- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.441
ama iiste korkudan oyle oluyor sende korkma sorun olmıcak ki..hic bir sey yok iste..sadece biraz sakin ol kotu dusunceleri sil at kafandan..o senin esin sana zarar verecek birsey yapabilir mi..once kendini buna inandır..rahat olmaya calıs zihnini rahatlat..panik atağın ne olduğunu cok iyi biliyorum..bak o da beyninin bir oyunu zaten..sen rahatsız falan deilsin..sadece korkun sana bunları yasatıyor..dediğim gibi once sakinleş hatta sevdiğin seyler varsa onları yap kendine zaman ayır mutlu olduğun seyleri yap..daha sonra egzersizlere gec..ki zamanla egzersizler sana oyuncak gibi gelecek..lütfen bunu kendine yapma..olumlu dusun..olur mu..bak hepimiz aynı yollardan geçiyoruz..hepimiz kotu zamanlar geçiriyoruz..ama sonra hersey geride kalıyor..çaresiz falan da deilsin burası var biz varız..panik atak için dr a gorun..ve dediklerini harfiyen yap..ıkınmaya gelince yavaş yavaş yap kendine yüklenme..zamanla düzene geçer..
biliyorum canım herşeyin farkındayım ama işte cesaretimi toplayamıyorum egzersizleri hergün yapıp sonuç alamamakta beni yıpratıyor ufacık bi gelişme olsa parmağım bi girse sanki gerisi gelecek bence bu işin en zor kısmı parmağı oraya sokmak bi kere oraya bişeyin girceğini beyin algılasa gerisi çok daha kolay olacak sanki.