Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar
Bugün egzersizlerimin beşinci günü. Üçüncü gününde ikina sıkıla iki parmagimi soktum. Ama takildigim yer şurası;
Parmaklarimi zor zahmet sokuyorum ama daire cizemiyorum cizecek genişlikte de değil ya neyse. Sonra o garip bi duyguyla ikinip parmaklarımi çıkarıyorum. Parmaklarimi içerde ne kadar tutucam yirmi dakikada ancak bes kere sokup cikarabiliyorum. Siz nasıl daire ciziyorsunuz. Kac kere sokup cikariyorsunuz. Ne kadar sürüyor. Sokarken yagliyorum ama çıkarırken sanki hic yaglamamisim gibi kuru oluyor. Ya biliyorum çok soru sordum ama nolur birileri yardım etsin.

arkadaşım ben hiçbir cisimden ya da parmaktan yardım fln almadım deneme de yapmadım, çok acı çektim belki ilişki esnasında ve hala çekiyorum ama önemli olan zaten parmağı alabilmek değil,p...i alabilmek...bence ilişki üzerinde yoğunlaş..ben başaramadım,hala acı çekiyorum ve kendimi kasıyorum inşallah bir gün olur :KK43:(

Merhaba arkadaşlar
Bugün egzersizlerimin beşinci günü. Üçüncü gününde ikina sıkıla iki parmagimi soktum. Ama takildigim yer şurası;
Parmaklarimi zor zahmet sokuyorum ama daire cizemiyorum cizecek genişlikte de değil ya neyse. Sonra o garip bi duyguyla ikinip parmaklarımi çıkarıyorum. Parmaklarimi içerde ne kadar tutucam yirmi dakikada ancak bes kere sokup cikarabiliyorum. Siz nasıl daire ciziyorsunuz. Kac kere sokup cikariyorsunuz. Ne kadar sürüyor. Sokarken yagliyorum ama çıkarırken sanki hic yaglamamisim gibi kuru oluyor. Ya biliyorum çok soru sordum ama nolur birileri yardım etsin.

ben parmakla yapmadıgım için o konuda pek bilgimm yok aparatla yapıyodumm vee ilk başlarda çıkarırken içim çekiliyo gibi oluyodu sonradan alıştıı deneme yapa yapaa bide içim çekiliyo derken cnım acıdıından degıl içim tuaf oluyodu yanii yagı daha bol sürmeye calıs ve aparatı yanlara dogruu degdırmeye calısıyodum ve degıyodu belkıde parmaklarınla oraya gırdırdıgın için için b tuaf oluyodur ondan dokunamıyosundur

arkadaşım ben hiçbir cisimden ya da parmaktan yardım fln almadım deneme de yapmadım, çok acı çektim belki ilişki esnasında ve hala çekiyorum ama önemli olan zaten parmağı alabilmek değil,p...i alabilmek...bence ilişki üzerinde yoğunlaş..ben başaramadım,hala acı çekiyorum ve kendimi kasıyorum inşallah bir gün olur :KK43:(

işde öle degil tabikidee egzersiz yapmada yenenler var ama bak sen demekki kafanda bitirememişsin halen canın yanıyoo egersizler greksiz degl orası parmagı yada aparatı degıl önemli olan pnns almak diyosun yaa canm bence kntrolü kendimize lıp alıştırmamız lazım kii eş denemerinde başarılı olalım

işde öle degil tabikidee egzersiz yapmada yenenler var ama bak sen demekki kafanda bitirememişsin halen canın yanıyoo egersizler greksiz degl orası parmagı yada aparatı degıl önemli olan pnns almak diyosun yaa canm bence kntrolü kendimize lıp alıştırmamız lazım kii eş denemerinde başarılı olalım

bilmiyorum belki de ama sorun p...in girmesi değil bende,giriyor ama ciddi derecede acı var,yanma var,iki hafta önce acısız oldu,yaptık,tamam artık başardık dedim,regl dönemim girdi araya sonra denedik tekrar ama ben en başa döndüm,hiç yapmamış giydim..benim eşim biraz da kontrlü kendinde tutmayı seviyo,tam pozisyona sokuyorken ben titremeye başlıyorum..

