Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşım orgazm sayfasına girmiyorum şuan burası benim için daha önemli, tamam o durumda önemli ama o kadar zamanım yok malesef,birde kendim denemediğim için bilmiyorum ilk sayfada yazan şu kegel egzersizlerinde öyle birşey gözüme çarpmıştı tamamını okumadım ama. eğer siz giriyorsanız isterseniz siz önerebilirsiniz.

konuyu tam olarak anlamamışsınız sanırım arkadaş orgazmı merak ediyor yendikten sonra oluyor mu falan diye merak ediyor ben de kendisine böyle bir topik var diye önerdim o da orda egzersiz mi yapılıyor dedi yok dedim niye egzersiz yapsınlar o da; niye öyle düşündüm bilmiyorum dedi psikolojik birşey ya ondan o sorun da böyle çözülüyor gibi düşündüm dedi, siz de; yok doğru düşünüyorsun dediniz kegelle alakalı dediniz, ben de; orada bu önerinizi sunmanızı önerdim, ben kk ya gireli yıllar oluyor arada çoğu topiğe bakıyorum bunda da bir sakınca görmüyorum ama nedense tavırlarınızda açıkca bir düşmanlık seziyorum ne zaman bir şey yazsam tersini savunmak gibi bir misyonunuz var ekşiciler mi atadı falan gibi sözleriniz oldu ama kaile almadım, sayfa sessiz diye yardımcı olmak istedim sadece o kadar benim kahraman olmak gibi bir niyetim yok, sizin sayfanız var burdan kendinize yandaş toplamaya çalışmaktan vazgeçin sadece sizin yönteminiz yok derdi olan gelir bulur ne yapacağına kendi karar verir, madem aynı şey için çaba harcıyoruz bırakın benimle uğraşmayı.

Teşekkür ederim bunların çoğunu denedim zaten balayındayken baktım olmuyor bu siteyi buldum yazılanları takip etmeye başladım dün psikiyatriste gittim bana 8 seans da halledicez dedi bende psikoloji son sınıf öğrencisiyim aslında yapmama gerekenleri biliyorum ancak uygulayamıyorum ilk başlarda eşimden utandığım için olmuyor diye düşündüm ama sonradan artık iş iyice ciddiye bindi bu ıkınma olayını ben her seferinde deniyorum ama ıkınırken hiç açılmıyor yada ben ıkınmayı bilmiyorum bakalım psikiyatrist bana neler diyecek

canım ıkınırken açılmaması imkansız doğum yaparken bile ıkın diyorlar jinekolojik muayene oldunuz mu acaba?

kkaderim sonunda oldu ravzaaaaa tutkuuu allah sizden razi olsun sonunda p tamamen içeri aldim ama git gel yspamadik nasil olcak o tavsiyeniz varmi girince fazla haraket edemedim ne yapmam lazim sizce gitgel üstteyken nasil olur kkaderim Allah senden binlerce kez razi olsun

tebrikler canımmmm ay çok sevindimm listeye senide yazmıştık işte bu bize bi ışık olduu :123: Rabbim başka dert vermesinn listeyi çıkarayımda adının yanına yendi yazayım :)))

Evet Arkadaşlar göreyim sizi lütfen azimli olalım ve hepbirlikte kurtulalım herkez katılsın ve CESARET lütfen...

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050---- YENDİ
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-norbitnorbit
10-panjim
11-aysebasar
12-kuzucukkkkk
13-
asi0668

YIL BAŞI GECESİNE KADAR HEP BİRLİKTE HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM BU VAJİNİSMUSU

Arkadaşlar orkide arkadaşımız yıl başına kadar yenen ilk Arkadaşımız oldu koca bir tebriğide haketti yani darısı bizlere olsun diyorum inşallahh boş durmak yokkk :KK1:

Combo arkadaşim ben bundan dört ay önce devlet hastanesine piskiyatri doktoruna gittim parmak egzersizi verdi ana bi boğum bile yapamadim üç ay zindan gibi geçti saatlerce oturuyordum hiç sokamiyodum eşimle denedim sonra bir parmagini aldim eşinin ileri gitmedi sonra biraktim egzersiz bu siteye giriyodum sadece omuyodum sonra nette gezinirken dilatör gördum eşime söyledim aldi onunla toplam 10 gün sabah öglen aksam yatana kadar hep onla çalustim dun denedik tamamen girdi bol zeytinyagi ile yaptim ikindim takikdigim yerde kaldim sonra devam ettim bunu yaptiysam gerisi gelir herakde ben günde yarim saat degil belki hergun üç saat çalistim Allah hepimizin yardimcisi olsun bol zeytinyegi kullanin

