyonda denemişiz.ben hep bacağımı ayırıp düz tutmuştum.halbuki öle daha zorolurmuşş..ve ben evliliğim 1.5 yılında eşimin p..sinin ucu girdi ve boşaldı hamile kaldım..ondan sonrada bu sefer hiç deneyemedik.demem o ki çocukla daha zor oluyor..şimdide oğlumdan fırsat kalmıyoki tam alışayım :KK43: yanii anlayacağın özetle kafanda bitirecen şartlanacan yaaa.bugün bu iş bitecek diye.ve eşini kaybetmek istemiyosan kesinlike bu işi ertelemeden hatta bugün bitirecen.ben erteleyerek 4.5 yıl gitti :KK43:( yapmayın inanın yapamasam ben yapamazdımm hemde hiçççç..sadece 5 dk o kadar.ya şöyle diyeyim özel bölgeye ağda yapıyosunuzdur.acıyo dimi..inanın bunun acısı ağdadan daha az..yanii saçma bir örnek belki ama acısının abartı olmadığını söylemek için bu örneği verdim.arkadaşlar 5 dk dişimizi sıkacak ve sonra gelsin güzel günler...kocalarımızdan o anlamlı güzel bakışlar..5 dk...denemeyin yapacam deyin serbest bırakın kontrolü eşinize bırakın yeter...bu yazıyı okuyanda varsa direk bugün yaa bugün eşinizi güzel bir gecelik giyip karşılayın.bugün bu iş olacak denemeyecez direk yapacaz deyin.sadece girince biraz bekle beni sakinleştir sonra devam et deyin ve en önemlisi posizyon ve kayganlaştırıcı birşey sürün ve 5 dk sonra bakın eşinizin biricik karısısınız...hatta gözünüzü korkutayımm eşinizin gözünün dışarı kaymasını istemiyosanız hemen bugün bitirin..ben kaybetmemek için şartlandım ve yaptım.güzel haberlerinizi bekliyorum ve kararlı düşüncelerinizde..hep beraber yenelim inşallah..

inşllh çok bunaldım artık bitsin istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşa yazdığımı belki göremezsin sanada kopyalıyorum..

özür dilenecek bişey yok bende o kötü günleri geçirdim ..önceleri hep denerdik.fakat bu sefer yapacam diye şartlandım.ön sevişme felanda olmadı.teyzemler artık 4.5 yıl olmuş ne ön sevişmesi direk yapacaksın dediler.benim en büyük hatam eşime sürekli müdahale ettiğimden olmuyordu.bu sefer bebek yağını eşim p..sine bende üstten özel bölgeöe sürdüm.ben sırt üstü yattım ve çatal oturur poz,syonu gibi hani yani bacaklarımı kırarak yukarıya çektim.yani düz uzatmadım.ve ayırık biçimdeydi.sonra en önemlisi ellerimi ilkdefa p...sinde tutmadım ..ben korktuğumdan birden iter diye hep tutardım o korkuyla.bu sefer ellerimi yana bıraktım kontrol eşimdeydi.eşim ilk girişi yaptı ben tabi kasıyom ve baskı hissediyom hemen sakin ol sakin ol gevşe bak olacak diyerek sürekli konuşarak beni sakinleştirdi.sonra tekrar itti.ve inan ortalama 5 dk yı geçmedi eşimin p..sinin yarısından çoğunu aldım.2. denemede tamamını aldım ve git gel yapmaya başladı.sadece benim heyecandan çişim geldi sanki altıma kaçıracak gibiyim buda psikolojikmiş :) 2den sonra girdikten sonra bir baktım git geller hiç acıtmıyorr.sadece girerken hafif baskıı çok değişik bişey bildiğimiz ağrı gibi değil.korktuğumuz gibi de değill..ama içine girince hiç ama hiççççç ağrı yokk.ve bişey diyeyimmi ayıp söylmesi belki ama ben bile zevk aldım..hatta kendime çok şaşırdım bu korkudan sonra böyle olacağını..ben hiç kayganlaştırıcı bişey sürmemiştim önceden sanki sürünce birden girince daha çok acıyacak sanıyorum..psikolojik işte.ama tersine dahada kolaylaştırıyor.ve hep yanlış pozisyonda denemişiz.ben hep bacağımı ayırıp düz tutmuştum.halbuki öle daha zorolurmuşş..ve ben evliliğim 1.5 yılında eşimin p..sinin ucu girdi ve boşaldı hamile kaldım..ondan sonrada bu sefer hiç deneyemedik.demem o ki çocukla daha zor oluyor..şimdide oğlumdan fırsat kalmıyoki tam alışayım :KK43: yanii anlayacağın özetle kafanda bitirecen şartlanacan yaaa.bugün bu iş bitecek diye.ve eşini kaybetmek istemiyosan kesinlike bu işi ertelemeden hatta bugün bitirecen.ben erteleyerek 4.5 yıl gitti :KK43:( yapmayın inanın yapamasam ben yapamazdımm hemde hiçççç..sadece 5 dk o kadar.ya şöyle diyeyim özel bölgeye ağda yapıyosunuzdur.acıyo dimi..inanın bunun acısı ağdadan daha az..yanii saçma bir örnek belki ama acısının abartı olmadığını söylemek için bu örneği verdim.arkadaşlar 5 dk dişimizi sıkacak ve sonra gelsin güzel günler...kocalarımızdan o anlamlı güzel bakışlar..5 dk...denemeyin yapacam deyin serbest bırakın kontrolü eşinize bırakın yeter...bu yazıyı okuyanda varsa direk bugün yaa bugün eşinizi güzel bir gecelik giyip karşılayın.bugün bu iş olacak denemeyecez direk yapacaz deyin.sadece girince biraz bekle beni sakinleştir sonra devam et deyin ve en önemlisi posizyon ve kayganlaştırıcı birşey sürün ve 5 dk sonra bakın eşinizin biricik karısısınız...hatta gözünüzü korkutayımm eşinizin gözünün dışarı kaymasını istemiyosanız hemen bugün bitirin..ben kaybetmemek için şartlandım ve yaptım.güzel haberlerinizi bekliyorum ve kararlı düşüncelerinizde..hep beraber yenelim inşallah..

