- 24 Eylül 2009
- 2.275
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.781
Günaydın...Gelişmelere ara verildi regl sebebi ilekaydirigubbakcemile3 inşallah bittikten sonra gelişmeler olur.Yaz gelince daha çok dışarıda geziliyor ve o çocuklu genç çiftleri görünce insan imreniyor bu kadarmı zor bişey neden başaramıyorum diye hep kendimi yiyorumbilmiyorumkismile bakalım daha ne kadar sürecek bu mücadelemiz.Allah hepimize en kısa zamanda yardım etsin güç ve cesaret versin inşallah:Saruboceq:
kızlar ben biraz önce klasik beyaz mumu diğerini eriterek kalnlaştrdım bikaç kat kağıt havlu sardım nerdeyse p..s kadar oldu streç filmle kapladım vazelin sürdüm ve 10cmden fazlasını aldım zorlandığım yerde ıkındımve popoya doğru ittim çok rahat oldu akşam deneme yapıcam olur inşallah çok umutlandım bir de yenen arkadaşlara sorum var daha önceki p..s denemesinde başını almıştım sonra takılmıştım devam edemedim ama mumda öyle bi sorun olmadı acaba o kısmı aştım mı ki yoksa mum olduğu için mi rahat alabildim cevaplarsanız sevinirim benim için önemli...
ben hiç zevk almadım ama hep böyle mi olacak baharcım
yarısından sonrası takıldı kaldı sanki ıkındım ama olmadı
olur değil mi zamanla
zevk aolayı zamnla duzelıyor vıcut alısıyor ..beyın kabul edıyor ve zevk almaya baslıyorsun...:kedi:
dedıgm gıbı yavas yavas oldu sayılır zaten o kısma gelınce ıkın cok ıse yarıyor her denmede bıraz daha ılrlıyceksın gor bak ıstersen emla kullan bır kez dene hepsı olucak goruceksın..hadı artık yuuzn gulsun basramana bır kac adım kldııı:lepi:
teşekkür ederim canım ilgilendiğin için ama hazırım herşeye 10 ay oldu evleneli bu kadar kendimi hazır hissetmişken denemek istiyorum sonuç kötü olsa da hazırım moralimi bozulup bırakmam zaten üstüne giderim.tebrikler canım ama bence bu akşam deneme için acele etme bende ilk kalın mumu alınca denedim ama olmadı ondan sonra iki gece daha denedim üç geceden sonra oldu bir kaç kez daha deneme yap o kalınla iyice alışsın orası mumdan sonra p..s alamayınca daha bi üzülmüştüm ben mum oldu bu niye olmadı diye iki gün daha kalınla egzersiz yaptım ve daha rahat oldu yine tabi senin kendi bileceğin şey
başarılar a.s
bir kerelik emla krem kullan çok rahat ve kolay oluyor ben kremin ismini hep duyuyordum kullanmadığıma pişman oldum ilk duyduğumda kullansaymışım ilk ayda atlatacakmışım bu belayı olumunekankayizsmile
teşekkür ederim canım ilgilendiğin için ama hazırım herşeye 10 ay oldu evleneli bu kadar kendimi hazır hissetmişken denemek istiyorum sonuç kötü olsa da hazırım moralimi bozulup bırakmam zaten üstüne giderim.
çocuk istenmezmi yaff :) ben bi kandırsam eşimi hemen yapıcam opuyorumnanaktan
canım daha önce uyuşturucu spreyle oldu ama bırakınca yapamadım o yüzden emla tarzı birşey kullanmak istemiyorum
sen mumla egzersiz yapıyomuydun ?
kızlar bu arada dün rüyamda foruma girmiş yazılanları okuyorum birisi ben 5 parmağa geçtim siz ne alemdesiniz nasıl gidiyor egzersizler falan yazmış.:)rüya bu ya inanamıyorum 5 parmağı nasıl yapıcam ben diye kara kara düşünüyorum falan derken uyandım sonra da güldüm kendi kendime:)))))vajiyi yenene kadar bakalım daha neler gelecek başımıza:))))
bi iki gün adet oldm sandm akntm vardı uğraşmadım sonra da gribim şimdi..ama bir gün bakıyım dadim parmağma prez. geçirip kaygştrcı sürdm ama hiiiç bişi ya hiçbişi yapamadım..şimdi hastaym güçsüzüm zaten...moralim o kadar bozuk ki...eşim de umudunu kesiyor galiba...çıkışıp duruyor kaç gündür herşeye..gizli gizli ağlıyorm artık...çok bunalımdayım....
sorma canım yaaa rüya olduğunu anlayınca ben de çok güldüm ama uyandığım zamanı bi görsen kan ter içinde :))))))ya beş parmak yapmamız gerekseydiheheheh ay hiç bu kadar gülmemiştim burda daha
bahar07 ve melser_ak
çok sağolun verdiğiniz destek için..ben de eski sayfaları okuyodum şimdi yenenler eskiden benim kadar umutsuz muymuş diye...haklısın bahar çok hastayım güçsüzlüğüm biraz da bundan..çok sağol ya senin pozitifliğin bana çok yarıyo..
melser_ak ben de sevmiyorum parmk egzs o yüzden başlayamadım biraz da..o reçetede emla vardı demi emladan da korkuyorum artık...