- 29 Nisan 2010
- 500
- 29
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.661
Hoşgeldin canım ne durumdasın hiç doktora gittinmi ?Bence panik yapma herkes aşabiliyorsa sen neden aşamayasın.
canım tedirginliğini at lütfen hergün daha iyi olucak insallah
canımcım hoşgeldin,
merak etme en kısa zamanda aşacaksın hihoyyytvajinanı tanıyormusun dokunabiliyormusun ? korkuların neler ? detaylı anlatabilirsen herkes tecrübelerinden sana yardımcı olur canımcım...önce morelini yüksek tut...
kayra h.g egzersizler hakkında bilgin varmı
teşekkürle.doktora gitmedim. son 1 haftadır birkaç kez deneme yaptık yarısına kadar girebildi.egzersizler hiç yapmadımsadece girmeden önce bebe yağı sürdüm
İlk zamanki rahatlığım yok nedense çok dua edin bana
Bu arada Ela ve venüsten ikinizide tebrik ederım a.s.a.s.
balım sen kafana bir sürü şey takıyosun o yüzden tedirginliğin o işe yansıyor...ne kadar takma desekte fayda etmez biliyorum durumu yaşayan sensin elinde olsa zaten bu kadar dert etmezdin...nasıl olsa vajiyi yendin gerisi düzelecek inşallah bol bol dua edices sana bi bakmışın hersey bir anda değişivermiş yeterki sen kendini toparla herşeyde bi hayır vardır merak etme düzelecek sen kendini üzme yeterki...ben daha başaramadımki minik kelebeğim kaydirigubbakcemile3neyse erken erken tebrikleri aldım hihoyyytben uzun uzun başardım yazınca kimseden ses çıkmıyomuş gamyoncuiremsuİlk zamanki rahatlığım yok nedense çok dua edin bana
Bu arada Ela ve venüsten ikinizide tebrik ederım a.s.a.s.
Çok iyi maşallah sorunun çoğu kısmını aşmışsın canım .Şimdi kendine güvenmelisin . Biraz parmağınla oraya dokun ilk önce tek parmağını içeri doğru girdirmeye ve oranın nasıl boşluk olduğunu anlamaya çalış . Zaten almışsın sana bunlar çok zor gelmez hatta sen bu gün tümden kurtulursun bu illetten :)
balım sen kafana bir sürü şey takıyosun o yüzden tedirginliğin o işe yansıyor...ne kadar takma desekte fayda etmez biliyorum durumu yaşayan sensin elinde olsa zaten bu kadar dert etmezdin...nasıl olsa vajiyi yendin gerisi düzelecek inşallah bol bol dua edices sana bi bakmışın hersey bir anda değişivermiş yeterki sen kendini toparla herşeyde bi hayır vardır merak etme düzelecek sen kendini üzme yeterki...ben daha başaramadımki minik kelebeğim kaydirigubbakcemile3neyse erken erken tebrikleri aldım hihoyyytben uzun uzun başardım yazınca kimseden ses çıkmıyomuş gamyoncuiremsu
canım keşke dediğin gibi olsa ama sanki o yere gelince bir duvara çarpıyor gibi olyor.gerisi gelmyor.şu uyuşturucu kremleri de kullanmak istemedim ama çok zorda kalırsam alıcam artık
İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR ZATEN CANIMCIM zemuszemus
SEN BAŞARDIN SAY KENDİNİ BÜYÜK YOL KATETTİN DAHA NE BUNDAN SONRASI ÇORAP SÖKÜĞÜ kaydirigubbakcemile3
balım sen kafana bir sürü şey takıyosun o yüzden tedirginliğin o işe yansıyor...ne kadar takma desekte fayda etmez biliyorum durumu yaşayan sensin elinde olsa zaten bu kadar dert etmezdin...nasıl olsa vajiyi yendin gerisi düzelecek inşallah bol bol dua edices sana bi bakmışın hersey bir anda değişivermiş yeterki sen kendini toparla herşeyde bi hayır vardır merak etme düzelecek sen kendini üzme yeterki...ben daha başaramadımki minik kelebeğim kaydirigubbakcemile3neyse erken erken tebrikleri aldım hihoyyytben uzun uzun başardım yazınca kimseden ses çıkmıyomuş gamyoncuiremsu
hosgeldın aramıza ..denmelerı sıklıkla yap cok ara verme ve kuuck taktılerle zaten cok az bır yolun kalmıs ...kayganlastırıc kullan ve pe.. yarısı olunca o kısımda bekle derın nefes al ve ıkın ama cok degıl tamamaı ve yavas yava sılerledıgını goruceksın egerkı acır dersen emla krem kullan ...inşallah denemelr devam ettirecem bakalım.siz ne sıklıkla deneme yapıyorsuuz.
inşallah denemelr devam ettirecem bakalım.siz ne sıklıkla deneme yapıyorsuuz.
hosgeldın aramıza ..denmelerı sıklıkla yap cok ara verme ve kuuck taktılerle zaten cok az bır yolun kalmıs ...kayganlastırıc kullan ve pe.. yarısı olunca o kısımda bekle derın nefes al ve ıkın ama cok degıl tamamaı ve yavas yava sılerledıgını goruceksın egerkı acır dersen emla krem kullan ...
Bende aynı düşünüyorum denemeye ara vermeyin