ben parmakla yapmadıgım için o konuda pek bilgimm yok aparatla yapıyodumm vee ilk başlarda çıkarırken içim çekiliyo gibi oluyodu sonradan alıştıı deneme yapa yapaa bide içim çekiliyo derken cnım acıdıından degıl içim tuaf oluyodu yanii yagı daha bol sürmeye calıs ve aparatı yanlara dogruu degdırmeye calısıyodum ve degıyodu belkıde parmaklarınla oraya gırdırdıgın için için b tuaf oluyodur ondan dokunamıyosundur

Onu kastediyorum. Benim de içim çekiliyor. Sen aparatı kaç kere sokup cikariyorsun. Bir de artık icin çekilmiyor mu

Merhaba arkadaşlar...

Hic inanmazdım birgün buraya başarı öykümü yazıcağıma.
Baştan başlıyım.

2012 Şubat da evlendik. Cok zor yollardan gecerek coğu kişiyi karşımıza alarak evlendik.
İlk günler olmadı... acıkcası pek de önemsemedik olur ya birgün yeterki biz beraber olalım dedik.
evlendıkten 1 ay sonra balayına gittik ve orda kesin olcak derken
cok kötü bi tecrübe edindim. Şuan biliyorumki tamamen kasılmadan ve yanlış yönlendirmeden kaynaklanıyordu o gece yaşadığım
acılar. o günki tecrübeden sonra soğudum denemelerden ve birdaha hic deneme yapmadım.
Diğer yollarla devam ettik hayatımıza.
Taaa ki 2012 kış aylarına kadar
doktora gitmeye karar verdim cnki artık calışıyordum ve eşimi zorlamadan kendi kazandığım paramla
karşılıyabilirdim bunu ama öyle olmadı doktorlar cok pahalıydı ve biz
kredi cektik . cektik ama ne fayda
ocak ayında güldane hanıma gittik ama ne fayda...
Evet gitmem biraz bazı şeyleri değiştirdi
mesela eşimi daha iyi anladım oda beni..
daha cok vakit gecirmemize ve birbirmize ilgi göstermizi sağladı
ama 5 seans sonra parmak egzersizi gelince ağaca tosladım.
irendim.
burayı zaten sürekli takip halindeydim.
telefonumda bu sayfa zaten sürekli acık . her an her yorumu okuyordum
burdaki kızlar sağolsun temmuz gibi ben tek parmak calışmalarına başladım
orta parmağımı aldığım gün algılıyamadım
nasıl olur nasıl bukadar rahat olur diye ağladımı bilirim
bu arada eldivenle yapıyordum parmagımla ıcındekini hissetmek hosuma gıtmıyordu
sonra agustos ayında biz bodruma gittik
planda o gune kadar yenmek vardı ama olmadı 2 parmak alamadım
tatil de ise 2 parmak 1 boguma kadar aldım ve sonrasında
eşimin orta parmagını aldım
ınanamadım
ama es denemesı yapamadım.

Sonra tatılden sonra ne parmak ne egzersiz istemedım
yapamadım
birden sogudum
araya sogukluk gırdı
malum bu hastalık erteleme hastalıgı
artık dedım p. ile denicem
deneme yaptım zeytin yağ ile
kaderimin dediklerini okudum ve cabasından dolayı cok teşşekür ederim birebir görüşmedm ama
bukadar caaba göstermesi cok hosuma gitti.
zeytın yag ile kafası gırdı ve ben sok daydım
bu bıle yetti bana ..ama o yanma benım daha fazla ileri gitmemi engelıyordu
sonra kocamın ısteksızlıgı
sürtmeye alışkanlık
bunlar başladı
kavgamız hep bu yönden ben isterken o istememesi vs

