- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.001
canım hep arkadaşlar diyor ya ilk giriş haricinde hop diye kayıp gidiyormuş orda azıcık direnmek lazımmış mış diyorum bende yapamıyorum ama sennn yapp nolurr bide sen çok yenisin ilerledikçe katılaşıyor hem sabır hem duygular bu yüzden ilerlemek için elinden geleni yap geleceğe erteleme bak 8 ay bitti şimdi bir yanım yıpranmış çaresiz ümitle bekliyorum yarınları inşallah anne olacağız
Canım arkadaşım...şu an ağlamak geçiyoriçimden inan...ama ağlamayacağım...kendimle birlikte batık buradaki herkes için de dua ediyorum..evet sabredip dayansak belki gçeçecek ama dayanmakla girse tamamen dayanacağım acıma batma olduğunda kasıyorum kendimi bir daha nefesle falan gevşemekte mümkün olmuyor duvar örünce de ben giriş olamıyor malesef...dayanmak olsa keşke...biliyorum erteledikçe ertleniyormuş okudum burda şahit oldum...Allah hepimizi kurtarsın...evliliğimden hiçbişey anlamadım..yeni evliler gibi şen olamadım hiç (( kendimle birlikte eşimi de yıpratıyorum...cesaret biraz cesaret ama bilmekle de olmuyor işte