Combo arkadaşim ben bundan dört ay önce devlet hastanesine piskiyatri doktoruna gittim parmak egzersizi verdi ana bi boğum bile yapamadim üç ay zindan gibi geçti saatlerce oturuyordum hiç sokamiyodum eşimle denedim sonra bir parmagini aldim eşinin ileri gitmedi sonra biraktim egzersiz bu siteye giriyodum sadece omuyodum sonra nette gezinirken dilatör gördum eşime söyledim aldi onunla toplam 10 gün sabah öglen aksam yatana kadar hep onla çalustim dun denedik tamamen girdi bol zeytinyagi ile yaptim ikindim takikdigim yerde kaldim sonra devam ettim bunu yaptiysam gerisi gelir herakde ben günde yarim saat degil belki hergun üç saat çalistim Allah hepimizin yardimcisi olsun bol zeytinyegi kullanin

tamam tatlım teşekkür ederim cevapladığın için çok tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah

cecem Allah razi olsun sende yapacaksin herkes yapar ben yaptim ya vajinama bskmaktan korkuyodum bir ay sonra baktim bunlari yazarken agliyorum bi ablaya söylemistim yapamiyorum demistim hep baski yapti seni eşin birakir dedi hergün agliyodum hatta bi kere yine denedik yine olmadi aglams krixine gittim eşime dedim ben gidiyom hiç umudim yok dedim tabi bunu mesaj yazdim o çarşidayken anneme gittim ağladim krize girdim söyledim anneme eşim aradi aradi açmadim sonra annem esimi aramis geldi oda agladi yalvardi gidelim dedi yok dedim çok agladi sonra gittim belki bir ay hiç denemedij dilatör aldik onla kendim çalustim takikdigim yerleri size sordum kkaderim ravzaaa Allah hepinizden razi olsun hep dua etcem size ben yaptim ya herkes yapar

cecem Allah razi olsun sende yapacaksin herkes yapar ben yaptim ya vajinama bskmaktan korkuyodum bir ay sonra baktim bunlari yazarken agliyorum bi ablaya söylemistim yapamiyorum demistim hep baski yapti seni eşin birakir dedi hergün agliyodum hatta bi kere yine denedik yine olmadi aglams krixine gittim eşime dedim ben gidiyom hiç umudim yok dedim tabi bunu mesaj yazdim o çarşidayken anneme gittim ağladim krize girdim söyledim anneme eşim aradi aradi açmadim sonra annem esimi aramis geldi oda agladi yalvardi gidelim dedi yok dedim çok agladi sonra gittim belki bir ay hiç denemedij dilatör aldik onla kendim çalustim takikdigim yerleri size sordum kkaderim ravzaaa Allah hepinizden razi olsun hep dua etcem size ben yaptim ya herkes yapar

ay canım ya neler çekmişsin ben bunları yaşamadım yani ağlama krizlerine filan 1 kere en fazla 2 kere girmişimdir oda evliliğimin ilk günlerinde oldu sonra bi rahatlık çöktü bana bak bu zamana kadar geldim bu rahatlıkla ben yapamazken sen yapmışsın valla helal olsun ne diyim sana belkide rahatım diye tembelliğe vurdum hep çok tebrik ediyorum seni canım darısı bize olsun inş. çok geçmiş olsun sanada büyük bir iletten kurtuldun..

