-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.761
kizlar morqlim cok bozk iki gundur esimle deniyorrz ilk giriste zorlansamda giriyo biraz sizi var ama olsn napim git gel yapiyorz cikartip tekrar sokabiliyo esim bazn kasiyorm kndimi esim hizli yapnca aciyo faln nyse biz yatagin ucunda deniyorz bacaklarimi havaya dikiyorm yni esimin omzuna koyuyorm esimde ayakta bi yandan git gel yapiyo bi yanda soylenip duruyo yok belm agridi yok bacaklarn agirlik yapiyo allahim ya gulermisin qglarmisin ya 3ekadar agladom gittm salonda yattm cnki onun yaninda yatsam titamiycam kndimi kavga etcm cok yorldum kafayi ustcem ya nyse boyle git gel yapiyo ama ikimzdede hic zevk alma faln yok nyse cikti bosalamadi surtunerek bosaldi yine vajinaya bosalamiyo alisti surtunerek delircem ya napicam sasirdim ona sorsan hic sorun yok problem yok hersey yolunda bnce sorun cok buyuk aramzda bi uyumsuzluk var adami bi bosaltamadm bide diyoki bn cinsellk faln istemiyirm sn mutlu ol diye yapiyorm vajinaya girdigmde hic bisey anlamiyorm diyo bndende cok profosyonel olmami bkliyo napicam bn ya bn vajiyi astm adam kafayi yedi bn senin yuznden boyleym diyo napicm bn yorldum artk zamnla alisinca bosalirm diyo bnmi abartiyorm omu raht anlamadm bn hic normal bi iliski yasayabilcegimize inanmiyorm hic bosalamiycak bnde anne olamiycam(((
Teşekkür ederim canım.Üç aylık filan evliyim.Burada egzersizlere başlamıştım ama sonra hekim kontrolünde devam ettim ve üç günde çözdüm.Yeneli de çok az zaman oldu zaten :=)
Arkadaşım bence eşinin üstüne gitme zorla yapmaya kalkınca bizimde öyle oluyor mesela en son bende c tesi denemiştik ve kanama oldu bugün oldu eşim halen deneme yapmak istemiyor adama söylemesem deneme yapacağı yok bunlar çok tembel alışmışlar ne bide dün doktora hiç filmlerdeki gibi değilmiş bu iş dedi hiç zevkli değil falan doktor da bu durum kişiden kişiye değişir ne beklediğine bağlı dedi biraz eşine zaman ver dedi bana da şaşırdım kaldım
tatlım ne yaptın bu arada kanama falan oluyor mu? bakma erkekler sürekli şikayet ediyor,kendileri mükemmel bizde sorun var sanki.boşverin aldırmayın arkadaşlar herşey zamanla rayına oturacak.filmlerde ki gibi kadınlar olmadığımız içinde çok mutluyuz kimse kusura bakmasın.öyle kadınlarla mutlu olurlar mıydı acaba.
canım Allah razı olsun rahatsızdım biraz geldim burdayım.
Kizlar lutfen banada yardimci olun
canım Allah razı olsun rahatsızdım biraz geldim burdayım.
Enson cumartesi yaptık hafif kanama oldu o kadar hemen durdu gibi bir daha da eşim deneme yapmak istemedi zevkli değilmiş sanırım öyle geliyormuş sen nasılsın?
Arkadasim bana yardmci olurmsn lutfen
çok teşekkür ederim tatlım, amin ecmain inşallah.bende sizi gördüğüme sevindim =)Gecmis olsun canim , senden de Allah razi olsun ..burda olmana sevindimm :)
sorununu anlatırsan ben yardımcı olabilirim
ne oldu canım hayrola
Kızlaaaarrr adet gecıkmesının 6. Gününde flan şuan baktımmm ve afedrsnız ıc camasırımda kahverengı akıntı gördüm peçeteyle sılıncede pembe akıntı gelmiş bune şimdiiiiii sizceee acil cvp merak edıyorum grckten?
bebek yerleşirken olur derler ama bilmiyorum tam tatlım bende olmamıştı hamilelik esnasında, korkma sakin ol, belki adet de başlıyor olabilir.bazen önce azıcık geldiğide olur ya.
hamdolsun canım idare ediyorum.
canım biraz zaman geçsin de zevk falan sonra alacak, ah bu bazı erkekler varya, benimkide aştım diye sevinmezde şu şöyle bu böyle der. sen iyi olda hepsi geçer kuzum, dr peki kanamaya birşey dedimi?
Kızlaaaarrr adet gecıkmesının 6. Gününde flan şuan baktımmm ve afedrsnız ıc camasırımda kahverengı akıntı gördüm peçeteyle sılıncede pembe akıntı gelmiş bune şimdiiiiii sizceee acil cvp merak edıyorum grckten?