Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sürüyom herşey ama uyuşmuyo hala hissediyom dokununca iğrenç bir his ağrı veriyo sanki sıçrıyorum parmağı sokuyom rahat 2 parmakta oluyo ama pen.. olmuyo ialaç geçince 2 gün uyuyamıyom çok sızı iğrenç bir yanma olmuyo yapamıcam pozisyon desn bulamıyoruz hiçbiri olmuyo

Arkadaşım bu nasıl bir karamsarlıktır yaa...
Anestezik kremler sadece acıyı hissetmemek içindir, orayı hissizleştirmek için değildirler...
Yani orası uyuştu diye hissetmeyeceksiniz anlamına gelmez...
Elbette hissediceksiniz ama acıyı değil, baskıyı...

bu arada ben ufak tefek bir hanımım 1.55m boyunda 34 ayakkabı numarası kullanan elleri kemikleri ince bir hanımım.acaba vajinam mı ufak beyiminki mi büyük ne olur tecrübesi olan yalvarırım yardım etsin baa çıldıracağım zaten bu siteyi internette sorunumu araştırırken bu gün tesadüf buldum ve hemen üye oldum.Bu arada libidomuz çok yüksek eşiminde benimde çok isteyipte yapamamak bunu ancak yaşayan bilir diyorum

Öncelikle hoş geldin arkadaşım...
Her ne kadar ufak tefek de olsan, vajina kendini p.. büyüklüğüne göre ayarlayabilen; esneyen ve genişleyebilen bir yapıdadır...
O yüzden sorun sizin küçük yada eşinizin büyük olmasından kaynaklanmıyor muhtemelen...

Günaydın herkeseeeeeeee

Görüyorumki aramıza yeni katılan karamsar arkadaşlarımız var :eek:klava:

sizlere söylüyorum bakın karamsarlıkla başlarsanız :eek:klava: geliyor ona göre

öncelikle yeni katılan tüm arkadaşlar kafanızdaki şu karamsarlığı silin ve başarıcağınıza inanın ki bunu yapıcaksınız emin olun...hepimiz aynı durumlardydık hatta daha kötülerimiz bile vardı ama bakın o durumda olanlar (bende dahil)ne kadar mutluyuz...

emin olun sizlerde aynı mutluluğpu tadacaksınız bunu unutmayın ama öncelikle gayret..azim...yoğun bir egzersiz temposu sizi bekliyor..hadi kızlaaaaarrrrr :dance: :dance: :dance:

astayım beyawww kaydirigubbakcemile3dün akşam hiç bişey yapmadık ölüyorum belimin ağrısından bu gün son içicem hapı ama felaket geçecek gibi reglim...

hıııııımm geçmiş olsun güzelim o zaman dikkat et kendine üşüttün herhalde

ee bide vücudun doğum kontrol hapına alışıyorya hormonlar bide vajiyi yendin hormonlar değişiyo hepsi üstüste gelmiştir benimde öle olmuştu ilk zamanlar adet döngüsü salaklaştı kaydirigubbakcemile3

hıııııımm geçmiş olsun güzelim o zaman dikkat et kendine üşüttün herhalde

ee bide vücudun doğum kontrol hapına alışıyorya hormonlar bide vajiyi yendin hormonlar değişiyo hepsi üstüste gelmiştir benimde öle olmuştu ilk zamanlar adet döngüsü salaklaştı kaydirigubbakcemile3

balım bilmiyorum ama bana bu hap olayı yaramadı sanırsam kaydirigubbakcemile3 bizim için asıl şimdi korunmak önemli ne halt edecem bilmiyorum hihoyyytherkes haptan kilo alır ben ha bire veriyorum yemeden içmeden kesildim bi sefasını süremedim vajinin akşamada misafirim gelecek bütün haftasonu bizdeler ben hareket bile edemiyorum ağrıdan eğilip bükülemiyorum :dance:

balım bilmiyorum ama bana bu hap olayı yaramadı sanırsam kaydirigubbakcemile3 bizim için asıl şimdi korunmak önemli ne halt edecem bilmiyorum hihoyyytherkes haptan kilo alır ben ha bire veriyorum yemeden içmeden kesildim bi sefasını süremedim vajinin akşamada misafirim gelecek bütün haftasonu bizdeler ben hareket bile edemiyorum ağrıdan eğilip bükülemiyorum :dance:

evet herkes kilo alır bende kilo vermiştim hapla enteresan aynıyız demekki kaydirigubbakcemile3

sen bence çok takıyosun bu hap olayını bunlar normal dedim sana ama istersen kadın doğumcuya bi git yinede belki daha düşük dozda verir güzelim belki bu sana yaramadı hazır hasta oluyorken yeni ilaca başlamadan gitki değişirse yeni ilaçla başlarsın
yani bu şekil hassas olman normal ben de öle oluyorum heleki vajiyi yendiğim ilk ay daha bi değişik olmuştum bence sorun yok ama istersen git vereliniortak

evet herkes kilo alır bende kilo vermiştim hapla enteresan aynıyız demekki kaydirigubbakcemile3

sen bence çok takıyosun bu hap olayını bunlar normal dedim sana ama istersen kadın doğumcuya bi git yinede belki daha düşük dozda verir güzelim belki bu sana yaramadı hazır hasta oluyorken yeni ilaca başlamadan gitki değişirse yeni ilaçla başlarsın
yani bu şekil hassas olman normal ben de öle oluyorum heleki vajiyi yendiğim ilk ay daha bi değişik olmuştum bence sorun yok ama istersen git vereliniortak

