- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.261
Ayyy Tebrik ederim Arkadasim ..Dun sordum bugun super bir cevapla dönmussun :)))
Mutlulugun daimi olsun!..darisi bizlerede ins.:Saruboceq:
eee artik dilatorle nasil calismaya basladin,,asama asama neler yapmistin bizede anlatirsin..kac gun deneme yapiyodun boyut degistirmeden once dilatorlerde..bide hangi pozisyoda denediniz basardigin gun..dualarini bekliyoruz..tekrar tebrik ederim ..supersin..:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::hooray:
sağol hayatcım darısı herkesin başına..
ben daha öncede çalışmalarımdan bahsediyordum zaten.doktora gittim fakat çok vahimdi benim durumum oyüzden klasik tedaviyle çalışmaya başladık. 4 boy dilatörüm vardı hepsiyle 3 er gün çalışacaktım fakat ben ilk 3 yle 3 er gün çalıştım son aparatla 10 gün kadar çalıştım ona alışmam biraz uzun sürdü.. araya regl dönemlerimde girdiği için 1 ay gibi bir sürede başardım. üst pozisyonda denedik biz.. egzersizler çok önemli ben günde 30 - 50 defa giriş çıkış yapıyordum bir an önce vajiyi alıştırmak için çok çalışıyordum.. çalışmalarınızı aksatmaz düzenli yaparsanız inanınki vaji alışıyor ve genişliyor p...s girişi daha kolay oluyor...