- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.501
kiz nebilim korkarm bn icime kacar diye :))bn prexervatifle deniyodum sn takiyomusun prezervatif yag gbi kayiyodu[/QUOTE]
Evet bende takiyorum cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar
Nerelerdesiniz çalışmalar nasıl gidiyor?
Egzersizleri ihmal etmiyorsunuz değil mi?
Bugun benim 9 gün olacak. Uygulamaları daha kolay yapıyorum. Her geçen gün kendimdeki gelişmeyi gördükçe umudum artıyor. Siz de sakın umutsuzluğa kapılmayın.
Hadi bakalım görüşmek üzere
Sevgiler. ..
:2:
Ben henüz başlayamadım bile hepi topu günde yarım saat ayırcam ama sanki koca bir gün ayırmam gerekiyormuş gibi boş biiir gün bekliyorum..
Ekşi sözlükte eleştirilme nedenlerimizden biri de"eş" denemesi diye bahsetmemiz ya; kendini akıllı zanneden bir arkadaş güyya bize haddimizi bildirmek için buraya üye olup bize soru soruyor efenim " ben sevgilimle beraber olamıyorum da falan da... Evet birden aklımız başımıza geldi bizim de evlenmeden önce de seks yapılabileceğîni idrak ediverdik.hepimiz bir anda"aydınlandık" bizim burada kimsenin ahlakıyla filan uğraşacak takatimiz ve vaktimiz yok.ama kimse bizi gerizekalı zannetmesin.vajinismusluyuz biz zekamızda bir problem yok çok şükür.
Ekşi sözlükte eleştirilme nedenlerimizden biri de"eş" denemesi diye bahsetmemiz ya; kendini akıllı zanneden bir arkadaş güyya bize haddimizi bildirmek için buraya üye olup bize soru soruyor efenim " ben sevgilimle beraber olamıyorum da falan da... Evet birden aklımız başımıza geldi bizim de evlenmeden önce de seks yapılabileceğîni idrak ediverdik.hepimiz bir anda"aydınlandık" bizim burada kimsenin ahlakıyla filan uğraşacak takatimiz ve vaktimiz yok.ama kimse bizi gerizekalı zannetmesin.vajinismusluyuz biz zekamızda bir problem yok çok şükür.
aynen öyle canım orası hep öyle zaten herşeyle dalga geçiyorlar dedik oakdar takmayın kafanıza diye açıkcası ben hiç takmadım yazmayada devam ederdim yani ilgilenmemek lazımdı yazık olan konuya oldu kapanmış çok üzüldüm keşke uzamasaydı bukadar 3 5 gün sürer o trafik sonra dururdu hayırlısı olsun canım üzme sen canını unutulur inşallah bi kaç güne ...
tatlım konu direk tarafımdan açıldığı ve küfürler direk bana geldiği için , alışkın değilim bu sayfanın zaten bu kadar edepsizlerle dolu olupta, kimseninde müdahale etmeye gücü olmadığını bilmiyordum. bilseydim umursamazdım belki, ama orda arkadaşlarımıda düşündüm daha çok tedirgin oldum. neyse vardır bir hayır bana isteyenler ulaşabilir tatlım, yakında bir site açarız inşallah hepinizle sadece bu durum üzerine, dışardan sadece başlığın göründüğü içeriğin görünmediği, bir site olur inşallah, bakalım arkadaşlarımla bağlantıya geçip birşeyler yapmaya çalışırız.o zamana kadar da isteyene msn den elimden geldiğince destek olurum arkadaşlar.
4 gündür siteye giremediğim için şu ekşi sözlük muhabbetini yeni görebildim....
yazdıklarını üzülmek bozulmak yerine gerçekten gülerek okudum..... bi çoğunluğunu ergenlermizin oluşturduğu insanların "hastalık "dediği olguyla dalga geçebilecek zeka seviyesine sahip olduklarını bilmek KOMİK. sırf kendilerine malzeme olsun die insanalrın duygularıyla oynayabilecek ergenlerin kimbilir hangilerinin ablaları arkadaşları kız kardeşleri bu sitede acaba..... ÇEVREMDE DE BENİ KİMSE VAJİNİSMUS OLARAK BİLMEZDİ YA... hele arkadaşımızın biri şu cümleyi kurmuş ergen beyinlilerimiz için
"şuan vajinismusun ne olduğunu bilmediği gibi bizimle alay eden bu insanlar(!), eminim bir ereksiyon sorunu yaşasalar benzin içilcek dense onuda yaparlar hahahah işte buna çok güldüm ben....
beyin olarak değilde yaş olarak ergenlikten çıkıp evlenecek bu gençlerimze evlendikleri gece bu "şoku" yaşatsın rabbim onlara diyeceğim ama ne halleri varsa görsünler.dalga geçmeye devam etsinler napalım. onarı sallayanda kabahat
tatlım konu direk tarafımdan açıldığı ve küfürler direk bana geldiği için , alışkın değilim bu sayfanın zaten bu kadar edepsizlerle dolu olupta, kimseninde müdahale etmeye gücü olmadığını bilmiyordum. bilseydim umursamazdım belki, ama orda arkadaşlarımıda düşündüm daha çok tedirgin oldum. neyse vardır bir hayır bana isteyenler ulaşabilir tatlım, yakında bir site açarız inşallah hepinizle sadece bu durum üzerine, dışardan sadece başlığın göründüğü içeriğin görünmediği, bir site olur inşallah, bakalım arkadaşlarımla bağlantıya geçip birşeyler yapmaya çalışırız.o zamana kadar da isteyene msn den elimden geldiğince destek olurum arkadaşlar.
hatta biz evlenmeden kimseyle ilişkiye girmeyen bayanlar oldğmuz için vajinismus olduk falan... geri kafalıyız ya oyüzden olduk..bizler evlenmeden sex yapanları dışlıyomuşuz eleştiriyomuşuz ya..ekşicilerin sex olayını evlilik sonrasına saklayanları eleştirmeleri farklı bişimi acaba? cidden komikler ya. diyorum ya beyinleri penislerinde çalışan, ne oldğu kim oldğu belli olmayan bayanlarla yatıp kalkan tipler her bayanı böle zannediyor işte.....
Islak mendili iyice yikadim vajinamin icini sildim... beyaz beyaz geldiler... 10 pecete kullanmisimdir... tabii iclere girmiyor mendil... parnak egzersizi taoarken baktim parmagimda da var... dun cok egzersiz yapmistim tatil gunu diye... her halde jel kalintisi onlar... simdi normal tertemiz gorunuyor...
evet arkadaşı özellikle uyardım gerçek üye değil bence dikkat et dedim. kendinin gerçekten bu sorunu yaşadığını söylüyor ama, kusura bakmasında, sevgilisiyle 2 yıldır yaşadıklarını çekinmeden anlatan bir bayan var ortada, çekinerek değil bakın, genelde vajinismusu daha çekingen insanlar yaşıyor , tabi bu konuda, bize kezban diyorlar ama zekamızı bu çaresizliğimizle ölçecek kadar da IQ yoksunu bu insanlar.
O kisi bizle dalgami Gecmis dalga gecilcek halimiz yok sukur bunuda allah Verdi neyapalim o leysek herker gibi yatamioruz kusura bakmasi lar tovbe tovbe herkes zamanlikta fingir fingir onlar terbiyeli Iyi deme kusurlari yok kusura bakayin ama cok sinir lendim biz imtihandayiz onlarin basina buyuk birsey gelirse sasmayin bizim bu sorun care var ama baze hastaliklarin yok valla kötu oldum Biz eksik muyiz ki