yazım biraz uzun olacak ama inanın zor günlerdi.2 yıllık evliyim.birçok yöntemi denedim parmak egzersizi emla krem aldım.kendi parmağımı değdiremeğim için eşim ile çalışma yaptım.ama onda da başarısız oldum.çünkü korkuyordum emla kremi sürüp uyuşmasına rağmen değdiği anda bağarıp kendimi kasıp başarısız oluyordum.herkesinde bildiği gibi erteleme hastalığı işteyken bu sefer tamam eve gidince çalışıcam diyordum ama eve gidince bi bahane çıkartıyor yine yapmıyordum.tabi bu arada eşim ne kadarda sabırlı olsa yeri geliyor o da katlanamıyordu benim bu kadar korkmama.konuşmadan yattığımız çok gün olmuştur inanın.neyse birgün dedim ben kendi başıma yapamıycam.nazillide bulunan bi doktara mail attım ve 4,500 istedi benden ve artı otel yol işten izin zor olacaktı.eşim caddebostanda bi doktorun adresini almış ve oaraya randevu aldık ve gittik.ilk eşimle gittim malum doktor erkekti.biraz sorun oldu çünkü doktor mecburen muayene etmek zorunda.neyse bu muayeneden sornra eşim benden uzaklaştı elimi bile tutmaz oldu.vajinusmusla ilgilenirken birde bu sorun çıktı tam 2 hafta sürdü sonra biraz düzeldi.neyse ben eşimin haberi olmadan annemle geldim doktora 3 defa geldim ve her gittiğimde farklı boy fanuslar verdi küçük ve ince fanus daha sonra giderek büyük fanus veriyor inanın arkadaşlar ben bile şaşırdım göz yaşlarımı tutamadım.Tedavide yaptığı sadece bepanten krem ve bebe yağını karıştırıp fanusa sürüp denemek oldu.öncelikle doktor nasıl olduğunu gösteriyor sonra herşey sizin elinizde.inanın doktorun muayeneden çıkmak istemedim ya eve gidince ben yapmazsam diyordum ama eve geldim ve bende yaptım inanın sizde çok şaşıracaksınız.yarın size fansun resmini atacağım dediğim gibi p... benziyor.şimdi çıkmam gerekiyor.arkadaşlar çekinmeden istediğinizi sorabilirsiniz.yardımcı olmayı çok isterim .