Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anladım kızlar beklices o zaman biraz daha,önceden vajinismus olanlar genellikle normal doğum yapamıyomuş diye duyuyorum ,ama ne kadar doğrudur ki?

çektiriyor vallahi:) yok be fazla agrımadı bu aralar sütyeni çıkarınca agrıyor eğilip kalkarken:))))) tabiki de herkesin belirtileri farklı ben o kadr çok belirti okumustum ki teşhisi koymustm hamile dglimkaydirigubbakcemile3megerse 6haftadn beri benmleymiş bebişim

ayy bende ıstıyom bebekkk... sımdılık hıc bı belırtım yok adet gecıkmesı harıc :) 1 hafta daha bekleyeyımde öyle test yapıyım. gecen negatıfdı . bi umut ışteeeee adet gelmedıgı sürece umutlanıyo ınsan . boshayallersmile

anladım kızlar beklices o zaman biraz daha,önceden vajinismus olanlar genellikle normal doğum yapamıyomuş diye duyuyorum ,ama ne kadar doğrudur ki?

degişiyor cnm yapanda var yapamayanda benmkide allaha kalmış artık. bide senin elinde degil bebek nasıl gelmek isterse öyle normal doguma hazırlanıyorsun bebek asagı inmiyor bir anda sezeryan kapısına dogru gecen arkadasım öyle oldu günü gelniş inmemiş asagı

ayy bende ıstıyom bebekkk... sımdılık hıc bı belırtım yok adet gecıkmesı harıc :) 1 hafta daha bekleyeyımde öyle test yapıyım. gecen negatıfdı . bi umut ışteeeee adet gelmedıgı sürece umutlanıyo ınsan . boshayallersmile

aboooooovvvvv ohaoldumsmile ne kadan gecikti canım yaaaaa

kız hiç belli olmaz bak zehracım da öyleydi biliyosun meğer 6 haftalıkmış bebiş kaydirigubbakcemile3

1hafta sonra kesin belli olur cnm inş. duam seninle:Saruboceq:

aboooooovvvvv ohaoldumsmile ne kadan gecikti canım yaaaaa

kız hiç belli olmaz bak zehracım da öyleydi biliyosun meğer 6 haftalıkmış bebiş kaydirigubbakcemile3

valla benımde 10 gunu buldu gecıkmem 1 hafta gecıktıgınde test yapmıstım negatıfdı ondan sonra yapmadım bıdaha.. :)

valla benımde 10 gunu buldu gecıkmem 1 hafta gecıktıgınde test yapmıstım negatıfdı ondan sonra yapmadım bıdaha.. :)

10 GÜNMÜ ohaoldumsmile

BENCE KAN TESTİ YAP DERİM

SANKİ ZEHRADA BÖLE BİŞİ YAPMIŞTI ÇIKMAMIŞTI DİYE HATIRLIYORUM

YOKMU YAKINDA SAĞLIK OCAĞI DEVLET FELAN GİDİP KAN YAPTIRSANA CANIM YUAA

AYY BEN ÇATLARIM:sinifsinif:

sağolun kızlar inşallah akşama kökünden biterkaydirigubbakcemile3bu arada ben c.tesi dr. gittiğimde d.kontrol hapının bana yaptığı etkilerden bahsettim dr. bile şaşırdı bi dahaki ay yine aynısı olursa mutlaka kadın doğuma git dedi hihoyyytgöğüslerimin şişliği gitmedi ağzıma gircekler nerdeyse ve karnım sırtıma yapıştı hiç şişlik falan kalmadı ve mide bulantılarım hiç geçmedi iştahım hala kesik zorla yemek yiyorum testtede bi şey yok sositosositove adetini zınk diye kesmes hap dedi :eek:lmaz:

sağolun kızlar inşallah akşama kökünden biterkaydirigubbakcemile3bu arada ben c.tesi dr. Gittiğimde d.kontrol hapının bana yaptığı etkilerden bahsettim dr. Bile şaşırdı bi dahaki ay yine aynısı olursa mutlaka kadın doğuma git dedi hihoyyytgöğüslerimin şişliği gitmedi ağzıma gircekler nerdeyse ve karnım sırtıma yapıştı hiç şişlik falan kalmadı ve mide bulantılarım hiç geçmedi iştahım hala kesik zorla yemek yiyorum testtede bi şey yok sositosositove adetini zınk diye kesmes hap dedi :eek:lmaz:

canım özelden yazarmısın sen hani hapı kullanıyorsun yardımcı olayım ben sana

X