Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bu egzersizi çoğunuz tam okumuyorsunuz sadece herhangi bir aparatı sokup çıkarmak değil ki oturduğun yerde sık bırak ordaki kasları önce böyle dene, cesaret birden geliyor ben yapamam diyor herkes ama bir başlayınca çorap söküğü gibi geliyor, devlet hastaneleri, üniversite hastanelerinde para ödemeden tedavi edilebiliyor hangi şehirdesin, hiç deneme yaptın mı? anlatırsan yardımcı oluruz burdakiler, emlayla başaranlar var başarmayanlar var denemekten zarar gelmez.

rahat değilsin canım yönü bulamıyorsun sanırım. üstte dene kendin yerleştir kontrol sende olunca daha rahat edersin, yendikten sonrası da bir süreç canım alışma süreci sen şimdi yendim nasıl daha rahat olurum diye düşün.

arkadaşlar bir arkadaşımıza doktor önermişti regl döneminde kullanılan tamponlardan regl döneminde egzersize ara vermemek için kullanılmasını önermişti, egzersiz yaparken deneyebileceğiniz birşey aklıma gelmişken yazayım dedim.

uzuuuuuuuuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba:) yaşadığım umutsuzluktan dolayı siteye bile girmeyi bırakmıştım...hafta sonu yaşadığımı paylaşmak stiyorum...olayın farkında değilim yardım lütfennnnnnnnnnnn......bu arad ben yakalşık bir yıl önce psikolog kontrolunde tedaviye başlamıştım 2 kere gittim sonra kendi çabamla 2 günde aparatatta ciddi yol kattim.12 cm kadar ancak yine eşimle birleşme yaşayamıyoduk...yaşadığım sıkıntıdan dolayı eşimde istemiyodu denemeyi bu halimke kabullenmişti sanki.aramızda lafı bile geçmiyodu birbirimize dokunmuyoduk bile sonu oraya gidcekte ben üzülcem diye..bu şekilde 1.5 yıl bitti gitti...bu özet

ancak bu haftasonu 2 gün önce yani eşimin bi iş yemeği organizasyanu vardı başka bir şehirde..organizadyon akşam dı yemek ti.biz öğlen gittik otele yerleştik banyo falan yaptık hazırlanmak için....dereken eşim uzun bir aradan sıonra bana yaklaştı..derken işte başladı.ben üste geçtim çünkü bunu okuyordum hep daha kolay oluyor diye..aklım hala orda tabi nede olsa..neyse derken bir iki denemeden sonra tamamını içime aldım inanamadım tabi..nefes egsersizlerini de yaptım bu arada.bir kaaç kere denedik rüyamı diye ama omluştu...sonra zaten çıkma vaktimiz geldi çokta yorulmuştum da hazırlandık çıktık..akşam geri geldiğimizde tuvalate bi gitttim çamaşırımda kan...o an anladım ..ancak eşimde bugün tekrar seyehata gitti tekrar deneyemedik...şimdi bundan sonra ne yapmalıyım acaba altta olduğum pozisyon dada olurmu ..
yalnız bacakalrım felaket aprıyo yürüyemiyorum..ikiye ayrılmış gibi...
ne oldu bana şimdi anlamadım

mrb arkadaşlar ben de 5 aylk evlym, galiba vajinismusum , parmk egzersizini yapabiliyorum üç parmağım da oluyor , ben üst pozisyondyken deniorz olmuyor acıyor, üstteyken bnm dik mi durmam gerekiyor yoksa eşime doğru mu eğilmem mi gerekiyor ,pozisynm mu yanlış bilemedim off(

bende bunu yeni yaşadığım için kendi deneyimimi anlatayım..canım önce eşine doğru eğil yerleştir.sonra sadece omuzlarını kaldır.nefe ver o sırada pat diye oluyo merak etme:) ama eğikken başla ucunu koy sonra yay şeklinde kalk p.pnu kaldırma

yay şeklinde derken, yerleştirdikten sonra dik mi duracağım

Canim ya anlayamadım. Yüzün eşine dönükmu ters mi duruyor bbaştan bi kere daha tarif eder misin. Bacaklarin nasil derin Nefes alip veriyor musun vs

canım yüzün eşine dönük şekilde eşinin üzerine uzan.daha sonra yerleştir.ve yavaşça kalk.kalkarkende nefes ver ıkın. açılmasına sebeb olduğu için rahatlıyo. ben bunu aparatlarda da denemiştim çok kolaylaşıo.
tamamen oturur duruma gelinceye kadar.zaten hissediyosun eşin daha ii anlaıo ama.oturu duruma geldiğinde tamamını almış oluyosun zaten..

canım bu arad ben daha önce sırtım dönük denemiştim.başı giriyo ama tamamı zor oluyo..alıştırmak için öle deneyebilirsin..ama yüzün dönük olursa tam sonuç..

Canim çok teşekkür ederim. Çarşamba akşamı deneme yapıcaz o nedenle biraz heyecanlıyım. Her türlü ipucunu değerlendiriyorum.
Tekrar teşekkür ederim. Allah razı olsun.

çok tşk ederim bi de böyle deneyeyim bakalım ,peki bi de şunu sormak istiyorum ben sırt üstü yatıyrm eşim bacaklarımı omzuna alıp denemeye çalışıo bu pozisyon da da olur mu ben olmaz die yaptırmıorum

normalde oluyo da :) bende yapamıyorum istem dışı itiyorum eşimi bacaklarımla...bizde çarşamba tekrar deniycez :)

haktan bende tatile gitmek istiyorum vajiyi halletmek için bi arkadaşım yatak odasını başka odaya taşımıştı olmuştu o zmn faydasını görmüşsün sende gitsem mi kii kararsızım

evet ya farklı bi ortam ii geldi ..bide otel odası havası ii geldi.....:) atmosfer yani önemli...

canım benim hemen kanamadı..hatta ben zamanında aparat diye o kadar şey sokup çıkardım ki kanamaz diye düşünmüştüm..yani olmuştur diye düşümmüştüm ama öle olmadı..saatler sonra farkettim..çamaşırımda kanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…