- 22 Temmuz 2008
- 22
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.561
adagülü arkadaşım sana sonuna kadar hak veriyorum dedğin gibi emla kremle olacak iş değil hisetmeden olmuyor.ben 1 ay çalıştım ve sonunda başardım.uyuşturucu krem mi kullanmadım kas gevşedici sakinleştirici şurup vsss.ama sonunda doktora gittim ve başardım ve yöntemide arkadaşlarla paylşamak istiyorum.
arkadaşlar yanlış anlamaya meğil vermemek için yazıyorummmm...ben egzersiz deneme aşamasında kayganlaştırıcı vazelin falan kullandım..sadece ilk ilişkimi yaparken o spreyden sıktım ama ben beynimde egzersizlerde kendimi hazırlamıştım artık yapacağıma yani yoll kat etmiştim bayağı..o spreyi burda bi sayfadan okudum ve almıştım bir defaya mahsusu kullandım yani sürekli kullanıldında bu tür kremlerin yararlı olcanı sanmıyorumm aksine vajinaya zarar verebilir bunlarr...hatta ben kalan spreyide ağda yaparken bacaklarıma mağlum bölgeye falan kullandımamann arkadaşlar lütfen sürekli kullanmayın yasakkelime
canım ben sıktım 15 20 dk sonra yaptık diye hatırlıyorum uyuşukluğu bende yani olay bitti ve 1 saat sonra falan geçti sanırsamm...yani pek onu hissetcek durumum olmamıştı açıkcası yani çok mutlu ve olayı aştım için farkında bile değildim inankii..hayır canım sen kasmadın sürece rahat olduktan sonra ilişkiden sonrada bişe hissetmezsin inanki zaten olaya yoğunlaşıyosun olduna bittine kurtulduna yani dayanılmıcak bi ağrı falan bişe yaşanılmıyoo ağrıcaksada ağrısın bırak bide fa acıcak geçecek sonra a.s.denizciğim bendeaynen senin gibi yapmayı düşünüorum.sadece ilk gecede kullanıcm .bi sorum olucak ne kadar sürede uyuştu ve uyuşukluğu ne kadar sürdü. sen acı duymamştn zannederim.peki uyuşkluğu geçtktn sonra acı falanoldumu kafamçokkarıştı
canım ben sıktım 15 20 dk sonra yaptık diye hatırlıyorum uyuşukluğu bende yani olay bitti ve 1 saat sonra falan geçti sanırsamm...yani pek onu hissetcek durumum olmamıştı açıkcası yani çok mutlu ve olayı aştım için farkında bile değildim inankii..hayır canım sen kasmadın sürece rahat olduktan sonra ilişkiden sonrada bişe hissetmezsin inanki zaten olaya yoğunlaşıyosun olduna bittine kurtulduna yani dayanılmıcak bi ağrı falan bişe yaşanılmıyoo ağrıcaksada ağrısın bırak bide fa acıcak geçecek sonra a.s.
ama canım kan geliyo diyosun biz bişe diyemeyiz şimdi belki farklı bi durum vardırrr :teselli:off doktora gitmek hiç istemiyorumneden çoğu insan gibi kolayca olmuyoki:1no2:
şimdi regl oldm.bittiktn sınra emla ve spreyledenicem ..yaparız inşallah bu kez denizimkaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar ben de 2 ay oldu evleneli ama yapamadım hala. bir iki defa parmak denemesi yaptım, geçende de emla sürüp tam oturdum ama kanama olmadı. şimdi dilatorle çalışma istiyorum ankarada sıhhiyedeki medikalarda varmıdırı acaba ya da nerede bulabilriiz biliyorm usunuz.
canım ben cumartesi günü spreyi ve kremi denedim.önce spreyi vajina kısmına sıkıyosun 3-4 defa sonra 2-3 dk bekleyip kremi sürüyosun nohut büyüklüğünde 1-2 dakika iyice ovalıyosun ondan sonrası malummzemuszemus.....ben denedim ama yapamadım yine:lepi: bu hafta yine denicem.kendimi iyice hazırlamaya çalışıcam rahat olamaya çalışıcam bide kas gevşetici atıcam öle denicemm.bunuda yapamazsam doktora gidicem artı tabi ne zaman giderim bilmiyorum:gitmefffffffffff offffffffffffff