günaydınnnnnnnnnnn;
gün bana bugün gerçekten aydı,darısı tümmm arkadaşlarımın başına,
dün kabusum bitti,kurtuldum bu strestenn.yendim seni VAJINUSMUSSS. sabahı zor bekledim sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
ve veee teşekkür etmek istedim. aslında ilgili konu başlığı kapandı ama burdan takip eden herkese bu msj ulaşacaktır. ben z.yağı mucizesi ile yenenlerdenim. bırakın parmağı içine almayı dokunmaya bile korkan ben şimdi yenenlerden oldum.
z.yağı başlığını görüp sıkıca takip etmeye başladım. öncesinde parmak egzersizlerini denemek istedim ama asla cesaret edemedim. bir iki deneme başarısız olunca korktum ama kkaderimin ve değerli bir iki arkadaşımın desteği ile z.yağını denedim. birkaç kez z.yağı ile parmak denemesi yaptım,eş denemesine gerek kalmadan bu iş bitti. ve cidden yenen ve bir zamanlar hadi canım nasıl acımıyor deyip kızdığım arkadaşlarıma hak veriyorum kiiiiiii hiçççççççççç acımıyor,sadece cesaret ve kasmamak yetiyor.kaderimin söylediği bir iki taktik vardı,onları yaptım ve bitttiiiii. KOCAMAN KOCAMAN TEŞEKKÜRLERİM KADERİM SANAAAAAA,COMBO SENİDE UNUTMUŞ DEĞİLİM TATLIM. SHIMARIK,TTUSEM EVARA26 VE ADINI YAZMAYI UNUTTUĞUM TÜM DEĞERLİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRLER (BU YAZDIKLARIM ARASINDA YENENDE VAR YENMEYENDE AMA HERŞEYE RAĞMEN HEP DESTEK TAM DESTEK OLDULAR) SAYFAYI KAPATMAYI BAŞARANLARA BELKİ DİP NOT OLUR BU. Z.yağı denedim ve onların sandığı gibi kötü bişi olmadı aksineeeeee mucize oldu yenemem diyen ben yendimmm hemde çok kolay. Konu kapandığından bu yana çok girmiyorudum foruma ama kapanan konu başlığı benim mucizem olunca burdan özellikle yazmak istedim. birde benim gibi korkan cesaret edemeyen arkadaşlarıma cesaret olsun istedim. çünkü ben böyle yazıları görünce daha da ümitlenip cesaretleniyordum. Kızlarrr korkmayın ACI yokkk,BASKI yok İNANIN ZERRE ACI YOKKKKK YETERKİ KENDİNİZİ KASMAYINNNN.