Bugün sabah işyerinde eşime mesaj attım
ben artık dayanamıyorum bugün oldu oldu yoksa benden bukadar
birdaha hıc bı sekılde denemıcem yapmıcam
dayanamıyorum
oda bana bırakıyorsun yarıda bıraz dayansan hepsı olucak dedı
herneyse eve geldım
yatak odasını balonlarla ve mumlarla süsledim
ilk gece kulandığım süslü örtümü ve bohcamda gecelik ve onun pjamasını serdim yataga
ama tabi eşim yine son dakika toplantısı yüzünden gec geldi
o geldiğinde ben uyumustum
gec dediğim 8 =)
yanıma girdi odayı cok beğendi ve evet
başladık
detaylı anlatıyorum ama gercekten burdakı arkaşlara yardım etmek istıyorum
zeytinyağ ile yapmaya kararlıydım
eşim rahatsız oluyordu ama olayı cözdüm üst tarafına cok dökmeyince bısı olmuyor
parmağını almak istedim önce kaderimin yazdıgı gıbı ama birden itici geldi ve yapmadım
ben üst e gectim sirtim dönük
önce biraz sürttüm sonra biyerde takılınca anladımki orası
ıkındıkca felaket derecede acılıyordu o giriş..
hafif ce girdi gibi ama cok az yine o baskı hissi
bacaklarım agrıyordu ve nasıl oturcagımı bilemiyordum
cok rahatsız bı pozısyon bana göre
cnki bacaklarıma kramp girdi
sonra tekrar kalktım
elime yağ sürmek istedim kendime ve parmagım direk girdi
baya acılmıstı artık
yüzzüm dönük denedim bu dahada rahatsiz ediciydi
sonra bı arkadasın dedıgı pozısyon geldı aklıma
kım dedı hatırlamıyorum ama allah razı olsun
yatagın ucuna gittim ve eşim ayaktaydı
korktum ...eşim birden haraket eder ve hemen olur diye ( sankı olsa nolcaksa)
ama işte yapamadım
tekrar ben üste gectım
ve baya girdi ama eşim ınanmadı yok dedı üstünden kalkarken anladık icerdeydi
sonra tekrar eşim ayaga kalktı ve ben yatak ucuna gectım ( altıma yastık koydum)
ve bu arada sürekli yaglıyoruz
ve önce eşim okşadı sonra nefes ver dedi
ben nefes alıp yavas yavas verirken ve ıkınırken
girdiiiiiiiiiiiiiiiiii
ve ben ınanmadım
eşim git gel yapmaya başladı ama ınanılmaz gelıyo
baskı hıssedıyorum evet ama nasıl olur anlamadım
sonra bı ara kaydı dısarıya gıt gel yaparken
tekrar dedı
terledım ama feci derecede
birdaha oldu yine gıt gel yapmaya basladı
sonra basım dönünce eşim bıraktı
alnımdan öptüüü ve bızzz cok mutluyuzz
gözümle gördüm dedi eşim
git gel yaptım dahası varmı dedii..

kızlar resmen oldu ..
artik sürekli yapmalıyız alışmam için..

allahım 2 yıldır bunun icinmi...
bu arada yatak odasının duvarına buyuk bı pankart astım
ACI YOK - AŞK VAR
NEFES AL VER VE BOL BOL IKIN
BU GECE OLACAK
kacma!!!
ve bu gece olmadan o yatak odasından cıkılmıcaktı
kafamda bıtırdım
yetti artık dedım
arkadaşlar bılıyorum sıze de suan o heycan geldı evet acımıyomus vs
ama adetlıyım işte mısafır var
vs bunlar bahane!
işyerınde karar verip eve gelınce
yorgunum camasırlar ütü yemek diyip ıste haftaıcı olmaz haftasonu olsun
işte 2 gun sonra adet olcam diyişp cok erteledım ben
ama olmaz
hemen bıran önce başlamak lazım
ben egzersiz yapmadım
tek parmak alabılıyorudm
egzersizin mantıgı da bu zaten
birşeylerin gırdıgını anlamak
cm lerle ölcmek gereksiz
hemen yapın bence gec kalmayın

bohcamda geceliklerimi gıydım 2 yıl sonra dolaptan cıkardım =)
ve cok mutluyum
acıkcası ınanamıyorum da hala
ama eşim gördü ve -ıcımde hala o doluluk hissi

