Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

4 gündür siteye giremediğim için şu ekşi sözlük muhabbetini yeni görebildim....
yazdıklarını üzülmek bozulmak yerine gerçekten gülerek okudum..... bi çoğunluğunu ergenlermizin oluşturduğu insanların "hastalık "dediği olguyla dalga geçebilecek zeka seviyesine sahip olduklarını bilmek KOMİK. sırf kendilerine malzeme olsun die insanalrın duygularıyla oynayabilecek ergenlerin kimbilir hangilerinin ablaları arkadaşları kız kardeşleri bu sitede acaba..... ÇEVREMDE DE BENİ KİMSE VAJİNİSMUS OLARAK BİLMEZDİ YA... hele arkadaşımızın biri şu cümleyi kurmuş ergen beyinlilerimiz için
"şuan vajinismusun ne olduğunu bilmediği gibi bizimle alay eden bu insanlar(!), eminim bir ereksiyon sorunu yaşasalar benzin içilcek dense onuda yaparlar hahahah işte buna çok güldüm ben....
beyin olarak değilde yaş olarak ergenlikten çıkıp evlenecek bu gençlerimze evlendikleri gece bu "şoku" yaşatsın rabbim onlara diyeceğim ama ne halleri varsa görsünler.dalga geçmeye devam etsinler napalım. onarı sallayanda kabahat :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

Merhaba arkadaşlar
Nerelerdesiniz çalışmalar nasıl gidiyor?
Egzersizleri ihmal etmiyorsunuz değil mi?
Bugun benim 9 gün olacak. Uygulamaları daha kolay yapıyorum. Her geçen gün kendimdeki gelişmeyi gördükçe umudum artıyor. Siz de sakın umutsuzluğa kapılmayın.
Hadi bakalım görüşmek üzere
Sevgiler. ..

:2:
Merhaba arkadaşlar
Nerelerdesiniz çalışmalar nasıl gidiyor?
Egzersizleri ihmal etmiyorsunuz değil mi?
Bugun benim 9 gün olacak. Uygulamaları daha kolay yapıyorum. Her geçen gün kendimdeki gelişmeyi gördükçe umudum artıyor. Siz de sakın umutsuzluğa kapılmayın.
Hadi bakalım görüşmek üzere
Sevgiler. ..

Ben henüz başlayamadım bile:KK43: hepi topu günde yarım saat ayırcam ama sanki koca bir gün ayırmam gerekiyormuş gibi boş biiir gün bekliyorum..

:2:

Ben henüz başlayamadım bile:KK43: hepi topu günde yarım saat ayırcam ama sanki koca bir gün ayırmam gerekiyormuş gibi boş biiir gün bekliyorum..

Happiness sakin erteleme
Bak ben elimi suremezken artık daha rahatim
Bi başlayınca egzersiz yapmadan yatmak istemiyorsun huzursuz oluyorsun. Yarım saat diye başlıyorsun bi saatten erken sonlandırmak istemiyorsun.

Hadi bi gayret başla cnm. Mutlu son bizi bekler :KK66:)

Ekşi sözlükte eleştirilme nedenlerimizden biri de"eş" denemesi diye bahsetmemiz ya; kendini akıllı zanneden bir arkadaş güyya bize haddimizi bildirmek için buraya üye olup bize soru soruyor efenim " ben sevgilimle beraber olamıyorum da falan da... Evet birden aklımız başımıza geldi bizim de evlenmeden önce de seks yapılabileceğîni idrak ediverdik.hepimiz bir anda"aydınlandık" bizim burada kimsenin ahlakıyla filan uğraşacak takatimiz ve vaktimiz yok.ama kimse bizi gerizekalı zannetmesin.vajinismusluyuz biz zekamızda bir problem yok çok şükür.

