Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şimdi sana mail atacaktım bende nasılsın diye tatlım, yok benim ki önemli değil, regl oldum dün baya kötüydüm de, bazen üşütünce falan kötü geçiyor bilirsin ya, benimde öyle oldu galiba.

bılmemkı canım sakın ayaklarını usutme sıcak tut kı ağrın artmasınnn ben ıyıyım cok sukur kuzumm ısın vardır dıye dusundum ben 1 gun gırmeyınce cok uzak kalma merak ettırme kendını:KK34:

hayırlısı ama cok merak ettım büyük ıhtımal ne olabılır sızce

kuzum ne söylesem yanlış olur, hamilesin diye ümitlendirmem de olmaz, ama 6 gün geçti diyorsun keşke dr a gitseydin, bak bence hatta test yaptır ki yanlış anlama korkutmak için söylemiyorum ama mesela bebek olur sonra Allah korusun düşük kanı gelir sen regl sanırsın, üstünden ırak olsun felaket tellallığı yapmak değil niyetim sadece tedbirli ol diye söylüyorum, gülüm acilden giriş yap daha hızlı çıkar, dersin ki hamilelik testi yaptırmak istiyorum, bugün doluydu olmadı buraya yönlendirdiler falan de, yada şimdi git bahset kanamam var ama adetim gecikti diye anlat dr a.bence imkan varsa şimdi kalkın gidin derim.şüpheyle beklemektense.

casnım merhaba bebek yerlesırken kanama olur ama ck acık pembe olur ben ılk hamıle kaldımda ozman bı ıkıdamla acık pembe gelmıstı bıdaha gelmedı.bıraz daha bekle bakalımmm gelıcekmı hayırlı haberler ıns

kahverengı vrdı ıc cmarsrda ama sılınce pecetede acık pembede akıntı vardı. Ihtımalı ne snce cnım? Pek belırtmde yok

bılmemkı canım sakın ayaklarını usutme sıcak tut kı ağrın artmasınnn ben ıyıyım cok sukur kuzumm ısın vardır dıye dusundum ben 1 gun gırmeyınce cok uzak kalma merak ettırme kendını:KK34:
sıcak tutmaya çalışıyorum tatlım sağolasın, pazarda yoktum ya ondan çok uzun geldi :KK1:bu arada diğer sayfa bazen çok birikiyor buraya yazamıyorum her zaman kusura bakmayın , yanlış anlamasın kimse olur mu?

kuzum ne söylesem yanlış olur, hamilesin diye ümitlendirmem de olmaz, ama 6 gün geçti diyorsun keşke dr a gitseydin, bak bence hatta test yaptır ki yanlış anlama korkutmak için söylemiyorum ama mesela bebek olur sonra Allah korusun düşük kanı gelir sen regl sanırsın, üstünden ırak olsun felaket tellallığı yapmak değil niyetim sadece tedbirli ol diye söylüyorum, gülüm acilden giriş yap daha hızlı çıkar, dersin ki hamilelik testi yaptırmak istiyorum, bugün doluydu olmadı buraya yönlendirdiler falan de, yada şimdi git bahset kanamam var ama adetim gecikti diye anlat dr a.bence imkan varsa şimdi kalkın gidin derim.şüpheyle beklemektense.

cok t.ederım bılgılerın ıcın. Estağfırullah söylemen güzel arkadasım. Ben doktora gıttım bugün. Batmanın sebebı nı sordum jel söyledı ve zar tam gıtmemıs deneyın dedı. Ve ultrasonda baktı görmedı bıse test yaptır dedı. Verdım kan sonuclart yarın cıkıyor

Kendini kastığın için oluyordur korkma kasmalar geçince biter dedi herşeye normal diyor bu doktor anlamadım gitti

kasarken itersen vajina dokusu yırtılıyordur demiştim ya, onu anlatmaya çalışmış, anlatmamış gerçi ama, kasarken itme canım yazık sana, canını yakma, kastığında ıkın herzaman, yada dur de eşine, birde demiştim ya sana önce sen dene rahatla sonra eşin diye, onu denemedin değil mi?

