-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.621
arkadaşlar ben bu gün işten geldikten sonra egzersiz yaptım ve 10 cm aparattı hemen hemen yarısını aldım biraz yanma ve acı oldu ama bırakmadın aparatı vajinamda tuuttum. daha aklımızda deneme yapma yokken eşimle deneme yaptım ben üstteyken yaptım aynen aparattı yaptığım gibi oldu eşim p...ni yavaş yavaş bastırdım biraz baskı hissettim ama eşim yarıısnı girdiğini söyledi çok az kaldı tamamlamasına dedii ama heyecanlandım bıraktım. hiç acı hissetmedim aparatla 10 cm denediğimde daha çok agrı olmuştuu analamadımm pekikimizde tekrar umutlandık inş. yenecez ama bu arada 1-2 güne regl olacağım umarım biitiğinde tekrar aynı durumda olurumm
Merhaba canım.. bende hemen hemen aynı senın gıbıyım. benımde adetım bıtmek üzere denemelere devam edıcem bakalım. kendını zorlamadan muhabbetle denemelere devam et yanlız adetten dınlenmeye gec canım. umudunu kaybetme inş. hırs yapalım ve Rabbimin izniyle deneyelim. sonrada gelsın bebişleeeerrr
slm canım inşallah böyle bizde yendik denmeyi nasip etsin allah herkese kim bu sıkıntıyı çekiyorsa. inşallah yani o kurtulduğum günün sabahını yaşamak istiyorum üstümüzden kocaman bir yük kalksa bitse eziyet inşallah olur herkesi kurtarsın rabbimm ii geceler cnm
olmuyor, moralim çok bozuk. dün eş denemesi yaptık gene olmadı.
2 parmak alıyorum. aparatlardan da 9.5 cm e kadar çok rahat alıyorum. ama eş denemesi olmuyor. puffffff
Bazen hiç yapamayacakmışım gibi bi umutsuzluğa kapılıyorum
olmuyor, moralim çok bozuk. dün eş denemesi yaptık gene olmadı.
2 parmak alıyorum. aparatlardan da 9.5 cm e kadar çok rahat alıyorum. ama eş denemesi olmuyor. puffffff
Bazen hiç yapamayacakmışım gibi bi umutsuzluğa kapılıyorum
Günaydın kızlar.. sabah kahvesi ıcıyorum nasılsınız?
afiyet olsun sitede kmse yok tad tuz yok((
ne mutlu.. ben tam olmuyor cogu gırdı ama batma ve agrı hıısedıyorum. zardan oldugnu zannedıyorum. henüz tam gıtmemıs cnkükızlar çalısmalar nasıl gııdıyoo pes etmek yok cok az kaldıınn egzersız aşamaısnda olanlaarrr benım dun 3 eş denme vardı gayet basarılıydı :)
rahatlıkla ıskıye gırebılıyorum baskı hisside azaldı artık yendım atam anlamıyla dıger arkaslarlala bütün kalbım ve dualarım yapabılırsınız:))) ve yapıcaksınızdaa
yenen arkadaşlara bir sorum var bende 3 kere falan eşli deneme yaptım ve hala p. tamamen girmiş gibi hissedemiyorum ilişkide eşim girdi diyo kayganlaştırıcı kullandığımız için mi bilmiyorum böyle birşey yaşayan varmı?
herhangi bır uyusturma ılacı kullanıyorsan bu normel. Sırf baskı veya agrı varsa buda normel. Vajıden dolayı olabılır. Ama hıcbırsey hıssetmemen kayganlastırrıcan olablır cnm
evet canım vajina içine ulaşabildiğin kadar ileriye sür istersen önce p ye hiç sürmeden sadece vajinayı bolca yağlayarak dene, ama keşke eşin sürse vajinaya daha derine kadar sürer. şimdi p yedesürünce çok kayabilir, ama baktın yetmezse p ye de tekrar sür.birde maşallah bu kendi kendine egzersiz yapanlarda neye imreniyorum biliyor musun? ben kendi kendime süremem asla o yüzden eşimden yardım almıştım, sizin ne güzel muhtaj olmanıza gerek yok, itiraz etse tiksinirim dese kendiniz sürersiniz olur biter. zaten eşlerimizide anlamıyorum güvenmediysen neden evlendin, güveniyorum diyorsan neyin imasını yapıyorsun. neyse hatasını anlar merak etme.mümkünse dr a telefonla ulaş kendini hatırlat eşim bu şekilde konuştu zor durumda kaldım yardımcı olur musunuz falan de. hem seni hatırlasın hem belki sadece tel de anlatır o kadar beklemene gerek kalmaz.
kızlar çalısmalar nasıl gııdıyoo pes etmek yok cok az kaldıınn egzersız aşamaısnda olanlaarrr benım dun 3 eş denme vardı gayet basarılıydı :)
rahatlıkla ıskıye gırebılıyorum baskı hisside azaldı artık yendım atam anlamıyla dıger arkaslarlala bütün kalbım ve dualarım yapabılırsınız:))) ve yapıcaksınızdaa
yok hiç uyşturucu falan kullanmıyoruz ama baskı ağrı tarzında hiçbirşey olmuyo da kayganlaştırıcı kullanmayınca yapmaya çalıştığımızda ağrı sızı oluyo ve o zaman tam bir duvar gibi oluyo