-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.901
Anestol pınar birde bietgelen kayganlastirici bunlar in yararı oluyor. Kas gevseti ci kullanmadım ise yarıyor mu ?
Öncelikle doktora gitmedim yani vajinusmus merkezleri var zaman zaman aklımdan geçmedi değil insan çaresizliğe düşünce herşeyi düşünüyor malesef:/ ama sonunda kendim yendim tam 2 aylık evliydim gerçek anlamda bir ilişkiye girebildiğimde çok şükür:) Burasının çok faydasını gördüm okumaya ve yazmaya devam et bu forumdan ayrılmamanı tavsiye ederim. Nasıl yendiğime gelince egzersiz yaptım burdan bir arkadaşın yardımıyla gün gün mesajlaştık mailleştik ben neler yaptığımı anlattım o bana tecrübelerinden yola çıkarak yardımcı oldu.Benim ortalama 15 gün falan sürdü egzersizlere başladıktan sonra bu işi çözmem..Zeytinyağı şart tabi onuda ekleyeyim alsancakdeniz6@gmail.com mail atabilrsin sana yardımcı olmaya çalışırım...
Merhaba arkadaşlar
Bugün 11 cm den 13 cm ye geçtim. İlk başlarda zor oldu gerilme hissettim ama bisekilde 10 santimini içeri alabildim. Ama esas sorun şu ki; içime 10 santim giriyor hemde 13 santimlik cevresi. Fakat ben egzersiz yaparken ilk girişi gerceklestirene kadar yine içim çekiliyor gibi oluyor sanki eşli deneme yapıyor gibi düşününce gene geriliyorum.
Egzersiz se egzersiz ama içime alma konusunda hala tedirginim. Bu akşam bu duyguyu daha yoğun hissedip ağladım.
Bu duygudan ne zaman kurtulurum
Lütfen Yardım
Merhaba arkadaşlar
Bugün 11 cm den 13 cm ye geçtim. İlk başlarda zor oldu gerilme hissettim ama bisekilde 10 santimini içeri alabildim. Ama esas sorun şu ki; içime 10 santim giriyor hemde 13 santimlik cevresi. Fakat ben egzersiz yaparken ilk girişi gerceklestirene kadar yine içim çekiliyor gibi oluyor sanki eşli deneme yapıyor gibi düşününce gene geriliyorum.
Egzersiz se egzersiz ama içime alma konusunda hala tedirginim. Bu akşam bu duyguyu daha yoğun hissedip ağladım.
Bu duygudan ne zaman kurtulurum
Lütfen Yardım
canım aslında bitmiş egzersizin aparatı rahat yaptığın zaman denemelere geç bence, mutsuzsun ondan hislerin yoğun, az kaldı diye düşün bak sona gelmişsin.
tesekkur ederim
Sağol cnm
Dedigim gibi egzersiz tamam ama denemeyi düşününce başa dönüyorum sanki
Sağol cnm
Dedigim gibi egzersiz tamam ama denemeyi düşününce başa dönüyorum sanki
Yendimmm vajinismus denen saçma ama bi okadarda yenmesi kolay rahatsızlığııı.Allahıma şükürler olsun bitti sonunda.1,5 yıldan sonra bugün çok daha mutluyum.BUgüne kadar ertelediğime bin pişmanım.Allahım herkese nasip eder inşallah..dualarım sizinle.Allah benim yüzümü bugün güldürdü devamıda gelir inşallah.
Canım öncelikle ilginden dolayı çok tşk. ederim.Emin ol tavsiyelerini uygulayacam kafam çok karışıktı kremdi jeldi derken neyi kullanacağımı bilemedim tekrar çok tşk.ederimstreç filme sardıktan sonra da prezarvatife geçiriyordum aparatı ve öyle kayganlaştırıcı sürüyordum etrafına o zaman daha kolay giriyordu onu yazmayı unutmuşumama hiç uğraşmayayım derseniz kkaderimin tavsiyesini bende size tavsiye ederim p..si ve vajinayı z.yağı ile kayganlaştırıp hergün adım adım eşli deneme yaparak da 1 aya kalmaz çözersiniz ve gün geçtikçe p..si daha çok alabilirsiniz vaji içine.zamanla alışıyosunuz zaten ve normalde ben ağrı eşiği çok düşük biriyim ama arkadaşlar söylerdi de inanmazdım acı yok ağrı yok sadece ihtiyacımız olan şey cesaret o kadar ve afedersiniz kabız olduğumuzda popomuz sızlar ya hani çok az birşeycik işte ilk başardığımda bende de inceden bir sızı oldu o kadar yani bu yaşanan sıkıntının yanında devede kulak kalıyor.bu kadar kolay olduğunu bilseydim hiç bu kadar beklemezdim diyeceksiniz inanın :13:
bu hastalıkla uğraşan herkes inşallah biran önce kurtulur ve hayırlı bebişler olur :)
Canım evet ben direkt sokmuştum ama streçleyip jellersen daha iyi kayar yönü onunla keşfedersin o girince zaten olmuş gibi mutlu olacaksın sonrada kalınlaştırarak devam et kızlıga gelince genelde bu şekilde esniyor ve yırtılmıyor ama sen eşinle konuş doktora gidip zar muanesi ol eşinde emin olsun..
Yendimmm vajinismus denen saçma ama bi okadarda yenmesi kolay rahatsızlığııı.Allahıma şükürler olsun bitti sonunda.1,5 yıldan sonra bugün çok daha mutluyum.BUgüne kadar ertelediğime bin pişmanım.Allahım herkese nasip eder inşallah..dualarım sizinle.Allah benim yüzümü bugün güldürdü devamıda gelir inşallah.
tebrikler arkadaşım, hangi pozisyonda yendin, işin sırrı ne ? :))
Cok sevindim Canim nasil yaptin peki egsersiz lrmi yendin detayli anlatirmisin Canim insallah herkes yener
yine hüsranla sonuçlandı yadün deneme yaptık ben yine yarısını alabildim bir türlü devamı gelmiyor. daha sonra parmak denemesi yaptım ilk defa 2 parmağımı da sokabildim.iş oraya gelince nedense ben kendimi kasıyorum sanki acıyacakmış gibi geliyor.yol gösterin yardımcı olun kızlar
Yenen arkadasım tebrik ederim. Aminn.. Rabbim yardımcımız ol. Kızlar yapıyorum yapıyorum sonuna gelınce o vajınanın sonunca bırsey bütün kalça tarafını oraya ağrı yapıyor cok bu nedır ılerletemıyorum??????
Esımle bırlıkte gıtmıstık jınekologa. Yalnız zar muayenesınde ne oluyor kızlık zarımın olduugnu oyledıler zaten evlendıkten 3 gun sonra kendımı hastahanede buldum zaten esımın aılesı bana farklı gozle baktılar cunkubn zaten gdıyorum terapıste ama hala yenemedım korkumu zaten bnden ılk ıstedı sey parmk sokmak ve kegel egzersızı oldu egzersız kolay ama parmak cok zor bu arada arkadaslara tavsıyem cınsel terapıste gıdıyorsanız mutlaka CETAD dan mezun olması sart arkadaslar
Canım öncelikle ilginden dolayı çok tşk. ederim.Emin ol tavsiyelerini uygulayacam kafam çok karışıktı kremdi jeldi derken neyi kullanacağımı bilemedim tekrar çok tşk.ederim