-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.721
Selam arkadaşlar bende yendim bitti demeyi çok isterdim
Ama yok yani. Bi adım ilerleme yok. CesaretSiz ve zayıf bir insan olmanin verdiği sonuç bu.
Sabah denedik halbuki daha denemeye çalıştık. Vakit gelince diyor ki hadi git yağı getir. Yok getirmiyorum ona da getirmiyorum. Yok yani nasıl bir seyse
Bundan sonra ki deneme de artık ne zaman olur bilmem.Bütün teçhizatlari hazir bulundurcam resmen savaşıyorum kendim ile.
Aynaya bakıp kendi kendime konuşmaya başladım kızdım kendimë. Kızım bak beni deli etme kafayı mi yedin sen . Hem bebek istersin hemde tembellik Korkaklk yaparsn korkagin teki sin sen diyorum vs. Eşim de zaman a bırakmak üstüme gelmek istemiyomus.
Dedim zaten sen üstüme gelsen biraz bitmişti belki dbiraz zorla cesaret ver dedim bunu dediğimë inanamıyorum . İnşallah çok üstüme gelmez
Bu Kız niye yazdı bunları diyorsunuz belki de :) burada beni anlayan birileri ile konuşmak bana cesaret veriyor kendimi hazırlamama yardimci oluyo. Bu yüzden yani. Teşekkürler
arkadaşlar bu saat oldu gözüme uyku girmedi bugun bu işi bitirecem diye kendime söz verdim velhasır bitecekti ama bu sefer eşim sertleşme sorunu yaşıyadı geçen günde aynı sorunla karşılaştık napmamız gerekiyor çok kötüyüm kendimi çok suçlu hissediyorum herşey benim korkularım yuzunden oldu napıcam ben lütfen bana yardım edin aslında bu sorun olmasa bugun bu iş bitecekti.denemeye geçmeden önce bir ön hazırlık yapayım dedim 2 parmak denemesi yaptım oldu bide 3 parmak deneyim dedim o bile oldu o hırsla gerçi 3 parmagı çok ilerletemedim ama girişten geçti o bile benim için önemliydi ama yine sonu hüsranla bitti napıcam ben((desteklerinizi bekliyoruö lütfen bana yardım edin
canım benım merhba bak ben hıc aparatla claısmadım dusun jkkulak copunu bıle alamıodum aaratta ama 2 parmak alabılıodummm neden bende anlmıodummmm.aparat bana sert gelıoduuu:S bence sen 2 parmağa calıs sonrada 2 parmak makas yap.yada ıkı parmaktan sonra3parmağa gecmeyı dene onuda bıtırınce es denmesı baya ılerlemıssın zaten cnmMerhaba arkadaşlar. Yaklasik bir kaç ay önce buldum bu sayfayı. Gece yarilarina kadar okuyup cesaret toplamaya çalıştım. Gercekten erteleme hastalığı imis. Hep erteledim. Ama artık bir yerden başlamam lazım deyip egzersizlere başladım. Çünkü bende de doktorlara verecek para yok. Buradaki basari hikayeleri de cesaretlendirdi.
Önce serçe parmakla başladım. Dört gecedir yirmi dk yapıyorum. Orta parmağı alınca iki parmak denedim. İkinci bogumakadar itince bu gece yani dördüncü gece kendime aparatyyaptım. Capi 8 cm derin nefes alıp vererek ikinarak soktum. Ama i lk denemede girmedi. Ben de önce tek parmak ile biraz alışmaya çalıştım. Sonra aparatı soktum. Biraz girdi ama popo yönünde itsem de 6-7 cm gibi içeri girdi. Daha fazla girmedi. Okuduklarimda girişi atlatinca kolayca o bosluga ilerleyecek sandım ama olmadı. Ben de binbir zahmet icime az da olsa sokmusken kegel yapip derin nefes alir vermeye çalıştım.
Lütfen bana da yardım edin niye yedi cm den fazla içeri sokamadim. Parmağımi soktuğumda da öyle bosluga girmiyor parmağımda sıkı bir yere girmiş gibi. Hani sonsuz boşluk falan denilince girişi atlayinca ici bos kese gıbı bir yere geçiş yaptığımi hissetmiyorum. Bu egzersizleri nejkadar yapıcam. Bacaklarimdaki kasılma halen devam ediyor. Ne zaman geçer. Lütfen bana da yardım edin. Cesaretinize ihtiyacım var.