kkaderim ben şimdi hep üstte mi deneyim alisana kadar ne kadar süre zeytinyagi kullanayim ben şimdi tam anlamiyla yendim dimi p.hepsini içeri aldim ama gitgel yapmadik ya ondan soruyom. Fazla soru soruyom canim hakkini helal et Allah razi olsun

konuyu tam olarak anlamamışsınız sanırım arkadaş orgazmı merak ediyor yendikten sonra oluyor mu falan diye merak ediyor ben de kendisine böyle bir topik var diye önerdim o da orda egzersiz mi yapılıyor dedi yok dedim niye egzersiz yapsınlar o da; niye öyle düşündüm bilmiyorum dedi psikolojik birşey ya ondan o sorun da böyle çözülüyor gibi düşündüm dedi, siz de; yok doğru düşünüyorsun dediniz kegelle alakalı dediniz, ben de; orada bu önerinizi sunmanızı önerdim, ben kk ya gireli yıllar oluyor arada çoğu topiğe bakıyorum bunda da bir sakınca görmüyorum ama nedense tavırlarınızda açıkca bir düşmanlık seziyorum ne zaman bir şey yazsam tersini savunmak gibi bir misyonunuz var ekşiciler mi atadı falan gibi sözleriniz oldu ama kaile almadım, sayfa sessiz diye yardımcı olmak istedim sadece o kadar benim kahraman olmak gibi bir niyetim yok, sizin sayfanız var burdan kendinize yandaş toplamaya çalışmaktan vazgeçin sadece sizin yönteminiz yok derdi olan gelir bulur ne yapacağına kendi karar verir, madem aynı şey için çaba harcıyoruz bırakın benimle uğraşmayı.

şuan şoklardayım resmen =( valla çok üzüldüm şaka şaka yazmıştım o günde, hatta size demiştim ben siteden uzaklaştım önceden sizi görmüyordum ekşiciler mi atadı diye espiri yaptım ve hatta aynı msj da şaka yapıyorum dedim hakkınızı helal edin yanlış düşündürdüysem. burda herkes bilir kimseye düşmanlık beslemem aksine şuan böyle düşündürdüğüm için valla ellerim titriyor yazarken, ama sinirden değil üzüldüğüm için. keşke o an söyleseydiniz şakama alındığınızı, ki ben o an da şaka yaparke tereddüt etmiştim ama arkadaşlara destek olmayı sürdüren olgun bir insan anlayacak kapasitededir dedim yazmakta sakınca görmedim, yanlış anlasanız o an hemen müdahale edecektim, burda da hep yazıyosunuz boşluğumuzda Allah razı olsun yetiştiniz diye de benzeri birşey yazmıştım diye hatırlıyorum, sizin lafınızı bile ettim arkadaşlarla belki o zaman yazmışımdır yardım ediyor sağolsun diye. her neyse şimdide yanlış anlamadım evet arkadaşla konuşmanız geçmişti bende size normalde müdahale etmiyorum bence yanlışınız var , kimseye muhalefet olduğumu söyleyemezsiniz bana haksızlık, sadece ne ilgisi var egzersizle dediniz ve ben arkadaşın cevabına yazdım sizede değil yok canım doğru söylüyosun ilk sayfada egzersiz yazıyordu dedim, sizde orgazm sayfasında bu konu soruluyor onlara önerin dediniz bana yazdınız diye, ben oraya giremiyorum zamanım olmuyor, eğer ki giriyorsanız siz söyleyin isterseniz diye ricada bulundum neden bu kadar gergin cvp verdiniz anlamadım. burda bir kerede gördüm yorum yapıyorsunuz hep ama birinde beni kimse ciddiye almıyor mu yardım ediyorum falan diye yazmışsınız, onada üzülmüştüm yazık karşılıksız yardım ediyor diye, hatta moral için birşeyler yazmayı düşünmüştüm iyiki yazmamışım, onuda yanlış anlarmışsınız.

neyse uzun lafın kısası ben kimseye birşey diretmiyorum, muhalefette olmuyorum, kimse burdan para kazanmıyor en azından üyeler kazanmıyor, burdan üzülerek gittim tekrar döndüğümde bu olmasın inşallah dedim ama üyelerden böyle birşey beklememiştim. sizi üzdüysem isteyerek yapmadım ama hakınızı helal edin bunu düşündürdüysem.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün kendime Mumdan 2 tane aparat yaptim. Birinde muma direk prezervatif geçirdim ve bolca zeytinyağı sürerek kolaylıkla aldım. Yaklaşık 10 cm den fazla girmiştim sanırım. Ne acı ne yanma hiç bir rahatsızlık duymadım. Sonrasında diğer mumu havlu kağıtla iyice sardım sonra Streç filmle sabitleyip nerdeyse penis boyutuna getirdim ve prezervatif geçirerek deneme yaptım. Diğer aparat kadar kolay olmadı. Biraz zorlandım başta. Ama pes etmedim. Bir yere kadar çok rahat ilerliyor. Yaklaşık 7-8 cm e karşılık geliyo sanırım. Sonra hafif bir acı oluyo. Zorlasam ileleyecek biliyorum ama tahriş ederim diye korktum açıkçası. Sizce bu normal mi. Ne tavsiye edersiniz bana.

