- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.841
kızlar nasılsınız varmı guzel haber bugun
Günaydın bebişim,
bende daahaaaaaa bişey yok kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nasılsınız varmı guzel haber bugun
Günaydın bebişim,
bende daahaaaaaa bişey yok kaydirigubbakcemile3
sana bir mayısa kadar sormak yok zaten :)
venusten heyecanla senı beklıyoruz ne zamn pe... denmen .....
canım benım olsun mıyde bulantında gecıcek ıhsallh guzel syeler bunlar...arkadasının bebegınede ALLAH sıfa versın ıhsalhhh :Saruboceq:
ben sendne ınna cok umutluyum ..sen dr gıbısın kızım ...ama dualarımız senınle unutma az kalmıs hadı bakalım
ben sendne ınna cok umutluyum ..sen dr gıbısın kızım ...ama dualarımız senınle unutma az kalmıs hadı bakalım
canım cok ıyı hemen ılk seferde hepsı olucak dıye bır sye yok.acıyıda at kafandan ınan o an hıssetıgındne fazla bır sye hıssetmıyorsun bunu dusun ve parmagı yaparken acı yok acı yok de kendı kendıen konus nefesınle rahatla ve ıktır okselam herkese kızlarrr,parmak egzersizlerinde sadece 1 parmak 1 boğum girdirebildik,daha ileri gidemedi,aslında çok fazla ağrımadı ama çok ağrıyacak diye korkumdan ilerletemedim.çok moralim bozuk
1 mayıs c.tesi dr.la randevumuz var 15 günlük durum raporu vereceğiz şunu yaptık şöyle oldu bunu yaptık şöyle hissettik gibi kaydirigubbakcemile3sonra o bize adım adım anlatacak şunları yapın diye 1 mayıs c.tesi akşamı Allah nasip kısmet ederse ilk denememiz gerçekleşecek diye umuyorum tabi eşimin ve benim ruh halimiz çok önemli o gün... kızlar dua edin olsun artık kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr bebek baska bahara kaldı gene mafoldumben
canım ya hayırlısı olsun üzmülme sakın:1hug:
selam herkese kızlarrr,parmak egzersizlerinde sadece 1 parmak 1 boğum girdirebildik,daha ileri gidemedi,aslında çok fazla ağrımadı ama çok ağrıyacak diye korkumdan ilerletemedim.çok moralim bozuk
canım sen devam edıyormusun bebiş calılmalarına devam edıyorsan sana bır sey sorcam gleıt gel spermı öldürür mü? bir fikri olan varsa bana yardımcı olsun :çok üzgünüm: