Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar
Bugün 11 cm den 13 cm ye geçtim. İlk başlarda zor oldu gerilme hissettim ama bisekilde 10 santimini içeri alabildim. Ama esas sorun şu ki; içime 10 santim giriyor hemde 13 santimlik cevresi. Fakat ben egzersiz yaparken ilk girişi gerceklestirene kadar yine içim çekiliyor gibi oluyor sanki eşli deneme yapıyor gibi düşününce gene geriliyorum.
Egzersiz se egzersiz ama içime alma konusunda hala tedirginim. Bu akşam bu duyguyu daha yoğun hissedip ağladım.
Bu duygudan ne zaman kurtulurum

Lütfen Yardım

valla hangi akılla e-mail adresinizi veriyorsunuz anlamıyorum burdan açık açık, memleket o kadar sapık kaynıyorken ve burda da sık sık onlara rastlanırken?

Başarmış arkadaşlar lütfen bir fikir verin

canım aslında bitmiş egzersizin aparatı rahat yaptığın zaman denemelere geç bence, mutsuzsun ondan hislerin yoğun, az kaldı diye düşün bak sona gelmişsin.

Sağol cnm
Dedigim gibi egzersiz tamam ama denemeyi düşününce başa dönüyorum sanki

canım bence bu kadar ilerlemişken tam tersi mutlu hissetmelisin kendine bunu anlat yani yapabiliyorsun için rahat bi şekilde eş denemesine geç bence senin şu an ki bulunduğun aşamaya gelebilmek için bak bizler nası bekliyoruz

Yendimmm vajinismus denen saçma ama bi okadarda yenmesi kolay rahatsızlığııı.Allahıma şükürler olsun bitti sonunda.1,5 yıldan sonra bugün çok daha mutluyum.BUgüne kadar ertelediğime bin pişmanım.Allahım herkese nasip eder inşallah..dualarım sizinle.Allah benim yüzümü bugün güldürdü devamıda gelir inşallah.

Cok sevindim Canim nasil yaptin peki egsersiz lrmi yendin detayli anlatirmisin Canim insallah herkes yener

Yenen arkadasım tebrik ederim. Aminn.. Rabbim yardımcımız ol. Kızlar yapıyorum yapıyorum sonuna gelınce o vajınanın sonunca bırsey bütün kalça tarafını oraya ağrı yapıyor cok bu nedır ılerletemıyorum??????

Canım öncelikle ilginden dolayı çok tşk. ederim.Emin ol tavsiyelerini uygulayacam kafam çok karışıktı kremdi jeldi derken neyi kullanacağımı bilemedim tekrar çok tşk.ederim

bu hastalıkla uğraşan herkes inşallah biran önce kurtulur ve hayırlı bebişler olur :)

Esımle bırlıkte gıtmıstık jınekologa. Yalnız zar muayenesınde ne oluyor kızlık zarımın olduugnu oyledıler zaten evlendıkten 3 gun sonra kendımı hastahanede buldum zaten esımın aılesı bana farklı gozle baktılar cunku bn zaten gdıyorum terapıste ama hala yenemedım korkumu zaten bnden ılk ıstedı sey parmk sokmak ve kegel egzersızı oldu egzersız kolay ama parmak cok zor bu arada arkadaslara tavsıyem cınsel terapıste gıdıyorsanız mutlaka CETAD dan mezun olması sart arkadaslar

tebrikler arkadaşım, hangi pozisyonda yendin, işin sırrı ne ? :))

tebrikler arkadaşım, hangi pozisyonda yendin, işin sırrı ne ? :))

Cok sevindim Canim nasil yaptin peki egsersiz lrmi yendin detayli anlatirmisin Canim insallah herkes yener

Arkadaşlar ben ertelemeli bir şeklide 8-9 aydır egzersiz yapıyordum ama son 1,5 aydır erteleme işinin azalttım.yapıcagıma inanıyordum.10 cm aparata kadar yaptım ama 10 cm zorladı biraz beni.buraya çok yazdım 10 cm i yapamıyorum ne yapabilirim diye,yardımcı arkadaşlardan Allah razı olsun.10 cm den önce eş denemesi yaptık ama pozisyon sorunu yaşadık bu seferde,bir türlü pozisyonu sağlayamadım yani penis i dokunduramadım bile,denk gelmedi.dün eşim arkama dönük bir şekilde penis i alabildim.ama daha öncesinden paramkalarımı yağladım ve 2 parmagımı soktum,konsantre oldum.eşime de yağ sürdük ve kontrol bendeyken elimle ilerlettim ve girdiii.eşime girdi mi dedim eşim evet dedi.yani okadar hissetmiyosunuz ilk başta,acı falan kesinlikle yok.mumu yaptıktan sonra penis çok çok daha rahat oldu.bu şekilde 4 -5 defa alabildim.artık her gece bu şekilde yapıcam,zamanla daha da alışıcam inşallah.
bu arada duanın gücüne inananın,denemeden önce banyoya girdim,bu sırada eşim yasin-i şerif okudu,bende bolca dua ettim,yeterince konsantre olunca hazır olduğumu hissettim ve bu kötü rüya bitti.darısı sizlere olur inşallah.

yine hüsranla sonuçlandı ya dün deneme yaptık ben yine yarısını alabildim bir türlü devamı gelmiyor. daha sonra parmak denemesi yaptım ilk defa 2 parmağımı da sokabildim.iş oraya gelince nedense ben kendimi kasıyorum sanki acıyacakmış gibi geliyor.yol gösterin yardımcı olun kızlar

Tatlım benimde takıldığım yer oldu tam o sırada nefes alıp verdim,rahatladım ve ilerledi kendiliğinden.sende nefes alıp ver.ıkınmanında faydası oldugunu söylüyorlar ama ben ıkınma işini beceremediğimden yapmadım sadece derin derin nefes alıp ver.

Canım ilişki esnasında vajına uzuyor ama efzersizde kısa iken sokmaya çalışıyoruz oda kalın bağırsaga baskı yapıyor ve makat tararında acı oluyor bende olmuştu ama ilişki esnasında olmuyor bende uzunluk sadece10 cm olmuştu kalınlıkta 11 ve eş denemeside başarılı oldum

Niye farklı gözle baktılar yaa keşke doktordan rapor alsaydın her ihtimale karşı..bence eşinle konuş hassasiyeti varsa ki zaten dr demiş. Egzersizlere başla o zarda öyle acı veren bişi değil.esniyor zaten kanamasıda pembi bi leke eşinden müsaade al denemelere başla çoğu kişinin zarı yırtılmadı burda

Canım öncelikle ilginden dolayı çok tşk. ederim.Emin ol tavsiyelerini uygulayacam kafam çok karışıktı kremdi jeldi derken neyi kullanacağımı bilemedim tekrar çok tşk.ederim

tamam canım korkma inan ki bu forumda benle birlikte başlayan arkadaşlar yendi ve ben cesaret edemedim korkumdan aylarca egzersizde bile ilerleyemedim ama inan ki sen çok küçük bir adım atıyorsun karşılığında yaşadığın mutluluk o kadar büyük oluyo ki sonra pişman oluyorsun o kadar zaman niye beklemişim diye
inşallah hemen başarı haberini okurum canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…