- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.801
merhaba arkadaşım orgazm sayfasına girmiyorum şuan burası benim için daha önemli, tamam o durumda önemli ama o kadar zamanım yok malesef,birde kendim denemediğim için bilmiyorum ilk sayfada yazan şu kegel egzersizlerinde öyle birşey gözüme çarpmıştı tamamını okumadım ama. eğer siz giriyorsanız isterseniz siz önerebilirsiniz.
konuyu tam olarak anlamamışsınız sanırım arkadaş orgazmı merak ediyor yendikten sonra oluyor mu falan diye merak ediyor ben de kendisine böyle bir topik var diye önerdim o da orda egzersiz mi yapılıyor dedi yok dedim niye egzersiz yapsınlar o da; niye öyle düşündüm bilmiyorum dedi psikolojik birşey ya ondan o sorun da böyle çözülüyor gibi düşündüm dedi, siz de; yok doğru düşünüyorsun dediniz kegelle alakalı dediniz, ben de; orada bu önerinizi sunmanızı önerdim, ben kk ya gireli yıllar oluyor arada çoğu topiğe bakıyorum bunda da bir sakınca görmüyorum ama nedense tavırlarınızda açıkca bir düşmanlık seziyorum ne zaman bir şey yazsam tersini savunmak gibi bir misyonunuz var ekşiciler mi atadı falan gibi sözleriniz oldu ama kaile almadım, sayfa sessiz diye yardımcı olmak istedim sadece o kadar benim kahraman olmak gibi bir niyetim yok, sizin sayfanız var burdan kendinize yandaş toplamaya çalışmaktan vazgeçin sadece sizin yönteminiz yok derdi olan gelir bulur ne yapacağına kendi karar verir, madem aynı şey için çaba harcıyoruz bırakın benimle uğraşmayı.