:KK19:
Ekşi sözlükte eleştirilme nedenlerimizden biri de"eş" denemesi diye bahsetmemiz ya; kendini akıllı zanneden bir arkadaş güyya bize haddimizi bildirmek için buraya üye olup bize soru soruyor efenim " ben sevgilimle beraber olamıyorum da falan da... Evet birden aklımız başımıza geldi bizim de evlenmeden önce de seks yapılabileceğîni idrak ediverdik.hepimiz bir anda"aydınlandık" bizim burada kimsenin ahlakıyla filan uğraşacak takatimiz ve vaktimiz yok.ama kimse bizi gerizekalı zannetmesin.vajinismusluyuz biz zekamızda bir problem yok çok şükür.

O kisi bizle dalgami Gecmis dalga gecilcek halimiz yok sukur bunuda allah Verdi neyapalim o leysek herker gibi yatamioruz kusura bakmasi lar tovbe tovbe herkes zamanlikta fingir fingir onlar terbiyeli Iyi deme kusurlari yok kusura bakayin ama cok sinir lendim biz imtihandayiz onlarin basina buyuk birsey gelirse sasmayin bizim bu sorun care var ama baze hastaliklarin yok :KK43: valla kötu oldum Biz eksik muyiz ki

Ayrıca bu "arkadaş"bize danıştıktan sonra "birileri"sözlkte linki paylaşarak bizim ne kadar geri kafalı ve eleştiriye kapalı olduğumuzu aklınca ispatlamış.komiksiniz ekşiciler!

kızlar vajinismusu yenen biri olarak tavsiyelerim olacak, bu yolla pek çok kişi yendi.Okumadım önceki yorumlarda değinilmiştir belki ama ayrdımcı olmak için bildiklerimi paylaşmak istedim.
iki yöntem var. 1.si parmak yöntemi.
Bol bol kegel egzersizi yapın oturduğunuz yerde,tuvaletinizi yapıyormuş da tutmuş gibi yani.
ameliyat eldivenini takın elinize,yıkayın sonra bebeyağı sürün ve serçe parmağınızdan başlayın vainanızın içine ilerletmeye,hiiç korkmayın inanın korkacak bir şey yok.Allah bunu neden yarattı kötü ve korkulacak bir şeyse?Hiç korkmayın,ne şarış şarıl kan geliyo ne de doğum ağrısı gibi bir acı.Hissedeceğiniz şey dayanılmayacak bir sızı değil,sıskın dişinizi tamam.Neyse o en son aşama, gelelim parmağa.
Serçe parmağı sokup çıkarın birkaç kez,sonra denemek isterseniz bir sonraki parmağa geçin ama yok ben bugün serçe parmağı çalışıcam derseniz ona devam.
Ertesi gün işaret parmağına geçin,bol bol çalışın,inanın orada duvar muvar yok,duvar gibi hissetiğimiz kastığımız kaslarımız.onlar gevşeyince asansör kapısı gibi açılıveriyolar.
Daha sonra işaret ve orta parmağı birlikte çalışın artık diğer gün mü olur yoksa 2 gün daha çalışayım sonra geçerim mi dersiniz o sizin hazır hissetmenize bağlı.
Eşinizle olacağınız gün de kas gevşetici yutun ve hemen ılık bir banyoya girin,kaslarınız iyice gevşesin.Sonra eşinizle uzanın,parmak egzersizi yapın yeniden,yağlayın iyice içerisini,kasları çalıştırın.eşinizin p...ini vajinanıza değdirin,hiç korkmayın,tutun ve devam edin.sonra iyice açın bacakalrınızı ve derin derin nefes alın,belinizin altına ince bir yastık da iyi olur.eşiniz de yağ sürsün ve ona iyice ittirmesi için iizn verin,gir çık gir çık yapsınbaşlangıçta sonr atamamen olması için müsade edin.Biraz hissiyatın olabileceği bir kısım var,koridor düşünün ve ucunda geniş bir salon,o kısa koridoru geçene kadar sıkın dşinizi skaın itmeyin eşinizi.iterseniz başarısız deneme olup başa dönmüş olacaksınız,yendien başa sarmaya gerek yok.bazısı eşinin üzerinde olduğu pozisyonda p..isi tutarak kendi ilerlertwerek başarılı oluyor.
gelelim 2.yola.bu başarılı olmakta bir tık daha etkili daha kısa sürede oluyor çünkü.goggoledan girin ve vajinismus dilatörlerini aratıun,bir dolu çıkacaktır artık bütçnize uygun olanını seçersiniz.bu şekilde yeenn çok kişi var ki o 5bin isteyen doktorlar da aparat ya ni dilatör veriyor ödevlerde.
en incesini yağlayın ve aynı şekilde küçükten büyüğe çalışın hergün.en sonuncusunda yine kendiniz en büyüğünü deneyip yağlayarak sonra eşiniz d ekendisininkini yağlayıp,çözüme ulaşın. ben aparattan önce mum olsun vs şeyleri deniyordum ama olmadı,deneyen birkaç kişi daha var onlara da dedim aparat alın onla olmuyor psikolojik olarak diye.aparatlar boy boy oluşu ve tedavide kullanılan tedavi amaçlı bir araç oluşları ve drların da onu kullandığını bilmek psikolojik olarak daha avantaj yaratıyor.diğer şeyler psikolokij olarak negatif yönde etkiliyor.
çözümsüz bir durum asla değil.kendiniz çözemiyorsanız da drlar bunun için var,ordan burdan kısıp yine de verin gidin tedavi olun atlatın bu durumu ama önce bi kendiniz bu şekilde deneyin.olmuyorsa gidin çünkü drlar da ya parmak ya da dilatör kullandırıyor.2 arkadaşım kendi çözemeyip 3bin mi 3bin500mü artık o civar verip heraya gitti yendi,murat ulusoy da iyi.bildiklerim,paylaşabileceklerim,tavsiyelerim bu kadar.ben 4 sene çektim çok şükür kurtuldum şimdi elimden geldiğince vajinismus olduğuunu öğrendiğim ehrkese yardımcı olmaya çalışıyorum bu şekilde çevremde.durumumu bilen yakına rkadaşalrım kendi çevrelerinde bu durumu yaşayana rkadaşlarını benimle iletişime geçiriyor bu şekilde pek çok kişi tanıdım ve şahit oldum.kendinize güvenin azmedin ve kararlı olun,asla ertelemeyin msonra hallederimd emeyin işin sırrı bu.

