Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende egzersizlerime basladim..suan bakabilme ve dokunma asamasaindayim henuz..vakit buldukca aynanin karsisina gecip incelemeye calisiyorum vajiyi:kedi: cok ilginctirki burdaki arkadaslarin dedigi bir olaya sahit oldum:kedi: cok afedersiniz aynanin karsisinda hafif ikininca orda bir delik oldugunu fark ettim..ikinmadan once hic bir sey yok sanki gorunmuyoda..ama hafif ikininca cok kucuk bir acilma oluyor ve bu gozle gorulebiliyor..ilk gordugumde hafif bir bas donmesi gibi bisey yasadim kendimde..sanki boyle icim bir hos oldu iste.sizlerinde sayesinde bu kadar yildan sonra vucudumda birsey kesfetmis gibi hissediyorum kendimi.. simdi de yavas yavas kegel egzersizlerine baslamak istiyorum..korkmak istemiyorum ve bunlari yapabilmeyide cok istiyorum..hepimize kolay gelir ins..yerimseniben

inşlh canım bu hastalığın en çok öğretmenlerde ve narin yapalı bayanlarda çok olduğunu okumuştum....
ben ilk gece bacaklarımı açamadım eşim bana sarıldıkça yaklaşmasın diye ağlıyodum şimdi başını alabiliyorum çok pimpirikliyim herseyi çok düşünüp büyütürüm ve düşündüğüm şeyin gercekliğine de inanırım şimdi ezan okunuyor............

ezanlar hürmetine bize bu derdi verip sabretmemizi isteyen Rabbimden bende bizi bu dertten kurtarmasını ve size verdiği gibi birer bebek göndermesini diliyorum....isyankarca değill sabrediyorum dayanıyorum(z)...ama bunu bize adını anmayı hatırlatmak için de verdiyse sadece kendim için değil benden daha zor durtumda olan arkadaşlarım için de diliyorum ALLAHIM gelen dertte sen den şifa da biziii şifana nail et YA RABBİMM....

AMIN AMINbilmiyorumkismile

Bende egzersizlerime basladim..suan bakabilme ve dokunma asamasaindayim henuz..vakit buldukca aynanin karsisina gecip incelemeye calisiyorum vajiyi:kedi: cok ilginctirki burdaki arkadaslarin dedigi bir olaya sahit oldum:kedi: cok afedersiniz aynanin karsisinda hafif ikininca orda bir delik oldugunu fark ettim..ikinmadan once hic bir sey yok sanki gorunmuyoda..ama hafif ikininca cok kucuk bir acilma oluyor ve bu gozle gorulebiliyor..ilk gordugumde hafif bir bas donmesi gibi bisey yasadim kendimde..sanki boyle icim bir hos oldu iste.sizlerinde sayesinde bu kadar yildan sonra vucudumda birsey kesfetmis gibi hissediyorum kendimi.. simdi de yavas yavas kegel egzersizlerine baslamak istiyorum..korkmak istemiyorum ve bunlari yapabilmeyide cok istiyorum..hepimize kolay gelir ins..yerimseniben

kegelden sonra parmak egzersızını yap ve egzersızlerını yaparken hep kendını motıve et emın ol hıc korkulcak bır sey degıl hepımız bu yollardan gectık yardıma ıhtıyacın oldugunda bana sor elımden geldıgınce sana yardımcı olurum

iii akşamlar kızlar. Allah kolaylık versin... Ben gene yazıp sizi cesaretlendiririmm

Yazin arkadaslar bize hep lutfennnn..benim ve burdaki butun arkadaslarin tecrubeye cesarete cok ihtiyaci var eminim..belki disardan sessiz bir sekildde bizi izleyen arkadaslarda vardir onlarada sesleniyorum lutfen yazip bizlere destek verin..inanin burdaki herkes dort gozle tecrubeli bir insanin nasil yendiginin basarisini dinlemek icin can atiyor.yani ben kendi adima fazlasiyla oyleyim..ama lutfen kotu bir tecrubeniz varsa bunu paylasmayin ve acidi agridi gibi seylerde yazmayin ne olr..

Sizler yenmissiniz veya hic boyle bir durumla karsilasmadan cinsel hayatiniz baslamistir..burda paylasacaginiz seyler belki bizler icinde cozum yolu olabilir kim bilir.a.s.

kegelden sonra parmak egzersızını yap ve egzersızlerını yaparken hep kendını motıve et emın ol hıc korkulcak bır sey degıl hepımız bu yollardan gectık yardıma ıhtıyacın oldugunda bana sor elımden geldıgınce sana yardımcı olurum

Cok tesekkur ederim nehir25 ..:1hug: umarim bende senin gibi yenerim bunu..seninde gonlune gore olur hersey ins..a.s.

canım bende orada sanki zar varmış ve biraz daha ilerletirsem acıdan duramayacakmışım hissi olduğu için v bundan kurtulamadığım için vajiliyim bir süre parmak yaptıktan sonra başını aldım ama hala ilerletemiyorum. zar o kadar acı vermez aslında o kasmıdır diyorsun
tabiki kas o zar o kadar kalın bişey değil ki hem parmak egzersizi yapanlarda zar esniyor ve ilişki sırasında birçok kişide kanama olmuyor zardan yana korkma lütfen parmak egzersizlerine devam et ve de nefes olayı çok faydalıymış onu dene.

günaydın arkadaşlar
dün gece p... in yarısını ıkınma nefes ve beyine telkinle aldım
eşim ben bişey anlamadım diyor ama elimle kontrol ettim girmişti
peki yarısından sonrası niye olmadı acaba
sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim
birde sonrasında yanma oldu bende
ne dersiniz olacak mı bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
dün gece p... in yarısını ıkınma nefes ve beyine telkinle aldım
eşim ben bişey anlamadım diyor ama elimle kontrol ettim girmişti
peki yarısından sonrası niye olmadı acaba
sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim
birde sonrasında yanma oldu bende
ne dersiniz olacak mı bilmiyorumkismile
tebrık ederım canım..olacakmı ne demek olmus sayılır zaten bend e4 kez falan yarısısnı yapabıldım ...her denemede bıraz daha ıktırdık ve oldu az kalmıs senınde yanma olayı zamnla gecıcek tebrık edıyorummmmmm

X