• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar, nasılsınız bu sabah.......

Şükür vajililer gün geçtikçe azalıyor burada yenenler çoğaldıkça. İnşallah biz geri kalanlar da en yakın zamanda karşı kıyıya geçeriz. Ben şahsen bunun için her gün çalışıp egzersiz yapıyorum.

Ben şunu söylemeden geçemeyeceğim, vajinismusun farklı farklı dereceleri olduğu için herkesin aynı eforu sarfederek aynı uygulamayı yaparak sonuca ulaşması sözkonusu olamaz. Yani daha hafif ve biraz daha vahim vajinismuslar olabiliyo ama yenilemeyecek vajinismus yoktur önemli olan da bu bence. Burda okunan bir çok şey burda mücadele eden bu siteden destek uman insanları hedefinden şaşırtabilir. Örneğin bir kaç gün evvel de bi emla muhabbeti vardı, amanın kullanmayın diye......o arkadaşlara ne mutlu ki onlar emlasız çalışabiliyo ve bu özgüvenlerini arttırıyor. Fakat unutmayalım ki burda emla kullanmadan asla egzersizlere başlayamayan, emla sayesinde onlar için hayal görünen dünyalara bedel olan hedefleri göğüsleyebilen arkadaşlar var. Şimdi o arkadaşların egzersizlerini aaa siz uyuşturuyorsunuz yanıltmaca yapıyorsunuz diyerek sıfıra indirmek ne kadar doğru? Cinsel terapistler de emla ile çalışıyor ve öneriyorlar, zamanla azaltarak bırakılır olur biter. Bu konuda Bahar seni dile getirmeden geçemeyeceğim sende bir emla kullanıcısı olarak burda olmasan valla ben bile acaba kullanmayı bırakmalımıyım diye düşüneceğim, iyiki varsın.kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar, nasılsınız bu sabah.......

Şükür vajililer gün geçtikçe azalıyor burada yenenler çoğaldıkça. İnşallah biz geri kalanlar da en yakın zamanda karşı kıyıya geçeriz. Ben şahsen bunun için her gün çalışıp egzersiz yapıyorum.

Ben şunu söylemeden geçemeyeceğim, vajinismusun farklı farklı dereceleri olduğu için herkesin aynı eforu sarfederek aynı uygulamayı yaparak sonuca ulaşması sözkonusu olamaz. Yani daha hafif ve biraz daha vahim vajinismuslar olabiliyo ama yenilemeyecek vajinismus yoktur önemli olan da bu bence. Burda okunan bir çok şey burda mücadele eden bu siteden destek uman insanları hedefinden şaşırtabilir. Örneğin bir kaç gün evvel de bi emla muhabbeti vardı, amanın kullanmayın diye......o arkadaşlara ne mutlu ki onlar emlasız çalışabiliyo ve bu özgüvenlerini arttırıyor. Fakat unutmayalım ki burda emla kullanmadan asla egzersizlere başlayamayan, emla sayesinde onlar için hayal görünen dünyalara bedel olan hedefleri göğüsleyebilen arkadaşlar var. Şimdi o arkadaşların egzersizlerini aaa siz uyuşturuyorsunuz yanıltmaca yapıyorsunuz diyerek sıfıra indirmek ne kadar doğru? Cinsel terapistler de emla ile çalışıyor ve öneriyorlar, zamanla azaltarak bırakılır olur biter. Bu konuda Bahar seni dile getirmeden geçemeyeceğim sende bir emla kullanıcısı olarak burda olmasan valla ben bile acaba kullanmayı bırakmalımıyım diye düşüneceğim, iyiki varsın.kaydirigubbakcemile5
guzel duusncelerın ııcn tesekuler canımolumunekankayizsmile..ve dedıklerınde cok haklısın..ben emla krmele baslarken acaba bırakabılrımııym dıye hıc dusnmedım sadece kurtulmak ıstedım 4kez falan denedım arada emlasız yapmak ıstedım amabasraamdım 4. denemde bıraktım ve hıcte zor oladı bence beynımızde olay ben oranın ıyıce acılması ve alısmak ıcın kullandım ve bırakırkende artık yapabılrım emlasız dedım ..bence hıc zor degıl bırakmak..ve ıyıkıde emla kullanmıısm kotu gunleırn hepsı gerıde kaldı ...kara bı bultu gııb puff ucut gıttıı..