Lütfen gec kalmayın
ertelemeyin
2 yılım boşa gitti !

tebrik ederm bi gun bende yapabilirmiyimki hiç umudum yok açıkçası

Sanırım egzersizlerden de önemlisi umudumuzu yitirmemek. Lütfen başaran arkadaşlar umudumuz olsun
Buradaki başarı hikayeleri bile cesaret için yeter.
Nolur kendine güven ve vazgecme

Anlıyorum ben de çok farklı değilim ama bütün basaranlar benzer şeyleri yasamis demek ki bunu hissetmek çok doğal

zar türünü söylemedı canım tahrıs varmı onuda net söylemedı sordugum halde sadece bırazcık yırtlmıs tam olmamıs dedı. Jel verdı. İnşaAllah ağrı vebatmalarımız sona erer. Sen ne durumdasın canım ve hangı aşamada? Yenelım şu vajıyı inş..

doktorlarda tam aydınlatmıyor ki bazen bizi canım.çoğu gitmiş azı kalmış sen öyle düşün devam et.bana da jel vermişti ama ben egzerszilerde yağı kullanıyorum bazende bebe yağı.
benim durumum çok karışık canım ya ben 9 cm deyken bunalıma girdim resmen kendimi iyi hissetmiyordum durduk yere ağlamalar nefes tıkanması tittiyordum ayrıca evde yalnızken oluyordu bütün bunlar dahasıda var ama kimseyi de strese sokmaya hakkım yok burda.dayanadık dr a başvurduk şuan bir parmak bir boğum yaptırıyor dr devlette.daha yenmmemize çok varmış ilişki deneme yasak diyor öylee... sende bana da dua et canım.inşallah herks yener ve muradına erer

doktorlarda tam aydınlatmıyor ki bazen bizi canım.çoğu gitmiş azı kalmış sen öyle düşün devam et.bana da jel vermişti ama ben egzerszilerde yağı kullanıyorum bazende bebe yağı.
benim durumum çok karışık canım ya ben 9 cm deyken bunalıma girdim resmen kendimi iyi hissetmiyordum durduk yere ağlamalar nefes tıkanması tittiyordum ayrıca evde yalnızken oluyordu bütün bunlar dahasıda var ama kimseyi de strese sokmaya hakkım yok burda.dayanadık dr a başvurduk şuan bir parmak bir boğum yaptırıyor dr devlette.daha yenmmemize çok varmış ilişki deneme yasak diyor öylee... sende bana da dua et canım.inşallah herks yener ve muradına erer

insann mantığı kabl ediyo ama uygulayamıyo demi

Merhaba arkadaşlar...

Hic inanmazdım birgün buraya başarı öykümü yazıcağıma.
Baştan başlıyım.

2012 Şubat da evlendik. Cok zor yollardan gecerek coğu kişiyi karşımıza alarak evlendik.
İlk günler olmadı... acıkcası pek de önemsemedik olur ya birgün yeterki biz beraber olalım dedik.
evlendıkten 1 ay sonra balayına gittik ve orda kesin olcak derken
cok kötü bi tecrübe edindim. Şuan biliyorumki tamamen kasılmadan ve yanlış yönlendirmeden kaynaklanıyordu o gece yaşadığım
acılar. o günki tecrübeden sonra soğudum denemelerden ve birdaha hic deneme yapmadım.
Diğer yollarla devam ettik hayatımıza.
Taaa ki 2012 kış aylarına kadar
doktora gitmeye karar verdim cnki artık calışıyordum ve eşimi zorlamadan kendi kazandığım paramla
karşılıyabilirdim bunu ama öyle olmadı doktorlar cok pahalıydı ve biz
kredi cektik . cektik ama ne fayda
ocak ayında güldane hanıma gittik ama ne fayda...
Evet gitmem biraz bazı şeyleri değiştirdi
mesela eşimi daha iyi anladım oda beni..
daha cok vakit gecirmemize ve birbirmize ilgi göstermizi sağladı
ama 5 seans sonra parmak egzersizi gelince ağaca tosladım.
irendim.
burayı zaten sürekli takip halindeydim.
telefonumda bu sayfa zaten sürekli acık . her an her yorumu okuyordum
burdaki kızlar sağolsun temmuz gibi ben tek parmak calışmalarına başladım
orta parmağımı aldığım gün algılıyamadım
nasıl olur nasıl bukadar rahat olur diye ağladımı bilirim
bu arada eldivenle yapıyordum parmagımla ıcındekini hissetmek hosuma gıtmıyordu
sonra agustos ayında biz bodruma gittik
planda o gune kadar yenmek vardı ama olmadı 2 parmak alamadım
tatil de ise 2 parmak 1 boguma kadar aldım ve sonrasında
eşimin orta parmagını aldım
ınanamadım
ama es denemesı yapamadım.