Son düzenleme:

hatta biz evlenmeden kimseyle ilişkiye girmeyen bayanlar oldğmuz için vajinismus olduk falan... geri kafalıyız ya oyüzden olduk..bizler evlenmeden sex yapanları dışlıyomuşuz eleştiriyomuşuz ya..ekşicilerin sex olayını evlilik sonrasına saklayanları eleştirmeleri farklı bişimi acaba? cidden komikler ya. diyorum ya beyinleri penislerinde çalışan, ne oldğu kim oldğu belli olmayan bayanlarla yatıp kalkan tipler her bayanı böle zannediyor işte.....

Son düzenleme:
aynen öyle canım orası hep öyle zaten herşeyle dalga geçiyorlar dedik oakdar takmayın kafanıza diye açıkcası ben hiç takmadım yazmayada devam ederdim yani ilgilenmemek lazımdı yazık olan konuya oldu kapanmış çok üzüldüm keşke uzamasaydı bukadar 3 5 gün sürer o trafik sonra dururdu hayırlısı olsun canım üzme sen canını unutulur inşallah bi kaç güne ...

tatlım konu direk tarafımdan açıldığı ve küfürler direk bana geldiği için , alışkın değilim bu sayfanın zaten bu kadar edepsizlerle dolu olupta, kimseninde müdahale etmeye gücü olmadığını bilmiyordum. bilseydim umursamazdım belki, ama orda arkadaşlarımıda düşündüm daha çok tedirgin oldum. neyse vardır bir hayır bana isteyenler ulaşabilir tatlım, yakında bir site açarız inşallah hepinizle sadece bu durum üzerine, dışardan sadece başlığın göründüğü içeriğin görünmediği, bir site olur inşallah, bakalım arkadaşlarımla bağlantıya geçip birşeyler yapmaya çalışırız.o zamana kadar da isteyene msn den elimden geldiğince destek olurum arkadaşlar.

