Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yarısını aldım am ben çok hızlı gidiyorum sabırsızım biraz galiba 1.5yıl oldu yeter artık.kayganlaştırıcı sürdüm ama kastıkendimi.Bugünde p...s denemesi yaptık yarısını çok rahat aldım ama devamı gelmedi

slm cnm,maşaallh valla yarısını aldıysan gerisi çok rahat gelir,bişey kalmamış yani,acele etme,kasıldığın yerde derin nefes almayı unutma,yavaş yavaş ilerlet...kaydirigubbakcemile3

slm cnm,maşaallh valla yarısını aldıysan gerisi çok rahat gelir,bişey kalmamış yani,acele etme,kasıldığın yerde derin nefes almayı unutma,yavaş yavaş ilerlet...kaydirigubbakcemile3

slm canım inşallah gerisi rahat olur.ya bu siteden çok şey öğrendim beni çok cesaretlendirdi kendime inanamıyorm hepinizden allah razı olsun.Bebiş isteyenlerede allah en kısa zamanda versin:teytey:

slm canım inşallah gerisi rahat olur.ya bu siteden çok şey öğrendim beni çok cesaretlendirdi kendime inanamıyorm hepinizden allah razı olsun.Bebiş isteyenlerede allah en kısa zamanda versin:teytey:

aslında hepimizin biraz cesarete ihtiyacı varmış,bende 1,5 yıllık evliyim,hep erteliyodum,ama iyiki bu siteyi buldum valla,1 haftada oldu,eşim bebiş çok istiyo ama,biraz daha alışmamız lazım ,düzenli bi yeni(cinsel) hayata,,,inşlh,en kısa zamanda başardım haberlerini alırız seninde,,,vereliniortak

ne olur birileri yardım etsin internet kesiliyo burda devamlı giremiyorum
10 aydır cekiyorum parmağa geçtim ancak pen .. basını yapamıyorum delircem uyusukken bile hissediyorum uyusma geçincede müthiş bir rahatsızlık veriyor ağrı sızı fazla sürüyom galiba ama olmuyo of ya yardım edin her yolu denedim hızlı yanıt için msn verim isterseniz

ne olur birileri yardım etsin internet kesiliyo burda devamlı giremiyorum
10 aydır cekiyorum parmağa geçtim ancak pen .. basını yapamıyorum delircem uyusukken bile hissediyorum uyusma geçincede müthiş bir rahatsızlık veriyor ağrı sızı fazla sürüyom galiba ama olmuyo of ya yardım edin her yolu denedim hızlı yanıt için msn verim isterseniz

mrb arkadaşım,parmakta hangi aşamadasın?kayganlaştırıcı kullanıyomusun?emla krem mi kullandın,nohut büyüklüğünde sürülecek...

sürüyom herşey ama uyuşmuyo hala hissediyom dokununca iğrenç bir his ağrı veriyo sanki sıçrıyorum parmağı sokuyom rahat 2 parmakta oluyo ama pen.. olmuyo ialaç geçince 2 gün uyuyamıyom çok sızı iğrenç bir yanma olmuyo yapamıcam pozisyon desn bulamıyoruz hiçbiri olmuyo

ne nohutu bi tüp sürüyomda uyusmuyo sanki tabi sonrası bir feleket uyuyamıyorum delirmek uzereyim 10 ay oldu ne doktorlar ne yöntemler kaldı burası destek oldu çogu kezx ama yarım kaldı çünkü kesiliyo umudumda kalmıyo

aslında hepimizin biraz cesarete ihtiyacı varmış,bende 1,5 yıllık evliyim,hep erteliyodum,ama iyiki bu siteyi buldum valla,1 haftada oldu,eşim bebiş çok istiyo ama,biraz daha alışmamız lazım ,düzenli bi yeni(cinsel) hayata,,,inşlh,en kısa zamanda başardım haberlerini alırız seninde,,,vereliniortak

inşallah canım ya.Acaba tamamını almak için emla mı kullansam gerçi bugünkü denemede acımadı ama heyecan yaptım biraz

ilk pen..denemesini emlalımı hangi pozisyond yaptınız detaylı anltsanız

yok canım kayganlaştırıcıyla yaptık.benim çok hızlı ilerledi zaten önce tek parmak aldm sonra adet oldum bitti 2 parmağı bir kez aldım bugünde p....s yarısını alabildm.KENDİNİ KASMAZSAN RAHAT OLRSN ACIMIYORMŞ HİÇ 1.5 YIL BOŞUNA GEÇMŞ.Keşke daha önce bu siteyi bulsaydm çok faydası oldu bana.

ben dokununca bile sıçrıyorum sağa sola kayıyorum birde pen. başı benim orayı tamamen kapatıyo delik kayboluyo dokununcada kayıyorum uyusturmadanmı yapsam acaba uyusmasından korktum iyice gecince acısı yanması çok kötü oluyo bide pozisyon nasıldı acaba ben burda yağ bulamıyorum jel buldum olmadı