günaydın hanımlar bende biraralar sizin aranızdaydım fakat çok şükür atlattım bu sorunumu ve şimdi bebiş bekliyoruz eğer sormak istediğiniz sorular olursa cvplarım daha fazla zaman geçirmeyin

bomba haberlerLe tekrar karşınızdayım arkadaşlar

ben dün akşam bişey yaptım....................................... sositososito

evet arkadaşlar bende BAŞARDIM :lepi: :lepi:

İNANILMAZ MUTLUYUM ALLAH BU DUYGUYU HERKESE NASİP ETSİN(AMİN) :Saruboceq:

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmm:nazar:a.s.çok sevindimmmmmm 1 kişi daha kurtuldu ohhhh yandannnnhihoyyyt

günaydın hanımlar bende biraralar sizin aranızdaydım fakat çok şükür atlattım bu sorunumu ve şimdi bebiş bekliyoruz eğer sormak istediğiniz sorular olursa cvplarım daha fazla zaman geçirmeyin

ayyy hayırlı olsun, ne mutlu sana. Oğlunun adı ne olacak ben çok merak ederim isim.....Anlatırmısın sen nasıl yendin hangi aşamaları yaşadın, ne kadar sürdü ve şunu daha evvel bilseydim çok işime yarardı dediğin birşey varmı?

günaydın sevecen1 nasıl ve ne kadar zamanda yendin bu kökü kuruyasıca hastalıgı :kızgın:? bizede yardım edersen çok seviniriz?dr kontrolündemi yoksa kendi tekniklerinlemi?teşekkürler şimdiden...:smiley-cool:

ayyy hayırlı olsun, ne mutlu sana. Oğlunun adı ne olacak ben çok merak ederim isim.....Anlatırmısın sen nasıl yendin hangi aşamaları yaşadın, ne kadar sürdü ve şunu daha evvel bilseydim çok işime yarardı dediğin birşey varmı?

oğlumun adı esat olucak inş.bende burdaki herşeyi denedim mum,krem, egzersizler hepsini denedim olmadı taki eşimin canına tak diyenekadar beni yavaş yavaş alıştırdı.ve hiç acımadığını ve geçen aylarıma acındığımı söledim eşime.sonrada bebişimiz oldu iştee.çok işime yarayan şey sadece biraz cesaret.benim 7 ay sürdü bunu atlatmam.çok şükür allhıma atlattık

günaydın sevecen1 nasıl ve ne kadar zamanda yendin bu kökü kuruyasıca hastalıgı :kızgın:? bizede yardım edersen çok seviniriz?dr kontrolündemi yoksa kendi tekniklerinlemi?teşekkürler şimdiden...:smiley-cool:

elimden geldiğince ederim yardım saddece biraz cesaret.yemin ederim hiçç acımıyo.boşu boşuna kendimizi kasıyoruz.doktora gitmedim.benim doktorum eşim oldu.bütün şeyleri denedim yanlız en çok eşimin konuşması beni rahatlattı ve başardım

kızlar günaydın...

dün yazamadım gelişmeleri size aktarayım

ben cuma akşamı bu derdi emla kremle halletmiştim biliyosunuz
ama tam olarak başardım diyemedim çünkü o geçici bi çözüm
işin en zor tarafını dün atlattım emlasız ve kayganlaştırıcısız yaptım
ve inanın kızlar sadece ilk o duvarı aşmak beni biraz zorladı
bunu da nefes ve kegel egzersizleri sayesinde atlattım
NEFES GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLı VE ıNANIN ıŞE YARIYO
ben altta olacak pozisyonda rahattım üstte nedense yapamadım alıştıktan sonra o da oldu
itiraf etmek gerekirse acıdan ziyade zevk aldım da denebilir kaydirigubbakcemile3

ben emlaya karşıyım arkadaşlar kendinizi kandırmayın ve alıştırmayın 1 en fazla 2 kere kullanın bence
tabi bu benim fikrim kimseyi karşıma almak istemem

Back