Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar güleceksiniz belki ama ben yendiğim halde egzersiz yapıyorum...
Eşim hiç yapmıyor çünkü ve ben tekrar eski halime dönmekten çok korkuyorum :KK43:

bence çok iyi yapıyorsun cünkü gün asırı yapılması lazım yenıldıkten sonra en azından egzersızlerle eskıye donmemeyı saglıyorsundur

canım lütfen isteksizlik falan diye ara verme hemen yap ikinciyi ben yaptım tedirgindim birz hatta yarıda bırakıyordum sonra üstüne gittim daha kolay oldu ilk seferden ara verme sakın:)

Ben ikinciyi yaptım canım...
Üçüncüye bir türlü gelemedik...
Eşimin bahanesi midir artık ne diyeyim...

hayırlısı olsun canım en zoru gitti zaten gerisi gelir ben de daha yapmadım 3.yü yarın yapacağız misafir var yatılı o nedenle.şu an beklemedeyim:)

Evet ama ben yeneli 1 ay oluyor canım...
Millet aralıksız yapıyor alışmak için...
Ben her gün acaba olacak mı korkusunu yaşıyorum tekrar...

arkadaşlar benim adetim yarına bitiyor inşallah burada başaranları görünce çok seviniyorum bende başaracğm değil mi:KK43:( kafama çok takıyrm ya olcak ya olcak

hadı bakalımmm kzılarrr .bol sevısgenlı hafta sonları dılıyorum delikafaduldencokkkk gzl haberler alıcaz< ıhsalhhhhh dualarım sızlerleeee

ben ikinci denememi yaptım az önce cok daha kolay ve hoş oldu :) sırt üstü denedim daha kolay oluyormus guinness onlinsın nasıl gidiyor yeni hayat :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar başardımmmmmm darısı herkesin basına rabbim hepinizin yardımcısı olsun vaji bitti cok muhtesem bişimiş bu cok mutluyum sevincten agladım hemde güldüm tabi :) hepiniz yasayın insallah bu duyguyu nasıl olduguna gelirsek zaten mumu kalınlastırdım tüm gün egzersiz yapmıstım ve bugun olacagına inandım cok az kayganlaştırıcıyla rutin bi ön sevismeden sona ben üstteyken cok rahat bi sekilde girdi defalarca sordum eşime inanamadım emla yada anestol kullanmadım ben hepinizin Allah yardımcısı olsun :dance::dance::dance::dance:sositososito
zercim tebrik ederim yenmişsin sende :lepi:

iyi akşamlar canlarım.

bugün dışarda piknikteydik....ufak bi kutlama yaptık. Tebrikleri okudum da şimdi bunların benim tebriklerim olduğuna inanamıyorum hala.

Venüs ve elaemre arkadaşlarım, belki deneme yapmadan bunu okursunuz belkide ben bunu yazarken çoktan başarmış olursunuz (muhtemelen bu olur) canlaım elbette biraz heyecan var sonucta hayatında yeni bir aşamaya giriyorsun ama inan egzersizler kendini gösteriyor ve karşılığını alıyorsun öğrendiğin ne varsa aklına geliyo yapıyosun nefes alma ıkınma gibi. ben de yatak başındaki yarı yatar yarı oturur pozisyon sectim zaten öyle egzersiz yapmıştım sonra iste tam yarı oldu görmesem gözümle inanmicam tamam dedim bugün de yarım oluversin sonra baktım gerisi de olacak oluverdi, gitgel hareketi hiç acımadı valla ilişki arasında buraya BAŞARDIM yazmayı hayal ettim ve bu bana inanılmaz motivasyon sağladı sonra ilişki bitince sarıldık ağladık işte eşim dedi hadi şimdi dooooooğru kadınlar kulübüne....ordaki paylaşım sana inanılmaz iyi geldi diyo ikimizde hepinize duacıyız.

ben ikinci denememi yaptım az önce cok daha kolay ve hoş oldu :) sırt üstü denedim daha kolay oluyormus guinness onlinsın nasıl gidiyor yeni hayat :)

iyi gidiyo canım maşallah ikinci hallolmuş, biz de bugün düşünüyorduk fakat piknikten döndük yorgunuz ve eşim uzaktan tanıdığı birinin cenaze haberini aldı çok uygun değil yani bugün, ama yarın olur inşallah istiyorum ben de hemen.

iyi gidiyo canım maşallah ikinci hallolmuş, biz de bugün düşünüyorduk fakat piknikten döndük yorgunuz ve eşim uzaktan tanıdığı birinin cenaze haberini aldı çok uygun değil yani bugün, ama yarın olur inşallah istiyorum ben de hemen.

ikincisi daha rahat olucak canım basnız saolsun bu arada üzüldüm:KK43:

Bir kere olunca gerisi geliyor ne güzel.İkinci denemeni alttamı yaptın canım pozisyonlara takılmış haldeyim biraz bilgi verirmisin?

X