minik kuşum ben çok sabırlıyımdır ve dayanıklıyımdır artı ota b....a çok takılmam genelde hep olumluyumdur 1 aydır mide bulantısı çekiyordum zaten bu gün geçer yarın geçer diye bekledim ama geçmedi dayandım ama canım hiç bir şey istemiyor en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum eşim zorla ağzımdan tıkıştırıyo 10 gün yemek yemesem hiç aramayacağım ne görsem midem bulanıyor...eridim iyice hihoyyytsendede böylemiydi normalmidir ? ayyyy bide hamile kalsam ne olacak çok merak diyom artık mız mız hergün kaydirigubbakcemile3

minik kuşum ben çok sabırlıyımdır ve dayanıklıyımdır artı ota b....a çok takılmam genelde hep olumluyumdur 1 aydır mide bulantısı çekiyordum zaten bu gün geçer yarın geçer diye bekledim ama geçmedi dayandım ama canım hiç bir şey istemiyor en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum eşim zorla ağzımdan tıkıştırıyo 10 gün yemek yemesem hiç aramayacağım ne görsem midem bulanıyor...eridim iyice hihoyyytsendede böylemiydi normalmidir ? ayyyy bide hamile kalsam ne olacak çok merak diyom artık mız mız hergün kaydirigubbakcemile3

AYYY DEDİKLERİN BANA ÇOK TANDIDIK GELİYO kaydirigubbakcemile3
senelerdir kullandığım halde zamanz aman bende halen oluyo ama sanki seninkiler başka şeyde olma ihtimali varmı acaba :emir_bebek: bi test yap dermişiiiiiiiimmmkaydirigubbakcemile3

yaa bende öyleyim her gece bişi çıkıyo eşime şuram şöle buram böle dedikçe kendim bıkıyom bazen bide bizde bi olay var benim bi yerim ağrıyosa eğerki eşimde psikolojik hemen aynı duruma düşüyo annem bizle dalga geçiyo hamileliği yalnız geçirmiceksin ikiniz hamile kalcaksınız :CüvCüv: bu gidişle diyo zemuszemus

AYYY DEDİKLERİN BANA ÇOK TANDIDIK GELİYO kaydirigubbakcemile3
senelerdir kullandığım halde zamanz aman bende halen oluyo ama sanki seninkiler başka şeyde olma ihtimali varmı acaba :emir_bebek: bi test yap dermişiiiiiiiimmmkaydirigubbakcemile3

yaa bende öyleyim her gece bişi çıkıyo eşime şuram şöle buram böle dedikçe kendim bıkıyom bazen bide bizde bi olay var benim bi yerim ağrıyosa eğerki eşimde psikolojik hemen aynı duruma düşüyo annem bizle dalga geçiyo hamileliği yalnız geçirmiceksin ikiniz hamile kalcaksınız :CüvCüv: bu gidişle diyo zemuszemus

yok balım 3 defa test yaptım bişey çıkmadı kaydirigubbakcemile3bi daaaa yapmam hihoyyyt

Ben de doğum kontrol hapıyla kilo verdim :)

kıııızlar nasıl gidiyo hayat vaji den sonra......

valla zor olan ne biliyormusunuz, bir arkadaşınız tanıdığınız arar ne var ne yok diye ne değişiklik var diye sorar...... sen de hiiiiç hiç birşey yok ne olsun filan dersin halbuki hayatının dönüm noktasını yaşamışsındır paylaşmak istersin ama arkadaşın henüz bekar olduğu için anlatmazsın tabi...bir de o tırsmasın diye....ne kadar tuhaf......

sevindim yalnız değilmişim kaydirigubbakcemile3 mide bulantın çok oldumu peki derincim ?
bu arada vajiyi yenmekten ağrırmı bel ?

Yok canım bulantı yapmadı bana hiç ama baş ağrısı yapıyor...
Bel ağrısını vajiyi yenmekle bağdaştıramadım canım bende olmadı yani bilmiyorum...

kıııızlar nasıl gidiyo hayat vaji den sonra......

valla zor olan ne biliyormusunuz, bir arkadaşınız tanıdığınız arar ne var ne yok diye ne değişiklik var diye sorar...... sen de hiiiiç hiç birşey yok ne olsun filan dersin halbuki hayatının dönüm noktasını yaşamışsındır paylaşmak istersin ama arkadaşın henüz bekar olduğu için anlatmazsın tabi...bir de o tırsmasın diye....ne kadar tuhaf......

aynen katılıyorum sana canım...gerçi anlatsanda anlamazlarki...ben ilk zamanlar evli bi arkadaşıma ufaktan açılayım dedim baktımki hiç oralı değil öyle şey olurmuymuş abuk sabuk konuştu bende hiç kimseye anlatmadım bi daha iyikide anlatmamışım böylesi daha iyi kaydirigubbakcemile3 buda bizim küçük sırrımız olsun hihoyyyt

Masalelif sen deniycektin emlayla sanirim öyle değil mi? Ne oldu ne aşamadasın?

canım jeli bulamadım.kremi bulamdım.eczanede jeli sorunca çalışanların birbirine bakışı beni deli etti.şehir merkezine inicem artık.oordan sorucam.eşimde öyle bıkmış ki artık sağolsun araştırmıyo.deli oldum.

X