Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar biz de eş denemelerinde başarılıyız yani alabildim penisi ama zevk filan yok.Acı çekmiyorum ama baskı hissi oluyor.Biraz da sızı....Ne zaman düzelecek bu,ne zaman zevk kısmına doğru level atlayacağımm :))

cnm sık sık deneme yapın zamanla duzelır ama denemelrını fazlalastırısan zevk alma ısıne daha kısa surede ulasırsın

Hayır aldırmadım bütün bunlar yetmezmiş gibi birde düşük yaptım ve kürtaj oldum ondan dolayı şimdi vajiyi nasıl yeneceğimi düşünüyorum kara kara
canım 21 gün bekledim ben, çok geçmiş olsun Allah başka sıkıntı vermesin.Allah sana zorunu gösterdi belki biran önce bunu görüp aşman için, her şeyde bir hayır vardır biliyorsun.

canım zor br ı durumama sunu onerebılırım sık sık ılıskı deneyın zamanla sertlesme normale donucektır ıns cnm

ama çözümü var degilmi çok panik yaptım şimdi acaba bu ilk kez benim başımamı grliyor böyle sorun yaşayan arkadaşlar oldumuki?

yazdıkların içimi rahatlattı çok tesekkür ederm.. yenmeye calısıyrm ama sanki hiç olmayacak gibi.

canım hepimiz bir zamanlar hiç olmayacak sanmıştık, mesela ben günah olmasa kimsede üzülmesede intihar etsem diye aptalca bir duyguya bile kapılmıştım. ama şimdi ne saçma geliyor o hallerim. aştığında diyeceksin bak gğleceksin kendine, eşimi bunun için mi bırakacaktım ben diye, ağda yapıyoruz mesela o varya nasıl bir acı, yağ sürdüğünde ilişkide doğru ilerlersen acı falan yok , derin nefes alıp verirken gevşek bırakıyorsun ya kendini o an anında ilerlet p yi anlamıyosun bile, ama kendini kastığında zorlama ıkın o zaman.

kızlarr sanırım eşimde sertleşme sorunu oluşuyo.. gerçi ilk defa oldu böyle.. aslında bu vaji durumundan erken boşalma meydana gelmişdi. oyüzden akşam ilişkiye girmeden bikere sürtünme yoluyla boşalsın istedik. ikincide deniyelim dedik. bu seferde sertleşme olmadı.

canım Allah cümlemizden razı olsun, tekrar gözün aydın.

Basari oykulerinin basligi nerde yoliyabilirmisiniz ? Bu aksam yapicam ve deneme olmicak bu gece olicak yada olicak yoksa ben artk pes ediyorum birakip gidicem yetrr artk

Basari oykulerinin basligi nerde yoliyabilirmisiniz ? Bu aksam yapicam ve deneme olmicak bu gece olicak yada olicak yoksa ben artk pes ediyorum birakip gidicem yetrr artk

saçmalama lütfen sende benim gibi bunalıma girme.sonucu seni daha üzer.sakin ol abdest al dua et ne bileyim bişeyler oku cevşen felan.rahatlama yöntemi en iyi bu yanii kimse kızmasın

Teşekkür ederim canım.Üç aylık filan evliyim.Burada egzersizlere başlamıştım ama sonra hekim kontrolünde devam ettim ve üç günde çözdüm.Yeneli de çok az zaman oldu zaten :=)

ne güzel yenmişisn tebrikler canım.mesajalrın hep mutlu mutlu nasıl yendin bize de anlat.nasıl oluyorda 3 günde yeniyorsun.bizim dr lar niye en az 3 ayda diyor.lütfenn bizede tüyolar verr.

arkadaşlar bende bir çift aparat seti ve vajünusmusu yenen bir çiftin geçtiği yolları anlatan bir kitabı var.. kendim için almışdım. ben tam egzersize geçecekken kitabda kendiliğimden yendim. isteyen arkadaşlar olursa gönderebilirm. birde ben bu siteye çokca giremiyorum ama mail adresimi vereyim yeni yenmiş biri olarak bilgi almak isterseniz adresimden yardımcı olmak isterim.

pelin_karakoc@hotmail.com

gözün aydın arkadaşım çok mutlu oldum darısı diğer arkadaşların başına inşallah.

canım kısmende olsa aslında başarmışsın bu arada msj ın boş geldi, sanırım mail kısmı boş gelmiş benim sana yolladığım, onu ben sonradan farkettim sistem otomatikman silip ............yapıyormuş tatlım, dilersen tekrar yollarım.

Arkadasim bana yardmci olurmsn lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…