Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bazen insanın umudu kırılıyor.çevreme bakıyorum küçük kızlar ,herkes apıyor da sanki bir ben yapamıyorm.böyle birşey yaşaacağım aklıma bile gemezdi.iyice asabi ve kırılgan oldum

Olur çok normal canını sıkma canım sen olacak gözüyle bak herkes den neyin eksik :) yeterki kendine güven ...

evet katılıyorum sana başardıktan sonra insan inanamıyor nasıl yani bu kadarmıydı diyosun ohaoldumsmile ama gerçekten bu kadar basit şeymiş..

sana çok kızıyorum klava: neden bu kadar karamsarsın yahuuuu
öncelikle şu nickini değişecektin bak halen değişmemişsin bi kere olumlu düşünebilmen için nickini bi değiştir sonra biraz cesaret ve gayret bunları toparlarsan başardın demektir..

Kızma :) Eskiye bakarak çok iyim inanın karamsar değilim artık :) Nickimi söyledim adminlere ama işleri çok galiba bana sıra gelmedi herhalde nede olsa kocaman bir site :)) Kendimi bir motive ediyorum sonra denemeye gelince canım hiçbirşey istemiyor.Hangi yiyecekler istek getiriyor acaba , Bir bilgisi olan varmı ..:)

keçi boynuzu pekmezi yiyin sabah akşam birer kaşık hakkaten bomba oluyo kaydirigubbakcemile3

şahsen hem kendimde hemde eşimde denedim ben süper zemuszemus

Ben de kendi yazmıyor diye nazar değecek diye saklıyor sandım yazmadım...
Madem sen yazdın, Allah analı babalı büyütsün inşallah Elifnur'cum...

cnm bana bazı kişiler tepki gösterdi ya hani neymiş bazı arkadslar üzülüyormuş.kızcagız o yüzden yazamamış sevincini, ben bile bile yazdım oyüzden cnki bizim sevncimize ortak olmayanı oyarım vallahi:) ben sevncimden göbek attım bebişimlekaydirigubbakcemile2vajiyi yenen arkadaslar için buda ohhhhhhhkaydirigubbakcemile2

güzelim kendin diyosun bu aralar çok iyiyiz diye hala üzülüyosun kaydirigubbakcemile3her evlilikte arada sırada problem vardır her zaman herşey günlük güneşlik olmuyor o yüzden bu kadar karamsar olma boşyere umutsuzluğa kapılıyosun yawrum vajiyi yendiğine bile doya doya sevinemedin her şeyi takmaktanhihoyyyt

canım bol çikolata,bal,ceviz,incir,fındık, büyüklerimizden duyduklarımız işte....tabiiki kafandaki bütün olumsuzlukları bir kenara bırakmak lazım önce,,,,bilmiyorumkismile

zehracım hamılelık belırtılerın nelerdi? ilk belırtıler felan cok uykun varmıydı

zaten uykucuydum iyce uykucu olmuştum ilk basta asırı yemek yemeye basladım sürekli cnm bişeyler istyrdu daha sonra yemektn tiksinmeye kokuya hassaslıgım basladı.mide bulantılarım ve halsizlik basladı hamile öğrendiğimi duyunca yani 6haftalıkken sabah bulantıları arttı günün yarısını uyuyarak gecrdim.en son tansiyon ve mide bulantılarıyla ugrasıyorum işte:sinifsinif:

vah canıııım cektırıyo bu bebiş sana desene...
öyle bazılarının dedıklerı gıbı gögüslerın felan agrıdımı kız? gerci bazıları gögüslerım şişti dokunamıyodum dıyo bazılarıda 2-3 aylıkken ogrenıyo hamılelıgını hıc belırtı yasamadan .cok degısık. bünyeden bünyeye fark var heralde

Evet doğru kafamı takmaktan sevinemedim bile :)

canım bol çikolata,bal,ceviz,incir,fındık, büyüklerimizden duyduklarımız işte....tabiiki kafandaki bütün olumsuzlukları bir kenara bırakmak lazım önce,,,,bilmiyorumkismile

Büyükler ondan kilolu o zaman bunların hepsi kilo yapar :) Napalım yiyecez bol bol mecburen ...

kızlar vajiyi yeni yenmiş biri olarak ,bebek istiyoruzz ama,erken mi acaba diye düşünmüyo deilim,ne kadar geçmesi iyi olurki???bilmiyorumkismile

kızlar vajiyi yeni yenmiş biri olarak ,bebek istiyoruzz ama,erken mi acaba diye düşünmüyo deilim,ne kadar geçmesi iyi olurki???bilmiyorumkismile

biraz geçsin dycem ama bebek çlşmalrıda hemen tutmuyorki bn 5-6 ay ugrastım en son umudumu kesince oldu.en saglıklısı biraz alışınca yap

çektiriyor vallahi:) yok be fazla agrımadı bu aralar sütyeni çıkarınca agrıyor eğilip kalkarken:))))) tabiki de herkesin belirtileri farklı ben o kadr çok belirti okumustum ki teşhisi koymustm hamile dglimkaydirigubbakcemile3megerse 6haftadn beri benmleymiş bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…