- 24 Eylül 2009
- 2.275
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.741
canım benım olsun mıyde bulantında gecıcek ıhsallh guzel syeler bunlar...arkadasının bebegınede ALLAH sıfa versın ıhsalhhh :Saruboceq:evt ama bide bana sor nasıl geçiyor,neyse gülü seven dikenine katlanacak:) tansiyon düşük baygın baygın geziyorum annemn üstüne kldım iyce mutfaga gremyorum salça kokusu azcık yaglı yemek olsun dayanamıyorum,allahım hayırlısıyla kucagıma alsaydım.saol duan içinde herşey gönlünce olsun sennde
Bizde senden çok umutluyuz canım birazda senden bize geçer umarımkaydirigubbakcemile3 Allahında izni ile sen başarırsın bu işi.Markete yollama fikrine bayıldımvereliniortak bu akşamı 4 gözle bekliyodur eminim eşin:dance:
bizde tek parmakda çok iyiyiz ama iki parmakdada ilerleyebilsek çok güzel olacak.Sana birkaç şey soracağım canım benim doktorum üç parmak yapmaya gerek yok iki parmakdan sonra p..s denemesi demişti seninki ne diyor? birde krem falan lafı etmedi hiç bende sormadım hani emla kullanıyorlar ya sen ne dersin kullanacakmısın?
rabiacım lütfen artık daha fazla erteleme :1no2: kendine yazık ediyorsun...egzersizler çok eğlenceli bak hepimiz yapıyoruz bu güne dek burada kimse yazmadı kötü bişey diye egzersize başlayan hiç kimsede bırakmadı !!! zamanla olacak kimimiz 1 hafta kimimiz bir yılda yeneceğiz belki ama yeneceğiz bir başlasan düzene koysan sende hevesleneceksin adım adım daha ilerilere gitmek isteyeceksin...lütfen dene yapılamayacak bişey değil sadece başla...bak zaten istanbuldasın kapına dayanacaz bu gidişle hihoyyyt
Valla canım buyur gel dayan kapıma senin gibi pozitif insanlara çok ama çok ihtiyacım var bu sitede olmasa zaten bilmiyorum artık sıyırırdım herhalde...
rabiacım sen hiç parmağınla dokundunmu vajine ?
kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))
1- Rabia
2- Guinnes
3- Munisse
4- Venüsten
5- Cara
6- Fimu
7- Crescent84
8- Ela _emre
9- Kad_er
10- Bembeyazev
11- Yaseminimm
12- Hayatnur86
13- Krizantem78
14- Zerr
15- Mmerviss
16- Hayrunemin
17- Tobeornottobe
18- Hayat_acil
19- Mızmız
20- Hephuzunlu
21- Aysecikkk
Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1-Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2-Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
3-Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
4-Cgdm85 (10/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
5-G_y (16/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
6-Ayumut (...............) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
Dokundum canım serçe parmakla başladım ama ileri ittiremiyorum korkuyorum
kayganlaştırıcı sürdünmü peki ? korkmanın nedeni ne peki acıyacak diyemi oraya girmez diyemi nedir korkmanın sebebi ?
Dokundum canım serçe parmakla başladım ama ileri ittiremiyorum korkuyorum
rabiacım sana bir tavsiye tuvalette dene işaret parmağınla önce vajine dokun sonra yavaş yavaş ilerlet nefes veririken it parmağını.oturarak ya da yatarak yapmaktan daha kolay ben her şekilde denedim eline de eldiven takma çok kolay olacak inan bir dene bişey kaybetmezsin.Eldivene sürüyorum bir ara gittiğim psikolog kayganlaştırıcının adını tam hatırlamıyorum ama anastoldu galiba ( öyle bişey işte ). Ya delik bana küçük görünüyor ve galiba nefes egzersizleriyle birlikte başaramadım.İşlerimin yoğunluğundan doktoruda bıraktım.İzin almam çok zor.sürekli nereye gideceksin ne yapacaksın diye soru sormalarından yoruldum.
Eldivene sürüyorum bir ara gittiğim psikolog kayganlaştırıcının adını tam hatırlamıyorum ama anastoldu galiba ( öyle bişey işte ). Ya delik bana küçük görünüyor ve galiba nefes egzersizleriyle birlikte başaramadım.İşlerimin yoğunluğundan doktoruda bıraktım.İzin almam çok zor.sürekli nereye gideceksin ne yapacaksın diye soru sormalarından yoruldum.
ya ben de bi hevesle gittim doktora..söylediklerini yaparım diye ummuştm..hiçbişi yapamıyorum...çok kötü durumdayım...
canım hepimiz egzersizlere başlamadan önce senin gibiydik nolur başla egzersizlere gerçi bilmiyorum senin durumun ne hiç parmak egzersizleri denedin mi?ben hiçbişi yapamıcam galiba..........................
Ya zaten bizler bir iyi hissediyoruz bir kötü ne olacak bu böyle yaaaa
canım bende kimsenin sorularına maruz kalmamak c.tesi öğleden sonra gidiyorum dr. bakırköyde eğer senin için uygun olursa git bir görüş derim...ben eldivenle hiç yapamadım normalde temizlik yaparken bile eldiven kullanamıyorum o yüzden temizlik sonrası ellerim 1 hafta kendine gelemiyor zemuszemusilk başlarda ben nefes egzersizi hiç yapamadım 2 parmağa geçtiğim zaman yaptım ancak...bu gün eczaneden gleit gelen kayganlaştırıcı al tırnaklarınıda güzelce kes ellerini yıka kayganlaştırıcıyı sür birde üstüne bebe yağı sürüyorum ben ve bu kayganlaştırıcıları o bölgeye mümkün olduğu kadar içlere gelecek şekilde sürmeye çalış parmağımı illa sokacam diye başlama egzersize yapabildiğim kadar yapacağım diye başla...yağlandıktan sonra oralarda gezdir parmağını incele dolaştır...yavaş yavaş ve sakin sakin yap bunu..önce bunu yap akşama acelen yok sadece dolaştır içine sokmaya falan çalışma aynayla bakma bi süre dikkatin dağılmasın...
ya ben de bi hevesle gittim doktora..söylediklerini yaparım diye ummuştm..hiçbişi yapamıyorum...çok kötü durumdayım...