Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hic korkma canım hic agrın sızın olmaz sayet acıycagından korkuyorsan emlayla dene bıde gleit gel sür cok faydasını görürsün egzersizlerini yaparkende
(ben vajınusmus falan degılım kendımı kandırıyorum) bu cumleyı seslı seslı 20-25 kere de beynıne hükmetmiş oluyorsun

(ben vajınusmus falan degılım kendımı kandırıyorum) bunu yapıcam .. ayrıca artık iki parmakta ilk denemelerden daha iyi mum hepsinden kolay oluyor bakalım üç parmakmı denesem mumu mu kalınlastırsam acıkcası mum daha kolay geldi bana

merhaba Derin h.g iyiyim cok şükür egzersizlerde aşama kaydettikce düzeliyor moralim :)

Hoş buldum canım...
Tabiki, düzenli egzersiz yapıp, azmini kaybetmeyip aşama kaydetmeyen insan var mı ki...
Önemli olan düzenli egzersiz (ben her ne kadar yapmamış olsam da... kaydirigubbakcemile3)

kızlar bu arada ben de kurtuldum diyebilmek isterdim ama maaalesef deneme yapamadıkkkk.keşke yapsak da olmasa ona üzülmeyeceğim artık ama bizim problemimiz deneme yapmıyoruz eşim istemiyor offff zorla yaptıracak halim yok ne yapıyım elimden geleni yaptım o çabalamıyor bu beni vajiden daha çok yıprtıyorrr.sanırım uzunca bi süre deneme yapamıycam neyse egzersizlere devam eder,sizin güzel haberlerinize motive olurum artık Allah yardımcımız olsunn!!!

kızlar bu arada ben de kurtuldum diyebilmek isterdim ama maaalesef deneme yapamadıkkkk.keşke yapsak da olmasa ona üzülmeyeceğim artık ama bizim problemimiz deneme yapmıyoruz eşim istemiyor offff zorla yaptıracak halim yok ne yapıyım elimden geleni yaptım o çabalamıyor bu beni vajiden daha çok yıprtıyorrr.sanırım uzunca bi süre deneme yapamıycam neyse egzersizlere devam eder,sizin güzel haberlerinize motive olurum artık Allah yardımcımız olsunn!!!

Benim eşim de öyleydi...
Düşün ben vajiyi yeneli nerdeyse 1 ay oldu ve yendiğimizden sonra sadece 1 defa yaptık...

yani yensem bile sorun devam edebilir o da güzell:KK43:( sen ne düşünüyorsun peki???yani çözüm yolu bulmaya çalışıyor musun konuşuyor musun ya da boş mu verdin???

Valla canım vajiyi çözmek için de hep ben uğraştım...
Şimdi çözdüğüm için gayet rahat kafam...
O yüzden de hiç umrumda değil, en azından sorun bende değil artık, kendi düşünsün...

X