Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burada moral bozmak böyle umutsz yazmak hoş değil biliyorum ama..çok kötüyüm ağlamak istiyorum...herkes bişiler yapıyo ben salak gibi beceriksizin tekiyim...........

Sıkma canını tatlım yaa ( kelin ilacı olsa başına sürer durumdayım ama ) Gerçekten buradaki arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar.Bak ben yeni yazdım bugün başlayacağım tekrar egzersizlere diye sil baştan diye sanki hiç egzersiz yapmamış gibi başlayacağım kapanacağım odaya öyle yapacağım valla.Buradaki arkadaşlar sağolsunlar çok pozitifler.Hepinize çok ama çok ayrı ayrı teşekkürler.Lütfen sende benim gibi düşün ve başla hatta şuan bile fırsatın varsa şöyle azıcık kötü düşünceleri aklından çıkar biraz rahatla ve egzersizlere başla ne olurrrr

canım hepimiz egzersizlere başlamadan önce senin gibiydik nolur başla egzersizlere gerçi bilmiyorum senin durumun ne hiç parmak egzersizleri denedin mi?

ya bana çok itici geliyo parmk falan...sadece bir kez emla sürüp parm bir boğmunu alablmiştm..sonra emla (fazla sürdğmden galiba)kötü reksyn gösterdi kaç gün perişan oldm sonra doktra gittm muayene oldum ilk defa.pskolog bişiler söyledi..eve geldm iki üç gün nefes egz yap çalştm sonra tam parmk egsz vakti gelince akıntm oldu adet olyrm sanıp tam başlamadn bi bakiim dedim hiiiç bişi yapamadım çok kapalıydı spazmı yenemiyorum..sonra akıntm geçti ama kötü grip oldum..çok bunalımdaym şimdi...

canım c.tesi gittin dimi dr. ? yawrum ben 1 hafta dolandım durdum dr gittikten sonra hihoyyytdolanırkende söyleniyodum hiç o parmak oraya girermi onu sokabilseydik zaten ötekinide sokardık ben bunu asla yapamam bitti bu iş parmak marmak olmaz oraya diye dolanıp duruyodum...ilk defa karşılaştığımız çok yabancı olduğumuz bir durum sizde bir anormallik yok kızlar biz anamızın karnından parmak orada doğmadık kaydirigubbakcemile3hepimiz aynıydık...ürkektik denemekten kaçıyorduk bahaneler üretiyorduk...zamanla alışıyorsun yeterki silkelenip kendinize gelin lütfen şu umutsuzluğunuzu bir kenara bırakın ağlayın zırlayın ama şu egzersizlere bir an önce başlayın....

ya evet aynı şekilde..ben o kadar parayı oraya parmağnı sok lafını duymak için mi verdm diye düşünüyo hem insan..zaten bi parmağımı alabilsem beynimi biraz yener belki p..si de alırım diye düşünüyorum...offf....gribin de etkisiyle güçsüzlükten galiba çok kötüyüm...evdeyim çalışmıyorm bu sıralarda aslında zamanım da var ama.....

burada moral bozmak böyle umutsz yazmak hoş değil biliyorum ama..çok kötüyüm ağlamak istiyorum...herkes bişiler yapıyo ben salak gibi beceriksizin tekiyim...........

Güzelim istediğin kadar ağla ama ağlamak çözüm değil...hepimiz göz yaşı döktük ama nafile...sende yapacaksın yeterki motive ol...bak akşama sende rabia gibi başla yarın buraya yazın neler yaptığınızı adım adım ilerleyeceksiniz ikinizinde istekli olduğunu biliyorum sadece 1 anlık cesaret lazım size...bilinç altını bir kere dinleme kalbinin sesini dinle sadece....

ya bana çok itici geliyo parmk falan...sadece bir kez emla sürüp parm bir boğmunu alablmiştm..sonra emla (fazla sürdğmden galiba)kötü reksyn gösterdi kaç gün perişan oldm sonra doktra gittm muayene oldum ilk defa.pskolog bişiler söyledi..eve geldm iki üç gün nefes egz yap çalştm sonra tam parmk egsz vakti gelince akıntm oldu adet olyrm sanıp tam başlamadn bi bakiim dedim hiiiç bişi yapamadım çok kapalıydı spazmı yenemiyorum..sonra akıntm geçti ama kötü grip oldum..çok bunalımdaym şimdi...
bakarak yapmaya çalışıyorsun ya belki ondan orası kapalı girmez diye düşünüyorsundur bakmadan yapmaya çalış biraz önce rabiaya da söyledim tuvalette dene hem görmezsin hem de vajiye o pozisyondayken parmak çok rahat giriyor bi dene bişey kaybetmezsin işaret parmağınla başla çünkü en güzel işaret parmğını kontrol edebilirsin bunlar benim kendime uyguladığım egzersizler yanlış yönlendirmek istemem ama diğerlerini de denedim en rahat tuvalette oluyor.

rabiacım sana bir tavsiye tuvalette dene işaret parmağınla önce vajine dokun sonra yavaş yavaş ilerlet nefes veririken it parmağını.oturarak ya da yatarak yapmaktan daha kolay ben her şekilde denedim eline de eldiven takma çok kolay olacak inan bir dene bişey kaybetmezsin.

