Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu arada kayganlaştırıcı kullanıyorum. ama bebe yağı falan bana yaramadı hatta pişik mi ne yaptı tavsitye etmem. yeşil renkli bi kayganlaştırıcı kullanıyoum adının yazarım buraya.

bir de öne doğru değil arkaya doğru itin. ve kontrol siz de olsun elinizde olsun sürekli.öne doğru itince acıyor arkada birşey olmuyor.

ya garip olan o iştede bende ilk yaptığımda acı çok az hissettim (buarada hemen olmadı bir yıllık evliyim)sonra adet olunca ara verdim şimdi denedim bikere yapamadım moralim çok bozuldu hayal kırıklığı yaşadım denemek istemiyorum bidaha korkuyorum oysa nasıl sevinmiştim ağlamıştım mutluluktan

emla ile hiç bi acı hissetmedim. zarın oluğu yere az sürdüm. sadece emla biraz yakıo başta o kadar . ibraz beklemek lazım sonra da.

emla ile hiç bi acı hissetmedim. zarın oluğu yere az sürdüm. sadece emla biraz yakıo başta o kadar . ibraz beklemek lazım sonra da.
:1shok: kıs zarın oraya kadar parmağını nasıl soktunn :lepi: çok güzel canımmm iki parmağınla küs işareti yap dairesel hareketlerle içinde gezdir parmağını bunu yapabilirsin dilatör kadar faydalı olur heraldeCADIARZU

eşimle yapıyorum cnm parmakla denemedim hiç kan geldi ama işte ara verince şimdi zorlanıyorum biraz alıyom gerisi girmiyo sanki kapalı kanıyoda:KK43:

benim zar bozuldu sanırım çünkü sinek ısırığı gibi bi acı hissettim kanda geldi ama hala denediğimde kan geliyo anlamadım:KK43:
canım biraz öncede sana yazmışım farkında değilim...dr ye git canım gitmem diyosun bizde bilemeyiz ama dimi niye kan geliyooo..dedim gibi bazıları ilk yaptıktan sonra diğer ilişkilerinde kan gelebiliyomuş...ama sen dr ye git neden korkuyosun anlamıyorum açıp bakıcak zaten sen parmak egzersizi yapabiliyosun ki dr açınca da bişe olmuyooo acı falan :nazar:

ben hep üstte deniyorum acaba altta denesem dahamı kolay olur sizce
canım altta benim için daha kolay oldu ama diğer arkadaşlar üst diyolar genelde...tatlım lütfen bide kan geliyo yazma tamam mı vajililer zaten çok hassaslar şimdi acaba bizimkidemi kanıcak diye gerim gerim gerilirler okurken..sen çok yol kat etmişşsin bak eşinle yapabiliyosun daha parmağını bile alamayanlar var..senin kan durumun çok farklı onun için mutlaka ve muttlaka dr ye git....bundan sonrası senin için rahat olup kendini kasmamak ilişki esnasında..bende 2 3 hafta sonra rayına oturtabildim ilişkişyi öle ha dedimmi olmuyo haliyle zaman istiyo herkesde bu böyledir...eğer çok ilişki deniyosaniz ondanda olabilir çok sık yapmayın a.s.

X