- 5 Ağustos 2009
- 121
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.461
canım ya çok datlusun :1hug: hee kedime demiş kendime anladım allah ayaz seni ya ....herkesi çok iyi anlıyorum açıkcası ayazın yapmamak istemsini bile anlayabiliyorum.:1closedeyes:.. bende günlerce düşündüm yapamam diye..hep erteledim hep erteledim... ama bi gün bi cesaretle bi başladım ondan sonra canım istedikçe kalktım yaptım veya uzandınız yerde kızlarrr akşamları falan elbette tv seyrederken uzandınızda zaten evde eşiniz siz olursunuz sürün kreminizi vajiye.. yatın uzanın ayırın bacakları tv açın sevdiniz bi programı başlayın yavaş yavaş parmağı içeri almaya bi başladıktan sonra zaten cesaretle devamıda geliyoo hadi kalkamda bi yapam diyosunuz :smiley-cool:[/QUOWALLA BAZEN ŞEYTAN DIYO AL BASINI ÇEK GİT NE KOCA NE VAJI OOOFFF BEEE NE HALT YIYECEM BENDE ŞAŞIRDIM HAAA ŞİMDİ İLK BEN DENEYIM DIYOM EŞİMİ YANLIŞ BİŞEY YAPARDA HASTANELİK FİLAN OLURUM REZALET YAWWWWmafoldumbenDENİZCEK SENIN DEDIGIN GIBI YAPMAYA KALKSAM EŞİMDEN RAHAT EDEMEM SOYLEMESI AYIP SIRNAŞIĞIN TEKIDIR:kedi:
cnm ya ne güzel ya böle başaranları okudukça çok mutlu olup imreniyorum inş bizde kazananlar kervanına katılcazzz yakında opuyorumnanaktanşimdi ben evleneli 20 gün oldu günleri de saymak istemiom ama napim aklıma geliooo :gitme: inşbende vibratör alacak kadar kendime güvenim gelirrrrrr
egzersiz arasında deneme yaparak en büyük hatayı yaptıgımın farkındayım zaten o gün bugündür deneme lafı açmıcam die söz verdim kendi kendime söööle kesintisiz bi 10 gün egzersiz yapmalıyımmm tek parmağa devam opuyorumnanaktan
de ama aşkımız için ilişme accık du de bacımyasakkelime
opuyorumnanaktanALEVSİİİİİİİİ BANA ÖZELDEN YAZAR MISIN UYGULADIĞIN YÖNTEMİ?LÜTFENNNNNNNNNNNNNN:çok üzgünüm:
ayaz şu hastane işini aklından bi çıkar istersen bacım sana kim ne anlattı ne hastanelik olması yaa.naniknanik..oooo hastanelik olsaydı her yapan millet evlenmezdi kıs yok öle bişe yasakkelime bacım sen kasmadıktan sonra ki kassan da çok çok girmez o kadarmirmirmirmir aha uykumu getirdinmirmirmirmir
yazarım canımcım ne demek:)
DENİZCEKKK UYUMA YAAAA BENIM ANNEM KUAFÖR MALUM KADINLARIN DEDIKODU MERKEZI KUAFORLER BI KADIN GELDI EŞİ İLK GECE DENEME OLMAYINCA PARMAK İLE İŞE MUDAHALE ETMEYE ÇALIŞMIŞ KADININ RAHMINI MI NE ZEDELEMİŞ GECENIN BI YARISI KAN GOVDEYI GOTURMUS KADINI ACILE ZOR YETİŞTİRMİŞLER DİKİŞ FILAN ATMIŞLAR BENDE TIRSTIM BEEEEE-tatlicadiarzu-delikafadulden
adamın parmağı sopamıymış konuşturma beni şimdi haa töbee töbeee:1shok: ilk defa duydum..hayır canım o adam belki çok çok afadersin hayvanca yaklaşmış:dilcikar: olaya demekki olduysada ondan olmuş..yada kuaförde laf olsun torba dolsun yapmışlar sende parmanı daldırmıcanki içeri yavaş yavaş kedini seviyomuş gibi aynı:teselli: alcan ieçriDENİZCEKKK UYUMA YAAAA BENIM ANNEM KUAFÖR MALUM KADINLARIN DEDIKODU MERKEZI KUAFORLER BI KADIN GELDI EŞİ İLK GECE DENEME OLMAYINCA PARMAK İLE İŞE MUDAHALE ETMEYE ÇALIŞMIŞ KADININ RAHMINI MI NE ZEDELEMİŞ GECENIN BI YARISI KAN GOVDEYI GOTURMUS KADINI ACILE ZOR YETİŞTİRMİŞLER DİKİŞ FILAN ATMIŞLAR BENDE TIRSTIM BEEEEE-tatlicadiarzu-delikafadulden