Sağol canım bakalım bu akşam egzersize başlayacağım tekrardan yarın yazarım neler yaptığımı.ALLAH'ım sen bana ve buradaki arkadaşlara yardımcı ol.

bakarak yapmaya çalışıyorsun ya belki ondan orası kapalı girmez diye düşünüyorsundur bakmadan yapmaya çalış biraz önce rabiaya da söyledim tuvalette dene hem görmezsin hem de vajiye o pozisyondayken parmak çok rahat giriyor bi dene bişey kaybetmezsin işaret parmağınla başla çünkü en güzel işaret parmğını kontrol edebilirsin bunlar benim kendime uyguladığım egzersizler yanlış yönlendirmek istemem ama diğerlerini de denedim en rahat tuvalette oluyor.

sağolun arkadaşlar ya...bu site de olmasa...çünkü psikoloğu boş boş aramaktan da bıktım yapamadm yapamıyorm diye..bakalım...inş ben de bişiler yazablrm bigün....

ne oluyo bakayım sana lutfen ne demek hıc bır sye yapamıycam yapıcaksın tabı hele bı ıyles kendıen gel guclen savasıcaksın o pıslık vajıyle ..sen cok guclusun ve bızler sana ınanıyourz gun gelıp guluceksın ınan bana yeterkı ıste

ben hiçbişi yapamıcam galiba..........................

Canım ben bu kabusla 3 sene savaştım benim fikrimce parmak egzersizi çok boş bişey kegel egzersizi yapabilsem vajinusmus olmazdım :) yapazdım bakamazdım bacaklarım kasılıyordusaatlerce ağlardım intiharın eşiğindeydim ben artık,ben yendim çok şükür çok şükür ki ben yendim ben en vahim vakaydım ben yendiysem sende yenersin bana güven yenersin üzülme artık üzülmek yerine savaş evliliğini yıpratmadan savaş eşinin yanında güçlü ol başaracağına inan ben şu haydar dümen reçetesiyle yendim tabi ona bide sıcak duşu ekledim :) sende yenersin kendincebir çözüm bul bu reçeteyi denemediysen dene bişey kaybetmezsin ..... biliyormusun ben içki bile içtim bu işi yapmak için olmadı bilinç altım açığa çıkmış ağlamışım :)) kendine güven başaracaksın

Canım ben bu kabusla 3 sene savaştım benim fikrimce parmak egzersizi çok boş bişey kegel egzersizi yapabilsem vajinusmus olmazdım :) yapazdım bakamazdım bacaklarım kasılıyordusaatlerce ağlardım intiharın eşiğindeydim ben artık,ben yendim çok şükür çok şükür ki ben yendim ben en vahim vakaydım ben yendiysem sende yenersin bana güven yenersin üzülme artık üzülmek yerine savaş evliliğini yıpratmadan savaş eşinin yanında güçlü ol başaracağına inan ben şu haydar dümen reçetesiyle yendim tabi ona bide sıcak duşu ekledim :) sende yenersin kendincebir çözüm bul bu reçeteyi denemediysen dene bişey kaybetmezsin ..... biliyormusun ben içki bile içtim bu işi yapmak için olmadı bilinç altım açığa çıkmış ağlamışım :)) kendine güven başaracaksın

reçetedeki tüm ilaçları kullandın mı yani,bir sürü ilaç var ,ters etki yapmadı mı

melser _ak ..bence yanlsı bır duusnce ııcndesın belkı parmak egzerszızı senın ısıne yaramamız olabılır ama burdakı kızların cogu o skeıld ebasardı ve bunlardan bırıde benım ..bende su an egzerszı asamsındakı kızlara yanlsı ornek sunuyorsun tama o ılaclarlada basaran cok var ama parmak egzersızıznnın cok yararını goruyoruz bence kelımelerı duzgun secmemız su an tam o asamada olna kızları etkılememek ıcın onemlı

bahar07 ve melser_ak
çok sağolun verdiğiniz destek için..ben de eski sayfaları okuyodum şimdi yenenler eskiden benim kadar umutsuz muymuş diye...haklısın bahar çok hastayım güçsüzlüğüm biraz da bundan..çok sağol ya senin pozitifliğin bana çok yarıyo..
melser_ak ben de sevmiyorum parmk egzs o yüzden başlayamadım biraz da..o reçetede emla vardı demi emladan da korkuyorum artık...

