Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar epeydir yazmak istiyordum birtürlü yazamadım ...Ben de vajınısmusu yendim 2 aydır sadece yarısını alabiliyordum anestol pomad kullandım hiç fark etmeden aldım :)

Ama benim sorunum isteksizlik ve bence zevkli bir şey değil :KK43:( Hiç canım istemiyor napacam :KK43:

kızlar ilk kez egzersizlere başladım diyebilirim, çok kafama taktım bende deneyecem dedim. kulak çubuğunu prezervative geçirdim soktum inanamadım girdiğinde çok şaşırdım, sonra teker teker çubuk sayısını artırarak 13 çubuğa kadar çoğalttım bilmiyorum iyi bi kadememi ama parmaktan kalın oldu bundan sonra ne ile denemeliyim

arkadaşım bundan sonra muma geçebilirsin.ya da senin rahat olacağın başka bir aparata bu çubukta olur.. çevresi 10 cm olduğunda eş denemesi yapabilirsin çok kolay olduğunu göreceksin az kalmış

Arkadaşlar epeydir yazmak istiyordum birtürlü yazamadım ...Ben de vajınısmusu yendim 2 aydır sadece yarısını alabiliyordum anestol pomad kullandım hiç fark etmeden aldım :)

Ama benim sorunum isteksizlik ve bence zevkli bir şey değil :KK43:( Hiç canım istemiyor napacam :KK43:

o zamanla oluşuyor merak etme alışma döneminin geçmesi lazım ama

arkadaşım bundan sonra muma geçebilirsin.ya da senin rahat olacağın başka bir aparata bu çubukta olur.. çevresi 10 cm olduğunda eş denemesi yapabilirsin çok kolay olduğunu göreceksin az kalmış

mum evet olabilir aklıma gelmemişti birde zarar verebilir diye herşeyi de düşünemiyoruz.teşekkür ederim canım ikinci adımı da deneyecem inş bir an önce biter

Arkadaşlar şu ekşi sözlükteki cahil soktarıları boşverin,kendileri çalıp kendileri oynuyor.. canınızı sıkmaya deymez.
Ben bir soru sormuştum cvp alamadım 10 cm aparata geçtim zorlanıyorum ve yanma oluyor bu geçici midir,egzersiz yaptıkça 10 cm ide alabilir miyim.sizde nasıl oldu,bilgilerinize ihtiyacım var.

Ben geldiiiiimmm.. Kızlar hemen alısmısım sıze özledimişim :)
nasip deyip denemelere devam edıyorum umutluyum ve vajınısmus ıcınde dua edelım kızlar.. Kızlar ılk kan testı sonucumu gıdıp almadım.tel.dede söylemıyorlar. Akıntım devam edıyor adetim. Fakat dahile ıcın baska kan testı yaptırdım ve hormon test sonucuda var ıcınde. Baktım sonuc 0,70. Başında serbest gıbı bırsey yazıyor. Yanında hamileler ıcın 0,51 yazıyor. Doktorum hamıle oldugumu söylemedı yada bılıyorum sandı bılmıyorum. Fakat sonuc bu acaba baska bır sonucumu gösterıyor. Bu değer hamile demek degılmı, yoksa ben üstüne adetmı görüyorum. Bır ıhtımal sormak ıstedım. Bılen varmııı????

Arkadsim hala bekliyon demi bi umit bende senn gbiyim gunm gecsn diye dua ederkn 4 gun once oldm ama sen eczanden bi test al hic deglse rahtca gor sonucu cok pahli degl yani

Arkadaşlar şu ekşi sözlükteki cahil soktarıları boşverin,kendileri çalıp kendileri oynuyor.. canınızı sıkmaya deymez.
Ben bir soru sormuştum cvp alamadım 10 cm aparata geçtim zorlanıyorum ve yanma oluyor bu geçici midir,egzersiz yaptıkça 10 cm ide alabilir miyim.sizde nasıl oldu,bilgilerinize ihtiyacım var.

Cnm 11 12 cm yapnlar bile war zamnla olyr merk etme ama yag bol olsn burda arkdslar hep oyle dyo

Bende parmk ypiodm dun denmye yaptk olmdi simdi apart ypcam ama bugn adet oldm:KK43:

Asicim deneme yapinca basarisiz oldugunda uzulme onun yerine p..vajiye alisiyo diye dusun her denemenin seni basariya goturen bi adim oldugunu aklindan cikarma...hem adetten sonra iliski daha rahat ve kolay bi sekilde olabiliyo belki senin icinde oyle olur canim boylece bu sayfanin yeni gelini de sen olursun haftaya:KK66:))

Bu arada ben dun bi ara kendimi tanitmistim.eski bi vajiliyim simdi de araniza yeni katilicak bi tanidigim icin elimden geldigince burda olmaya caliscam tabi bizim minikten firsat buldukca:)))

BYLG canim masallah cok guzel ilerlemissin 10cmlik aparat hemen hemen yolun sonu demek ilk basta rahat olamaman yanma olmasi gayet normal uzerindeki tedirginligi atmaya basladiginda 10cmi de rahatca yapabildigini goruceksin..egzersiz asamasindaki en onemli nokta yanma zorlanma hissettiginde bi muddet durup kendini rahat hissettiginde tekrar denemeye baslamak...bide aparati direkt ittirmek yerine dondure dondure ilerletmeyi dene tatlim...

Arkadaşlar ben ilk başta oraya elimi bile suremezken simdi isaret parmağımi bile sokuyorum. Korkmuyorum eşimi itip bacagimi kasmiyorum ama dün kü denememiz basarisiz oldu. Eşimin penisi bir türlü girmiyor. Canim çok yanıyor. Bağırıyorum. Anestol sürdüm ama işe yaramadi. Xylocaine diye bir sprey varmış. Acaba onla mi denesek. Nolur akıl verin bana

DİDOcum egzersizlere baslamis olman super ama hemen p..in olmasini bekleme...esinle denemeler tabii ki yapabilirsin ama daha icindeki beynindekj korkulari tam olarak yenemedigin icin basarisiz olmak kacinilmaz oluyo...sen ne kadar korkmuyorumda desen dilinden cikanda beyninde olan ayni olmuyi her zaman...? yani dilde soyluyoruz ama beynimizin bir kosesinde aciycak dusuncesi hep var oldugu icinde tam birlese esnasinda o aciyi hissediyoruz kendimizi istemeden kastigimiz ve tam rahat olamadigimiz icin...bahsettigin jeli bilmiyorum ama aklin kalmasin onunla da dene...ama oncelikli yapman gereken egzersizlere yogunlasip vajiyi iliskiye hazirlsmak olmali canim...eger tek parmakla rahat git geller yapiyosan iki parmaga gecmelisin yavas yavas...

X