- 1 Nisan 2010
- 1.415
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.801
Arkadaşlar en başta bende sizin gibiydim çok mutsuzdum bundan daha kötü bişey gelemez başıma diyordum ama keşke vajinismus olsaydım sadece benim eşimdede sorun varmış meğerse bana hiç yanaşmıyor o işi yapmak istemiyor daha 6 aylık evliyiz ve sorun psikolojik diyolar
melser _ak ..bence yanlsı bır duusnce ııcndesın belkı parmak egzerszızı senın ısıne yaramamız olabılır ama burdakı kızların cogu o skeıld ebasardı ve bunlardan bırıde benım ..bende su an egzerszı asamsındakı kızlara yanlsı ornek sunuyorsun tama o ılaclarlada basaran cok var ama parmak egzersızıznnın cok yararını goruyoruz bence kelımelerı duzgun secmemız su an tam o asamada olna kızları etkılememek ıcın onemlı
benim gitmem hiç birşeye yaramayacakmış.düşünsene eşiniz sizin yerine vajinismus tedavisine gitse ne işe yarıycakkiterapi alması gerekiyomuş başka hiç bişey çözemezmiş ben tam vajiden kurtuluyorum parmak egzersizlerini sorunsuz yapabiliyorum derken bu çıktı allahım yardım etsin hiç bi çıkış yolum kalmadı dipsiz kuyu...
çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5canım tebrik ederimm.başardım gibi deil başarmışsın işte.o giriş ilk etapta zorlar.ama sonra sonra açılacak.ilk etapta orayı geçerken biraz ıkın..sonrası gelir.birde egzersizden sonra birleşmek daha mantıklı.en azından egzersizle genişliyor.sonra yapmak çok kolay oluyor..tebrikler canımhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
tebrik ederim arkadasım alkisalkisalkis
sağol nehircim ama hiç emla kullanmadım.jelle denedim hatta jele bile normalde ihtiyaç duymam çünkü benim ıslanma problemim yok ama bu defa çok gerildim neyseki çok şükür ki oldu. ağrılarında zamanla geçeceğini düşünürek avunuyorum.seninde öyle olmamış mıydı :1rolleyes:tebrık ederim canım yenmışşin artık hihoyyyt ilişkiyi yaşamadan önce parmak egzersizi yap o zaman cok agrı olmaz emlayı kullanmayıda unutma