kkaderim ben şimdi hep üstte mi deneyim alisana kadar ne kadar süre zeytinyagi kullanayim ben şimdi tam anlamiyla yendim dimi p.hepsini içeri aldim ama gitgel yapmadik ya ondan soruyom. Fazla soru soruyom canim hakkini helal et Allah razi olsun

canım amin inşallah cümlemizden razı olsun. şükür geride kaldı Allah o günleri aratmasın inşallah.kuzum ben iki denemede kullandım yağı, sonra bıraktım sonra hemen yağdaki gibi anında değilde biraz daha yavaş ilerledim tabi o zaman hiçbirşey bilmiyordum, ıkınmak falan aklıma gelirse tesadüf, sen şimdi benden bilgilisin, biz seni yönlendiririz sen bir kere daha kullan sonrakinde yağı yanına al ama çok gerek duymadıkça kullanma, kendi kendine biraz uğraşınca ıslaklık oluyor ıkınınca falan da acele etmeden yavaş yavaş ilerliyorsun, hiç korkma hakkım varsa sonuna kadar helal olsun ne demek aşk olsun, kardeşiz burda artık. istediğin kadar sor ki sorun yaşama.

şuan şoklardayım resmen =( valla çok üzüldüm şaka şaka yazmıştım o günde, hatta size demiştim ben siteden uzaklaştım önceden sizi görmüyordum ekşiciler mi atadı diye espsi yaptım ve hatta aynı msj da şaka yapıyorum dedim hakkınızı helal edin yanlış düşündürdüysem. burda herkes bilir kimseye düşmanlık beslemem aksine şuan böyle düşündürdüğüm için valla ellerim titriyor yazarken, ama sinirden değil üzüldüğüm için. keşke o an söyleseydiniz şakama alındığınızı, ki ben o an da şaka yaparke tereddüt etmiştim ama arkadaşlara destek olmayı sürdüren olgun bir insan anlayacak kapasitededir dedim yazmakta sakınca görmedim, yanlış anlasanız o an hemen müdahale edecektim, burda da hep yazıyosunuz boşluğumuzda Allah razı olsun yetiştiniz diye de benzeri birşey yazmıştım diye hatırlıyorum, sizin lafınızı bile ettim arkadaşlarla belki o zaman yazmışımdır yardım ediyor sağolsun diye. her neyse şimdide yanlış anlamadım evet arkadaşla konuşmanız geçmişti bende size normalde müdahale etmiyorum bence yanlışınız var , kimseye muhalefet olduğumu söyleyemezsiniz bana haksızlık, sadece ne ilgisi var egzersizle dediniz ve ben arkadaşın cevabına yazdım sizede değil yok canım doğru söylüyosun ilk sayfada egzersiz yazıyordu dedim, sizde orgazm sayfasında bu konu soruluyor onlara önerin dediniz bana yazdınız diye, ben oraya giremiyorum zamanım olmuyor, eğer ki giriyorsanız siz söyleyin isterseniz diye ricada bulundum neden bu kadar gergin cvp verdiniz anlamadım. burda bir kerede gördüm yorum yapıyorsunuz hep ama birinde beni kimse ciddiye almıyor mu yardım ediyorum falan diye yazmışsınız, onada üzülmüştüm yazık karşılıksız yardım ediyor diye, hatta moral için birşeyler yazmayı düşünmüştüm iyiki yazmamışım, onuda yanlış anlarmışsınız.

neyse uzun lafın kısası ben kimseye birşey diretmiyorum, muhalefette olmuyorum, kimse burdan para kazanmıyor en azından üyeler kazanmıyor, burdan üzülerek gittim tekrar döndüğümde bu olmasın inşallah dedim ama üyelerden böyle birşey beklememiştim. sizi üzdüysem isteyerek yapmadım ama hakınızı helal edin bunu düşündürdüysem.

