Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sana bir mayısa kadar sormak yok zaten :)

kaydirigubbakcemile3inşallah hayırlısıyla olsun balımmm hihoyyyt çok az kaldı yaaa...nasıl olacakta olacak bilmiyorum sizlerden son aşamalarınızdaki tüyoları alıcam zaten delikafadulden dün akşam bişey yapamadık hevesimiz kursağımızda kaldı alkisalkisalkis

venusten heyecanla senı beklıyoruz ne zamn pe... denmen .....

1 mayıs c.tesi dr.la randevumuz var 15 günlük durum raporu vereceğiz şunu yaptık şöyle oldu bunu yaptık şöyle hissettik gibi kaydirigubbakcemile3sonra o bize adım adım anlatacak şunları yapın diye 1 mayıs c.tesi akşamı Allah nasip kısmet ederse ilk denememiz gerçekleşecek diye umuyorum tabi eşimin ve benim ruh halimiz çok önemli o gün... kızlar dua edin olsun artık kaydirigubbakcemile3

ben çoküzgünüm herkes heveslenip bişeyler yapmaya çalışıyor ama ben hamile olduğum için hiç bir şey yapamıyorum. bebeişimide çok istiyorum Allah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder inşallah. böyle elim kolum bağlı durmakta beni yoruyo. egzersiz yapmak istiyorum ama 6 ay daha beklemem lazım.

ben sendne ınna cok umutluyum ..sen dr gıbısın kızım ...ama dualarımız senınle unutma az kalmıs hadı bakalım

canım benim sağol kaydirigubbakcemile3bende kendime inanıyorumda o an biliyorsunki akıl başta olmuyor sositosositoo yüzden birbirimize ettiğimiz duaların gücüne inanıyorum....

selam herkese kızlarrr,parmak egzersizlerinde sadece 1 parmak 1 boğum girdirebildik,daha ileri gidemedi,aslında çok fazla ağrımadı ama çok ağrıyacak diye korkumdan ilerletemedim.çok moralim bozuk

selam herkese kızlarrr,parmak egzersizlerinde sadece 1 parmak 1 boğum girdirebildik,daha ileri gidemedi,aslında çok fazla ağrımadı ama çok ağrıyacak diye korkumdan ilerletemedim.çok moralim bozuk
canım cok ıyı hemen ılk seferde hepsı olucak dıye bır sye yok.acıyıda at kafandan ınan o an hıssetıgındne fazla bır sye hıssetmıyorsun bunu dusun ve parmagı yaparken acı yok acı yok de kendı kendıen konus nefesınle rahatla ve ıktır ok

1 mayıs c.tesi dr.la randevumuz var 15 günlük durum raporu vereceğiz şunu yaptık şöyle oldu bunu yaptık şöyle hissettik gibi kaydirigubbakcemile3sonra o bize adım adım anlatacak şunları yapın diye 1 mayıs c.tesi akşamı Allah nasip kısmet ederse ilk denememiz gerçekleşecek diye umuyorum tabi eşimin ve benim ruh halimiz çok önemli o gün... kızlar dua edin olsun artık kaydirigubbakcemile3

inşallah dualarımız seninle :)zemuszemus

hic korkma canım hic agrın sızın olmaz sayet acıycagından korkuyorsan emlayla dene bıde gleit gel sür cok faydasını görürsün egzersizlerini yaparkende
(ben vajınusmus falan degılım kendımı kandırıyorum) bu cumleyı seslı seslı 20-25 kere de beynıne hükmetmiş oluyorsun

X