kahverengı vrdı ıc cmarsrda ama sılınce pecetede acık pembede akıntı vardı. Ihtımalı ne snce cnım? Pek belırtmde yok

canım bılemem kan testı yaptırsaydınya bızım bursa kan testı sonucu 2 saat sonra cıkıo ve hemen telde orenıosun hamıle olup olmadığını hayırlısıneyse o olsun hakkında

cok t.ederım bılgılerın ıcın. Estağfırullah söylemen güzel arkadasım. Ben doktora gıttım bugün. Batmanın sebebı nı sordum jel söyledı ve zar tam gıtmemıs deneyın dedı. Ve ultrasonda baktı görmedı bıse test yaptır dedı. Verdım kan sonuclart yarın cıkıyor

rica ederim tatlım, ultrasonla görmez henüz, kan testi gösterir tabi aa yaptırmışsın zaten tamam çok iyi hadi hayırlısı bakalım kuzum ya =) batma falan tahrişten olur güzelim tam kayganlık sağlanmadan aniden gelgit yapma, alışsın ondan sonra yap, ilk sen yapıp alıştırıp gelgitleri kendi kontrolün altına alıp sonra eşine gelgit yapmasına izin ver ki ilk alışma esnasında daha rahat olursun.

Evet ö.onlara dıkkat etmeye calısıyorum fakat tahriş demedı tam bakmadı. Zar tam gıtmedıgı ıcın üzüldm o agrı verıyor dıye dsünüyorum bırde. Denemeye devam ama su durumda gebeysem tehlıkelı

Evet ö.onlara dıkkat etmeye calısıyorum fakat tahriş demedı tam bakmadı. Zar tam gıtmedıgı ıcın üzüldm o agrı verıyor dıye dsünüyorum bırde. Denemeye devam ama su durumda gebeysem tehlıkelı

canım zeytinyağ sürüyorsun sanırım mutlaka kullan ve dik değil p yi eğimli tut öne doğru o şkilde ittir.

bebege bakarken ellemi muayenee ediyola bi bilgin varmı canım ılk muayenede ılerleyen aylarda nasıl yapılıyoo aletlerlemi elle mi yoksa ultrasonlamı

canım yeni gördüm kusura bakma. aslında hamilelikte alttan muayene yapmıyorlar ultrasonla bakıyorlar ama erken gidersen ilk ay görünmeyebiliyor doktor alttan bakıyormuş sonra diğer aylar ultrasonla bakıyorlar

canım nereye yazdığını görmedim ama alttan bakmak bebek için tehlikeli diye biliyorum ultrasonla bakarlar ilk aylar tehlikeli benim bildiğim.

canım nereye yazdığını görmedim ama alttan bakmak bebek için tehlikeli diye biliyorum ultrasonla bakarlar ilk aylar tehlikeli benim bildiğim.

valla bilmiyorum benimle eşimin bir arkadaşı daha gitti oda hamileymiş bana bakamadı ama o çıktıktan ssonra ona bakmış ben utandığımdan(vajinismusumu bilmiyor) soramadım nasıl alttan baktı diye ama bakıldığını biliyorum tabi göremezlerse. yoksa normalde bakmıyorlar sadece ultrasyon

z.yagı önermıyorum dedı ama gerekırse kullanıcam. Dua et bana cnm sevınırım...

niye önermiyormuş hanımefendi :p benim dr yenebiliyorlarsa hiç bir zararı yok dedi, burda herkeste jelden daha iyi olduğunu gördü,bence kullan hamilelik yoksa tabi, varsa bilmiyorum, hepiniz dualarımdasınız tatlım. Allah yardımcımız olsun.

valla bilmiyorum benimle eşimin bir arkadaşı daha gitti oda hamileymiş bana bakamadı ama o çıktıktan ssonra ona bakmış ben utandığımdan(vajinismusumu bilmiyor) soramadım nasıl alttan baktı diye ama bakıldığını biliyorum tabi göremezlerse. yoksa normalde bakmıyorlar sadece ultrasyon

valla bana da ilk aylar riskli demişlerdi tatlım doğrudur göremeyince bakıyorlardır ama benim duyduğum o.

burda böyle bir topluluğun olması ve bunun konuşulabilmesi ne güzel ben hiçkimseye anlatamadım yıllardır tek başıma yaşıyorum. sizleri görünce umut doldum

X