tatlım konu direk tarafımdan açıldığı ve küfürler direk bana geldiği için , alışkın değilim bu sayfanın zaten bu kadar edepsizlerle dolu olupta, kimseninde müdahale etmeye gücü olmadığını bilmiyordum. bilseydim umursamazdım belki, ama orda arkadaşlarımıda düşündüm daha çok tedirgin oldum. neyse vardır bir hayır bana isteyenler ulaşabilir tatlım, yakında bir site açarız inşallah hepinizle sadece bu durum üzerine, dışardan sadece başlığın göründüğü içeriğin görünmediği, bir site olur inşallah, bakalım arkadaşlarımla bağlantıya geçip birşeyler yapmaya çalışırız.o zamana kadar da isteyene msn den elimden geldiğince destek olurum arkadaşlar.

ya kaderim sen daaha bu konuyu kafana takıyor musun kızım sen ne dualar aldın bu insanların konuşmaları mı seni üzüyor..bırak lütfen..biz en azından bu rahatsızlığın ne olduğunu neden olduğunu biliyoruz..cozumunu aradık ki basardıkta bu sayfan sayesinde..ha sunuda söylemeden gecemicem.ne mutlu ki bize bizim eslerimiz daha once test sürüşünde bulunmadı o yüzden bu rahatsızlığı evlendikten sonra fark ettik ha bu da dalga geçilecek birseyse ben bu konuyla dalga gecen zihniyetin aklından suphe ederim..varsın böyle korkusu olmayan kızlar çıksın karsılarına..belliki cok geniş insanlar herseyi kabul edebilecek durumdalar ki böyle birseyle rahatça dalga gecebiliolar..

4 gündür siteye giremediğim için şu ekşi sözlük muhabbetini yeni görebildim....
yazdıklarını üzülmek bozulmak yerine gerçekten gülerek okudum..... bi çoğunluğunu ergenlermizin oluşturduğu insanların "hastalık "dediği olguyla dalga geçebilecek zeka seviyesine sahip olduklarını bilmek KOMİK. sırf kendilerine malzeme olsun die insanalrın duygularıyla oynayabilecek ergenlerin kimbilir hangilerinin ablaları arkadaşları kız kardeşleri bu sitede acaba..... ÇEVREMDE DE BENİ KİMSE VAJİNİSMUS OLARAK BİLMEZDİ YA... hele arkadaşımızın biri şu cümleyi kurmuş ergen beyinlilerimiz için
"şuan vajinismusun ne olduğunu bilmediği gibi bizimle alay eden bu insanlar(!), eminim bir ereksiyon sorunu yaşasalar benzin içilcek dense onuda yaparlar hahahah işte buna çok güldüm ben....
beyin olarak değilde yaş olarak ergenlikten çıkıp evlenecek bu gençlerimze evlendikleri gece bu "şoku" yaşatsın rabbim onlara diyeceğim ama ne halleri varsa görsünler.dalga geçmeye devam etsinler napalım. onarı sallayanda kabahat :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

o benzin muhabbetini ben yazdım =)) ilk sayfayı komple sildim canım, küfürler biter mi diye yerinede o cümleyi yazdım, insanın içinden neler geliyorda, dedim bunlar rahatça konuşur da biz a desek ceza alırız dedim, içimdekileri kısmen yazdım parantez içi ünlem işaretini gerçi onlar anlamaz da siz anladınız :KK66: içimdekileri kibarca bu cümleyle anlattım malesef.bize kezban diyenleri yetiştirenler kezban ki bu kadar aciz insanlar çıkmış ortaya.üstelik bunların arasında bayan(!)larda var, hem cinslerini utanmadan eleştirenler.

