- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #13.141
canım daha cok var 25 26 sında calsımalar devam edıyoruz ..daha bakalım senın az kalmıs:CüvCüv:bahar sen ne zaman adet olcan benim 7 gün kaldı inşallah olmammbayanssulusmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım daha cok var 25 26 sında calsımalar devam edıyoruz ..daha bakalım senın az kalmıs:CüvCüv:bahar sen ne zaman adet olcan benim 7 gün kaldı inşallah olmammbayanssulusmile
canım daha cok var 25 26 sında calsımalar devam edıyoruz ..daha bakalım senın az kalmıs:CüvCüv:
sabırsız sırnaşık şey ekleyemıyosun demı bak az kalmıs bır hafta hayırlısı olsun canım kısmet ıhsallh bu ay guzl haberle rgelıroo senin çokmuş ay çok merak ediyorum hamile kalcaknıyız :sinifsinif:bir an önce ayın 19 olsun bu hamileliğin adet olmamaktan başka en erken belirtisi ne ateşimi ölçtüm sabah 36,5 çıktı nasıl oluyo bu iş anlamadım ben:uhm:
kızlar sıcak pohaçlarım var yeni yaptım cokacimcoookçayda hazır hihoyyyt
sabırsız sırnaşık şey ekleyemıyosun demı bak az kalmıs bır hafta hayırlısı olsun canım kısmet ıhsallh bu ay guzl haberle rgelır
günaydın derinciğim nasılsın
benimde sıcak çayım var pohaça ile güzel gider:)
amanın sabah sabah hangi ara kalktında yaptın maşallahcokacimcoook
![]()
fimu günaydın canım....
woma nasıl olsun uğraşıyorum bugün vizeler başlıyor...
oh kızlar ne güzel hamaratlığımız tutmuş bugün nasıl kilo verecez bu gidişle yazda geldi :)