Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşim 2 aylık filan evliyken almıştı belki ani hareket ederimde iyice korkarsın diye ama tabikiişe yaramadı. biz 1. evlilik yldöümüzde tedaviye başladık ve 5 ay tedavi sonunda başarım. sen daha 20 günlüksün ve yardım alabileceğin insanlar var ben o zamanlar burayı bilmiyordum bile.

ayaz şu hastane işini aklından bi çıkar istersen bacım sana kim ne anlattı ne hastanelik olması yaa.naniknanik..oooo hastanelik olsaydı her yapan millet evlenmezdi kıs yok öle bişe yasakkelime bacım sen kasmadıktan sonra ki kassan da çok çok girmez o kadarmirmirmirmir aha uykumu getirdinmirmirmirmir

DENİZCEKKK UYUMA YAAAA BENIM ANNEM KUAFÖR MALUM KADINLARIN DEDIKODU MERKEZI KUAFORLER BI KADIN GELDI EŞİ İLK GECE DENEME OLMAYINCA PARMAK İLE İŞE MUDAHALE ETMEYE ÇALIŞMIŞ KADININ RAHMINI MI NE ZEDELEMİŞ GECENIN BI YARISI KAN GOVDEYI GOTURMUS KADINI ACILE ZOR YETİŞTİRMİŞLER DİKİŞ FILAN ATMIŞLAR BENDE TIRSTIM BEEEEE-tatlicadiarzu-delikafadulden

ufff yaaa yok böyle bişey yaaa erkekler penis boyuyla övünür kadınlar ilk gecede gelen kan miktarıyla sanki namus gelen kandaymış gibi bunlar abartmalardan başka bişey değil lütfen inanmayın böyle şeylere. benden kan bile gelmedi.

adamın parmağı sopamıymış konuşturma beni şimdi haa töbee töbeee:1shok: ilk defa duydum..hayır canım o adam belki çok çok afadersin hayvanca yaklaşmış:dilcikar: olaya demekki olduysada ondan olmuş..yada kuaförde laf olsun torba dolsun yapmışlar sende parmanı daldırmıcanki içeri yavaş yavaş kedini seviyomuş gibi aynı:teselli: alcan ieçri

ayazzz hadi git parmana jel falan sür azcık dene gel yaz bize dimi alevsiii....ben burdayım bak bu gece eş yok iş yok pc başındayım hadiii...şutarafagitti

hadi canım bende bekliyorum bi dene bakalım neler olacak önce aynada bak kontrol et elinede vajinana da bolca jel sür deliği dör aynayı bırak ve kapat gözünü sakin sakin derin nefes al ver ve 10 dk sonra yaz bize.

hadi dediklerimiz yap zaten öyle muhteşem bi istek olmaz ilk zamalar egzersiz için ama 1 parmak 1 boğumu başardıktan sonra istek geliyor acaba tamamını alabilirmiyim diye heyecan yapmaya başlıycaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…