Sonra tatılden sonra ne parmak ne egzersiz istemedım
yapamadım
birden sogudum
araya sogukluk gırdı
malum bu hastalık erteleme hastalıgı
artık dedım p. ile denicem
deneme yaptım zeytin yağ ile
kaderimin dediklerini okudum ve cabasından dolayı cok teşşekür ederim birebir görüşmedm ama
bukadar caaba göstermesi cok hosuma gitti.
zeytın yag ile kafası gırdı ve ben sok daydım
bu bıle yetti bana ..ama o yanma benım daha fazla ileri gitmemi engelıyordu
sonra kocamın ısteksızlıgı
sürtmeye alışkanlık
bunlar başladı
kavgamız hep bu yönden ben isterken o istememesi vs

Bugün sabah işyerinde eşime mesaj attım
ben artık dayanamıyorum bugün oldu oldu yoksa benden bukadar
birdaha hıc bı sekılde denemıcem yapmıcam
dayanamıyorum
oda bana bırakıyorsun yarıda bıraz dayansan hepsı olucak dedı
herneyse eve geldım
yatak odasını balonlarla ve mumlarla süsledim
ilk gece kulandığım süslü örtümü ve bohcamda gecelik ve onun pjamasını serdim yataga
ama tabi eşim yine son dakika toplantısı yüzünden gec geldi
o geldiğinde ben uyumustum
gec dediğim 8 =)
yanıma girdi odayı cok beğendi ve evet
başladık
detaylı anlatıyorum ama gercekten burdakı arkaşlara yardım etmek istıyorum
zeytinyağ ile yapmaya kararlıydım
eşim rahatsız oluyordu ama olayı cözdüm üst tarafına cok dökmeyince bısı olmuyor
parmağını almak istedim önce kaderimin yazdıgı gıbı ama birden itici geldi ve yapmadım
ben üst e gectim sirtim dönük
önce biraz sürttüm sonra biyerde takılınca anladımki orası
ıkındıkca felaket derecede acılıyordu o giriş..
hafif ce girdi gibi ama cok az yine o baskı hissi
bacaklarım agrıyordu ve nasıl oturcagımı bilemiyordum
cok rahatsız bı pozısyon bana göre
cnki bacaklarıma kramp girdi
sonra tekrar kalktım
elime yağ sürmek istedim kendime ve parmagım direk girdi
baya acılmıstı artık
yüzzüm dönük denedim bu dahada rahatsiz ediciydi
sonra bı arkadasın dedıgı pozısyon geldı aklıma
kım dedı hatırlamıyorum ama allah razı olsun
yatagın ucuna gittim ve eşim ayaktaydı
korktum ...eşim birden haraket eder ve hemen olur diye ( sankı olsa nolcaksa)
ama işte yapamadım
tekrar ben üste gectım
ve baya girdi ama eşim ınanmadı yok dedı üstünden kalkarken anladık icerdeydi
sonra tekrar eşim ayaga kalktı ve ben yatak ucuna gectım ( altıma yastık koydum)
ve bu arada sürekli yaglıyoruz
ve önce eşim okşadı sonra nefes ver dedi
ben nefes alıp yavas yavas verirken ve ıkınırken
girdiiiiiiiiiiiiiiiiii
ve ben ınanmadım
eşim git gel yapmaya başladı ama ınanılmaz gelıyo
baskı hıssedıyorum evet ama nasıl olur anlamadım
sonra bı ara kaydı dısarıya gıt gel yaparken
tekrar dedı
terledım ama feci derecede
birdaha oldu yine gıt gel yapmaya basladı
sonra basım dönünce eşim bıraktı
alnımdan öptüüü ve bızzz cok mutluyuzz
gözümle gördüm dedi eşim
git gel yaptım dahası varmı dedii..