Merhaba arkadaşlar, biz eşiminle pozisyon değiştiremiyoruz bugün psikolog tedavi bitti vajinaya p.. girince tedavi bitmiş oluyor dedi bende şaşırdım sadece eşime sırtım dönük üstte olduğum pozisyonda oluyor onda da kasılıyorum dedim o da zamanla geçiçek dedi ama nasıl geçicek tavsiyelerinizi bekliyorum
iki parmak iki bogum makas yapabiliyorum eş denemesi yapmadım korkuyorum..aparat yapsammı?ama nasıl yapcamı bilemiyorum.bana yardımcı olurmusunuz??lütfen cesarete ihtiyacım var.eşim deneyelim diyince içime bi korku yerleşiyor olmaz yorgunum uykum var diyorum ne olur yardım edermisiniz??
canım benım tebrık ederım bak sona gelmısssın aparata gerke yok bence...zeytınyağı ıle sen uste olcğaın sekılde bır es denmesı yapabılırsın zaten yuzde 99 basarılı olucaksın cn yeterkı kendıne guven sana yemın edıorum hıc acı sızı yokkk...olum yokya sonunda daha nereye kadar ertelıceksın esın ıcın topla kendını ve deneme yap cnmmm
canım benım tebrık ederım bak sona gelmısssın aparata gerke yok bence...zeytınyağı ıle sen uste olcğaın sekılde bır es denmesı yapabılırsın zaten yuzde 99 basarılı olucaksın cn yeterkı kendıne guven sana yemın edıorum hıc acı sızı yokkk...olum yokya sonunda daha nereye kadar ertelıceksın esın ıcın topla kendını ve deneme yap cnmmm
canım bide bi sorum olcak.egzersizlerde sadece parmaklarıma yag sürüyorum.yani vajimi yaglamıyorum.eş denemesindede sadece eşiminkini yaglasam olurmu.ikiside yaglı olunca cok kayıyo girmiyo yani kaydıgından dolayı..
kuzucum sana bısye soleyımmı ben sadece ıkı parmakla yendım bu hastalığı makas bıle yapmadım dusun 2 pamağı aldımm sonra bıgece esımle es denmesı yaptım ama yapıcam dedım gerekırs esabaha kadar uyumucammm bu ıs olucak deıdm ve kendı bolgeme zeytınyağı surup oldu cnmmmm ınan korkma sakınnnn..tskur edeırm ıyı dıelkleırn ıcın rabbım sanada nasıp etsın
iki parmak iki bogum makas yapabiliyorum eş denemesi yapmadım korkuyorum..aparat yapsammı?ama nasıl yapcamı bilemiyorum.bana yardımcı olurmusunuz??lütfen cesarete ihtiyacım var.eşim deneyelim diyince içime bi korku yerleşiyor olmaz yorgunum uykum var diyorum ne olur yardım edermisiniz??
amin canım şu hastalıgı yeneyim ilk işim cocuk calışmaları :)) bugün aksam denicem allahın izniyle canım..dua et olurmu??
kizlar morqlim cok bozk iki gundur esimle deniyorrz ilk giriste zorlansamda giriyo biraz sizi var ama olsn napim git gel yapiyorz cikartip tekrar sokabiliyo esim bazn kasiyorm kndimi esim hizli yapnca aciyo faln nyse biz yatagin ucunda deniyorz bacaklarimi havaya dikiyorm yni esimin omzuna koyuyorm esimde ayakta bi yandan git gel yapiyo bi yanda soylenip duruyo yok belm agridi yok bacaklarn agirlik yapiyo allahim ya gulermisin qglarmisin ya 3ekadar agladom gittm salonda yattm cnki onun yaninda yatsam titamiycam kndimi kavga etcm cok yorldum kafayi ustcem ya nyse boyle git gel yapiyo ama ikimzdede hic zevk alma faln yok nyse cikti bosalamadi surtunerek bosaldi yine vajinaya bosalamiyo alisti surtunerek delircem ya napicam sasirdim ona sorsan hic sorun yok problem yok hersey yolunda bnce sorun cok buyuk aramzda bi uyumsuzluk var adami bi bosaltamadm bide diyoki bn cinsellk faln istemiyirm sn mutlu ol diye yapiyorm vajinaya girdigmde hic bisey anlamiyorm diyo bndende cok profosyonel olmami bkliyo napicam bn ya bn vajiyi astm adam kafayi yedi bn senin yuznden boyleym diyo napicm bn yorldum artk zamnla alisinca bosalirm diyo bnmi abartiyorm omu raht anlamadm bn hic normal bi iliski yasayabilcegimize inanmiyorm hic bosalamiycak bnde anne olamiycam(((
bide kizlar bn adamin coook ustune gidiyorm her aksam kavga ediyorm nezamn cocuk yapcaz faln bska konu konisamz oldk oda hakli olark diyoki eve gelmk istemiyom diyo kndimi tutamiyorm engel olamiyorm
canımm benim luten gozyaslarını sılll .yasadıkların cok normal seyler aynılarını bızde yasadık.eslerımız uzun sure bunu yaadığı ıcın adapte olmaları bıraz zor oluyr ama emın olkı zamanla hersey yoluna gırıcek denemelerın sık sık uzerıne gıt sevısmeyı uzun tutun busefer ıkınızınde hosuna gıdıcek tatlım.lutfen uzulme zaman herseyın ılacı erkekler ne anlarrr tatlımmm bosver sen takma kafana onunda dusuncelerı değısıcek.neden anne olmamayasın cok sukur hıcbır esksığın yok rabbım hayırlı zamanda bı evlatta nasıp edecek ıns