hiç polemiğe girmiycem canım tarzım değil, soru soran olursa cevaplıyorum gerisi benim için önemli değil ciddiye alırlar almazlar beni çok da ilgilendirmez soru sormuş cevap vermişim daha gelmiş niye kimse cevaplamıyor diye sormuş, özel mesaj yollamışım cevap yazma inceliğini göstermemiş, ben bu topik sayesinde kurtuldum vefa borcu gibi düşünün, belki dediğiniz gibi gerginimdir, alınganımdır, ama amacım sadece yardım etmek, böyle şeylerle sayfayı meşgul etmeye gerek yok.

Arkadaşlar bugün kendime Mumdan 2 tane aparat yaptim. Birinde muma direk prezervatif geçirdim ve bolca zeytinyağı sürerek kolaylıkla aldım. Yaklaşık 10 cm den fazla girmiştim sanırım. Ne acı ne yanma hiç bir rahatsızlık duymadım. Sonrasında diğer mumu havlu kağıtla iyice sardım sonra Streç filmle sabitleyip nerdeyse penis boyutuna getirdim ve prezervatif geçirerek deneme yaptım. Diğer aparat kadar kolay olmadı. Biraz zorlandım başta. Ama pes etmedim. Bir yere kadar çok rahat ilerliyor. Yaklaşık 7-8 cm e karşılık geliyo sanırım. Sonra hafif bir acı oluyo. Zorlasam ileleyecek biliyorum ama tahriş ederim diye korktum açıkçası. Sizce bu normal mi. Ne tavsiye edersiniz bana.[/QUOTE]

Arkadaşlar bugün kendime Mumdan 2 tane aparat yaptim. Birinde muma direk prezervatif geçirdim ve bolca zeytinyağı sürerek kolaylıkla aldım. Yaklaşık 10 cm den fazla girmiştim sanırım. Ne acı ne yanma hiç bir rahatsızlık duymadım. Sonrasında diğer mumu havlu kağıtla iyice sardım sonra Streç filmle sabitleyip nerdeyse penis boyutuna getirdim ve prezervatif geçirerek deneme yaptım. Diğer aparat kadar kolay olmadı. Biraz zorlandım başta. Ama pes etmedim. Bir yere kadar çok rahat ilerliyor. Yaklaşık 7-8 cm e karşılık geliyo sanırım. Sonra hafif bir acı oluyo. Zorlasam ileleyecek biliyorum ama tahriş ederim diye korktum açıkçası. Sizce bu normal mi. Ne tavsiye edersiniz bana.

canım sonuçta uyarılmadan, ıslaklık olmadan deniyorsun normal 7-8 cm az değil önemli olan giriş dar kısım orası, gerisi bol ne kadar kasmadım diye düşünsen de farkında olmadan kasıyorsun, aparatla gitgel yapmanı, aparat içindeyken kaslarını sıkıp bırakmanı tavsiye edebilirim bunları rahat yaptığında da eş denemesine geçmeni.

dido arkadaşim bende dilatörün sonuncusunu alirken çok zorlanmistim ama bol sürdum zeytinyagi bide döndurerek soktum öyle kolaylikla girdi benim vajinusmusu yenelim diye bi kitabim var orda yaziyo zorlaniyosaniz sokmakta döndurun yaziyo bide çok ıkın

dido arkadaşim bende dilatörün sonuncusunu alirken çok zorlanmistim ama bol sürdum zeytinyagi bide döndurerek soktum öyle kolaylikla girdi benim vajinusmusu yenelim diye bi kitabim var orda yaziyo zorlaniyosaniz sokmakta döndurun yaziyo bide çok ıkın

Peki canım üstte mi denemeliyim yoksa altta mı daha rahat olurum bilmiyorum. Kanamam olduğunda ben alttaydim ve hiç canım acimadi ama sonrasi malum yine olmadı :'(

canim ben dilatör Calişmalrini bazanin basina yadtik koyup bacaklarimi actum öyle calistim eş denenesinde bitek üstte geçtim öyle oldu ben alttayken eş denenesi hiç olmamisti

X