Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benım olsun mıyde bulantında gecıcek ıhsallh guzel syeler bunlar...arkadasının bebegınede ALLAH sıfa versın ıhsalhhh :Saruboceq:

balım bana doktor eş ile tek parmak denemesi verdi sadece hiç 2 parmağa geçin falan demedi sadece üzerine basa basa söylediği bundan sonraki aşama p...s olacak...yani p...s denemesi yapmadan önce bilinç altım ne kadar rahat kabullenirse oraya yabancı bişey girmesini o kadar kolay oluyormuş yani buradaki amaç aslında 2 -3 parmak olayı değil o bölgeye gireni kabullenme...düşün ben eşimin parmağından zevk alıyorum nasıl inanılmaz bir duygu anlatamam...hayal gibi hiç zevk alacağımı sanmazdım...bizim vajiden çok beynimizin alışması çok çok önemli... ben dr. emla olayı anlattım ve sordum oda bana ihtiyacın olacağını sanmıyorum çünkü sen vajinle beraber beyninide geliştirdin diyo kaydirigubbakcemile3 emla kullanmayı düşünmüyorum ama olduki p...s denemesini bi türlü aşamadım o zaman tekrar dr la konuşup mecbur kalırsam denemek istiyorum...madem o kadar para veriyoruz takıldığım yerde çözecek olan o hihoyyyt

Valla canım buyur gel dayan kapıma senin gibi pozitif insanlara çok ama çok ihtiyacım var bu sitede olmasa zaten bilmiyorum artık sıyırırdım herhalde...

benide yaz venüs listeye, gerçi doktoruma gittim yarın başlıyoruz inşallah en kısa zamanda isimlerimizin silinmesi dileğiyle:Saruboceq:

kayganlaştırıcı sürdünmü peki ? korkmanın nedeni ne peki acıyacak diyemi oraya girmez diyemi nedir korkmanın sebebi ?

Eldivene sürüyorum bir ara gittiğim psikolog kayganlaştırıcının adını tam hatırlamıyorum ama anastoldu galiba ( öyle bişey işte ). Ya delik bana küçük görünüyor ve galiba nefes egzersizleriyle birlikte başaramadım.İşlerimin yoğunluğundan doktoruda bıraktım.İzin almam çok zor.sürekli nereye gideceksin ne yapacaksın diye soru sormalarından yoruldum.

rabiacım sana bir tavsiye tuvalette dene işaret parmağınla önce vajine dokun sonra yavaş yavaş ilerlet nefes veririken it parmağını.oturarak ya da yatarak yapmaktan daha kolay ben her şekilde denedim eline de eldiven takma çok kolay olacak inan bir dene bişey kaybetmezsin.

kızlar bu arada dün rüyamda foruma girmiş yazılanları okuyorum birisi ben 5 parmağa geçtim siz ne alemdesiniz nasıl gidiyor egzersizler falan yazmış.:)rüya bu ya inanamıyorum 5 parmağı nasıl yapıcam ben diye kara kara düşünüyorum falan derken uyandım sonra da güldüm kendi kendime:)))))vajiyi yenene kadar bakalım daha neler gelecek başımıza:))))

bi iki gün adet oldm sandm akntm vardı uğraşmadım sonra da gribim şimdi..ama bir gün bakıyım dadim parmağma prez. geçirip kaygştrcı sürdm ama hiiiç bişi ya hiçbişi yapamadım..şimdi hastaym güçsüzüm zaten...moralim o kadar bozuk ki...eşim de umudunu kesiyor galiba...çıkışıp duruyor kaç gündür herşeye..gizli gizli ağlıyorm artık...çok bunalımdayım....

canım bende kimsenin sorularına maruz kalmamak c.tesi öğleden sonra gidiyorum dr. bakırköyde eğer senin için uygun olursa git bir görüş derim...ben eldivenle hiç yapamadım normalde temizlik yaparken bile eldiven kullanamıyorum o yüzden temizlik sonrası ellerim 1 hafta kendine gelemiyor zemuszemusilk başlarda ben nefes egzersizi hiç yapamadım 2 parmağa geçtiğim zaman yaptım ancak...bu gün eczaneden gleit gelen kayganlaştırıcı al tırnaklarınıda güzelce kes ellerini yıka kayganlaştırıcıyı sür birde üstüne bebe yağı sürüyorum ben ve bu kayganlaştırıcıları o bölgeye mümkün olduğu kadar içlere gelecek şekilde sürmeye çalış parmağımı illa sokacam diye başlama egzersize yapabildiğim kadar yapacağım diye başla...yağlandıktan sonra oralarda gezdir parmağını incele dolaştır...yavaş yavaş ve sakin sakin yap bunu..önce bunu yap akşama acelen yok sadece dolaştır içine sokmaya falan çalışma aynayla bakma bi süre dikkatin dağılmasın...

bu arada akşam deneme yapmayı düşünüyorum eşim bi arıza çıkarmazsa bakalım ne olacak emla kullanıp kullanmama konusunda çok kararsızım.....

Tamam canım bakalım şuan heveslendim yine ama akşama eve gidince bakalım bu heves kalırmı ama dediklerini yapacağım.Bu akşam gidip eczaneden gleit glein ve emla kremi alacağım ( emla belki lazım olur ).Bakalım artık akşama hayırlısı denemeye sil baştan pazartesi gecesinden itibaren başlıyorum kızlar

ya ben de bi hevesle gittim doktora..söylediklerini yaparım diye ummuştm..hiçbişi yapamıyorum...çok kötü durumdayım...

canım c.tesi gittin dimi dr. ? yawrum ben 1 hafta dolandım durdum dr gittikten sonra hihoyyytdolanırkende söyleniyodum hiç o parmak oraya girermi onu sokabilseydik zaten ötekinide sokardık ben bunu asla yapamam bitti bu iş parmak marmak olmaz oraya diye dolanıp duruyodum...ilk defa karşılaştığımız çok yabancı olduğumuz bir durum sizde bir anormallik yok kızlar biz anamızın karnından parmak orada doğmadık kaydirigubbakcemile3hepimiz aynıydık...ürkektik denemekten kaçıyorduk bahaneler üretiyorduk...zamanla alışıyorsun yeterki silkelenip kendinize gelin lütfen şu umutsuzluğunuzu bir kenara bırakın ağlayın zırlayın ama şu egzersizlere bir an önce başlayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…