- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.441
denizcek canım ben bepantenin kremini kullandım. doktor tavsiyesinde kullandım.aksine rahim ağzında çalışırken çatlamalar tahrişler olduğunu ve bu kremi kullanmamı söyledi hiç bir zararı olmadı.emla krem ile deniyordum eskiden çok acı ve tahriş oluyordu uyuşukluğun verdiği acıda vardı.ama doktorun dediğiklerini kullandım ve başardım.herkes hiç çekinmeden kullanabilr.bütün hastalarına aynı yöntemi kullanıyordu çünkü.heee bu arada arkadaşlara bi tavsiyem var ben kendi parmağımı bile değdiremezdim.parmak dışında birşey ile yaparlarsa çok iyi sonuç alacaklar çok daha rahat oluyor.isteyen arkadaşlar olursa doktorun çalıştırdığı fanusun resmini atabilirm.inanın o kadar çok korkuyordum ki ama başardım
ya bende parmak dışında bişeyi sokamam yaaa sanki daha acıcakmış gibi hissediyorum o zaman mesela geçen gün mum ile deneyim dedim olmadı en azından parmak p....e daha yakın oldugu için içinde hareket ettirme şansım var.evet dilatör,fanus,mum hatta rimel ile bile başaran var ama işte ben yapamıyorum keske onu da yapabilsem iice kendime güvenim gelcek zemuszemus