Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın orda biraz yanlış söyledim canm kan görmem lazım illaa demiyorumm ama tam girince kan geldi benim arkdasda kanı görmeden emin olamadıgıiçin öle dedim aslına bakarsan :) Bende esnetmişim sanırım tam girince kanı görmüşdüm

ılıskıye gırdığı halde hıcbırzaman kanamayan ınsanlar var canım.o tamamen yapıyla ılgılı.kana gore gırıp gırmedığını anlayamayız.yalnıs anlasılma duzeldı sorun deıl maksat arkadaslar yalnıs bılgı bılmesınn:KK34:

çok teşekkür ederim umarım hepiniz bunu yeneriniz ve isteyen herkes bebek sahibi olur. çok haklısın ben doktora gittim doktor vajinal muayene yapamayınca beni psikiyatriye yönlerdirdi ama bebek var diye ben de doğumdan sonra giderim dedim ama eşimle aram çok kötü heran aldatacak diye korkuyorum ve acil birşeyler yapmam gerekiyor diye düşünüyorum. cinsel terapi ücretleride almış başını gidiyor ne yapacağı şaşırdım bende burayı gördüm bir umut dedim

canım esın senı 4.5 yıl aldatmamıssa sımdıde aldatmaz suan cok hassasın hamıelleık sana bunu dusunduruo duygusal yapıyor senı oyle seler dusunme.ayrıca hamıleyken doktorun altan muayene etmemesı lazımm cnm vajılı olsanda olmasanda...

canım kırmızlığı bırak sne yenmeye calısya..benden hıc kan gelmedı mesela bunu okadar dert etmeyınnnn basarmak onemlı olannnn bazen basarsanızd akan gelmeyebılır yağpıyla ılgılı lutfen kendını salma bız yanındayız bıanonce hallet bu ısı zaman dahada gecmeden:KK43:

haklısın cnımm.kafama taktım işte gereksiz bilgiyi.o kanıt olacaktı çünkü görmüyoruz nelr olduğunu orda

ılıskıye gırdığı halde hıcbırzaman kanamayan ınsanlar var canım.o tamamen yapıyla ılgılı.kana gore gırıp gırmedığını anlayamayız.yalnıs anlasılma duzeldı sorun deıl maksat arkadaslar yalnıs bılgı bılmesınn:KK34:

öle tabi.canm :))))

Son düzenleme:
canım esın senı 4.5 yıl aldatmamıssa sımdıde aldatmaz suan cok hassasın hamıelleık sana bunu dusunduruo duygusal yapıyor senı oyle seler dusunme.ayrıca hamıleyken doktorun altan muayene etmemesı lazımm cnm vajılı olsanda olmasanda...

testte gebelik çıktı ultrasyonda göremedi vajinal muayene ile bakmak lazımmış dış gebelik olabilirmiş yapamayınca bir hafta sonra gittim gördü. aldatma konusunda umarım haklısındır canım

testte gebelik çıktı ultrasyonda göremedi vajinal muayene ile bakmak lazımmış dış gebelik olabilirmiş yapamayınca bir hafta sonra gittim gördü. aldatma konusunda umarım haklısındır canım

vajinisms öyle bir illet ki dış gebelik varsa hemen bakmak lazım dedi baktıramadım öleceksin deseler yapamayacağım gibi geliyor

vajinisms öyle bir illet ki dış gebelik varsa hemen bakmak lazım dedi baktıramadım öleceksin deseler yapamayacağım gibi geliyor

bebege bakarken ellemi muayenee ediyola bi bilgin varmı canım ılk muayenede ılerleyen aylarda nasıl yapılıyoo aletlerlemi elle mi yoksa ultrasonlamı

