Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

belirli bi müddet ayna karsısında ıkınmayı ogren iyice yada kendini alıştır bugun 15 dakika orta parmak alıştırması yap..bitir..sonra iki parmağa gec..bunlar oorta ve işaret parmak olsun..iiice yağla ya da kayganlaştırıcı sur..bunları yaparsan aparat yap ve prezervatif geçir iiyice yağla aparatı..parmagınlada vaji içini yağla..aparatı tam vajina deliğine koy ıkınmaya basla bası direk geçecek..sonra ıkınırken yavaş yavaş ittir..bi bakmışsın geçmiş gitmiş ben oyle yapmıştım..ogunde aksam es denemesine geçtim oldu bitti..sende ricam yağdan ya da kayganlaştırıcıdan çekinme yeteri kadar kayganlık sağlamak seni rahat ettirecek..hadi yaparsın bak..

ha sunuda soyleyim hıc korkma çekinme evde yalnızsan esin yoksa daha rahat edersin gec bir dus al ılık ılık..vücudunu dinlendir..sevdiğin oynak müzikleri ac..odana gec güle oynaya güzel güzel seyler düşüne düşüne basla ıkınmaya once..yeteri kadar bedeninide zihninide rahatlat sonrası kolay cok kolay

Dün adetimin bittiği ilk gündü o zaman vajina daha açık olduğundan rahat oluyo diye okumuştum işten eve gttım ilk önce ılık duş aldım sonra emla kremi sürdüm masaj yaparak parmak egzersizlerini yaptım 3 parmağa kadar alıyodum zaten birazda zeytin yağı sürdüm eşime dedim hadi gel bu iş bitecek :)) ilk başta ben üstteydim kendin yap dedi eşim ben karışmıcam bi baktı kendiliğinden girdi üzerine oturdum ama fazla uyuşmuş hissetmedim sonra eşim üste çıktı o yaptı tamamı girdi içindeyim diyo ben hissedemedim oldu dedi sonra kalktım oturdum pembemsi kahverengımsı kan geldi az bişey acaba oldumu yoksa adetımın devamımı geldi anlamadım sabah kalktım yine öyle kan geldı az bısey... kızlar çok degısık bı duygu akşamdan beri nasıl heyecanlıyımm bu kadar basıt olucanı dusunmemıstım korkmanıza hıc gerek yok sadece beynınızde bıtırmenız yetıyomuş bunu anladım rabbim hepinizin yardımcısı buranın sayesınde yendım o yuzden ilk sizinle paylaştımm...

hadi hayırlı olsun tatlım cok sevindim senin adınaaa :KK70: :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: tebrik ederim darısı bu derdi yaşayanlara inşallah..

Dün adetimin bittiği ilk gündü o zaman vajina daha açık olduğundan rahat oluyo diye okumuştum işten eve gttım ilk önce ılık duş aldım sonra emla kremi sürdüm masaj yaparak parmak egzersizlerini yaptım 3 parmağa kadar alıyodum zaten birazda zeytin yağı sürdüm eşime dedim hadi gel bu iş bitecek :)) ilk başta ben üstteydim kendin yap dedi eşim ben karışmıcam bi baktı kendiliğinden girdi üzerine oturdum ama fazla uyuşmuş hissetmedim sonra eşim üste çıktı o yaptı tamamı girdi içindeyim diyo ben hissedemedim oldu dedi sonra kalktım oturdum pembemsi kahverengımsı kan geldi az bişey acaba oldumu yoksa adetımın devamımı geldi anlamadım sabah kalktım yine öyle kan geldı az bısey... kızlar çok degısık bı duygu akşamdan beri nasıl heyecanlıyımm bu kadar basıt olucanı dusunmemıstım korkmanıza hıc gerek yok sadece beynınızde bıtırmenız yetıyomuş bunu anladım rabbim hepinizin yardımcısı buranın sayesınde yendım o yuzden ilk sizinle paylaştımm...

hayırlı olsun gözün aydın arkadaşım darısı diğer arkadaşlara olsun.

ha sunuda soyleyim hıc korkma çekinme evde yalnızsan esin yoksa daha rahat edersin gec bir dus al ılık ılık..vücudunu dinlendir..sevdiğin oynak müzikleri ac..odana gec güle oynaya güzel güzel seyler düşüne düşüne basla ıkınmaya once..yeteri kadar bedeninide zihninide rahatlat sonrası kolay cok kolay

İki parmagi yapamyrm grmiyo ya bende aparat yapiyim dedim

Merhabalar kizlarrrr
Ben de coook eski bi vajiliyim...6yili gecti yeneli ozlemisim forum havasini bizde arkadaslarimizla dayanisma icersinde birbirimize destek olarak ve egzersizlerimizi aksatmadan yaparak yenmistik bu illeti...sizlerde yilmadiginiz surece vaji sizi degil siz vajiyi yeniceksiniz bunu hic aklinizdan cikarmayinnn...

Benim bugun sizlere yazmaktaki amacim yeni bi arkadasiniz gelicek araniza nicki mavikiz...eminim dayanisma icinde onunda yenmesine yardimci olucaksiniz bende elimden geldigince buralarda oldugumda sormak istediklerinizi cevaplamak isterim kendinize iyi bakin...dayanismaniz hep sursun ve hep yeni mutlu haberler alin insallah...