kızlar resmen oldu ..
artik sürekli yapmalıyız alışmam için..

allahım 2 yıldır bunun icinmi...
bu arada yatak odasının duvarına buyuk bı pankart astım
ACI YOK - AŞK VAR
NEFES AL VER VE BOL BOL IKIN
BU GECE OLACAK
kacma!!!
ve bu gece olmadan o yatak odasından cıkılmıcaktı
kafamda bıtırdım
yetti artık dedım
arkadaşlar bılıyorum sıze de suan o heycan geldı evet acımıyomus vs
ama adetlıyım işte mısafır var
vs bunlar bahane!
işyerınde karar verip eve gelınce
yorgunum camasırlar ütü yemek diyip ıste haftaıcı olmaz haftasonu olsun
işte 2 gun sonra adet olcam diyişp cok erteledım ben
ama olmaz
hemen bıran önce başlamak lazım
ben egzersiz yapmadım
tek parmak alabılıyorudm
egzersizin mantıgı da bu zaten
birşeylerin gırdıgını anlamak
cm lerle ölcmek gereksiz
hemen yapın bence gec kalmayın

bohcamda geceliklerimi gıydım 2 yıl sonra dolaptan cıkardım =)
ve cok mutluyum
acıkcası ınanamıyorum da hala
ama eşim gördü ve -ıcımde hala o doluluk hissi

Lütfen gec kalmayın
ertelemeyin
2 yılım boşa gitti !

ben sadece gözlerim dolu dolu okudum.diyecek birşey bulamıyorum dün gece mesajlaşmıştık hatırıyorum da nerden nereye.Rabbim bir ömür boyu mutluluk nasip eylesin.

sabret devam et hırslı ol ıstesen bır andada yenebılırsın cnm hep güzel düşün rahat ol aşkınızı yasamaya bakın olur Allahın izniyle