Selam arkadaşlar bende yendim bitti demeyi çok isterdim :-)
Ama yok yani. Bi adım ilerleme yok. CesaretSiz ve zayıf bir insan olmanin verdiği sonuç bu.
Sabah denedik halbuki daha denemeye çalıştık. Vakit gelince diyor ki hadi git yağı getir. Yok getirmiyorum ona da getirmiyorum. Yok yani nasıl bir seyse :-)
Bundan sonra ki deneme de artık ne zaman olur bilmem.Bütün teçhizatlari hazir bulundurcam resmen savaşıyorum kendim ile.
Aynaya bakıp kendi kendime konuşmaya başladım kızdım kendimë. Kızım bak beni deli etme kafayı mi yedin sen . Hem bebek istersin hemde tembellik Korkaklk yaparsn korkagin teki sin sen diyorum vs. Eşim de zaman a bırakmak üstüme gelmek istemiyomus.
Dedim zaten sen üstüme gelsen biraz bitmişti belki dbiraz zorla cesaret ver dedim bunu dediğimë inanamıyorum . İnşallah çok üstüme gelmez :-)
Bu Kız niye yazdı bunları diyorsunuz belki de :) burada beni anlayan birileri ile konuşmak bana cesaret veriyor kendimi hazırlamama yardimci oluyo. Bu yüzden yani. Teşekkürler :-)

Selam arkadaşlar bende yendim bitti demeyi çok isterdim :-)
Ama yok yani. Bi adım ilerleme yok. CesaretSiz ve zayıf bir insan olmanin verdiği sonuç bu.
Sabah denedik halbuki daha denemeye çalıştık. Vakit gelince diyor ki hadi git yağı getir. Yok getirmiyorum ona da getirmiyorum. Yok yani nasıl bir seyse :-)
Bundan sonra ki deneme de artık ne zaman olur bilmem.Bütün teçhizatlari hazir bulundurcam resmen savaşıyorum kendim ile.
Aynaya bakıp kendi kendime konuşmaya başladım kızdım kendimë. Kızım bak beni deli etme kafayı mi yedin sen . Hem bebek istersin hemde tembellik Korkaklk yaparsn korkagin teki sin sen diyorum vs. Eşim de zaman a bırakmak üstüme gelmek istemiyomus.
Dedim zaten sen üstüme gelsen biraz bitmişti belki dbiraz zorla cesaret ver dedim bunu dediğimë inanamıyorum . İnşallah çok üstüme gelmez :-)
Bu Kız niye yazdı bunları diyorsunuz belki de :) burada beni anlayan birileri ile konuşmak bana cesaret veriyor kendimi hazırlamama yardimci oluyo. Bu yüzden yani. Teşekkürler :-)

kıyamam yaaa yalnız degilsin şekeriiiim :) burdaki herhangi birinninn tek olumluu ılımlı yaklaşımı bizi çok rahatlatıyoo :) Cesaret geliyoo azimle savaşmak isdiyosun yapıcam diyosun iş denemeye gelince olmuyo eşlerin zamana bırakmasıı vee anlayışlı olmasıı bi süre sonra bizim iyice boşvermemize sebeb oluyoo iyi demişsin eşinee evet inş üsdüne çok gelmez :) Güzel sözler söylesin ikna etsin öpsün koksun felan :)

slm kızlar,
ben yeni üyeyim vajiliyim maalesef nerdeyse 1buçuk yıl olacak doktor araştırdım ama çok pahalı geldi sonra burayı buldum parmak egzersizine başlamayı düşünüyorm kızlar ilk olarak ne yapmam gerekiyor? kaç giriş çıkış olmalı?
bi başlasam devamı gelecek de sizden yardım bekliyorum kızlar

slm kızlar,
ben yeni üyeyim vajiliyim maalesef nerdeyse 1buçuk yıl olacak doktor araştırdım ama çok pahalı geldi sonra burayı buldum parmak egzersizine başlamayı düşünüyorm kızlar ilk olarak ne yapmam gerekiyor? kaç giriş çıkış olmalı?

Hoşgeldin canım :)

Öncelikle egzersize başlamak istemene sevindim :KK34: Aynı azimle başlayıp devam edersen en geç 10-15 gün içinde bu iş biter :KK34:

Sayfanın başında yani ilk sayfada kegel egzersizleri var. Onu okumayla ve gün içinde uygulamayla başla canım. Daha sonra eczaneden kayganlaştırıcı jel ve prezervatif al. Egzersiz yaparken hijyene dikkat etmeyi unutma. Duş aldıktan sonra başlarsan egzersizler vücud daha rahat oluyor. Daha sonra serçe parmağını ve vajinanı jelle ve serçme parmağını yavaş yavaş vajinana yerleştir. Bunu elinde ayna ile de yapabilirsin. Ayna ile vajinana bakarsan kendini sıkıp bıraktığın zaman vajinanın açıldığını görürsün. Hadi tatlım başla ve sormak istediğin herşeyi buradan sor. Sana yardımcı olacak birileri mutlaka olur burada :KK34: Unutmadan yön daima popoya doğru olacak. Düz değil yani hafif aşağıya doğru

slm kızlar,

canım ister aparatlarla ister parmak egzersizlriylee başlamaya karar vermişsin bu senin için büyük bi gelişme bi işe başlamak başarmanın yarısı derler yaa sen ordasın :) İlk serçe parmagıylaa başlıyoo burdaki arkadaslar sonra ortak parmak daha sonra orta parmakla işaret parmagıı en sonda ıkı parmagı sokunca makas gibi açmaya çalışıyosun eşinlede deneyebilirsin bu parmak egzerrsizlerini 1-2 gün serçe parmak iyice alışınca orta parmak sonra öle öle ilerlersin başlamadan hber ver :))Birde zeytin yagı parmaklarrınabol bol sür vaji agzına parmagını yerleştirr derin nefes al ıkınıpp ittirr hemen girecekdirr :)

Öncelikle egzersize başlamak istemene sevindim :KK34: Aynı azimle başlayıp devam edersen en geç 10-15 gün içinde bu iş biter :KK34:

Sayfanın başında yani ilk sayfada kegel egzersizleri var. Onu okumayla ve gün içinde uygulamayla başla canım. Daha sonra eczaneden kayganlaştırıcı jel ve prezervatif al. Egzersiz yaparken hijyene dikkat etmeyi unutma. Duş aldıktan sonra başlarsan egzersizler vücud daha rahat oluyor. Daha sonra serçe parmağını ve vajinanı jelle ve serçme parmağını yavaş yavaş vajinana yerleştir. Bunu elinde ayna ile de yapabilirsin. Ayna ile vajinana bakarsan kendini sıkıp bıraktığın zaman vajinanın açıldığını görürsün. Hadi tatlım başla ve sormak istediğin herşeyi buradan sor. Sana yardımcı olacak birileri mutlaka olur burada :KK34: Unutmadan yön daima popoya doğru olacak. Düz değil yani hafif aşağıya doğru

çok teşekkür ederim canım ya biraz rahatladım şimdi kegel e başlıyorum adetim bitince de dediklerini uygulamaya başlayacağım hadi hayırlısı inşallah

çok teşekkür ederim canım ya biraz rahatladım şimdi kegel e başlıyorum adetim bitince de dediklerini uygulamaya başlayacağım hadi hayırlısı inşallah

Çok sevindim canım sakın vazgeçme. Reglin bittiği an malzemeler elinin altında olsun ki hemen başlayasın :KK34:

Bu arada ben 7,5 yıldan sonra 4 gün de yendim :KK16: Vazgeçmemen ve motive olman için söylüyorum :KK34:

canım ister aparatlarla ister parmak egzersizlriylee başlamaya karar vermişsin bu senin için büyük bi gelişme bi işe başlamak başarmanın yarısı derler yaa sen ordasın :) İlk serçe parmagıylaa başlıyoo burdaki arkadaslar sonra ortak parmak daha sonra orta parmakla işaret parmagıı en sonda ıkı parmagı sokunca makas gibi açmaya çalışıyosun eşinlede deneyebilirsin bu parmak egzerrsizlerini 1-2 gün serçe parmak iyice alışınca orta parmak sonra öle öle ilerlersin başlamadan hber ver :))Birde zeytin yagı parmaklarrınabol bol sür vaji agzına parmagını yerleştirr derin nefes al ıkınıpp ittirr hemen girecekdirr :)[/QUOTE

çok sağol canım ya biraz cesarete ihtiyacım vardı sizin sayenizde olacak inş :) adetim bitince başlayacağm peki canım her gün mü yapıyoruz?

canım ister aparatlarla ister parmak egzersizlriylee başlamaya karar vermişsin bu senin için büyük bi gelişme bi işe başlamak başarmanın yarısı derler yaa sen ordasın :) İlk serçe parmagıylaa başlıyoo burdaki arkadaslar sonra ortak parmak daha sonra orta parmakla işaret parmagıı en sonda ıkı parmagı sokunca makas gibi açmaya çalışıyosun eşinlede deneyebilirsin bu parmak egzerrsizlerini 1-2 gün serçe parmak iyice alışınca orta parmak sonra öle öle ilerlersin başlamadan hber ver :))Birde zeytin yagı parmaklarrınabol bol sür vaji agzına parmagını yerleştirr derin nefes al ıkınıpp ittirr hemen girecekdirr :)[/QUOTE

çok sağol canım ya biraz cesarete ihtiyacım vardı sizin sayenizde olacak inş :) adetim bitince başlayacağm peki canım her gün mü yapıyoruz?

evet hergün yaapabilirsin bak ben 4 gün egzersizle yendim araya regl girdi 2 gün egzersiz yapdım 3.gün yapacakdım regl oldum 5 gun o sürdü sonra bi ıkı gün daha yapdım ilk başda kulak cubuguyla başladım ilk tek kulak çubuguyla sterce sardım z.yagına buladım vaji girişine yerleştirdim insanın içi bi tuaf oluyo yapamam diyosun ama o kadar basit bişeyki popo yönüne dogru ittiriyosun ıkınıpda sonra 2 3 5 7 9 12 kulak çubugunu 2 günde yapdım muma geçdim 4-5 cm bişeydi oda kulak cubukları bitince aaynı gün yani 2.gün o mumu da yapdım çok kolay oldu. insan eş denemesine geçmek isdiyoo başardıkça ama hemen geçmemek lazım hayal kırıklgıı oluyoo sonra regl oldum işde ama regl süresinde hep aklım egzersizlerdeydi hattaa bittsede eş denemesine geçsem diyodum kii eşime dokndurmayan ben yani :) neyse regl bitince son iki gün egzersiz yapdım mumun etrafnı havlu kagıtla kademe kademe kalınlaştırdım strece sardımyaga batırdım ıkındım ittirdim çok kolay oldugunu gördüm sonra eş denemesine geçdim 2. eş denemesinde yendim sen başlamayaa karar vermissin artık korkmaa regl bitsin bi an önce arkdasımın dedigi gibi hijyene önem ver :)olacak bu işşş merak etme

bebege bakarken ellemi muayenee ediyola bi bilgin varmı canım ılk muayenede ılerleyen aylarda nasıl yapılıyoo aletlerlemi elle mi yoksa ultrasonlamı

altan bakmak yanı cıhazla altan muayene hamıelleıkte zararlı dıye bılıorum ben bebek ıcın cok onemlı zmanlarda bakılabılır tabıkı ama sureklı bakılamaz...ben 6 aylık hamıleyım hıc bakmaıd doktor daha.ve hamılleın son ayında ctı muaynenesı oluyo onda elle kontrol edıo doktor altan canım:KK34:

merhaba cnm hamıelsın sanırım ben senı pek hatırlmaıorum nezman yenmıstın vajıyı :KK16::KK16:

altan bakmak yanı cıhazla altan muayene hamıelleıkte zararlı dıye bılıorum ben bebek ıcın cok onemlı zmanlarda bakılabılır tabıkı ama sureklı bakılamaz...ben 6 aylık hamıleyım hıc bakmaıd doktor daha.ve hamılleın son ayında ctı muaynenesı oluyo onda elle kontrol edıo doktor altan canım:KK34:

dış gebelik durumunda alttan bakılması gerekiyomuş ya bu ultrasonla olmuyomuki ben asıl onu merak ettim canm

dış gebelik durumunda alttan bakılması gerekiyomuş ya bu ultrasonla olmuyomuki ben asıl onu merak ettim canm

bebeğı goremem durumunda yanı dıs gebelık durumunda bebeğın kalp atıslaırnı duyamam konusunda altan bakılması gerekıyor cunku en net altan gozukuyor bebek yada kesesi.oda bı cıhazla oluyo ınce bıseyı sokuyolar onda kamera var ekranda gosterıor:nazar:

X