- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.761
2 sene 4 aylik evliyim ama henuz birakin parmak egzersizini dusundugumde bile bacaklarimi kapatiyorum napicam bilmiyorum sizin yazdiklarinizi okuyordum yaklasik bir senedir ama cesaret anlaminda kesinlikle sifirim doktora gitmeyi dusundum inanilmaz ucuk fiyatlar su beladan kurtulmak istiyorum artik... emla kremle basaranlar varmi aranizda ?
Bu illeti yendim diye havalara uçmuştum. Ama kurtulamamisim bu bela illetten. :'( herkesin birkaç saniyede yaptığı işi biz niye yapamiyoruz yaa. Eşim dakikalarca uğraşıyo garibim olmuyo olmuyoo. Eskiden bacaklarimi kapatıp eşimi yaklastirmayan ben, artık 2 parmak sokuyorum makas hareketi yapıyorum. Ilişkiden hemen önce iyice egzersiz yapıp zeytinyağı sürüyorum. Korkmuyorum bacaklarimi açıyorum ama girmiyor girmiyor girmiyor. Üste geçip denemeye çalıştım. Tam girişte inanılmaz derecede yandım. Hatta eşim buz gibi oldun dedi. Soğuk ter döktüm :'( nerde hata yapıyorum neyi eksik yapiyorum bilmiyorum. Daha ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen. Çocuğum olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Allahım nolursun bir kolaylik ver. Yardım et. Gücüm kalmadı. Tükendim
mrb arkadaşlar ben de 5 aylk evlym, galiba vajinismusum , parmk egzersizini yapabiliyorum üç parmağım da oluyor , ben üst pozisyondyken deniorz olmuyor acıyor, üstteyken bnm dik mi durmam gerekiyor yoksa eşime doğru mu eğilmem mi gerekiyor ,pozisynm mu yanlış bilemedim off(
bende bunu yeni yaşadığım için kendi deneyimimi anlatayım..canım önce eşine doğru eğil yerleştir.sonra sadece omuzlarını kaldır.nefe ver o sırada pat diye oluyo merak etme:) ama eğikken başla ucunu koy sonra yay şeklinde kalk p.pnu kaldırma
eşinin üzerine uzan yerleştir"..ve kalk dik olana kadar oturur duruma gelene kadar..
Canim ya anlayamadım. Yüzün eşine dönükmu ters mi duruyor bbaştan bi kere daha tarif eder misin. Bacaklarin nasil derin Nefes alip veriyor musun vs[
yüzüm eşime dönük oluyor, ben dizlerimi kırarak oturur pozisyonda dik duruyorum nefes alıp veriorm ıkınıorm başı girio ama gerisi olmuo canım yanıyo
Canim ya anlayamadım. Yüzün eşine dönükmu ters mi duruyor bbaştan bi kere daha tarif eder misin. Bacaklarin nasil derin Nefes alip veriyor musun vs
canım yüzün eşine dönük şekilde eşinin üzerine uzan.daha sonra yerleştir.ve yavaşça kalk.kalkarkende nefes ver ıkın. açılmasına sebeb olduğu için rahatlıyo. ben bunu aparatlarda da denemiştim çok kolaylaşıo.
tamamen oturur duruma gelinceye kadar.zaten hissediyosun eşin daha ii anlaıo ama.oturu duruma geldiğinde tamamını almış oluyosun zaten..
canım yüzün eşine dönük şekilde eşinin üzerine uzan.daha sonra yerleştir.ve yavaşça kalk.kalkarkende nefes ver ıkın. açılmasına sebeb olduğu için rahatlıyo. ben bunu aparatlarda da denemiştim çok kolaylaşıo.
tamamen oturur duruma gelinceye kadar.zaten hissediyosun eşin daha ii anlaıo ama.oturu duruma geldiğinde tamamını almış oluyosun zaten..
normalde oluyo da :) bende yapamıyorum istem dışı itiyorum eşimi bacaklarımla...bizde çarşamba tekrar deniycez :)
normalde oluyo da :) bende yapamıyorum istem dışı itiyorum eşimi bacaklarımla...bizde çarşamba tekrar deniycez :)
yay şeklinde derken, yerleştirdikten sonra dik mi duracağım
önce eşine paralel dur( bu emekler gibi bir pozisyon) yerleştirdikten sonra yavaşça doğrul dikey konuma geçiyorsun.