şimdi çıkıyorum akşama vakit bulursam ya da yarın vajina resimleri yapısını falan araştırıyım iyice diyorm sonra da bakalım bi deniym..egzersizleri de yeterince ya da doğru yapmıyo da olabilirim benim kadar karışık başka biri de yok galiba...dua ile..

kızlar ben biraz önce klasik beyaz mumu diğerini eriterek kalnlaştrdım bikaç kat kağıt havlu sardım nerdeyse p..s kadar oldu streç filmle kapladım vazelin sürdüm ve 10cmden fazlasını aldım zorlandığım yerde ıkındımve popoya doğru ittim çok rahat oldu akşam deneme yapıcam olur inşallah çok umutlandım bir de yenen arkadaşlara sorum var daha önceki p..s denemesinde başını almıştım sonra takılmıştım devam edemedim ama mumda öyle bi sorun olmadı acaba o kısmı aştım mı ki yoksa mum olduğu için mi rahat alabildim cevaplarsanız sevinirim benim için önemli...

kızlar ben biraz önce klasik beyaz mumu diğerini eriterek kalnlaştrdım bikaç kat kağıt havlu sardım nerdeyse p..s kadar oldu streç filmle kapladım vazelin sürdüm ve 10cmden fazlasını aldım zorlandığım yerde ıkındımve popoya doğru ittim çok rahat oldu akşam deneme yapıcam olur inşallah çok umutlandım bir de yenen arkadaşlara sorum var daha önceki p..s denemesinde başını almıştım sonra takılmıştım devam edemedim ama mumda öyle bi sorun olmadı acaba o kısmı aştım mı ki yoksa mum olduğu için mi rahat alabildim cevaplarsanız sevinirim benim için önemli...
tebrık ederım bence bu aksma kesın basarıcaksın...mumla yaptınsa pe... aksma olucak buna ınan ...evet dedıgın gıbı 10 cm coktan gecmıısn aksmada aynı gozerını kapat ve onun mum oldugunu dusun ve mumda hangı pozısyonda yaptıysan aksmada pe.. dnemesını o pozısyona yap ok cok onmelı aynı taktııg uygula ok

tebrık ederım canım..olacakmı ne demek olmus sayılır zaten bend e4 kez falan yarısısnı yapabıldım ...her denemede bıraz daha ıktırdık ve oldu az kalmıs senınde yanma olayı zamnla gecıcek tebrık edıyorummmmmm

ben hiç zevk almadım ama hep böyle mi olacak baharcım
yarısından sonrası takıldı kaldı sanki ıkındım ama olmadı
olur değil mi zamanla

tebrık ederım bence bu aksma kesın basarıcaksın...mumla yaptınsa pe... aksma olucak buna ınan ...evet dedıgın gıbı 10 cm coktan gecmıısn aksmada aynı gozerını kapat ve onun mum oldugunu dusun ve mumda hangı pozısyonda yaptıysan aksmada pe.. dnemesını o pozısyona yap ok cok onmelı aynı taktııg uygula ok
çok teşekkür ederim baharcım bunu duymaya ihtiyacım vardı.ben bütün egzersizlerimi tuvalette yaptım şimdiye kadar sanırım üstte olmam gerekiyor bu durumda zaten p..s başını aldığım akşam da üstteydim bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim:)

ben hiç zevk almadım ama hep böyle mi olacak baharcım
yarısından sonrası takıldı kaldı sanki ıkındım ama olmadı
olur değil mi zamanla
zevk aolayı zamnla duzelıyor vıcut alısıyor ..beyın kabul edıyor ve zevk almaya baslıyorsun...:kedi:
dedıgm gıbı yavas yavas oldu sayılır zaten o kısma gelınce ıkın cok ıse yarıyor her denmede bıraz daha ılrlıyceksın gor bak ıstersen emla kullan bır kez dene hepsı olucak goruceksın..hadı artık yuuzn gulsun basramana bır kac adım kldııı:lepi:

çok teşekkür ederim baharcım bunu duymaya ihtiyacım vardı.ben bütün egzersizlerimi tuvalette yaptım şimdiye kadar sanırım üstte olmam gerekiyor bu durumda zaten p..s başını aldığım akşam da üstteydim bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim:)
bende ılk ustte basramıstım ..kendını hangı durumda ıyı hıssedıyorsan oyle yap..kendıne guven aksama olucak de hadı bakalım guzel habeler ıhsalhhhhhhhhhhh

X