Son düzenleme:

kaderimmm cnm salla gitsin gerçekten bak....
insanların hastalık die adlandırdıklar konu üzerinden kendine malzeme çıkaran insanlara ne desen ne yapsan anlamayacak basmayacak beyinleri.
bu hastalığı geri kafalılık neticesinde doğan bişey sandıklarını görüyorsun daha ne anlatılabilirki?
bizim umurumuz değil cnm. sayfan kapanırsa kapansın burası var... boşver hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçte tınlama cnm daha çok hoşlarına idio. ben sadece gülüyorum onlara.....
diyorum ya kendi kızkardeşleri arkadaşlarının burda olmadğnı nerden biliyorlarki.
rabbim çıkarırı merak etme sen.....

evet arkadaşı özellikle uyardım gerçek üye değil bence dikkat et dedim. kendinin gerçekten bu sorunu yaşadığını söylüyor ama, kusura bakmasında, sevgilisiyle 2 yıldır yaşadıklarını çekinmeden anlatan bir bayan var ortada, çekinerek değil bakın, genelde vajinismusu daha çekingen insanlar yaşıyor , tabi bu konuda, bize kezban diyorlar ama zekamızı bu çaresizliğimizle ölçecek kadar da IQ yoksunu bu insanlar.

hatta biz evlenmeden kimseyle ilişkiye girmeyen bayanlar oldğmuz için vajinismus olduk falan... geri kafalıyız ya oyüzden olduk..bizler evlenmeden sex yapanları dışlıyomuşuz eleştiriyomuşuz ya..ekşicilerin sex olayını evlilik sonrasına saklayanları eleştirmeleri farklı bişimi acaba? cidden komikler ya. diyorum ya beyinleri penislerinde çalışan, ne oldğu kim oldğu belli olmayan bayanlarla yatıp kalkan tipler her bayanı böle zannediyor işte.....

bir tane beyinsiz şey demiş, ön sevişmeyle çözülürmüş, o bir ön sevişme yapsın vajinismus kalmazmış,buna söyleyecek bir lafım var ama yutkunuyorum. senin iyi ön sevişmen yüzünden değil beraber olduğun kadınların coşkusu, sadece o mesleği yapmak zorunda olduğu için gariban, senin gibi beş para etmez bir insanı bile adam yerine koymak zorunda olduğu için.bak ben o insanı aşağılamıyorum sadece üzülüyorum ama sen varya yazık sana...

Son düzenleme:
Islak mendili iyice yikadim vajinamin icini sildim... beyaz beyaz geldiler... 10 pecete kullanmisimdir... tabii iclere girmiyor mendil... parnak egzersizi taoarken baktim parmagimda da var... dun cok egzersiz yapmistim tatil gunu diye... her halde jel kalintisi onlar... simdi normal tertemiz gorunuyor...

canım vajina içine temizlik konusunda müdahale etmeyin, çünkü vajinanın en iyi temizleyicisi kendi sıvısı unutmayın.

evet arkadaşı özellikle uyardım gerçek üye değil bence dikkat et dedim. kendinin gerçekten bu sorunu yaşadığını söylüyor ama, kusura bakmasında, sevgilisiyle 2 yıldır yaşadıklarını çekinmeden anlatan bir bayan var ortada, çekinerek değil bakın, genelde vajinismusu daha çekingen insanlar yaşıyor , tabi bu konuda, bize kezban diyorlar ama zekamızı bu çaresizliğimizle ölçecek kadar da IQ yoksunu bu insanlar.

bende İNCİ SÖZLÜKTE ergen sex delisi ekşiciler die konu açıorm hahahah :KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:

:KK19:

O kisi bizle dalgami Gecmis dalga gecilcek halimiz yok sukur bunuda allah Verdi neyapalim o leysek herker gibi yatamioruz kusura bakmasi lar tovbe tovbe herkes zamanlikta fingir fingir onlar terbiyeli Iyi deme kusurlari yok kusura bakayin ama cok sinir lendim biz imtihandayiz onlarin basina buyuk birsey gelirse sasmayin bizim bu sorun care var ama baze hastaliklarin yok :KK43: valla kötu oldum Biz eksik muyiz ki

hayır tatlım bizim eksiğimiz psikolojik , düzelecek birşey, ama onların kafatası içindeki boşluk asla dolmaz, hani akıl veriyorlar ya bir dr a da gidemediniz mi diye, dr lar çok ucuz ya, biz gitsek sorunumuz çözülürde, onlar milyarları dökseler o boşluğu dolduramazlar.

Kadeerimmm))))))))))))))))))))

Yendiiimmm bu illetiii yendimmm.Allahh senden razıı olsunnn ne muradın varsa versin:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

X