Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağolcanım.vajinayla ilgli araştırma yaptım.dokunmaylailgili problemim yok ama iş ilişkiye girmeye gelince kasılıp kalıyorum.yarısına kadar girnce orda kalıyor ilerleyemiyor

arkadaşlar bi arkadaşımda ilk gecenin acısından çok korkuyordu.ne yapsak onu sakinleştiremedik.ve 1 hafta boyunca ilişkiye giremediler.sonra emla diye bi krem kullanmış.ve mutlu son.hiç bi acı hissetmemiş.kendini kasmaya fırsatı bile kalmamış.daha doğrusu kasamamış.o bölge uyuştuğu için.vajinanın iç kısmına kadar sürmüş.şimdi normal cinsel hayatını yaşıyor.ama onunki belkide sadece ilk ilişkinin acısının korkusuydu.herkeste de böylemidir bilmiyorum.denemekte fayda var gibi geliyor bana.

teşekkürle.doktora gitmedim. son 1 haftadır birkaç kez deneme yaptık yarısına kadar girebildi.egzersizler hiç yapmadımsadece girmeden önce bebe yağı sürdüm

Çok iyi maşallah sorunun çoğu kısmını aşmışsın canım .Şimdi kendine güvenmelisin . Biraz parmağınla oraya dokun ilk önce tek parmağını içeri doğru girdirmeye ve oranın nasıl boşluk olduğunu anlamaya çalış . Zaten almışsın sana bunlar çok zor gelmez hatta sen bu gün tümden kurtulursun bu illetten :)

İlk zamanki rahatlığım yok nedense çok dua edin bana

Bu arada Ela ve venüsten ikinizide tebrik ederım a.s.a.s.
balım sen kafana bir sürü şey takıyosun o yüzden tedirginliğin o işe yansıyor...ne kadar takma desekte fayda etmez biliyorum durumu yaşayan sensin elinde olsa zaten bu kadar dert etmezdin...nasıl olsa vajiyi yendin gerisi düzelecek inşallah bol bol dua edices sana bi bakmışın hersey bir anda değişivermiş yeterki sen kendini toparla herşeyde bi hayır vardır merak etme düzelecek sen kendini üzme yeterki...ben daha başaramadımki minik kelebeğim kaydirigubbakcemile3neyse erken erken tebrikleri aldım hihoyyytben uzun uzun başardım yazınca kimseden ses çıkmıyomuş gamyoncuiremsu

canım keşke dediğin gibi olsa ama sanki o yere gelince bir duvara çarpıyor gibi olyor.gerisi gelmyor.şu uyuşturucu kremleri de kullanmak istemedim ama çok zorda kalırsam alıcam artık

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR ZATEN CANIMCIM zemuszemus

SEN BAŞARDIN SAY KENDİNİ BÜYÜK YOL KATETTİN DAHA NE BUNDAN SONRASI ÇORAP SÖKÜĞÜ kaydirigubbakcemile3

canım keşke dediğin gibi olsa ama sanki o yere gelince bir duvara çarpıyor gibi olyor.gerisi gelmyor.şu uyuşturucu kremleri de kullanmak istemedim ama çok zorda kalırsam alıcam artık

Burada kime sorsan o duvarın varlığından emin hatta ben bile. Ama orada bir duvar yok :) Herkes senin gibi düşünüyordu emin ol :)Az etki eden anastol krem var bana doktorum vermişti onu kullana bilirsin. Yan etkisi olduğunu zannetmiyorum .Bir defa kullan birşey olmaz .İnşallah gerisi gelir zaten...

kayra kasıldıgın yerde derin nefes alıp vererek aşabilirsin bunu eger okuduysan burayı zaten biliyosundur derin nefes alıyorsun verirken eşin ittiriyor nefes verirken kasamassın orayı bide hafifce ıkınırsan kolayca aşarsın ve kayganlaştırıcı kullan tabiki

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR ZATEN CANIMCIM zemuszemus

SEN BAŞARDIN SAY KENDİNİ BÜYÜK YOL KATETTİN DAHA NE BUNDAN SONRASI ÇORAP SÖKÜĞÜ kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktansağol canım benim bazı arkadaşlar oraya kadar gelip takıldılarya takılıp kalırmıyım diyorum kaydirigubbakcemile3yawrum bi türlü inanamıyorumki bu kadar basit bişey için 7 ay süründük resmen...olur olmaz ilk söylediğim şey ne kadar salakmışım bunun neresinden korktum dedim kendime yediremedim bi türlü hihoyyythani herkes başarınca yazıyoduya aaa çok kolaymış diye bize hava civa geliyodu meğer gerçekten öyleymiş kaydirigubbakcemile2

Ah venüsten çok haklısın eşimle olan problemlerimiz yüzünden devam edemedik bunun farkındayım inşallah düzelecek hatta bu aralar çok iyiz diyebilirim.İnşallah herşey yoluna girecek. Evet sen başardım yazınca cıt çıkmayabilir. :))

twetty26 şu çorap söküğü bir bende olmadı galiba ben başa döndüğümü bile düşünüyorum :)) gerçekten şaka değil...

inşallah denemelr devam ettirecem bakalım.siz ne sıklıkla deneme yapıyorsuuz.
hosgeldın aramıza ..denmelerı sıklıkla yap cok ara verme ve kuuck taktılerle zaten cok az bır yolun kalmıs ...kayganlastırıc kullan ve pe.. yarısı olunca o kısımda bekle derın nefes al ve ıkın ama cok degıl tamamaı ve yavas yava sılerledıgını goruceksın egerkı acır dersen emla krem kullan ...

teşekkürler hb .nefes alıp vermeleri denedim zaten o sayede yarıya kadar oldu ama ıkınmaları denemedim.kayganlaştırıcıyı da eger olmazsa deneyeceğimbırakmak zor oluyormuş diye almak istememiştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…