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Adım bahar.Bu arada çok utanıyorum ama bendede ilişkiye girememe rahatsızlığı var evleneli bir yıl oldu ama hala ilişkiye giremedik kocamın beni aldatmasından korkuyorum ne olur yardım edin.Eşim penisini vaşinama zorladığında canım çok çok yanıyor baş giriyor sadece fazla giriş olamıyor.acaba problem eşimde olabilirmi yani penisi çok kalın büyük geliyor olabilirmi anormal bir durum bir yıldır hiç ilişkiye giremedim depresyone girdim intaharı bile düşündüm ne olur yardım edin

bu arada ben ufak tefek bir hanımım 1.55m boyunda 34 ayakkabı numarası kullanan elleri kemikleri ince bir hanımım.acaba vajinam mı ufak beyiminki mi büyük ne olur tecrübesi olan yalvarırım yardım etsin baa çıldıracağım zaten bu siteyi internette sorunumu araştırırken bu gün tesadüf buldum ve hemen üye oldum.Bu arada libidomuz çok yüksek eşiminde benimde çok isteyipte yapamamak bunu ancak yaşayan bilir diyorum

ben dokununca bile sıçrıyorum sağa sola kayıyorum birde pen. başı benim orayı tamamen kapatıyo delik kayboluyo dokununcada kayıyorum uyusturmadanmı yapsam acaba uyusmasından korktum iyice gecince acısı yanması çok kötü oluyo bide pozisyon nasıldı acaba ben burda yağ bulamıyorum jel buldum olmadı

Canım istersen 3 parmak egzersizine geç. Sanırım sen de benim gibisin. Ben iki parmaktan sonra ilişkiye girebildim ama zorlanmıştım. Çoğu arkadaş iki parmaktan sonra penise geçiyor ve alişiyor ama bende öyle olmadı. 3 parmak egzersizi yaptım ama ona ragmen kendimi kasıyordum.

Sen de benim gibi yap istersen. Önce üç parmakta rahat olana kadar egzersiz yap. Daha sonra kendime dilator benzeri bir egzersiz aleti yapmiştim. Mumla egzersiz yapamıyordum çünkü. Pamugu posetinden çıkardım. Kendi üzerine doladım doladım bayaa kalın ama. Sonra strech filmle sıkıştırdım iyice. Sonra da en büyük boy ameliyat eldiveninin orta parmagına geçirdim. Prezervatif gibi. Etrafını ölç mezurayla 11-12 cm gibi. Bir de onunla yap egzersizlerini.

En iyi pozisyon kişiden kişiye göre değişir ama ben üstte rahat etmiştim. Mesela bu bahsettiğim pamuk olayıyla egzersizi uzanırken yaptım. Sonra da değişik pozisyonlarda denedim kendi kendime. Ondan sonra zaten üstte kolayca olur.

Ben de 2 parmaktan sonra penis denerken başi tamamen orayı kaplıyo deliğe giremez falan diye düşünüyodum. Bu dediklerimi yaptiktan sonra çoook faydası oldu o probleme de

Kiminin beyni oraya birşeyin girebiliceğini anladiği an der ki demek ki penis de girer. Kiminin beyni bizim gibi oraya 2 parmak girdi ama penisle bir mi boyutu der kabullenmez. Sen de böylece beynine bunu kabul ettirmiş olursun.

Emin ol bu dediklerimi yaparsan çözeceksin. Hadi canim biraz daha sabret kaç aydir takip ediyorsun zaten. Sıra sana da gelsin artık.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Adım bahar.Bu arada çok utanıyorum ama bendede ilişkiye girememe rahatsızlığı var evleneli bir yıl oldu ama hala ilişkiye giremedik kocamın beni aldatmasından korkuyorum ne olur yardım edin.Eşim penisini vaşinama zorladığında canım çok çok yanıyor baş giriyor sadece fazla giriş olamıyor.acaba problem eşimde olabilirmi yani penisi çok kalın büyük geliyor olabilirmi anormal bir durum bir yıldır hiç ilişkiye giremedim depresyone girdim intaharı bile düşündüm ne olur yardım edin

Bahar hoşgeldin. Ne indiharı aa :eek:klava: Daha parmagini değdiremeyenler ne yapsın o zaman. Sen penis başını alabidiğini söylüyorsun. Bu durumu rahatça aşabilirsin. Penis vajina arasinda bir problem olmaz. Büyük olmuyor diye düşünme. Şimdi sana ne kadar itici gelse de parmak egzersizleriyle bu durumu çözebilirsin. Jel al. Tek parmak egzersizinden başlamayı dene. Daha önceki yazıları okursan daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsin. Takıldığın yerde bize sorabilirsin.

kızlaar ben yatıyorum. ınşallah geldiğimde bir başarı haberi daha alırızz. Takip edenler size de şimdiden söyliyim hadii egzersize geldiğimde kontrol etçem hepinizi. Hadi kızlar yaz geliyo kocişlerinizle balayi yapıcaksınız daha. Elinizi çabuk tutuuun

slm hosgeldın aramıza...ıhsalhh beraberce sende basarıcaksın..buna ınan hemen egzersızlere basla vakıt kaybetme ..bak gor basarınca hıc dar olmadııgnı goruceksın

X