- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #13.741
ıyyııdr canım hosgeldın..
hoşbulduuuuuuuuuk
herkeste bi telaş
hamilelik, vajiyi yenmeler
ne güzel
vajili anne olanlardanım
kızım beş yaşında
anası hala vajili maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyyııdr canım hosgeldın..
hoşbulduuuuuuuuuk
herkeste bi telaş
ne güzel
vajili anne olanlardanım
kızım beş yaşında
hoşbulduuuuuuuuuk
herkeste bi telaş
ne güzel
vajili anne olanlardanım
kızım beş yaşında
3 parmak ve mum egzersizlerini tamamladin mi? yapamamis olman normal herkes egzersizden sonra ilk denemede yapamiyo. defalarca denemek gerekiyo. hic egzersiz yapmamis gibiysen demek ki kendini hazir hissetmemissin/ bu da egzersiz yaprtigin aparat parmak mum vs nin capinin genislemesi gerekiyo demektir bence/ moral bozmk yok yola devammmm
gubaydın kızlarrrr bugun nasılsınız ..hadı guzel haberler yokmu
ıhsallh ıstekbıtmez canım ..regl hemen sonra basla egzersızıne bu hafta ıhsallh senınde basardım yazını okuruzBen regliyim malesef.. regl değilken pek istekli yapmıodum egzersizlerimi ama şu an bitse de yapsam die sabırsızlanıyorum hayırdır inşallah..
opuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar :teytey:
günaydın şekerler
ne oldu kız pek bi mutlusun allh bozmasın hayırdır bilmediğimiz bişimi var yoksa![]()
ıhsallh ıstekbıtmez canım ..regl hemen sonra basla egzersızıne bu hafta ıhsallh senınde basardım yazını okuruz
yok bebişim dün akşam test yaptımda bişey çıkmadı ama buna üzülmedimde sevinmedimde kaydirigubbakcemile3bende egzersizlere sarılayım sımsıkı dedim hihoyyytmakası açamadım bi türlü :roflol: