- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.461
Kızlarrrrr ben de yendiimmmmmmmmm.Sonunda olduuu.Dün bitti :) yuppii...Sorusu olanların sorularını yanıtlamak isterim :)
canım bendeee yendim sayılır kızyık felan gitti yani.yendiğim gün tamamı girdi ama ondan sonraki denemelerdee yönünü bulamıyorum yarısından fazlası giriyoo giriştee baskıı oluyoo baya bii dediğim gibi yarısı giriyoo tamamını alabilmiş deglm kasılıyorum gene :)) tam yendim derken bu seferdee tamamını alamıyorum baştaki baskı dışındaa yarısıı rahat giriyoo az daha ilerletiyoruumm ama tamamıı yok anlamadımm fittii.. ;(
canım benim kasılman normal başta tedirginlik oluyor, kastığında dur ve nefes al derin derin, sonra yavaşça ver gevşe serbest bırak kendini, orda kas olmadığı için sadece kendini sıktığında dışarda ki kaslarla sıkıştırıyoruz yolu kapatıyoruz, bunu hatırla serbest bırakırsam acımıyor asıl de kendi kendine, yağı ilk başlarda birkaç kez ihmal etme olur mu? yarısına gelincede ıkın, üstte deniyorsan eşine doğru yukarı biraz daha kay bazen çok geride kalıyorsun farkında olmadan sanıyorsun p ye dokunuyor sorun yok, ama ne yapsan olmuyor, meğer duruştan kaynaklanıyormuş ben olmayınca yukarı kayardım mesela. birde ıkınmayı ihmal etme.ıkındıkça gevşedikçe ilerler, birde öne doğru eğilerek otur p ye.
ALLAH kısmet nasıp ederse ıns mart gıbı canım
anladımm tatlımm ama itiraff etmekk gerekirsee yarısı girince baskı varsaa kaçıyorumm gene ıkınmayıı nefes almayı ihmal ediyorumm bunun farkındayımm aptal kafam işdee
estağfurullah tatlım sen o an panikleyip unutabilirsin öncesinde eşine de ki bak bana bırakma bak aferin iyi gidiyor falan de yüreklendir, sonra nefes al ver ıkın diye hatırlat ben panikliyorum unutuyorum de
elimden gelen yardımı etmeye hazırım canım pes etme ben yaptıysam herkes yapar..ve inan bana eger istersen konuşalım belki bir yardımım dokunur..
kurban olduğum Allah sağsalim büyütmek nasip etsin doğsun da inşallah. baksana şimdiden takla atmaya başladı =) kerata
kerata deme teyzesı kızım kızıo bakben erkek değılım neden bana oyle dıosun dıyo
Kızlarrrrr ben de yendiimmmmmmmmm.Sonunda olduuu.Dün bitti :) yuppii...Sorusu olanların sorularını yanıtlamak isterim :)
canım gözün aydın hayırlı olsun çok çabuk atlattın maşallah, darısı kızlarımıza olsun.hepside kurtulsun inşallah.
kerata deme teyzesı kızım kızıo bakben erkek değılım neden bana oyle dıosun dıyo
amin canım Allah cümlemizden razı olsun inşallah.Teşekkürler canım benim.Allah razı olsun senden ve yardım eden herkesten :)
oyyyy sevsin onu teyzesiiii,ceeeeehadi gül bakıym ağlamaaa bak sana ciciler yapıyorum rengi güzel mi ama kerata diye sevimlisin diye dedim bebişim.
oyyyy sevsin onu teyzesiiii,ceeeeehadi gül bakıym ağlamaaa bak sana ciciler yapıyorum rengi güzel mi ama kerata diye sevimlisin diye dedim bebişim.
canım bak ilk denemede olmayıp 10 gün boyunca aynı yöntemi denedim ve oldu demişti bir arkadaşım, şuan acemilik var yerini denk getiremeyebilirsin ama denemeden ilerleyemezsin, "kader harekete geçmeyen insana yardım etmez" diye bir söz varya çok doğru belkide ilk denemede benim ve bazı arkadaşlarım gibi olabilirde, olmaması olmayacağı anlamına gelmiyor, sadece birazcık daha pes etmden uğraşmak lazım.durdukça bekledikçe soğursun eşinde sesini çıkarmıyorsa zaten ne gerek var böyle iyiyim ne gerk var dersin, sonuçta onun afedersin zevkini bilmiyorsun sana acı çekeceksin gibi geliyor, sanki cevabı olmayan bir matematik problemiydi benim için, tabi çözmeden önce, hep derdim bu kadar zor olmamalı, aklı ermeyen biri bile demişti ya bir arkadaş, onlarda korku olmadığı için kasmıyor kendilerini ve olması gereken doğal şekilde ilerliyor olay, aslında zor olan birşey yok, şuan bile kendimi kastığım an imkansız olmaz, sen orayı sıkıştırıyorsun girecek yer kalmıyor nasıl olsun, dümdüz açık bir yolu kapatıyorsun aslında, bilerek mi asla bilerek değil korkudan kuruluk oluyor haliyle kuru kuruya ilerler mi, o yüzden kayganlaştırıp bakıyosun aslında hiç acımıyor o an kendini çekmekte elinde acımıyor diye devam etmek kabusuna son vermekte, tek söyleyeceğim ısrarla devam et, birde http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.htmlilk sayfayı okuyup ona göre uygulama yap arkadaşım.madem eş denemesi yapıyorsun.
msj bölümün dolmuş canummmmmmmmmmmmmmmmm yazamadııım:)
tamam ozaman senı affetmıs teyzesı