mrb bayanlar ben geçen yil Kasımda evlendm.esimle birbirimizi deli gibi severek evlndk hersy cok güzel olacakti.evlendgmz gece uzak yoldan geldigimz icn o isi yapmiycaktk oyle anlasmstk esimle.ertesi gun zaten balayina gidicektk oraya ertlemstk.hersy oldu btti biz balayina gttik ilk gece hüsran ikinci gece hüsran uc dort bes derken bizim balayi btti.dedik heralde yer yadirgadk yabanclk cektk oyuzden olmuyo evimize gdnce olur rahatligyla evimize döndük.ama malesef naptiysak ne ettiysek olduramadik birturlu esimi kendime yaklastrmiyodm hep itiyodm kendimi olabildgine skıyodm.bu boyle iki uc ay devam etti.tabi bnde olmuyo diye bas agrilari drup durup aglama krizlerine girmler baslamsti.oyle cok kafaya takiyodm ki.. internetten arastrmalar yaparken bu siteye rastladm tek tek bütün ama bütün yorumlari okudm.bilmedgm bildgm sandgm birsürü seyler varms hepsni burdan ogrendm.sagolsn birsuru adını hatrlamadgm arkadslar yardmci oldu.bnde bir hirsla parmak egzersne basladm tabi esimden habersz.. bir parmak rahat alabiliyodm sonra esime anlattm bana cok kizdi.cnku kizligm daha bozlmamsti ve egzersiz sirasnda herhangi bi kanama falan olmadi.esim bu konuda anlays gostrmedi ona oyle cok kizdmki sanki ben keyfime gore parmakliyodm kndimi birdaha yapmadm.ne bi deneme ne bi egzersz iki ay boyunca hic yapmadm esim istiyodu deniyelm diuodu ama ona kizdgmdan hic yanasmadm.en son sart koydm bni doktora goturursen denerz dedm kabul etti ve ertesi gun jinekolaga gttim bni alttan muayene etti kan beynime sicradi senin kizlgn hâlâ druyo ve ileri derece vajinismussun psikiyatriye görün dedi.tmm dedik onuda ypalm.gttik psikiyatriye ilk gun anlattı şu şöyle olucak bu böyle olucak diye.iknci gun parmak egzersizi verdi. basladm odevlere bir parmak bir bogum iki bogum iki parmak derken ben uc parmagmi birden alir kivama gelmstm.tabi egZerszlere baslamadn cok aglamstm cnku parmagmi orda dsunmek beni deli ediyodu . Hernyse ben ucncu parmaktayken doktorumun tayini cikti ve bnm tedavim yarm kaldi yine umitlerm tuknmsti sürekli agliyodm.psikolojik acidan oyle zedelenmstmki anlatamam.esim hersyn farkndaydi bni teselli etmk icn hersy yapiyodu.en son doktrn tayini ciknca ben anneme geldm memleketime.esim calistgi icn gelemedi.orda iki hafta kaldm esim sürekli msjlar atiyodu seni ozledm gelince bu is kesin olucak sna güveniyorum seni seviyorum olsada olmasada her halukarda bnm karimsn diye.bu msjlar bni kndime gtrdi.biraz daha kalicaktm ama kocamn msjlarina dayanamayp döndm.dondugm gece oyle hirsliydm ki olucakti olmassa bu evlilik bitecekti oyle karar vermiştim.vazelin aldk esim bolca sürdü banada kndinede.kendisi uzandi bnde sirtm ona dönük tuvalete oturur gbi otrdm derin nefes alip ikindm bi iki defa.sonra kuvvetli bi nefes alip ikindm nefesimi verirken penisi dayadm ve hafifce üstüne otrdugm an kaydi gtti esim bir ciglk attiki duymanz lazmdi oldu diyo sadrce dedigi bu oldu diye bagiriyo inanaamadm gercktn olmstu yarisina kadr içerde druyodu basladm ağlamaya bumuyms bni aylrca mahveden sey bmuyms buyuttugmz sey diyerek nasil agladgmi tahmn edemessnz.yenmistm artk tam bir evliydm.o aksam iki defa denedk ikiside olmstu tabi yarıya kadr buna sukur dedk.heraksm denemelr yaptk zorlanmalarm oldu aci cektm ama denedkce gececegine inanarak yaptk.o esnada bir ay sonra hamile oldgmu ogrendm onca seyden sonra o guzel haberle havalara ucmustk oyle mutluydkki mutlulugmuza mutluluk eklenmsti.ama bu mutluluk sadce bir hafta sürdü bir hafta sonra düşük yaptm tam anlamıyla ykildm.gecelerce agladm depresyona girdm ama nafile giden geri gelmiyo.o ara kanamalar falan derken arayi baya asmistk esimle.tekrar ayni seyleri yasamaktn korkuyordm.dnemelere devam ettk zorda olsa gunler aylar gecti ve suan hersy yolunda.zor diye hicbrsey yok.sadce hirsli olun kndinize güvenin size yemn ederm parmak caninizi acitr ama penis actmiyo cnku onda kemik yok :KK66: ben 6 ay cektm ömrmden 6 yil gtti rabbm sizlere kolaylık versn.sadece olacagina inanin yetrli.suan tekrar hamileyim bi kizimiz olucak nasip olursa askmzn meyvesi geliyo inşallah :)) rabbm sizlerede bu mutlulugu yasatsn inşallah hepinize duacym.nekadr atlatmsda olsam hala bu forumu takip ederm cnku bnm yasadklarmi yasiyosnz unutamiyorm bi nebze olsn yardmci olmak isterm rabbm hpinzn yardmcisi olsn kafada bitirn emin olun gerisi geliyo :KK66:

X