Ne olur birileleri bana yardim etsn yoksa yenlgi bayragni cekecgm bugun kafaya koydm deneme yapcm dye kendme yag surdm p..... E prezerwtf taktmyag surdm kendme emlada surdm ama daha p..... Degmeden aci agri yanma oluyo ne yapmaliyim sizce aparatmi yapatim ortak parmak rahat olunca dedm yaparm ne olack hemen cuk oturur dedim ama olmadi yardima ve akla ihtyacm var....

yeni oldugumuzz için girerkenn mutlaka baskı olackk canım az da olsa dişini sıkman lazımm bişey yok onda merakk etme bollca yagını sür pes edersenn üsdüne gelirr sen onun üsdüne gitt dedıgım gıbı basda baskı olackk alısana kadarr aparat parmak kolay oldu oda öle olacakk emin oll aparatla parmagıda bı anda yapamadık zaten bi kaç denemeden sonra olduu buda öle olacakkdır emin ol

canım nasıl deneme yaptın anlatır mısın ayrıntılarını hazırlığını falan.

ilk kendme yag surdm sonra p.... prezrwtf gecrdm onuda yagladm kendme emlada sürdm ama olmadı ben ust pozısyondaydm ust pozisyn altta olmaya göre çok rahat altta hemen kendmi kasıyodm ama ustte degdirebiliyorm kasmıyorm

ilk kendme yag surdm sonra p.... prezrwtf gecrdm onuda yagladm kendme emlada sürdm ama olmadı ben ust pozısyondaydm ust pozisyn altta olmaya göre çok rahat altta hemen kendmi kasıyodm ama ustte degdirebiliyorm kasmıyorm

canım peki ıkınmayı denedin mi? ayrıca emla yanma hissi veripte boşyere rahatsız etmiş olabilir sana tavsiyem bence eşin vajina içine iyice yağ sürsün, sonrada ıkınarak p yi alırsın azıcık girince gerisi nefes aıp gevşediğinde ıkındığında rahatça ilerliyor.

canım peki ıkınmayı denedin mi? ayrıca emla yanma hissi veripte boşyere rahatsız etmiş olabilir sana tavsiyem bence eşin vajina içine iyice yağ sürsün, sonrada ıkınarak p yi alırsın azıcık girince gerisi nefes aıp gevşediğinde ıkındığında rahatça ilerliyor.

ıkındım tabikide ama dediğin gbi emla sürmycm bida ilk aparat yapcam snra belli bi sewyeye gelincede tekrar p... deniycem

ıkındım tabikide ama dediğin gbi emla sürmycm bida ilk aparat yapcam snra belli bi sewyeye gelincede tekrar p... deniycem

canım özellikle sordum bazen arkadaşlar ıkınmayı unutuyor. emla sürmeden deneyin mutlaka boşyere yanma hissi işinizi zorlaştırmasın.

merhaba arkadaşlar ben egzersiz yaparken aparatın ucunu ince tutmuştum ilerisi kalındı böyle olur sandım.eş denemsinde p.. in ucu kalın geldi yapamadım,pozisyonlada ilgili sıkıntılarımız var maalesef.tekrar egzersize başladım ve ucunuda kalınlaştırdım 8 9 cm yaptım.aparatın ucu inceyken kayıp gidiyordu kalınlaşınca sokamadım çok üzgünüm :KK43: biraz ugraştıktan sonra 3 4 cm ilerledi daha fazla ilerlemedi ve yanma hissettim.egzersizim bitti hala yaniyor orası.ucu inceyken hiç yanma hissetmemiştim.sunu öğrenmek istiyorum aparatın ucunu kalınlaştırdıgınız zaman sizinde böyle sorunlarınız oldu mu,yanma,ilerletememe vs. egzersiz yaptıkça ilerlermi.lütfen benim yüregime su serpin,yoksa umudu kırılacak.oysa çook umutluydumm

hayırlı olsun gözün aydın arkadaşım darısı diğer arkadaşlara olsun.[

çok teşekkür ederim amin inşallah onlarda biranönce yenerler artık anne olma hayallerine dahada yakınımm çok mutluyum eşim dün çok farklıydı çok mutlu oldu o da sen şimdi tamamen benimmi oldu diyo sarılıyo bana canım benim ya onunda hakkını ödeyemem çok şanslıyım öylesine anlayışlı bir eşe sahip oldugum için....

Kimler var artik burayada yazmakla okumakla olmuyor
Sadece ucu giriyor azicik oda zorluyorum artik aciyi duymamaya çalışıyorm dediniz gibi ikiniyorum ama olmuyorr :KK43:

hayırlı olsun gözün aydın arkadaşım darısı diğer arkadaşlara olsun.[

çok teşekkür ederim amin inşallah onlarda biranönce yenerler artık anne olma hayallerine dahada yakınımm çok mutluyum eşim dün çok farklıydı çok mutlu oldu o da sen şimdi tamamen benimmi oldu diyo sarılıyo bana canım benim ya onunda hakkını ödeyemem çok şanslıyım öylesine anlayışlı bir eşe sahip oldugum için....

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.birazcık alıştıktan sonra hamileliği düşünün derim, ben tam alışmadan hamilelik durumu oldu bu defa dr yasakladı bebek için riskli dedi 3 ay ilişki yasak, o yüzden bir kaç ay alışın bence.

çok mutsuzumm:KK43:(((zeytinyağı ile deneme yapalım dedik eşime anlattım nasıl olacağını tek parmağıyla denedi ona sabrettim ıkındım falan ilk kez içime bir şey alabildim diye sevindim sonra p. yağladık üst pozisyon rahat olur diye düşündüm ama yok ucu bile girmedi sanki duvar:KK43:((parmak ince olduğundan girmişti herhalde ama biraz yanma yaptı ondan yine kasıldım galiba p.i alamadım eşimde çok aceleci sıkıldım dedi rahatlamamı beklemedi tekrardan döndü uyudu. sabah biraz pişman olmuş üzülme daha çok gnümüz var falan dedi ama ben çok sıkıldım artıkk normal hayatıma devam edemiyorum hep düşünmekten ne yapcam bilmiyorum niye olmuyo:KK43:(

X