Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadasım üzülme bu sorunlar cok fazla dile getirilmedigi için toplumumuzda herkez kusursuz görünüyor ama böyle pürüzler oluyor malesef cogunlukla hemde.. vakit kaybetmeden eşini ikna etmeye çalış dr için dermanı olmayan bi sorun degil sonucta sıkma canını

Ikna etmek için elimden gelen herşeyi yaptım sorunu kabul etmiyo gitmeyi kabul etmiyo çok zor allah düşmanımın başına vermesin sorun kendinde olunce daha kolay sahipleniyosun çözüm yolu bulmaya çalışıyosun ama karşındakine yardımcı olamıyosun

anlıyorum zor tabiki bide erkekler özellikle cinsellik konusunda hassas oluyorlar güçle özdeşleştirip hastalıgı kabullenemiyorlar.sorun sende olsaydı acaba yanında gelmeyi kabul edermiydi belki yasadıklarından bahsedecek ortam olusur

evet cok zor gercekten..erkekelr cok hasssalar bızler gıbı kabullenmezler helekı erkeklıkle alakalıysa bu durum asla kabul edemıyorlar ...sen ona beraber gıdelım falan de ..ne bıleyım ondan sorun olduugnu degıld eıkımız ııcn falan de ..

Ben psikoloğa gittiğimde bikaç kere yanımda gelmişti ancak devam etmek istemedi kendisi depresyon ilacı kullanıyor çok az bi doz ama onun arkasına sığınıyor.doktorlar okadar küçük doz etkilemez diyorlar.tamamen psikolojikmiş ancak tedavi olursa düzelebilirmiş masaal gibi bi düğünüm olumştu herşey olması gerekenden daha iyiydi böle bişey çıkması her güzel şeyin bi sonu gibi mutsuz masal gibi...

Bahar ben işime yaramadı demiyorum yapamadım, düşüncesi bile beni ürkütüyordu tabiki hep söylüyorum vajinismusunda şiddeti kişiye göre değişir yapabilen neden yapmasınki sonuçta doktorlarda öneriyor benim yaşadığım şiddetli bişeydi bir arkadaş internetten resimlerine bakayım demiş bende bu tür şeyleri çok araştırdım kafayı yiyecektim parmak egzersizini yapabilen tabiki yapmalı herkez tüm vajinusmuslular her yolu denemeli ben öyle yaptım herkezin rabbim yardımcısı olsun ben herzaman diyorumki: ben başardıysam herkez başarır :) inanın önce beyinde bitiyor

arkadasım umutsuz olma lütfen evlenirken demiyormuyus iyi günde kötü günde diye sen sadece iyi seyler düşün dua et biraz anlayışlı olmaya çalış azcık sabret o da durumun farkındadır eminim bi de sorunun boyutlarını bilemicem için cok yorum yapmak istemiyorum hassas bir konu Allah yardımcın olsun

Bılıyo tabı bılmezmı ama bıŞey yapsın ısterdım ben yapamadıĞımı anlayınca koŞturdunm delı gıbı derdıme Çare aramaya ÇalıŞtım o derdını yoksayıyo olmamıŞ yaŞamamıŞ gıbı davranıyo yada bana Öyle davranıyo bılemıyorum ama elımden bıŞey gelmıyo ıŞte psıkoloĞum bıgÜn demıŞtıkı dıŞarıya ÇıktıĞıda herkesın dÖnÜp bakcaĞı kadar gÜzelsın merak edıyosun demı eŞın neden ıstemıyo demıŞtı...ben baŞlarda ben vajınısmusum benı ıncıtmekten korkuyo sanmıŞtım aŞırı anlayıslıydı ama sonradan bu dert Çıktı genede ŞÜkÜr ama ınsan ÜzÜlÜyo kahroluyo...

bence sen kendin gidip eşin olmadanda yardım almalısın dr dan eşinle ilgili ne yapabilirim nasıl yönlendirebilirim diye daha faydalı olur bence haberi bile olmasın nolucakki

benim gitmem hiç birşeye yaramayacakmış.düşünsene eşiniz sizin yerine vajinismus tedavisine gitse ne işe yarıycakkiterapi alması gerekiyomuş başka hiç bişey çözemezmiş ben tam vajiden kurtuluyorum parmak egzersizlerini sorunsuz yapabiliyorum derken bu çıktı allahım yardım etsin hiç bi çıkış yolum kalmadı dipsiz kuyu...

öyle deme umutsuz olma herseyin bi çaresi vardır mutlaka dua et arkadasım benim yerime kocam psikologa gitseydi belki bana bi faydası yok gibi görünsede nasıl davranıcanı bu süreci nasıl asıcamı ögrenebilirdi ve belki yardımcı olurdu kesin bi sonuc vermesede uzman bi insanın fikirlerini almak önemli bence

çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

tebrık ederim canım yenmışşin artık hihoyyyt ilişkiyi yaşamadan önce parmak egzersizi yap o zaman cok agrı olmaz emlayı kullanmayıda unutma
sağol nehircim ama hiç emla kullanmadım.jelle denedim hatta jele bile normalde ihtiyaç duymam çünkü benim ıslanma problemim yok ama bu defa çok gerildim neyseki çok şükür ki oldu. ağrılarında zamanla geçeceğini düşünürek avunuyorum.seninde öyle olmamış mıydı :1rolleyes:

mrb arkadaşlar daha 7 ay öncesine kadar ben de bu sayfalarda umut arayanlardandım.eşimle 2 ay ilişkiye giremedik.1 ay boyunca parmak egzersizi yaptık.sonra emlayla uyuşturup jel yardımıyla denedik. ve ilk denemede hamile kaldım .malesef bu sorunu yenmeden hamile kaldım.inanaınki bu bu sorunu yenmenin en iyi yolu parmak egzersizleri.asla pes etmeyin.sürekli deneyin sakın ara vermeyn.son aşama olarak emlayla deneyin.bir kez denedikten sonra artık zorlnasanız da oluyo. ben şuanda hala ağrılı ilişkiye giriyorum.ama bu da zamanla geçecek.allah hepinizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…