- 23 Ocak 2010
- 8.713
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.721
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Kaç gündür yokum, var mı gelişmeler?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar, nasılsınız?
günaydın arkadaşlar,
bu gün nasılsınız ? varmı gelişme ? Guinnes naptı haberi olan varmı ? merak ettim
kegelden sonra parmak egzersızını yap ve egzersızlerını yaparken hep kendını motıve et emın ol hıc korkulcak bır sey degıl hepımız bu yollardan gectık yardıma ıhtıyacın oldugunda bana sor elımden geldıgınce sana yardımcı olurum
günaydın arkadaşlar,
bu gün nasılsınız ? varmı gelişme ? Guinnes naptı haberi olan varmı ? merak ettim
rabıacım sonunda ben dovucem senı ..klava: ..bu hastalık zatene rteleme hastalıgı bend eo donemlerde adet olduugmda bıtsın yapıcam derdım ama bııtnce gene aynı ..ama lutfen artık erteleme nereye kadar ertelıyceksın bı duusnurmuusn bak zamn nasıl gecıyor su gıbı ..daha ne kadar bu kabuus yasayacaksın ..bır yerden baslamn gerek artık lutfenGünaydın kızlar
Nasılsınız var mı gelişmesi olan. 2 gündür çalışmadım ama inanın bugün sanki dinlenen ben değilmişim gibi kendimi çok halsiz ve mutsuz hissediyorum nedense.Bu arada ben egzersizlere yine ara verdim kendimi döveceğim sonunda.Gündüz akşma olsunda egzersiz yapayım diye heves ediyorum ama eve gidince puffff heves meves kalmıyor valla ne olacak bu halim benim yaaa.
rabıacım sonunda ben dovucem senı ..klava: ..bu hastalık zatene rteleme hastalıgı bend eo donemlerde adet olduugmda bıtsın yapıcam derdım ama bııtnce gene aynı ..ama lutfen artık erteleme nereye kadar ertelıyceksın bı duusnurmuusn bak zamn nasıl gecıyor su gıbı ..daha ne kadar bu kabuus yasayacaksın ..bır yerden baslamn gerek artık lutfen
bugün 8.haftamıza grdik kızlar çok şükürbebğim saglıkla ve hayırla gel inş.darısı szlere kızlar:Saruboceq:kızlar arkadasımın bebeği hastanede yatıyormuş 8aylık ona çok üzüldüm hep birlikte dua edelimde iyleşsn cnm bnm ya
canım su an beynını sadece onuun arkasına sıgınıyor yanı kacıs yolun o suanda..ama bence bır sılkelen ve artık yeter de ..esınıın dusun bence sabırla beklıyor ..ben hep beynımı yenmek ııcn esımı dusunurdum ona bunu yasatmaya hakkım yok derdım ve sabırla bır bucuk yıl bekledı ama derdı bır omur boyle yasarım senle uzulme yeter...bence beynınl esavasValla canım ne desen haklısın.Evet birinin beni gerçekten dövmesi gerek galiba hehe bilmiyorumkismile Ya ben kendimi bir türlü toparlayamıyorum.Galiba bu ara hani egzersiz yapınca kızlık zarı genişliyormuş ve o iş olunca kan gelmiyormuş ya galiba ben ona takıldım. Eşimle bu konuyu konuştum önemli değil yeterki sen korkunu bırak olsun o iş dedi.Ama ben bu ara ona takıldım.Galiba egzersizleri ertelememin sebebi bu.Offfff ya ne diye takılıyorum anlamıyorum kiiii
günaydın kızlar,
valla guinnes nemi yaptı regli oldu:bbo: Allah Allah yaaa salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe regli olur, neyse hayırlısı inşallah. Ayrıca hafta sonu tatil için memlekete gittik yani harıl harıl çalışanlardan değildik....kaydirigubbakcemile3 İşin komik tarafı şu ki açık olacak ama kendi evimizde değilken bana birşeyler oluyo canım sev... istiyo:kedi: herhalde baskısız bi ortam olduğu için oluyo nasılsa birşey yapmıcaz diye kafa rahat oluyo.
Hele şu reglim bitsin, Lifta diye bir hap var eşim ondan kullanıcak o zaman p...s çok daha uzun süre sert kalabiliyo ve acele etmeye gerek kalmıyo sonra ben mum gibi düşünerek alıcam inşallahhhhhhzemuszemus.
Venüstenciğim ben kendime artık regli bitimi 1 mayısa hazırlıyorum inşallah o zaman çifte taze gelin oluruz ne dersin????kaydirigubbakcemile5
Günaydın canım nasıl gidiyor gelişmeler eş parmağı ile??? haftasonu ilerlemeler oldumu?
Valla canım ne desen haklısın.Evet birinin beni gerçekten dövmesi gerek galiba hehe bilmiyorumkismile Ya ben kendimi bir türlü toparlayamıyorum.Galiba bu ara hani egzersiz yapınca kızlık zarı genişliyormuş ve o iş olunca kan gelmiyormuş ya galiba ben ona takıldım. Eşimle bu konuyu konuştum önemli değil yeterki sen korkunu bırak olsun o iş dedi.Ama ben bu ara ona takıldım.Galiba egzersizleri ertelememin sebebi bu.Offfff ya ne diye takılıyorum anlamıyorum kiiii
Oh maşallah canım ya zaman ne kadar çabuk geçiyor.Arkadaşının bebeği içinde dua ediyorum.ALLAH biran önce iyileşmeyi nasip etsin
hafta sonu aynı şeyleri tekrar ettik eşim benden çok umutlu hem gezdik hem eğlendik hemde egzersiz yaptık ama ev hiç boş kalmadı egzersizleride kaçamak olarak yaptık kaydirigubbakcemile3erkek kardeşim bizdeydi onu çok uzak bi markete yolladım bulaşık makinasına tuz aldırmaya hihoyyytevde olduğu halde sakladım gitsin diye lülülülülülü ama sev...me olmadı eşim delirmiş halde o kadar adamı delirt sonra bişey olmasın :kedi:birde daha haveslendi az kaldı diye Şeniz erkekler çocuk gibi bu işi çözdükçe onları çok daha mutlu ediyoruz bunu anladım sırnaşık şey bu akşam çok eğlenceli olacak :sm_cool:
canım su an beynını sadece onuun arkasına sıgınıyor yanı kacıs yolun o suanda..ama bence bır sılkelen ve artık yeter de ..esınıın dusun bence sabırla beklıyor ..ben hep beynımı yenmek ııcn esımı dusunurdum ona bunu yasatmaya hakkım yok derdım ve sabırla bır bucuk yıl bekledı ama derdı bır omur boyle yasarım senle uzulme yeter...bence beynınl esavas