- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.701
anladım kızlar beklices o zaman biraz daha,önceden vajinismus olanlar genellikle normal doğum yapamıyomuş diye duyuyorum ,ama ne kadar doğrudur ki?
çektiriyor vallahi:) yok be fazla agrımadı bu aralar sütyeni çıkarınca agrıyor eğilip kalkarken:))))) tabiki de herkesin belirtileri farklı ben o kadr çok belirti okumustum ki teşhisi koymustm hamile dglimkaydirigubbakcemile3megerse 6haftadn beri benmleymiş bebişim
anladım kızlar beklices o zaman biraz daha,önceden vajinismus olanlar genellikle normal doğum yapamıyomuş diye duyuyorum ,ama ne kadar doğrudur ki?
ayy bende ıstıyom bebekkk... sımdılık hıc bı belırtım yok adet gecıkmesı harıc :) 1 hafta daha bekleyeyımde öyle test yapıyım. gecen negatıfdı . bi umut ışteeeee adet gelmedıgı sürece umutlanıyo ınsan . boshayallersmile
ayy bende ıstıyom bebekkk... sımdılık hıc bı belırtım yok adet gecıkmesı harıc :) 1 hafta daha bekleyeyımde öyle test yapıyım. gecen negatıfdı . bi umut ışteeeee adet gelmedıgı sürece umutlanıyo ınsan . boshayallersmile
kızlar akşama beni unutmayın dualarınızda :Saruboceq:
aboooooovvvvv ohaoldumsmile ne kadan gecikti canım yaaaaa
kız hiç belli olmaz bak zehracım da öyleydi biliyosun meğer 6 haftalıkmış bebiş kaydirigubbakcemile3
valla benımde 10 gunu buldu gecıkmem 1 hafta gecıktıgınde test yapmıstım negatıfdı ondan sonra yapmadım bıdaha.. :)
sağolun kızlar inşallah akşama kökünden biterkaydirigubbakcemile3bu arada ben c.tesi dr. Gittiğimde d.kontrol hapının bana yaptığı etkilerden bahsettim dr. Bile şaşırdı bi dahaki ay yine aynısı olursa mutlaka kadın doğuma git dedi hihoyyytgöğüslerimin şişliği gitmedi ağzıma gircekler nerdeyse ve karnım sırtıma yapıştı hiç şişlik falan kalmadı ve mide bulantılarım hiç geçmedi iştahım hala kesik zorla yemek yiyorum testtede bi şey yok sositosositove adetini zınk diye kesmes hap dedilmaz:
keçi boynuzu pekmezi yiyin sabah akşam birer kaşık hakkaten bomba oluyo kaydirigubbakcemile3
şahsen hem kendimde hemde eşimde denedim ben süper zemuszemus
ben yaklaşık iki aydır yiyorum başarımdaki etken bumu acaba kaydirigubbakcemile3
bende içiyorum keçiboynuzu pekmezi