hadi arkadaşlar birazcık cesarettttt koca bir yükü sırtınızdan bugün atın.yok yarın yaparım yok öteki gün demeyin..hemen bugün yaa güvenin eşinize..ve bırakın kontrolü ona..

Selamlar herkese. Burayi okumadan once parmakla egzersiz yapiyodum ve canimi acittigi icin birakmiatim daha sonra burdan mumdan aparat yapanlari okudum ve dun aksam bende yaptim parmagimi ittirmeme ragmen zor giriyodu ama bu aparat cok ise yaradi nefes alip verdikten sonra ikinip ittim kolayca girdi ve olabilecegine inanmaya basladim gercekten

hadi arkadaşlar birazcık cesarettttt koca bir yükü sırtınızdan bugün atın.yok yarın yaparım yok öteki gün demeyin..hemen bugün yaa güvenin eşinize..ve bırakın kontrolü ona..

O takılan noktada yani acı anında nefes bile işe yaramıyor gibi geliyor bana..acıdığı an bir büyük panik başlıyor offffff...keşke okurken olduğu gibi oluverse hemen

O takılan noktada yani acı anında nefes bile işe yaramıyor gibi geliyor bana..acıdığı an bir büyük panik başlıyor offffff...keşke okurken olduğu gibi oluverse hemen

bak tamam açıkca yazcam bunun ayıbı yok.eşim ilk girdiğinde ucu ben tabi görseniz bacaklarım zangırr zangır titriyo.durdu pozisyonu bozmadı.sakin oll deyip sürekli bacağımı ovuşturdu..sonra hafif sakinleyince beni öp sen dedi kafamı dağıtmak için daha sonra yavaşça ittirdi.ve ondan sonra oldu bu iş.zaten en büyük görev eşinde söyleyecen sakinleştir beni dee..2.girişinde yine dedim ucu girdi sakinleşltir beni dedim konuştuu yine kafamı dağıttı.bu sefer tamamı girdi ve git gel yapınca acı yokk bitiyoo sadece sen heycanlanıyosun çünkü ilk defa eşinin oluyosun

arkadaşa yazdığımı belki göremezsin sanada kopyalıyorum..

ne ön sevişmesi direk yapın mantığı bana pek doğru gelmedi canım, yenmeden hamile kalma fikrinde olan arkadaşlara örnek olur anlattıklarınız, çocukla zor inşallah kısa sürede alışırsınız.

bak tamam açıkca yazcam bunun ayıbı yok.eşim ilk girdiğinde ucu ben tabi görseniz bacaklarım zangırr zangır titriyo.durdu pozisyonu bozmadı.sakin oll deyip sürekli bacağımı ovuşturdu..sonra hafif sakinleyince beni öp sen dedi kafamı dağıtmak için daha sonra yavaşça ittirdi.ve ondan sonra oldu bu iş.zaten en büyük görev eşinde söyleyecen sakinleştir beni dee..2.girişinde yine dedim ucu girdi sakinleşltir beni dedim konuştuu yine kafamı dağıttı.bu sefer tamamı girdi ve git gel yapınca acı yokk bitiyoo sadece sen heycanlanıyosun çünkü ilk defa eşinin oluyosun

Ayıp niye olsun arkadaşım...içinde bulunduğumuz durum anlmak ve anlaşılmak...buraya bunun için bakıyoruz hepmiz..açıklamaların için teşekkürler..insan başaran kişilerden daha çok kelime bekliyor sanki..sevindim senin için...hepimiz sevindirik oluruz inşallah birgün...ben deneyeceğim bu akşam bir terslik olmazsa..dediklerini yapmaya çalışarak...Allah diler ve kolaylık verir inşallah...

ne ön sevişmesi direk yapın mantığı bana pek doğru gelmedi canım, yenmeden hamile kalma fikrinde olan arkadaşlara örnek olur anlattıklarınız, çocukla zor inşallah kısa sürede alışırsınız.

4.5 yıl olmuşş daha önsevişmesimi kalmış..şöyle söyleyeyim önsevişme tamam rahatlatır ıslaklık verir fakat bizim sorunumuz giriştee girince kasılmakta zaten...kayganlaştırıcıyıda bundan öneriyorum.burdaki insanların çoğu bende bunlara dahildim 3 ay öncesine kadar. eşim p..si değdiğinde kasılıyodumm..alışma kısmına gelince tek sorunum farklı pozisyonda denemedim..

kızlar beni neden takmıyosunuzz :KK43::KK5:

canım mesela benim kanamadı duruyor hala o yüzden yorum yapmadım yanlış bilgi aktarmayım diye cevap yazmadım çoğu arkadaş da egzersiz yapıyor bu konuda deneyimleri yok o yüzdendir, ben de çoğunda pembe diye duydum, doktor bana onu unut kafana takma dedi sen de gitti bitti diye düşün.

X